- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FöldiM
csendes tag
Tisztelt fórumozók! Én is ötletért és támogatásért fordulok hozzátok. A HP 4680 nyomtatóm azt hiszem a végelgyengülés jeleit mutatja 4 együtt töltött év után, de egyébként is lassú lenne az új helyzetre. Egy valamivel komolyabb multifunkciós gépre lenne szükségünk. A közeljövőben új irodát akarunk nyitni, ahol heti rendszerességgel 100-400 oldalt kell bírni a gépnek. Tintás legyen, keveset másol és scannel, 95% sima nyomtatás lenne, kb 2 centi vastag inverz betűs piros fejléces fekete-fehér oldal. Gondolom a többpatronos nyomtatás éppen az ilyen túlzott egyféle szín miatt találták ki. A piros tuti gyakran fogy majd ki. Bementem a MM-be, de a sokszor ajánlott Epson L355 nem nyerte el a tetszésem, nincs elől papírtárolója és olyan egyszerű a kivitel. Az ott lévők közül a Canon Pixma 6650 tetszett, gyönyörű fehér színű, de nem ismerem és azt se tudom megfelelő-e a kívánalmainknak. Szívesen vennék valamit erről a gépről, vagy valami jó alternatíváról. Lehetőleg 40-50ezer forint elég legyen és a tinta se fogyjon ki egy hét alatt. Ja és gyári tintával költséghatékony legyen az üzem. Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest