- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
_Smooth #130838 üzenetére
Alapvetően a VIK-re is úgy indul mindenki, hogy minimum 5 millás gép kell.
Na elárulok egy titkot, ami szerintem sok helyre érvényes, a Műegyetemre tuti. A legtöbb program ami használva van vagy ki van adva olyan régi, hogy 133MHz-es procikra van méretezve.
Tehát ezek a 4 magos procik, 300k-s gépek és társaik akkor jók, ha tényleg túl sok a pénzed. Amivel szopó van és lesz az a konynektor és a hely. Nem véletlen mondtam 13"-os gépet. Nincs szebb mikor nem férsz el a nagy hombár géptől és lemerül, mert vas van alatta, csak tölteni nem tudod. Ezt így 6-7 év után mondom, 2. szakról.
-
Tikakukac
titán
válasz
_Smooth #130765 üzenetére
Kijelző számítani fog, nekem 2 hétig ment a fülrágás, kellett is moncsi a gép mellé.
Tuti felállás, családban lévő tanuló tesó építészeten illetve hasonló megkeresések után. Kisebb gép, amit tud vinni, sok akksi idővel. Monitor mellé albiba/koliba, mert hibaá veszünk 15" gépet, az is kevés, akkor meg minek hordozza azt a nagy bumszlit feleslegesen.
ProBook 430 G4 IPS-el, mellé monitor. SSD a 195k-s konfigban 120-as azt duplázatnám, meg mellé apróról egy szépséges 22-24"-os Dell moncsit rendesebb panellel és mesterig el fog ketyegni szépen.
1-2 házijuk van ami durva és renderelnek a gépek rendesen, de emiatt most tartani egy 4 magos szörnyet felesleges. Max leadják oda akinek van asztalija vassal és egy este alatt kitolja.
Ja és RAM, gyanúsan fel kell menniük 16GB-ra majd, 13 gigás vackokat csináltam húgomnak legutóbb, pedig 2. éven van. Mondjuk ez nyomtatás miatt kellett. Meg vegyenek sok nyugtatót, agyrém mennyit makettezek én is helyette.
Amúgy írtam fentebb, egy 10 éves T60-on is simán megcsinálják a kisebb terveket, szóval ez az egyetem és laptop dolog addig érdekes, míg nem a bukott kreditet kell fizetni és eladni a gépsasokat
-
Chaser
legenda
válasz
_Smooth #102383 üzenetére
Azok nem alternatívák, max paraméterekben
Amiket kinéztél mind kerülendő, dell 3 év gar miatt oké, de sztem az csilli. Van árukeresőn 115-ért A514, napokban írta be a partnerük kevés értékelés azért van mert nem rég regisztráltak fel oda.
zserrbo Pár napja még volt, egyszer minden jónak vége lesz.
-
Khelben
nagyúr
válasz
_Smooth #102168 üzenetére
A Lenovo és az Acer is az anyagminősége miatt nem üti meg az ajánlott szintet. A lenovo ráadásul a garancia miatt is kerülendő. Az i3 alatti cpu-kkal pedig a sima internetezés is kínszenvedés. Úgyhogy mégegyszer: Fujitsu A514 120-130k körül a minimum szint, az alatt nem ajánlunk semmit, max. használt üzletit.
-
Khelben
nagyúr
válasz
_Smooth #102144 üzenetére
Ennyiért csak használt gépet tudunk ajánlani.
(#102137) LKorneol : Mivel Asus K501-et nem találtam azon az oldalon, ezért marad a Dell 5558, a fullhd változat. Az általad kinézett X-es Asus nem ajánlott, főleg nem erős hardverrel. A túlmelegedés miatt a tesztekben mért teljesítmény kb. 2/3-át várhatod a hardvertől.
-
Chaser
legenda
válasz
_Smooth #43164 üzenetére
Teljesen felesleges i5-tel venni a G580-at, i3 is bőven sok a benne levő vga-hoz, felesleges pénzkidobás. SSD-t meg bármelyik boltban vehetsz hozzá, 22-24k samsung 120GB. Optibay meg DVD ház is max 12k. Garanciavesztés nélkül cserélheted te is.
Topanka: Fujitsu A502, 3 év garral is megáll 112-114k-nál. Most épp kifogyott a boltokból de lesz újra. Nem kell rackbe rakni a HDD-t, ha nem sűrűn használod a DVD-t a helyére optibay keret és SSD+HDD egyszerre van a gépben.
Az hogy dell meg lenovo jó minőség olyan nincs, vannak náluk is jobb meg rosszabb szériák. Van olyan dell hogy még a leghitványabb acer is kiröhögi.szerk: Használtban kaphatsz már FHD kijelzős gépet is 120-150 körül, mondjuk egy dell E5520, de ugye azt figyelgetni kell van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest