- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szerintetek ez a laptop 80k ért jó vételnek számít? Új állapotban 5órás akksi.Garancia nincs rá,csak 1hét próba gari! Köszönöm a választ.Még annyit hogy ennyiért helyembe is hozzák,vagyis több költségem nincs vele.
Lenovo ThinkPad Edge E320
Intel Core i3-2310M 2.1 GHz
4096 MB, 1x4096 PC3-10700
Intel HD Graphics 3000
13.3 inch 16:9, 1366x768 pixel,
60gb sata3 kingston ssd (új 3napot használt) -
válasz
spyduck #42688 üzenetére
Köszönöm szépen a választ,de az a baj hogy már megrendeltem az edge típust amit holnap adnak át a futárnak,viszont azt még felajánlották hogy a g580ra kitudják cserélni ha az kell! Már egyszer lemondtam a rendelésem másodszorra nem akarom őket megszívatni mert korrektek voltak! Ha a 2 közül választanod kellene melyik lenne ?légyszi ebben segíts nekem. Nekem az edge notiban a kis méret a pöcökegér,az akksi ami vonz.(volt egy darabig E135 de nem sokáig így nem tudtam nagyon megnézni mit tud) De ha azt mondod hogy a g580 sokkal erősebb akkor lemondok az edge számomra nyújtott előnyeiről! Egyébként azt sem értem miért vannak egy árban ha az edge sokkal rosszabb?jobb a minősége?vagy pont a mérete miatt?Hamrabb kellett volna írnom,akkor több lehetőségem lenne.Köszönöm a kimerítő választ
-
válasz
spyduck #42685 üzenetére
1 holnap
2 100eft
3 net ,zene,film,
4 nem!
5 minőség
6 igen
7 13.3-15.6" mindegy
8 mindegy
9 nélküle
10 mindegy
11 nincs
12 nem kifejezetten,
13 Lenovo ThinkPad Edge E335 NZT64GE s Lenovo G580 MAA6XGE
14 új! -
válasz
spyduck #42683 üzenetére
Szinte mindenre válaszoltam,lentebb de akkor leírom ami kimaradt,Újan szeretném,igen később rakok bele ssdét ,inkább a minőség a fontosabb,ez a 2 típus jöhet szóba! kijelző hogy fényes vagy matt mindegy,dvd meghajtó nem lényeg,! csatlakozok tulajdonságok mind kettőnél egyformák.Igazából csak az érdekelne,melyiket éri meg jobban megvennem?Mert le kell még ma mondanom amelyiket nem kérem! Köszi a választ!
-
válasz
spyduck #42679 üzenetére
Köszi szépen a választ,de nem nagyon mond semmit amit linkeltél,igazából nem is találom a vga-kat sem
Normál használatra kellene,amire esetleg jobban használni fogom,az a virtuál dj program,de ott se sokat.E mellett netezni videókat (full hd)nézni szeretnék rajta! nyilván játékra egyik általam választott gép se felel meg.Az ára mind a 2 gépnek annyi 95k Az edge azért vonz mert kisebb könnyebb szállítani,és a pöcökegér nagyon jó lenne.Az akksi is mellett szól ,de igazából nem lényeg mert úgyis állványon lenne! A g580 ott nincs pöcökegér,elég nagy gép is,(kisebb is megtenné) de viszont ha lényegesen erősebb a cpu és a vga akkor inkább még is azt választanám! Ezért is kérdeztem melyik is legyen?Nyilván tartósságra is érdekel,arról nem beszélve ha sokkal jobb az i3 (amit sajna nem bírtam kivenni a tesztből) miért kerül az a gép annyiba mint az edge?Várom a választ! -
Sziasztok!
Egy gyors válaszra lenne szükségem,amit előre is köszönök! Lenne 2 laptop az egyikbe AMD Vision E2-1800 +AMD Radeon HD 7340 a másikba i3-2348M +Intel HD 3000 Sokkal gyorsabb az inteles?Megéri a felárat? vga is melyik a jobb? Egyébként egy mind a 2 gép Lenovo Edge E325,és egy G580 Köszi
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni!
Venni szeretnék egy Lenvo Thinkpad Edge E135, vagy E335 laptopot! Sajnos már jó ideje nem találok,ezért kellene helyette valami alternatíva,mit ajánlotok?
A tudása E2-1800 4gb ddr3 320.500gb hdd 11.6.13.3" led kijelző wifi,bt 4.0 usb3.0 ezeket szeretném ha tudná mint hogy az Edge is.
Fekete színben kellene, és a pöcökegér is fontos lenne.Van szerintetek más típus is amiben gondolkodhatok? A régebbi T400 meg társai nem érdekelnek mert külsőre egyszerűen nem jönnek be,újabb forma érdekelne.Köszi a segítséget!még annyit hogy árban is hasonló kellene mondjuk 120k ig
-
válasz
runner 125 #41156 üzenetére
pont ott vagyok de ezt a 2 típust nem találom
-
Sziasztok.
Melyik webshop ajánlott új laptopok vásárlása esetén? Lenovo Thinkpad Edge E335 vagy E330 szeretnék venni.De nem tudom melyik üzlet lehet a legolcsóbb..Köszi.
-
Sziasztok.
A gyors segítségeteket kérném,lenne egy Lenovo Thinkpad Edge E135 noti amit megtudnák venni 50k ért.Mit szóltok hozzá? megér ennyit? meg alapba mit lehet tudni erről a notiról? jónak számít?megbízható? amit tudok róla hogy
cpu AMD Fusion E2-1800
ram 4gb ddr3
hdd 320gb 5400
kijelző 11.6" led
vga AMD Radeon HD 7340Mkb ennyit mert persze az apróságok! Szerintetek,jó minőségű cucc ez?normál használatra megfelel?film nézésre,netre,zenét hallgatni kellene,de persze azért érdekelne a vga is jónak számít e?.Az akksi elvileg 4 órát bír hds szerint 5 napot üzemelt.Köszönöm szépen a válaszokat!
-
válasz
Borote #35613 üzenetére
Lehet mindben led van, csak a lenovonál az nem volt odairva!
Azért irtam még a kártyaolvasot,meg bt mert ennyi különbséget látok, nem azért mert ezek miatt venném megcsak a többi azonos legalábbis leirás szerint.Mostmár mindegy samu lesz! Amire nekem kell arra bármi megfelelne épp!
-
válasz
Dhampir #35610 üzenetére
Már hivtak is Samsung Series 3 350V5C ez lesz mostmár ez biztos
Egyébként nekem mindegy, ezért a ti véleményetek alapján rendtem!
Csak nem tudtam hogy ilyen gyorsan hivni fognak,ez kavart be mert akkor lett volna időm több hozzászólást meghallgatni.
De már samu lesz,ahogy néztem abban van bt,meg kártyaolvaso és led kijelző meg kicsivel nagyobb proci aztán majd kiderül beválik e?Köszi még egyszer mindekinek -
válasz
AxBattler #35606 üzenetére
hát épp most rendeltem meg a lenovot ne szivassatok
egyébként biztos van jobb gép is de ezt részletre veszem havi 2900ft igy ez sem mindegy de nem az a tipus szám samunál sem mint amit irtok,.lehet az is valami olcsobb széria.De már mindegy bár még tudnám modositani szerintem ha tényleg annyival jobb a samu.
-
Sziasztok.
Net mellé igénylehetek egy laptopot szerintetek a 3 közül melyiket válasszam? Általános felhasználásra kell,net,film,zene.Inkább a tartósság,sebesség érdekelne jobban.Gondolom a hp a leggyengébb de 20k van olcsóbb azért ezt is nézzétek.Köszönöm!
1 HP 650
Intel® Celeron® B820 (1,70 GHz, 2 MB L3 gyorsítótár, 2 mag)
Merevlemez 500 GB 5400 f/p SATA II
Memória 4 GB 1600 MHz DDR3 SDRAM
Kijelző 39,6 cm-es (15,6"-es) LED-háttérvilágítású HD tükröződéscsökkentő (1366 x 768)
Operációs rendszer magyar nyelvű Windows® 8
Grafikus vezérlő Beépített Intel® HD grafikus rendszer
Optikai meghajtó DVD+/-RW SuperMulti DL
Beépített kamera és mikrofon Van
Csatlakozások 3x USB 2.0, 1x HDMI, 1x RJ-45, 1x sztereó fejhallgató-/vonali kimenet, 1x sztereó mikrofonbemenet, 1x VGA, 1x tápcsatlakozó, 1x SD/MMC
Billentyűzet nyelve Magyar
Vezeték nélküli kommunikáció Ralink 802.11b/g/n (1x1)
Akkumulátor 6 cellás (47 Wh) lítiumion, legfeljebb 6 óra élettartam
84900ft2 Lenovo G580
Processzor Intel Pentium B960 DualCore 2,2GHz
Merevlemez 500 GB
Memória 4 GB DDR3 (1 x 4 GB) 1333 Mhz
Kijelző 15.6” HD kijelző (16:9-es arány, 1366 x 768 képpont) fényes, WXGA
Operációs rendszer Telepítéskor vagy Magyar vagy angol nyelvvel választható Microsoft® Windows 8
Grafikus vezérlő Integrált VGA
Optikai meghajtó DVD +/- RW
Csatlakozások 2 x USB3, 1 x USB2, 1 x HDMI, 1 x Ethernet, VGA bemenet, mikrofon, sztereó, fejhallgató-/vonali kimenet
Vezeték nélküli kommunikáció non-Intel WLAN (802.11 b/g/n)
Akkumulátor 6 cellás lítiumion
104900ft3 Samsung Series 3 350V5C
Processzor Intel® Pentium® B970 (2 MB cache, 2,30 GHz)
Merevlemez 500 GB
Memória 4 GB DDR3, 1333 MHz
Kijelző 15,6"-es HD LED (1366 x 768), tükröződésmentes
Operációs rendszer Magyar nyelvű Microsoft Windows 8 operációs rendszer
Grafikus vezérlő Intel® HD Graphics
Optikai meghajtó DVD +/- RW
Csatlakozások 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 3-in-1 memóriakártya-olvasó (SD, SDHC, SDXC), 10/100/1000 LAN
Vezeték nélküli kommunikáció WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth v4.0
Akkumulátor 6 cellás lítiumion
104900ft -
válasz
sketchifun #33879 üzenetére
amit vennék egy hónapos gép és 2 év garancia van rá,legalábbis az eladó szerint
de akkor mit ajánlotok?
mlg egy szerkesztés
miben nyilvánól meg a hiba hogy igy leszóljátok?hamar tönkre megy az alaplap?vagy mi jellemző rá mint tipushiba?tényleg nem akarok szart venni inkább kihagyom ha ennyire gáz a Packard Bell.
-
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Packard Bell laptopot.Nem nagyon ismerem a notikat,ezért szeretném a segitségeteket kérni,megbizhatoak?nyilván van jobb is,de ahogy néztem elég jó felszereltséggel kaphatoak,aránylag jó áron.Nyilván egy Dell jobb lehet de azért birják ezek a tipusok is?Nekem csak netre,emailhez,meg filmezni kell.Szóval nem lenne agyon hajtva,de azért szeretném ha tartos lenne és nem 2évig menne amig a garancia van
Köszi.
még annyit ezt a tipus néztem Easynote F4011-BZ-235HG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest