Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Stabil pályára állt az Android 16
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
phoenix1989 #81418 üzenetére
Nekem mindig IPS monitorjaim voltak, nem egy. Az utolsó egy Dell U2412M. Élőben megnéztem és egyáltalán nincs alapja annak, hogy rosszabb a VA panel. Másabb. Nekem speciel sokkal jobb.
Egy válogatott példány jutott hozzám Brekk jóvoltából a sivatagos boltból. Mindenben jobb, mint az IPS panelesem. A színei nemcsak hogy szebbek mint a Dell-é, de oldalról sem veszít a színeiből. Míg az IPS panelesem oldalról már szürke és a színeiből is vesztett ( teljesen oldalról nézve, kis szögben), addig a VA panelesnél egy leheletnyi kontraszt vesztés van, semmi szürkeség, fakóság. Bevilágítás egyáltalán nincs, kontraszt kiváló. Filmezésre legjobb és játékoknál is tökéletes, sokkal meggyőzőbb, élvezhetőbb. A fekete az fekete és nem szürke.
Melegedési problémáról nem tudok nyilatkozni érdemben. Megtapizva maga a monitor egész napos használat után is hideg, még csak nem is langyos. De ha meleg lenne sem zavarna, nem azért vettem, hogy egész nap a tenyerem rajta tartsam.
Ez egyéni vélemény, csak azt írom, amit sok évnyi IPS monitor használat után tapasztaltam. Szintén hozzátartozik az, hogy én több monitorból válogattam ki a nekem megfelelőt. Hidd el, hogy érdemes összevetni szemtől-szemben egy IPS mellett, még az is lehet, hogy megváltozik a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
- SAMSUNG (LH55QMCEBGCXEN) 140CM 4K SIGNALE MONITOR ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ!
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest