Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
dragonboy #30363 üzenetére
És ez a gép: ASUS M51VR Ebben már Intel chipszet van. A Toshibától valami belső hang miatt óckodok. Nomeg nem tetszik a mindenhol tükrös felület sem annyira...
-
adm
őstag
válasz
dragonboy #29983 üzenetére
komoly és hitelt érdemlő vélemény.
4 hozzászólással korábban leírod, hogy 50 foktól átmenet nélkül teljes fordulaton pörögnek a ventik, amire a 2 hetes notidon az acer support neked cserét javasol.
a megoldás az elégtelen hűtés, a drága vga mellé ennyiért csak a minimum réz/alu tömb fért be a hűtésbe. és mi lesz ha 80 fok fölé kerülnek az alkatrészek?
-
-
-
adm
őstag
válasz
dragonboy #29727 üzenetére
"wow menjen rajta meg archicad vagy vagy mi a túró (építészeti vacak)"
ezekkel a vackokkal fogsz dolgozni, pénzt keresni. ha nem használod kézség szinten munkát sem kapsz.most kezded a sulit? csak mert másodév végéig kézzel kell rajzolni, és rögtön utána sincs feltétlenül szükség örült nagy 3d teljesítményre. mire nagyobb teljesítményre lesz szükséged bőven a következő notid nézegetheted. ráadásul praktikus okokból érdemes lehet megvárni a felvételi eredményt.
-
T-unit
őstag
-
Alex1978
csendes tag
válasz
dragonboy #29717 üzenetére
Lehet, hogy bennem van a hiba, de az ASUS X52SG-nél és az ASUS M51TA-nál én nem látok rendes adatlapot.
Csak a 'főcimből' lehet megtudni a CPU-t, RAM-ot és a HDD-t. Videókártya is fontos szokott lenni, kijelző mérete is és az egyéb paramétereket sem látom. Igy nehéz összehasonlitani.
(Egyébként azt irtad, hogy max keret 180, ehhez képest az utóbbi 2, amire rákérdeztél 190eFt körül van. Tehát ha a 180eFt tényleg max keret, akkor csak az X52SG marad.)Mivel az első 2 esetében a VGA-ról nincs infóm, igy én ezek közül az X52SG-t ajánlom. A T5850-es CPU elég jó, s 15eFt-tal olcsóbb a gép, mint az M51TA.
Az M51TA-t és az X61SL-t összehasonlitva annyi biztos, hogy egyforma a RAM és a HDD mérete. A QL-62-es CPU 2GHz-es, a T3400-as pedig 2.16GHz. Látszólag picivel erősebb.
Az X61SL-ben jobb a videókártya is, igy sztem egyértelmüen ez a jobb.Az X52SG-t és X61SL-t sem könnyü összehasonlitani, mivel előbbinek nem tudni a videókártyáját. A T5850-es CPU esetében több a gyorsitótár(1MB helyett 2MB). Modernebb proci, mint a T3400-as. Nézz utána az X52SG videókártyájának!
Az X52SG-ben jobb a CPU és olcsóbb is lenne a gép. (A rászánt pénzösszeg és a videókártya elvárt teljesitménye eldönti majd, melyik felel meg neked jobban.)Egyébként itt az X61SL csak 182eFt (táskával, egérrel, 2 év garanciával).
Remélem, segitettem valamennyit!
-
kulfoldi
aktív tag
válasz
dragonboy #29633 üzenetére
Szia!
Oooo....hogy most mi tortent? Tunerek? Az hogy jon ide?
Lehet rosszul magyaraztam. Nen nem tuningolni szeretnek, hanem van sok alkatreszem, ami teszteletlen, es szeretnem letesztelni oket. Ehhez kell egy gep, ami konnyen szetszedheto, es PM45 csipszetes, meg belemegy nagy meretu laptop vga, mert azt is szeretnek tesztelni. Ha asztali alkatreszeim lennenek nem lenne gond, de a laptopoknal ez egy bonyolultabb kerdes. Szoval nem 3dmarkozni akarok, hanem van egy cpu-m berakom, es orakig tolom rajta a Prime95-ot, hogy megnezzem beszarik-e vagy sem. Aztan ha nem akkor kiveszem es eladom kevesert/sokert.
Erre keresek gepet, vagy valakit aki tud nekem segiteni olyat talalni aki tud segiteni.
Koszonom.
-
geckowize
őstag
-
-
BobMaster
senior tag
válasz
dragonboy #29581 üzenetére
Azt valószínüleg nem, tehát érdemesebb a vásárlás előtt tájékozódni róla.
A gond ott van, hogy ha bármikor, bármilyen okból kiderül, hogy egy lopott cucc van nálad, akkor egyrészt elkobozzák és búcsút mondhatsz a pénzednek, másrészt elég rendesen meghurcolnak bűnrészesség címén.
-
Steve-0
őstag
válasz
dragonboy #29560 üzenetére
MSI EX623X-080HU (GF9500) ~ 170e
Intel Centrino Duo T3400 2.16Ghz
4Gb DDR2
16"-es kijelzõvel
250GB merevlemez
nVidia GeForce 9500GS
Garancia 2 évASUS F50GX-6X039 (GF9400) ~ 160e
Intel Centrino Duo T3400 2.16Ghz
3Gb DDR2 memóriával
16"-es kijelzõvel
250GB merevlemezzel
nVidia GeForce 9400GS
Garancia 2 évIBM-LENOVO 3000 N500 NS73DHV (GF9300) ~ 170e
Intel Core 2 Duo T5800 2.0Ghz
2Gb DDR2
15,4"-es kijelzõvel
250GB merevlemezzel
nVidia GeForce 9300
Garancia 1 évAmint látod a legfelsőbb teljesítményben a legerősebb, az Asus pedig ár/érték arányban éri meg a jobban, a Lenovo gépért meg több pénzért kevesebbet teljesítményt kapsz, ha sokat lesz hurcolva akkor megfontolandó a lenovo megvétele.
Azért írtam GF-el szerelt notebookokat mert, autocad, archicad alatt az ellenfél kártyái elég instabilak-hibáznak.
-
lamajoe
tag
válasz
dragonboy #29492 üzenetére
Nekem kb pont ugyanilyenem van, csak 500 gb-os HDD-vel, most nem írok sokat de délutánra/estére felrakok róla egy tesztet logoutra, a tapasztalataimból
annyit így elsőre elárulok, hogy
L4D max, kb 40 fps a legzombisabb részeknél is
Assassin's Creed max, kb 30 fps
Crysis , 3 Meden, többi Highon 1024x768-en kb 30 fps
Sajna GTA IV-et még nem próbáltam rajta, de lehet, hogy ma még fel tudom tenni (biztos megy rajta, a kérdés csak az, hogy mediumnál rosszabbul/jobban) -
Csabee.
nagyúr
válasz
dragonboy #29464 üzenetére
ha jól látom 17"es az sztem túl nagy, nehéz súlyban is.. illetve méretben is!
Asus sztem nem túl jó a notebookok terén... legalábbis nekem rossz tapasztalataim vannak róla!
Múlthéten hoztak be egy notit hogy telepítsem újra, okés újratelepítettem, és mondta a nő hogy a monitort ablaktisztitóval lemosta, és a gombokat is leakarta! a monitort szépen le is tisztította, viszont a gombok kifehéredtek és ocsmányok lettek..:S tehát.. arra oda kell figyelni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest