-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
lajosx #41155 üzenetére
Laptopszalon.hu pl.
-
Chaser
legenda
válasz
lajosx #40702 üzenetére
Kis pénz kis foci. Nézegesd akkor a dell E6400-eket nála, igen jó árban vannak. Ez a cpu brutál és elég drágán el is lehet adni, kapásból 15k-t mondanék rá, lecserélheted feleannyiba kerülő P8xxx-re is ha nem kell annyira kraft, 3g modemet is el tudod adni.
szerk: És ebbe tehetsz magyar világítós billt, újan 12-13k körül lehet találni hozzá. Ha nem lennék TP b_zi én is vennék egyet
-
Borote
addikt
válasz
lajosx #40693 üzenetére
Akkor felejtős!
Mennyi a keret, mekkora méretben kell gép?Erre az EliteBook-ra 1 év garanciát ad az eladó. Szerintem nem kérdés, hogy mennyire éri meg
-
Borote
addikt
válasz
lajosx #35611 üzenetére
Minden gépben LED kijelző van
illetve inkább a szar Tn jelzővel illetném, mert az, hogy LED, majdnem mindegy (fogyasztáson javít kicsit, meg esetleg az élettartamon).
Viszont matt, ami előnyös, meg ugye az említett apróságok.És nem a fényeslakkos G580, ami nekem a legkevésbé sem szimpatikus jószág. NP350-nel szerintem jobban jársz.
(#35612) Tikakukac: BT valóban egyszerűen pótolható, de a 105 ezres kategóriában G580-ból csak GC és GL verzió van... Annál már inkább egy NP350, matt kijelzővel, és jobb házzal.
-
Borote
addikt
válasz
lajosx #35599 üzenetére
Gyanús, hogy az a G580 GC vagy GL verzió lesz, ahelyett meg inkább a Samsung NP350-t mondom
(#35601) Chaser: ha a Travelmate P453-ra gondolsz, akkor én azt múlthéten megnéztem, és teljesen korrekt gép, jobban össze van rakva mint az Aspire-ök. Egyedül a billentyűzete nem tetszett, az speciel szerintem kényelmetlen volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest