Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
Csabee.
nagyúr
Acert azért nem kell lenézni, mert ár érték arányban igenis jók!
Használtan te apple notit 160ért nem kapsz.. ami legalábbis jó..használtan hogy hol kapsz? express vagy itt ph apróhirdetések közül nézelődjél, és mindenképpen garanciásat vegyél , és személyesen nézd meg a notit állapotilag teljesítményileg... vannak boltok amik árulnak renew készülékeket, hát ha azok is érdekelnek téged akkor keress rá ..
a kulcsszó notebook renew
-
Csabee.
nagyúr
ez pl egy eelég erős és árérték arányban is nagyon jó noti
Toshiba A500
ezzel tényleg játszani is lehet már -
Csabee.
nagyúr
nekem is 9600gt-m van a notiba!
-
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
csosza #30358 üzenetére
igen tudsz, van rá pl egy Norton Ghost nevü program amivel particióból vagy teljes lemezről tudsz Imagefájlt készíteni, majd ezt követően image fájlból particiót vagy lemezt helyreállítani!
simán elindul a program (cd-ről bootolós) kiválasztod hogy Ghostnál Disk To Image /Partition to Image
visszaállításnál meg Disk FROM image vagy Partition FROM image!
tömörítésnél gyors-ra érdemes menni, az elég gyorsan , hdd-től függően 10-15perc alatt megcsinálja, visszaállítás meg 5-10perc! partició méretétől függően.
-
Csabee.
nagyúr
Aqua leárazta a Toshiba Satellite A300-21C Notebook -ot nézzétek meg, hátha valakinek segít!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
lamajoe #29884 üzenetére
a Fusi manapság nem roszz, de én csak akkor vennék Fusit ha 3 év garanciát adnak rá, ismerősöm úgy vettt egy Fusit hogy adtak rá 3 év garanciát és elég olcsó volt. Viszonylag jó noti 2ghz core2duo 250gb hdd 2gb memória... végülis nem egy rosz noti és 130volt bruttó. Igaz a külső design nem közeleíti meg a HP-kat , de hát a 3 év gari az sokat jelent ilyenkor. Ha garancia van a notin akkor bátran meglehet venni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kmarton #29866 üzenetére
Manufacturer NVIDIA
Series GeForce 9000M
Codename NB9M
Pipelines 8 - unified
Core Speed * 550 MHz
Shader Speed * 1300 MHz
Memory Speed * 700 MHz
Memory Bus Width 64 Bit
Memory Type GDDR2, GDDR3
Max. Amount of Memory 256 MB
Shared Memory no
DirectX DirectX 10, Shader 4.0
Current Consumption 13 Watt
technology 65 nm
Notebook Size small and light -
Csabee.
nagyúr
válasz
kmarton #29860 üzenetére
integrált vga, elfutni el fut vele de nem egy húda... grafika
maxra semmiképpen nem tudod rakni a grafikát a játékoknál , de még a medium is sanszos, Haveromnak pavilionjába van ilyen és a Fifa09 sem ment max grafikán szépen :S annak pedig köztudottan nem kell túl erős vga.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Magnum_ #29591 üzenetére
jógép, de akkkor már mért nem egyből 9cellásat veszel?
szerintem még drágák a 8cellás akksik de te tudod! Venned kell rá oprendszert még plusszba, vagy máshonnan "szerezned"
mert FreeDos-os
igen én annyiér vettem 142k-ért és adtak hozzá még noti táskát ajándékba a procija meg AMD-s volt 2,1ghz-es
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
8nemesis8 #29528 üzenetére
160forintos?
160.000ft-os!
Tévedés ne essék! Az A300-as notik nál a képeket rengeteg esetben kavarják az A300-xxxx sorszám adja meg azt hogy hogy nézki, amire te gondoltál az a szép hangszórós full fekete szép design, és ehelyett cserébe kaptál egy szürkke testtel fekete fedéllel egy notebookot. Ismerem azt a típust, és még nem is szép egyáltalán! Csak bízzál benne hogy lesz nekik az a Full Fekete típus ami nektek kell, mert ha nem lesz akkor szívásban vagytok.. vagy ha jó fejek akkor megrendelik! Remélem nem nyúltatok hozzá ha már láttátok hogy milyen.
Szerintem személyesen menjetek, mielőtt megint kiküldenek valami másik típustmajd írj hogy mi lett
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dragonboy #29464 üzenetére
ha jól látom 17"es az sztem túl nagy, nehéz súlyban is.. illetve méretben is!
Asus sztem nem túl jó a notebookok terén... legalábbis nekem rossz tapasztalataim vannak róla!
Múlthéten hoztak be egy notit hogy telepítsem újra, okés újratelepítettem, és mondta a nő hogy a monitort ablaktisztitóval lemosta, és a gombokat is leakarta! a monitort szépen le is tisztította, viszont a gombok kifehéredtek és ocsmányok lettek..:S tehát.. arra oda kell figyelni -
Csabee.
nagyúr
válasz
Karima #29444 üzenetére
8gb ig lehet bővíteni tudtommal, alul írják a megjegyzésbe hogy:
1 Intel® EM64T requires a computer system with a processor, chipset, BIOS, operating system, device drivers and applications enabled for Intel EM64T. Processor will not operate (including 32-bit operation) without an Intel EM64T-enabled BIOS. Performance will vary depending on your hardware and software configurations. See http://www.intel.com/info/em64t for more information including details on which processors support Intel® EM64T or consult with your system vendor for more information.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Karima #29430 üzenetére
gondoltam, 64bit-es
nekem is az van
de nmemsokára keresek róla linket
Processor
Type / Form Factor: Intel Pentium Dual Core T3400
Multi-Core Technology: Dual-Core
Processor Qty: 1
Clock Speed: 2.16 GHz
Bus Speed: 667 MHz
Compatible Processor Socket: Socket P
Manufacturing Process: 65 nm
Thermal Design Power: 35 W
Thermal Specification: 100 °C
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid #29408 üzenetére
értem én, nekem is van régi HP notebook-om és tökéletesen megvagyok vele elégedve!
Tény hogy most már két részre oszlik lassan a notebook-ok fajtái, irodai illetve játék gép..
te az irodait favorizálodo, én meg a multimédiásabbat ennyi: )a tabletről meg nem nagyon tudtam, azt hittem elég új, de az tetszik
-
Csabee.
nagyúr
válasz
lacibacsi #29401 üzenetére
ha neked megfelel a Fusi vagyél azt
a hp egyedi designja elég jó megjelenést garantál
illetve 2 év garancai az sokat számít, ha a fusin csak 1 év van.. hát akkor már 20.000et behozott az árából a hp... marad 20a processzor igen is számít hogy jobb legyen, hiszen gyorsabb lesz tőle a géped.. tehát még 1 érv a hpnál!
hp-nak van hdmi kimenete, illletve távirányítója is ami megint csak extra! és teljesen jó
Érintő gombsor az szintén egy elegáns dolog!és a sok usb-port meg teljesen korrekt!
Külső alapján ég és föld a kettő között
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29389 üzenetére
mi a bajod velük?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29383 üzenetére
igen ez így van
az új pavilionok a feketék, a régebbi széria az a szürke a billentyűzete meg az alsó része a notinak, és fekete a kijelző
a tapi pad tényleg hogy maszatolódik azt aláírom.. de a Toshi..na mind1 én nem lehúzni akarom ,mert nekem is az tetszett a Pavilion mellett...
de végül Hp maradt
ára meg VGA-ja miatt
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29380 üzenetére
melyikre gondolsz? nekem 1160eh az egész jó, nem látszanak a gombon, a kijelzőn persze látni mert már minden notinak szinte fényes a kijelzője.. de a Toshinak a gombsora lakkozot ami ocsmány ha látszik az ujjlenyomat sztem..
másrészt csúszik is
-
Csabee.
nagyúr
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29352 üzenetére
a Macbook nőies, de az ára Férfias
-
Csabee.
nagyúr
válasz
WonderCSabo #29349 üzenetére
vegyél neki egy szép piros eepc-t
de az új pavilion elég dezignos, illetve ha már megvan a noti, arra könnyen vehetsz 2-3000ft-ért skint ami nagyon sokat jelent a desin szempontjából!
Toshiba és a Pavilionnál nincs szebb... még az eepc-k jöhetnek szóba de gondolom azok kicsik -
Csabee.
nagyúr
válasz
WonderCSabo #29343 üzenetére
ezesetben ha fontos a külső akkor mindenképpen pavilion! nagyon szépek: [link]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
WonderCSabo #29338 üzenetére
Acer Travelmate 5730G-844G32N csak más helyen vedd meg hogy olcsóbb legyen
-
Csabee.
nagyúr
válasz
mikloss #29311 üzenetére
igen prohardware jó, de nem csak ez létezik
tehát van még express apronet.. ahol szét lehet nézni. a Használtat is csak úgy vegye meg az ember ha van rajta garancia,. garancia nélkül nem szabad ilyen értékben már vásárolni
Ha van garancia, akkor utána lehet alkudni az árbólés aztán mehet az üzlet
-
Csabee.
nagyúr
válasz
ggf8600gts #29293 üzenetére
persze hogy van, rákötöt a monitorra, utána bezárhatod a notitad, és akkor a monitoron látod a nagy képet!
-
Csabee.
nagyúr
Vezérlőpult felhasználói fiókok, és ott a szülői felügyelet ki-be kapcsolásánál tudod kivenni
-
Csabee.
nagyúr
válasz
zoldfuluke #29253 üzenetére
én az asust venném, procik között ennek magasabb az óra jele, de amit néztem ez 15,4" a másik 16" és a 16" nem egy elterjedt fajta, nehéz hozzá venni akár táskát, akár hűtőt, én Asust mondanám
-
Csabee.
nagyúr
válasz
netmesterke #29233 üzenetére
Pavilion(Gef9600GT) 4008 pont (3dmark06) én erre a pavilionra gondoltam ami az enyém, amibe 9600as vga-k vannak
a kisseb kategória annyira nem éri meg
bár még annak is a vga-ja erősebb
-
Csabee.
nagyúr
válasz
netmesterke #29231 üzenetére
a VGA-t hasonítsd össze akkor
-
Csabee.
nagyúr
válasz
netmesterke #29229 üzenetére
örök dilemma lesz
, de a számolásokba az intel a jobb tudtommal
no de off vége
továbbra is azt mondom hogy Pavilion hétköznapi használatra egy tökéletes gép, és ár érték arányban nagyon jó készülék
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SeniorTilla #29221 üzenetére
Szerintem is teljesen jó az AMD, csak sokan az intelt "ismerik" hogy az hú de jó... igaz nekem is intelem van, de nem azért mert nem AMD-t akartam hanem árban ez volt a megfelelő akkor..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
paja_falcon #29208 üzenetére
vegyél paviliont nekem is az van
tökéletes!: ) logout blogomba olvashatsz róla ha érdekel
-
Csabee.
nagyúr
válasz
beetchy #29203 üzenetére
itt tedd fel a kérdést
Milyen Netbookot vegyek?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
scott_free #27112 üzenetére
irodai notra én Hp-t vennék
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
nekem is 1060eh pavilionom van teljesen jó, gyorsan bebootol.. és minden játékot elvisz: ) én szerintem egy iylet vegyélPaviliont! Nemcsak szép, de jóó is!
és inkább vedd meg egy hónappal később szerintem, csak még pár ezer ft-ot tegyél hozzá!
Most vannak pavilion akciók chs-be az ennél erősebb pavilion 183.000ft ..a 1060as olcsóbb gondolom 160körüli
Nah hello
-
Csabee.
nagyúr
válasz
aclandiae #26684 üzenetére
Ennyi pénzért már kapsz egy Paviliont amibe erősebb a vga nagyobb a winchester, nagyobb a tudása, és az új játékookkal is tudszj átszani!
Pavilion dv5 1060ehnekem is ilyen pavilionom van, a blogmba olvashatsz egy cikket ;) hátha kedvet kapsz hozzá
cikkem
-
Csabee.
nagyúr
Nem annyira rossz.. bár mihez képest, a te vga-d a 108. helyen van
[link]Nekem egy 9600GT van a gépembe, azzal tényleg élvezhetőek a legújabb játkok is, persze nem minden csúcs grafikán, de élvezhetőek még így is
Illetve minél erősebb a vga- annál jobban melegszik, ergo hangosabb is lehet a ventilátor ahogy felpörög!Ha játékra szeretnéd kimondottan akkor kevés az a vga, ha nem akkor meg 1-2 játékot elfuttatsz rajta, és kész
-
Csabee.
nagyúr
120.000-et megér ha bruttó összegről van szó
Hiszen tartalmaz eredeti Vista Business-t, amit lehet downgradelni eredeti xp-vel! Tehát azt is kapsz hozzá
ha kéne venem akkor én megvenném
(igaz nem játékokra) mert inkább ilyen internetezős, irodai alkalmazások futtatására jó. meg egy két játékot elis futtat a radeon miatt, de nem csúcs grafikán. Bár gondolom, nem ez az elsődleges szempont! Winchester viszont egy idő után kicsi lehet.. attól függően hogy menyi adatot tárolnál raja!
-
Csabee.
nagyúr
értelek! akkor ajánlanál nekem egy nem csili vili gépet, és hasonló, vagy akár jobb tulajdonságokkal rendelkezik mint a pavilion?
fontos tényző az erős vga!
bruttó 200at szánok rá ;) várom válszod(acer-eeket néztem , de azt mondták róla hogy rosz a szervízkészség, illetve a külső burkolata nem a legjobb)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest