Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin107
tag
Sziasztok! Olyan notebook-ot szeretnék ami nagyon gyors pl. van benne ssd meg egy jó pár gb ram. GTA V meg újabb játékok fussanak rajta normál beállításokkal. Illetve az akkumulátor üzemideje legyen egy pár óra , 5ó+ 150e max. Tudtok mondani ezeknek a kritériumoknak megfelelő gépeket?
-
Tikakukac
titán
válasz
pető bá'
üzenetére
Nincsenek meg benne a jól csengő nevek, én sem venném meg. Csak"sajnos" már ilyenem is volt, és ha lehetne bele IPS-t rakni, simán vennék ilyet is. Nem lehet, így marad a TP-m.
Ram bővíthető, amiatt ne aggódj, 2 slotba összesen 8 giga rakható. Gazdaságosan inkább 4. HDD, ha ez nem ODD nélküli verzió akkor belülre 1.8", ODD helyére 2.5" rakható. HP topikban sokan használják 2 vinyóval, amiből az egyik SSD, ők tudnak mindent a dologról, mi a legjobb kombó.
Ha meg egyszerűbb 2.5"-ös vinyós gép kell akkor x200/x200s kb. ugyanez a móka, méretben meg belsőben, DDR3 rammal, meg talán bővebb moddolhatósággal. A tárház 100k alatt szinte végtelen, alfa gépeit csekkolgatva én végigvenném mindet és használnám a flottát.
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
első, második meg harmadik ránézésre sem nyert meg a linkelt HP-d, de rávettem magam, utánaolvasva egészen megkedveltem. 2GB ram elég lesz, vagy bővíthető? az a 80GB-os HDD szúrja a szemem - helyette bármilyen 2,5-ös HDD jó lehet, ugye? Valamint SSD fronton sem vagyok túl tájékozott - árban nagyjából igen, de hogy mit érdemes venni, egyáltalán: mi jó a kinézett gépbe, meg mi meddig bírja, technológiák stb. Gondolom egy 500GB-os HDD mellé egy 120-as SSD elég, nagyjából így érjük el az árkeret alját (az nem gond, ha egy kicsit spórolunk, ha már használt
).beszéltem a testvéremmel (ugyanis éppenséggel neki lesz a gép) szerencsére azt mondta, hogy nem fontos, hogy piros legyen, és nem ártana, ha könnyen hordozható és gyors lenne. Vázoltam neki az itt elhangzottakat, nem zárkózott el a használt HP-tól (mondjuk az ujjlenyomat olvasó meg a katonai szabvány dolgon jót nevetett), ezért érdeklődöm élénkebben.

ha innentől a téma nagyon off, akkor akár privátban is megköszönök minden információt!

Dhampir: Kávé/tea melegen tartó funkció.. mások USB-s sz.rokkal oldják meg, itt meg beépített.
amúgy tényleg tetszett a gép 
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Ezt a laptopot neztem ki magamnak. Belsot tekintve, szinte egy csontra ilyen Lenovot adtam el 2 honapja. Kiveve a "videokartya" volt, abban Intel HD Grph 3000 volt. Egy jatekot jatszodtam rajta (World of Tanks), az nem futott tul jol rajta, minden masra eleg volt.
Kerdes, hogy az ebben levo, jobb teljesitmenyt nyujtana? Ilyen arban mit tudnatok jobbat ajalnlani?
Ez elso sorban a fem hazzal es a viszonylagos vekonysagaval fogott meg. -
Tikakukac
titán
válasz
pető bá'
üzenetére
Autós hasonlattal: szép az Alfa. Szép a tréleren és a garázsban is mikor nincs pénz megcsináltatni. Míg az akármilyen agyonverhetetlen gép lehet nem okoz örömet, viszont lehet használni és nem megy rá a gatyád.
A 2 görbe metszete szinte nem létezik, főleg ha az árat is bedobjuk.Konzumer subnotit meg megint nem vennék, azok továbbra is konzumer gépek lesznek, az összes nyűgeikkel.
A belinkelt legújabb Acer pedig 2 perc gugli után már dobja is bajait: leégeti a kezed és megsüti a reggeli bagettet annyira sz@r a hűtése, össze-vissza csuklik az egész stb stb.
Nem véletlen írtam meg linkeltem ki azt, amit. Saját tesómnak nyilván azt venném, amit én is vennék magamnak, mazochista meg nem vagyok

-
válasz
Tikakukac
üzenetére
jajj..

értem én, ha nagyon akarom.. csak ha nem szép, akkor hiába akármilyen szupergyors meg használható, meg tartós, akkor nem biztos, hogy szereti használni - ez egy olyan dolog, amit mi, férfiak soha nem fogunk megérteni.
de talán kezdem éretni, hogy mi a gond - minden más, ami nincs a listán, azon ment a spórolás, hogy alatta legyenek a konkurenciának, így minőségileg sz.rabb, mint "bármi" más. oké.
amit linkeltél: ha használt cuccokat is nézek, akkor azért eléggé szélesedik a kör, most 1 perces kereséssel találtam ezt, aminek csak annyi a lényege, hogy tényleg kicsi, könnyed, valamint nem HP, és újonnan 30-50 ezerrel többe kerül, ráadásul olyan vas van benne, hogy lassan én is megirigylem, mindez 1,38KG-ba sűrítve.
nekem ez is bejön, mert olcsó, és szép a specifikáció. de szerintem pont ezért vagyok itt, és kérek segítséget, hogy mindent, amit nem látok azokról a listákról, itt Ti megsúgjátok nekem. (autóhoz tudom hasonlítani: amíg nem ülök bele, nem vezetem, addig csak azt látom, hogy szép, meg erős, meg drága. Ha valakinek van tapasztalata vele, akkor ki tud segíteni
)szóval lehet, hogy hosszas beszélgetés lesz, köszönöm a türelmet és segítséget!

szerk.: vagy akár ez, és mennyivel olcsóbb..
szerintem mára elég lesz nekem ennyi, inkább alszom rá egyet

-
nesd
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem lenne rossz, de fényes a kijelzője, amitől azért ódzkodok kicsit, mivel azért szabadban is használnám. Valamint a grafikus kártya jó lenne, ha Geforce lenne, és abból is inkább a GT740M vagy GT650M esetleg GT645M vagy GT730M.
-
Tikakukac
titán
válasz
pető bá'
üzenetére
az Acer az nem HP
Jelen esetben de, sőt. A HP is tud legalább akkora fost gyártani, ha nem fosabbat, mint az Acer ennyiért.
Mivel győzzelek meg? Elárulom: semmivel nem tudnálak. Ha most azt mondanám, hogy a zsanér lifeg mintha a szél lengetné, a touchpad pontatlan, a borítása 10 perc használat után mint a hányás úgy fog kinézni, 2-3 hónap múlva pedig ha vitrinben tartod is karcolódni fog. Meg ezt a sort folytathatnám napestig. A gép szép, az adatlap meggyőző, olcsó. Ezek ellen bármit is fogok felhozni, nem tudom kiütni a gépet, a szerelem teljesült, innentől már csak a lelket kell rendbe tenni: igen, ez jobb vétel, mint más.
Na így megy egy notivásárlás, ha nem racionálisan tekintünk valamire.
Egy 20 éves egyetemre induló lánykának ( ami lassan tesómra beillik) ezt megvenném, meg bele egy SSD-t, otthonra meg egy böhömnagy monitort dokkolóval. 110k-nál nem lehet drágább, cserébe valószínűleg az évfolyam top10 leghasználhatóbb felállása lesz az övé notifronton.
Tök megfelelő lenne neki amúgy a HP is. Csak a szépséget én nem tudom forintosítani, minden másban meg a Fuji amit már mutattam ropira veri azt a gépet.
-
nesd
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Kicsit drága nekem, ezért a teljesítményért. Ráadásul 1600x900-as felbontású, ami nekem felesleges. De azért köszi!

-
santa clause
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez egy nagyon jó gép, bár hasonló konfigot ki lehet hozni sokkal olcsóbban is
-
nesd
csendes tag
Üdv!
Egyetemista leszek szeptembertől (infó kar) és kellene egy könnyű laptop, amit hurcolgatnék magammal.
Főbb szempontok:
- Keret: 170k-230k
- Esedékes: 1 hónapon belül
- Jó anyagminőség fontos és a csuklótámasz része lehetőleg fémes anyagból legyen, ne melegedjen annyira
- Legyen vékony, max 2,5cm és max 2,3kg súlyú
- Billentyűzet szigetes kialakítású, és jó minőségű legyen
- CPU: i5
- GPU: Nvidia GT740M vagy GT650M
- Memória: min 4GB, max 8GB (1600Mhz)
- 13"-15,6"-os 1366x768 felbontású MATT kijelző
- Hosszú akkumulátor idő: böngészéshez, programozáshoz, film nézéshez (játszani és egyéb energiaigényesebb dolgokat (pl. videóvágás) hálózati feszültségről fogok vele csinálni)
- oprendszer, használt gép, és SSD nem kell (majd utólag veszek bele)A legjobb választásnak ezt tartottam sokáig: Z500 De sajnos a kis "hibája" miatt egy kicsit eltántorodtam tőle: link
Most ezzel szemezek, de nem tudok róla semmit, egy teszt sincs róla sehol: link
A ComputerImperiumtól kaptam egy levelet, hogy a Z500 kifutó széria, és 1-2 héten belül jön új szállítmányuk, amelyek közül hasonló árszegmensben is kaphatóak lesznek gépek. Lehet hogy azt még akkor kivárom.
Ha esetleg valaki tud jobbat, szebbet, esetleg tud olyan gépről, ami még nem jelent meg, de 1 hónapon belül meg fog, és az én igényeimnek megfelel, akkor az ilyen információkat szívesen fogadom.

-
válasz
Tikakukac
üzenetére
hogy is mondjam: ennyi pénzért nem várok csodát, jelenleg egy Acer Aspire 5742G-t nyúzok, immáron 2 éve. a kopogós és lukacsos műanyag valóban nem prémium hatású, és a billentyűzet nem tudom mennyire jó bármi máshoz képest - de megszoktam, és már minden más tűnik furcsának.
nem akarok itt vitázni, meg az Acer az nem HP, és elhiszem, hogy nem valami szuper kis gép, de nem győztél meg arról, hogy kivegyem a listáról.. egyébként a billentyűzet milyen értelemben "butuska"? komolyan nem vagyok benne mélyen a témában, de egy 20 éves egyetemre induló lánynak szerinted nem lenne megfelelő? -
Tikakukac
titán
válasz
pető bá'
üzenetére
Lehetnék én is, mert HP gépeket tolok már vagy 7 éve magánban fő használatra. De itt konkrétan másra céloztam mindegy is.
Az úgy szar ahogy van kifejezés adná ki leginkább. Az a lyukacsos anyag a borításban grátiszban azzal a butuska billzettel. HP tipikusan nem tud olcsón jó gépet összepakolni. A belépő üzletből a b sorozat meg a Probook ami tuti, az alatta levők elég gagyik.
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!

a HP fanboy Te lennél, és Te nem ajánlod ezt a gépet? Nem kötekedni akarok, de valami konkrét ok/kifogás esetleg? Ha csak a vasat nézem, akkor nincs gond. 1 év gari nem biztató, ezt aláírom. Van valami szériahibája a gépnek, vagy úgy szar ahogy van?
-
Tikakukac
titán
válasz
pető bá'
üzenetére
Core2-vel Gimpezek, 10 megapixeles képeket. Innentől kezdve ha valaki nem tud efölötti igényt mondani, annak kb. bármi elég ami piacon van.
Akkor itt ezt megnézném, elviekben most megy rá még 10k kedvezmény vagy valami, és akkor még garit is csaphatsz még 1 évet. Nem lesz ultrabook se nem hordozhatósági gyönyör, de egyben van, olcsó és visz mindent ami kell.
-
Chaser
legenda
válasz
pető bá'
üzenetére
G580-ból ezt. De ha már hosszútávra veszitek a gépet, érdemes megfontolni azt a +20k-t a fujiért, nagyon megéri már csak a +1év gar miatt is. Kisebb is, könnyebb is, szervize itthon a legjobbak közt van. Ha van még a fuji akció akkor 130k a fekete, vagy 140 a bordó ráadásul win-nel együtt.
-
válasz
Chaser
üzenetére
oké, igen, jobb a matt, nem is az a gond, csak nekem a HD kijelző az nem éppen ezt a felbontást takarja
tudom, notebookoknál ez a használt forma, bocsi. és teljesen elég ez a felbontás, csak a HD láttán többre gondoltam. 
Lenovo: erre gondoltál: [link]? Win8-cal, egész jónak tűnik - a proci mennyire erős?
jobban megéri, mint i3-mal, integrált VGA-val? [link]Tikakukac: köszi a választ!
nyilván, jó gép kell, de én csak specifikációs táblázatokat meg árakat látok, mivel sz.gépekkel, notebookokkal nem foglalkozom minden nap. Ami vonzza a szemem, az az i3-as proci, mert megelégedéssel használom. ha nekem jó, neki is jó. és nem tudom mellette hova tenni az "Intel DualCore" meg "Intel® Pentium® Processor B960 (2M Cache, 2.20 GHz)" procikat.szóval ha nem tűnik jónak a HP, akkor ajánljatok jobbat, kérlek, 130 alatt!

-
Chaser
legenda
válasz
pető bá'
üzenetére
Felbontás: 1366x768; Tipus: HD LED tükröződésmentes - Igen, amiket te linkeltél abban is ilyen van, csak csilli, azt mondtad matt jobb lenne, hol a hiba?
200k-ig minden gépben HD LED kijelző van - LED félrevezető, csak a háttérvilágítása az, a panel természetesen TFT-LCD mindben. Az a kinézett dell egyébként most dellnél a legalja, ellentétben ezzel a fujival. De ha sok hát sok. Ezzel a HP-val nincs tapasztalatom.szerk: Esetleg még ott a lenovo G580, sztem az még csajoknak is bejöhet. Pentiummal, GT635-tel 120k alatt van kicsivel, de csak 2 év gar és csilli kijelzős meg nehezebb.
-
-
Chaser
legenda
válasz
markionni
üzenetére
Könyörgöm olvassatok már utána annak az i5-nek, kb ugyanaz mint az i3 átlaguser szempontjából. Ha jó a gép hűtése turbo megy az igaz, de kommersz gépek nem arról híresek.
pető bá': Ha a keret engedi LH532-t mondanék. 14", HD matt kijelző, 3 év gari, i3, GT620, W8-cal 150k itt, bordó színben. Feketében win nélkül 140. Van most náluk fujitsu akció, -10k az árból ha él még.
-
sziasztok!
szeretném minél rövidebben vázolni a helyzetet:
20 éves lány, egyetemre megy - laptopra lesz szüksége, tehát a vásárlás most lesz a napokban.
Árban 130 alatt, ha lehet akkor 120 táján nézelődnénk.
Felhasználás: film, zene, netezés - semmi extra igény, de szerintem nem árt egy erős proci egy windows-nak, amit évekig nem "rakunk újra"..
Játékok nem fontosak, de szeretném, ha dedikált videokártya lenne a gépben - HD videók esetleg HDMI-s TV-zésnél..
Minőség/teljesítmény? Ne essen szét, és inkább teljesítmény.
SSD - szerintem az árba nem fér bele, szóval ezt ne vegyük szempontnak, később DVD helyére még bekerülhet
Kijelző - semmi extra, nyilván jobb lenne a matt, de lehet fényes is - gondolom az árba nem nagyon fér bele.
Tömeg: minél könnyebb, annál jobb - nem tudom, úgy 2,4 kg alatt maradhatnánk.
Op.rendszer: ha van rajta egy Windows az plusz pont.
HDD - legalább 500 GB, minimum 4GB ram; optikai meghajtó is kellene.
webcam legyen, esetleg USB3-as csati is +pont, de nem fontos; ezen kívül HDMI.
CPU - nem nagyon vagyok otthon teljesítmény terén, most 2 db i3-as procival szerelt gép (PC + notebook) van itthon, nagyon meg vagyunk vele elégedve, szóval legalább i3-as, vagy annak megfelelő erősségű CPU kellene (nem feltétlen Intel, de AMD-ben ennyire sem vagyok otthon).
extra: mivel hölgynek lesz, így nem lenne hátrány, ha bordó/piros, vagy fekete, de szép lenne. tehát nem egy baltával faragott tégla.amiket néztem: Dell, i3, 8gb RAM
Acer v5, kisebb kijelző -> könnyebb, de picit drága
HP, könnyű, és.. bordó. talán a háromból a legjobb.ezek közül érdemes választani, vagy tudtok mondani jobbat? AMD-s vonalon nézelődjek, vagy jó irány lesz ez is?
köszönöm a segítséget
-
markionni
tag
Üdv. Egyik ismerősömet érdekelné laptop egyetemre. Holnap szeretné majd megvenni, Dániába.
Egyetemi felhasználásra kéne neki, meg modellezésre. Játszani nem nagyon akar ez nem feltétel, az akksi pedig bírja minél tovább, és persze gyors legyen
Én AMD A10-est javasoltam neki, vagy ha intel minimum egy i5öst. [link] Ezt nézte ki eddig ( innen kéne válogatni).
A keret kb 200ezer. Kb annyi az igénye hogy tartós és gyors legyen. Én néztem Samsungot is, de arról nem sokat tudok.Válaszotokat előre is köszönöm

-
Chaser
legenda
válasz
_Smooth
üzenetére
Teljesen felesleges i5-tel venni a G580-at, i3 is bőven sok a benne levő vga-hoz, felesleges pénzkidobás. SSD-t meg bármelyik boltban vehetsz hozzá, 22-24k samsung 120GB. Optibay meg DVD ház is max 12k. Garanciavesztés nélkül cserélheted te is.
Topanka: Fujitsu A502, 3 év garral is megáll 112-114k-nál. Most épp kifogyott a boltokból de lesz újra. Nem kell rackbe rakni a HDD-t, ha nem sűrűn használod a DVD-t a helyére optibay keret és SSD+HDD egyszerre van a gépben.
Az hogy dell meg lenovo jó minőség olyan nincs, vannak náluk is jobb meg rosszabb szériák. Van olyan dell hogy még a leghitványabb acer is kiröhögi.szerk: Használtban kaphatsz már FHD kijelzős gépet is 120-150 körül, mondjuk egy dell E5520, de ugye azt figyelgetni kell van-e.
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
S.O.S. segítség!
Leányomnak vennék laptopot, no de milyet vegyek?
Még elképzelésem sincsen, laptop témában nem vagyok otthon.
Mégis valami elképzelés:
1. Vásárlás most lenne esedékes.
2. Ár: 70.000 Ft-tól akár 150.00 Ft-ig,, de a minimumhoz közelíteni minnél jobban!
3. Géphasználat: Chat-elés, szörfözés, MÉDIA lejátszás (filmek zenék) ez nagyon fontos, tanulás.
4. Nem játékgép kell, nem lesz foto-film szerkesztés. Néha, egy évben egszer-kétszer elővesz egy San Andreas-t, és játszik rajta.
5. Minőség: azért legyen egybe a gép, utazni is fog vele sokszor. Ne akarjon széthullni, repedni, törni olyan könnyen. Teljesítmény: Nem erős proci, VGA kell, hanem média lejátszásra jobban kiélezett cuccos.
6. Talán belső lenne 120GB SSD, külső 1TB-os passport-tal?
7. Kijelző: minimum HD, 720p, mérete: 15" körüli, a LED háttérvilágítás előnyt jelentene mindenképp, a többit nem tudom.
8. Tömege: nem tudom, de ne legyen "nehéz'.
9. Op. rendszer jó lenne a win 8 64bit, de ha nincs semmi az is jó.
10. Tárolók: 6. pontban írva, zene, film tárolására kell a nagyobb tárhely, és úgy gondolom erre jó a külső tárolás is. RAM az proci függő is lehet, de a min 4GB - max 8GB elég, DDR3 órajel: 1000-1700ig.
11. Csatik: Ugye a Wifi fontos, de csatiba jó lenne az USB3, a HDMI sem lenne rosz, fejhalgató kimenet.
12. "Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?"
Na! Ha asztaliba gondolkodnék, kizárólag intel procinál az Ivy Bridge, sztem itt elég az i3, míg AMD-nél a Trinity, illetve Richland de 4 magos procik jöhetnének szóba pl A10 6700. A VGI elég jó, nem kellene külön VGA, Frame rate : 23.976 fps helyes lejátszása sem lenne gond. Nem baj ha erősebb a proci a kelleténél, jól jöhet még. Korábbi tipusoknál az intel gyenge a film lejátszás helyességében. Nekem asztaliban Sandy Bridge van, és bizony látom, és zavar az ismétlődő képkockák. Ez a kérdés lehet , hogy kompromisszum lesz?
Itt jön a 13., és 14.
Mivel használt gép is szóba jöhet, és ugye ezek között nemigen lesz Ivy Bridge, vagy Trinity, Richland.
Használt gépeknél talán alfa156 kolléga boltjában is érdemes kereskedni, illetve a fenti igényeket neki elküldve véleményeztetni.
Ja, az aksija azért jó lenne ha bírná több ideig, vagyis ne a legkisebb, és leggyengébb legyen.
Valami indulási pontban segítsetek, milyen irányban induljak el?
Ami tipus tetszik, mint jobb minőség az a DELL, és Lenovo, gyenge kategória az Acer.
Javaslatokat is szívesen vennék, mit gondolok rosszul, mit csináljak másképp. -
Joao
tag
válasz
runner 125
üzenetére
De legalábbis akkor nem valami ujjlenyomatgyűjtő fényes gagyi. Köszönöm!
-
_Smooth
senior tag
Na jó, hogy itt a végén is pont a G500asok pörögnek

Gyors segítség kéne.
Ismerős fiának kéne főként játékra max 200-210k kereten belül valami gép.
Ahogy néztem, ebbe VGA terén 7670, 8730, 8750, GT630/635/640 férne bele, míg procik terén akár i7 is (bár nem látom sok értelmét, de ha nincs nagy difi árban, akkor nyilván inkább)Amiket eddig szemezgettem:
G500
talán a legszimpatikusabb ár/érték arányban
+4GB RAM még 10ért bele is fér
Ezzel szemben a Samsung (amit korábban néztünk ki):
AtivBook 4
a fentiek fényében kevésbé tűnik már nyerőnekIlletve most azon filózom, nem járna-e jobban egy i5+GT635+SSD rendszerrel az i7+8750+HDD-vel szemben:
G850AH
Ebbe 45ért belerakják a 120as SSD-t, plusz kiraják az ODD-t USB-re és még a HDD is maradhat a gépben.
Így kb 205k.Nem vagyok márkafan, de az ati nekem itt szimpatikusabb (már csak az utóbbi időben driverek terén mutatott fejlődése/aktivitása révén is).
Viszont az SSD egyértelmű gyorsulást hozhat - legalábbis pályák betöltése esetén... FPS-ben nem igazán adna hozzá - ellenben a 635 egy kicsit azért gyengébb darab.
Sajnos nem vagyok a notik híve, pláne nem játék terén, így nem igazán tudom eldönteni, melyik megoldással járna jobban... de itt ez az igény, ennek kéne valahogy megfelelni.Jelenleg AC van terítéken játékok közül (amit a drága anyja el tudott mondani - azt sem tudom, hanyadik kiadás), viszont valszeg idővel mennének rá újabb játékok is.
Kompromisszumokkal tud játszani, nem kell, hogy mindenáron fullos legyen a graf, de legyen azért időtálló a rendszer (amennyire lehet - főleg ennyiből).Tudom, hogy ott az Y500 GT650SLI rendszere is 250ért, de 210ben húzták meg a határt.
Van esetleg más, jobb vétel/lehetőség?
Köszi előre is!
-
Joao
tag
Sziasztok!
Testvéremnek nézek laptopot. 140.000 Ft a maximum. Elsősorban tanulásra, filmezésre, de játszani is szeretne rajta. Két Lenovot néztem: G580AH illetve G500. A G500-ról nincs még túl sok infó, valaki nem tudja, hogy milyen anyagokból van? Melyik lenne a jobb választás? Én hajlok a G500-ra az újabb processzor miatt. -
Chaser
legenda
válasz
psycroptic
üzenetére
Lesz az hamarosan, legújabb széria ebből a verzióból, biztos nem szűnt meg, nemrég jött ki.
tomahawkwind: Dell E5530-at mondanék. 3év NBD gar, Mo-n a legjobb, backlit bill, akár dokkolható is, matt kijelző, valódi alu fedlap. Maradékot kipótolod 10-15k-val belefér egy 120GB-os SSD is. Nem tudom mért szeretnél csilli kijelzőt, de ha mindenképp az kell keresünk olyat.
-
tomahawkwind
csendes tag
Sziasztok!
Zene szerkesztéshez kellene egy gép.A teljesítmény fontos.
A keret 200 e.
minimum 4GB memória
minimum 500gb hdd
Ssd is ha kijön ennyiből
A vásárlás mostantól 1-2 hónapig lenne esedékes..
Fényes led-es kijelző 14 vagy 15.6 colos, felbontás mindegy
oprendszer nem kell
Külső hangkártyát kötnénk rá, ehhez kellenének portok, gondolom az usb elég
Kizárólag új gép érdekel.
Fontos továbbá, hogy megbízható legyen,jó szervíz háttérrel és minél több garanciávalKöszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz
psycroptic
üzenetére
Ránéztem, én se találtam. Kifogyott, valószínűleg most jön az utánpótlás, 1-2 hét és lesz megint. Jellemzően 105k-ba kerül, laptopszalonnál van most fujinál -10k kedvezmény, de úgy látom ott is eltűntek most az olcsóbb fujik.
-
Chaser
legenda
válasz
psycroptic
üzenetére
Fujitsu A502.
szerk: Tikakukac: Nem ők ügyesek, az emberek buták
Persze nem mind, mert aki nem lusta az utánanéz a dolgoknak és "normál" cpu-ból csinál ulv-t meg széttuningolja az asztaliban levő kis cerkát..illetve már múlt idő, nem véletlen lett már a core i antituning - kivéve a fizetős verziókat persze - és nem véletlen nem tudják a sw-ek alulfeszelni se. -
psycroptic
őstag
Sziasztok!
Mit tudnátok ajánlani 100.000.-/110.000.-HUF értékben az anyósoméknak kellenne valamit vadászni. Amire felhasználnák az internetezés, fényképek/videók lejátszása, youtube, online kártyajátékok. Én szeretném ha minimum 720p felbontást tudna a masína, de gondolom ilyen árfekvésben a fullhd nem jöhet szóba.
Tehát akár nekiállnak pókerezni/youtubeozni/fényképet nézegetni az röccenés nélkül menjen.
Előre is köszönöm a segítséget!

psycroptic
-
pocokxx
Közösségépítő
-
tjokai
senior tag
[link] Erre valaki? :/ #43138
-
Tikakukac
titán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Le kell ülni egy papírral az asztal elé és feltenni a kérdést: most akkor kell-e nekem az i5-ös proci vagy nem? Mivel gyanúsan a nem lesz a válasz, így döntsön a kijelző felülete a külalak stb stb. mivel a proci annyira irreleváns, mint ide Nagykáta, lehetne az i7 is, ha már bőven elég az a dualcore, akkor minden más már csak a belsőt ingereli. Tudom milyen, én is mindig kenem a nagy számokat, de általában lepofozom magam és leülök a székbe a szutyok core2 elé, amivel mai napig vagdalom a videókat meg a fényképeket eszem tonnaszám. Egy átlagfelhasználónak sem kell több, innentől meg ugye már annyira mindegy is kb. minden paraméter

Chaser: DV5-ből volt T3400-es és T5800-as. Hát ott is volt fejvakarás, mert bizony egy fél fps-t sem sikerült kiverni az erősebb és drágább gépből, mégis vitték rendesen a felár ellenére. Oltárian ügyesek

-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Tudnak ám
Anno az E6300 volt az első c2d. 2MB cache, 1066-os FSB. Aztán jött az E4xxx széria, 800-as FSB-vel. De aztán jött az E5xxx, szintén 2MB cache, 800-as FSB, VT-t is tudott mint az előzőek, de annak már dual-core neve volt. Még később kijött az E6300 de már pentium dual-core néven 3Ghz körül, 1066-os FSB, talán 2MB cache. Utasításkészlet is egyezett E4-gyel, sőt több is volt benne, de az mégis c2d ez meg nem. Szóval tényleg tudnak valamit a srácok. Anno kértem pár ph gazdit kérdezzen már rá az intelnél hogy van ez, nem merték bevállalni
Megértem
-
AxBattler
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
A fapados, matt kijelzőnél biztosan szebb a képe az Ideapad-nak, élénkebb színekkel, stb., de egyben tükröződik is. Szerintem egyéni preferencia kérdése: személy szerint ugyan üzleti gépet használok, de eltudnám képzelni magamnak a másik típust is!
Nem is rossz ötlet! Nem lehet fényes kijelzőt rakni a 14'-os Elitebook-okba?
-
d1abLo
senior tag
#43115 erről senki nem tud semmit?
-
AxBattler
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
+1 arra az 5521-esre!
-
Tikakukac
titán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Venni kell rá i7-es matricát és rendben lesz

Minden elismerésem az Intelé amúgy, ez a dual core név a core2 duo meg a i sorozat mellett mindig annyira rossznak tűnik, hogy tényleg hajtja az embert az erősebb procik felé, ha van érv ha nincs, kell egyszerűen. Tudnak azért, na.
-
tjokai
senior tag
Mi lehet ennek a reális ára? Mennyi pénzt szabad érte kiadni?
-
Runner_fxr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi a választ. Szimpatikus ez az 5521, bár 5 ezerrel túlmegy a kereten.
Szerintem még belefér.
Viszont a z500-as pentium dual core-ral nem annyira szimpi 150-ért. -
runner 125
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ez egy ULV procis 3521, ráadásul nem a minőség csúcsát jelenti.
Ilyen tekintetben egy Z500-assal sokkal jobban jártok.
De, ha ragaszkodtok a márkához, akkor már egyértelműen az 5521-et kell venni, egyébként most az ára is nagyon jó.
theczar
Az itt linkelt két alternatíva neked is jó lehet.
Bruuce87
Új kell, vagy használt is megfelel?
A 11,6"-os netbook kategóriának leágazott már, s amúgy sem javasolna senki ilyet, pláne ennyi pénzért.
Használtan 12-13,3"-os business vonalból ezért az össegért remek gépek közül csemegézhetsz. -
Bruuce87
csendes tag
Sziasztok!
Milyen notebookot tudnátok ajánlani 11.6" méretben max 150E forintig oprendszerrel, egyetemi használatra?
Internetezés, szövegszerkesztés, amatőr képszerkesztés.Köszi a válaszokat!
-
Runner_fxr
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Azért írtam csak ennyit mert nem kell ennyi kritériumnak megfelelnie és sürgős lett volna.
De ok, akkor lássuk a kérdéseket sorjában.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Holnap kell megvennem.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
150.000 ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
PhotoShop talán,Irodai munka.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem játékra kell.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Inkább a minőség, de azért időtálló gép legyen.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Ha belefér 150 ezerbe, akkor nyilván igen, de nem létszükség.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Kijelző mérete normál asztali notesz, kb.15,6-os, ha matt az jobb, de nem annyira lényeges.
(8) Notebook tömege?
(B)Nem szempont.(/B)
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nem kell oprendszer.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Szerintem nem szükséges az optikai meghajtó, de egy 15,6-os gépbe valószínű úgy is lesz.
Hdd legalább 300gb de 500 jobb, memória minimum 4GB.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Billentyűzeten legyen külön numerikus billentyűzet. Dell márkából kéne választani, mert akinek lesz ilyet szeretne, persze biztos meg lehet győzni ésszerű érvekkel ha van jobb.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
CPU igényes program előfordulhat, de GPU igényes nem valószínű.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Konkrétan ezt néztük: [link]
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak új. -
theczar
csendes tag
Üdv!
Új notebook után nézelődök. Jól jönne némi segítség
A legfőbb szempont, hogy tűrhető videókártya legyen benne.
Diablo 3 menjen rajta, de nem szükséges a BF3-mat fullosan vinnie...
150 alatt találok ilyesmit? Előre is köszi a válaszokat! -
AxBattler
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
És Te esetleg tudnál erre válaszolni? Köszönjük!
-
Runner_fxr
addikt
Valaki esetleg erre tud válaszolni? Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
A cyberport.de üzletet megnézhetitek, velük már leveleztem, korrektek voltak.
Ha Németországban élnék, jobbnál-jobb Workstationokat vehetnék.

-
Chaser
legenda
válasz
Armagedown
üzenetére
Nem ismerem a német webshopokat - sztem itt más se nagyon. Ami itthon ajánlott ebben az ársávban: fuji A502, AH532 általános felhasználásra, lenovo G580 GT635 vga-val ha van játék is. Hogy németeknél mi van meg mennyiért és milyen szervizháttérrel azt sajnos nem tudom.
-
Armagedown
őstag
Az unokatestvérem Németországban dolgozik, egy laptopra van szüksége
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?1-2 héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?400 euró, Németországban lesz megvásárolva
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)Csak netezés
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?Nem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?Minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!Nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?Matt ha belefér az árba
(8) Notebook tömege?lényegtelen
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?Előtelepített Windows 7 vagy 8
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?Kell az optikai meghajtó, a többi lényegtelen
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)webkamera
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?Nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)Nem ismerem a német webshopokat
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?Csak új -
BullZeye
veterán
Idióta könyvelő benézte, és kiderült, hogy laptopot nem tudok leírni, így nem kapom vissza az áfát.
Laptopszalonnal van valakinek tapasztalata, mennyire rugalmasak olyan tekintetben, ha 3 hét után felhívom őket, elküldenek az anyámba, vagy tudnak segíteni, és átírják a számlát laptopról mondjuk GPS-re, és adnak egy másik számlát? -
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert édesapám új laptopot vásárolna magának. Sajnos nincs időm beleásni magamat a témába, így inkább fordulnék a szakavatott fórumtársakhoz.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 1-1,5 hónapon belül.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 200 000 + ÁFA.
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) - első sorban irodai munka, multimédia, filmlejátszás akár HD tartalmakkal is, talán kevés PhotoShop.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? - max flash böngészős cuccok.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? - minőség és üzemidő.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! - igen, sőt két winchesterre is szükség lenne.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? - minél nagyobb felbontás, amúgy nincs egyéb szempont.
(8) Notebook tömege? - ne legyen féltégla, ha lehet, de nem a tömeg a legfőbb szempont.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? is-is érdekes, nem kizáró ok ha nincs.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? - egy egy kb. 120 GB-os SSD, egy 1TB-os HDD és 8GB RAM ha lehet, optikai meghajtó nem szükséges, de ha van nem kötjük fel magunk.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…). - HDMI és USB3.0 minimális feltétel.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? - Még nem, de lehet rá példa.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk). - bolt és kinézett típus nincs, de márkafanatizmus akad. Elsősorban Toshiba lenne jó megoldás, de ha tudtok jó szervízhátterű alternatívát azt is megköszönöm.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? - csak új jöhet szóba.Köszönöm mindenki segítségét előre is

-
premete
veterán
válasz
katalin888
üzenetére
Open sim esetén valamelyik szolgáltatónál veszel előfizetést/sim kártyát, a Lenovo Mobile Accessnél a Lenovotól veszed (IMHO ez US only).
-
katalin888
aktív tag
Senki sem tud segiteni ebben?

Mi a kulonbseg a Lenovonal az Open SIM Card WW es a Mobile Access SIM technologia kozott???
-
Runner_fxr
addikt
Sziasztok, laptopot vennék. A keret 150 ezer, normál méretű 15,6-os gép kéne.
A billentyűzetnél fontos, hogy legyen numerikus billentyűzet. A gép egy ismerősömnek kéne és ő Dell-t szeretne. Érdemes Dell-t venni ebben az árkategóriában vagy inkább más márka? -
d1abLo
senior tag
Sziasztok szeretnék vásárolni egy laptopot, és a segítségeteket kérem
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 héten belül
Nagyjából 250.000 Ft körül
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Elsősorban iskolainak szeretném, de mindenképp szeretném folytatni a kompetitív játszást suli mellet amennyire időm engedi. Természetesen ehhez keresem a megfelelőt
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen, Starcraft 2 (fontos az erő a sok egység miatt), League of Legends (jó lenne a fix 50fps)
Egyformán fontos
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Ha a kereten belül vannak ilyen opciók azokat is megnézem, de nem lényeges
15,6" körül már jó lenne, de szintén ha belefér a keretbe nagyobb az is jó. Nem tudom mi a különbség a fényes vagy a matt kijelző között, ehhez tanácsot kérek
(8) Notebook tömege?
Nem releváns.
Nélküle mindenképp
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
500-750 gb mindennek, SSD nem lényeges. RAM 4-8 GB amilyen modell van nem mérvadó, mint ahogy az optikai meghajtó sem
Nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Játékok
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
1, de gyengéllem a VGA-t
2
gyengéllem a procit
Csak új érdekelAmire odaírtam hogy gyengéllem az még nem biztos hogy az is, nem nagyon van tapasztalatom laptopokkal így az asztali gépem teljesítménypontjaihoz és játékélményhez hasonlítottam (i5-2320, GTS 250 1gb)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz
weppes9
üzenetére
2kg-os ekkora notesz nincs, 14-ért lenne 14-es fuji LH532, matt, 3 év gar. Olcsóbban lenovo G580 GT635-tel 120k körül, de csilli a kijelző és sztem nehezebb is. Használtban viszont 120-ért elég jó gépeket ki lehet fogni, de ez ugye általában egyedi, ilyet akkor mondunk ha tényleges lesz a vásárlás. Illetve alfa156-nál is nézelődhetsz, megbízható tag megbjzható gépekkel.
-
Sziasztok!
Szerintetek ez a laptop 80k ért jó vételnek számít? Új állapotban 5órás akksi.Garancia nincs rá,csak 1hét próba gari! Köszönöm a választ.Még annyit hogy ennyiért helyembe is hozzák,vagyis több költségem nincs vele.
Lenovo ThinkPad Edge E320
Intel Core i3-2310M 2.1 GHz
4096 MB, 1x4096 PC3-10700
Intel HD Graphics 3000
13.3 inch 16:9, 1366x768 pixel,
60gb sata3 kingston ssd (új 3napot használt) -
weppes9
csendes tag
Sziasztok!
Új nekifutásból kérnék segítséget és javaslatokat:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Jelenleg, illetve max 1 hónapon belül
140.000 Max, de inkább 120.000-130.000 Ft
HD filmek TV-n, netezés, vonaton lenne sokat használva, így az üzemidő min. 3 óra-filmezés mellett, illetve pár játékra lenne használva
Igen, Diablo III, CS:GO, nem vagyok túl igényes ilyen téren, ezért az árért nem is lehetek, játszható legyen, ne akadjon (low-mid beállítások)
Minőség - teljesítmény egyensúly
Nem feltétlen.
Hordozhatóság miatt 14'', max 15.6''
(8) Notebook tömege?
Ha lehet alacsony. <2 kg
Nélküle
500GB filmek/játékok tárolására, nem baj ha több. 4 GB RAM+, de ahogy nézegettem ez is alap
HDMI legyen, bár gondolom ez manapság már alap, USB 3.0 se lenne rossz, optikai meghajtó sem szükséges
FULL HD filmek esetleg, illetve az említett játékok.
http://www.notebook.hu/asus-x402ca-wx010d.html
http://www.laptop.hu/termek/asus-x55vd-so196d-grey-fd
http://www.notebook.hu/acer-aspire-e1-571-33114g50mnks-nx-m09eu-006.html
Újat szeretnék, de garis használtat is megnéznék.Köszi.
Üdv,
weppes -
retfirg
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Az ajánlatt tetszetős, köszönöm.
1. De vettem, csak esetmben nem láttam értelmét az árnak, ahogy ezt többször ki is fejtettem. Minden másra válaszoltam - szerintem. (Valójában az árra is, ahogy alattad ezt stratova jelezte.)
2. Én nem várok el semmit. Leírtam mit keresek, kaptam egy ajánlatot és 3 kötekedő 'bentlakót'. Nem túl jó arány.
3. Azt már nem is értem, hogy nekem miért kéne még magyarázkodni... (Bár alapvetően ez is megtörtént.)
4. Nem én köcsögöztem le őket
(Mondjuk egy olyan topicban, ahol 43000 hozzászólás van, kicsit túlzó a szoba közepére piszkitás - viszont ha 3 ember rámronthat, hogy ár nélkül nem tudnak, akkor én miért ne mondhatnám, hogy szerintem meg talán mégis lehet, hiszen többeknek sikerült értelmezni amit leírtam és tudtak ajánlani...)Az ezerkarakteres no comment a legjobb komment

Ohh, és a 'nem adok neki még egy évet' és egyebek, az igazán ontopic és szakszerű, csak így tovább

-
benito86
csendes tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Jogos uraim 15.6" benéztem

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 120k
(3) Felhasználási kör? Netezés, filmnézés (ált. streamelve)
(4) Játékra használnád-e? Nem
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Minőség (ill inkább aranyközépút)
(6) Szeretnél bele SSD-t? Igen (nem tuom, hogy éri meg, saját beszereléstől sem zárkózom el).
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15.6, matt, min.1366x768, ha nagyobb nem baj
(8) Notebook tömege? nincs elvárás.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Inkább nélküle, de ha van az is jó.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?SSD min.120GB, 4gb RAM, ODD nem feltétel, de nem baj ha van.
(11) Egyéb kívánság? HDMI
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Nincs.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Új preferált, esetleg garisan használt.Előre is köszönöm a segítséget:
Benito86 -
Logen88
aktív tag
Üdv!
Tesóm szeretne venni egy laptopot, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Szempontok:
1. szeptember körül venné
2. 200-250e Ft lenne keret
3. PhotoShop, irodai munka, virtualizáció, játék
4. legújabb játékokat tolná, 1366 x 768-as felbontás, közepes beállításokon pl: Assassin 's Creed
5. a minőség fontosabb lenne, de ne menjen teljesen a teljesítmény rovására
6. ha belefér a keretbe akkor jöhet, de nem ez a legfontosabb szempont
7. 15,6" felbontás minnél magasabb annál jobb, és lehetőleg matt legyen
8. 3kg alatt
9. nem kell op. rendszer
10. 640GB HDD vagy felette, min. 6GB ram, optikai meghajtó nem szükséges
11. webkamera min. 1MP
12. igen
13. Lenovo Z500
14. használt gép nem jöhet szóba
Előre is köszi a segítséget.
-
Pocok256
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Azt persze elbírják gond nélkül főleg egy i5

Ebben az esetben ha kitudod tolni a keretet a kis fuji amit ajánlottam nagyon jó vétel lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

amúgy tényleg tetszett a gép 

Pyttawrx