Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Van olyan külső program, ami olyan mint, az LG Screen Splitje?
-
Zsozsoo82
csendes tag
Tegnap sikeresen megvettem az említett LG 24GM79G monitort, hát első 4 órás kalandban engem lenyűgözött.
Szerintem nagyon szép színe van, talán a fekete lehetne kicsit sötétebb, de nem nagyon kalibrálgattam. Betekintéssel sincs gond, oldalról amúgy sem nézem a monitort.. A gyors beállítások hasznosak. A 144 hz tényleg ég és föld, nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miben más, de nincs olyan érzésem, mintha egy lcd-t néznél, vagyis sokkal élethűbb az egész. Szuper a szoftvere is szépen lehet split screent is csinálni vele.
Adnak hozzá DP kábelt, windows 10 drivert frissíteni kellett , mert alapból, csak 120hz-nak látta, illetve a pontos típust nem ismerte a driver nélkül.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat, ez egy jó vétel volt számomra. -
Brekk
addikt
válasz Alvin_ti4200 #80496 üzenetére
Vidd el a kolorimétert 2napra és lődd be.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz Alvin_ti4200 #80493 üzenetére
Hegyekben állnak a sivatagban 3e körül.
-
dugo_
veterán
válasz Alvin_ti4200 #80493 üzenetére
Dunno, gondolom az aljzat kiosztása nincs megvariálva, szóval jó lehet a 2ezer forintos is.De ezen elvileg 4k fér át 30Hz-en, akkor az UW-WQHD 60Hz-hez kevés lesz. Bár nem értem, hogy akkor miért van benne, hogy megfelel a DP 1.2 specifikációinak.
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz Alvin_ti4200 #80489 üzenetére
Miértnem miniDP-DP kábellel használod? Sztem adnak is hozzá.
-
dugo_
veterán
válasz Alvin_ti4200 #80489 üzenetére
Miért nem veszel miniDP-DP kábelt? Elvileg a HD5000 tudja ezt a felbontást, DP-n is átfér.
-
Alvin_ti4200
félisten
No, szenved az Air a 34UC99-cel, de legalább működik Viszont 30 Hz-en...a kérdésem az, hogy másik MiniDP->HDMI átalakító kell hozzá, hogy menjen 60 Hz-en és ne laggoljon, illetve szaggasson az egérkurzor meg a mozgás? Ez egy olcsó átalakító, ha jól emlékszem, talán 1.3-as HDMI-t tud és 1080p-ig írták a papírján. Intel HD5000 a VGA.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Mi most az ajánlott monitor? IPS, 24, pivot és DP szükséges. Max. 60k-ig.
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
sutyesz96
őstag
válasz matvonakos #80484 üzenetére
Szia!
Én most vettem LG 27MP67VQ-P-t, közelről nézve (40-50cm) is abszolút homológ képet ad. Féltem én is, hogy nagyok lesznek a pixelek, amit sok helyről hallani, de ezt teljes mértékben cáfolni tudom. A nagy pixelméret 32"-nél kezdődik. Ennek a típusnak 0.311 mm.
De egyébként menj el egy MM-be, és nézz szét a 27-esek közt, lehet neked más kritériumaid vannak.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
matvonakos
csendes tag
Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy 27es monitorhoz a full hd felbontás nem túl kevés-e.
Az LG27MP68VQ-t illetve az 58VQ-t néztem.
Elsősorban játékra (de nem lol meg cs, szal a villámgyors reakcióidőnem elspdleges) illetve böngészsére, videó és filmnézésre használnám.
gondolkoztam a 24 colloson is de a 27esnek tetszik igazán a mérete, de nem vagyok benne biztos hogy megéri-e a plusz kijelző méret ha csökkenne a relatív felbontás.
-
Osszi
újonc
válasz Alvin_ti4200 #80482 üzenetére
Szia,
kb. minimum 80-90 cm-ről és a mostani 27-es monitoromat már kinőttem ebből a távolságból,de köszönöm a véleményt és ezt is mérlegelem majd. -
Osszi
újonc
Sziasztok,
minél nagyobb monitort keresek, a legjobb ár/érték arányt előtérbe helyezve. Főleg irodai munkára használnám és ezek alapján a következő három versenyzőt néztem ki magamnak:
Philips BDM4350UC, Acer ET430, LG 43UD79-B
Közös pont bennük, hogy IPS paneljük van, ami ha jól tudom mind LG gyártmány.
Különbség, hogy a Philips 2016-os, a másik kettő idei modell.Sajnos nem találtam elég információt mindegyikről, úgy hogy feldobnám nektek a kérdést, hogy ti melyiket vennétek?
Előre is köszönöm a segítséget, hogy ha van infótok bármelyikről is!
-
mlinus
őstag
válasz petymeg #80474 üzenetére
a 24 a minimum amit folyamatosnak érzünk, ja. De a filmeknél sokkal profibb a képkockák közti elmosódás mint játékokban, ráadásul a filmeket nem irányítjuk - 24 fps-nél baromira nagy az input lag, ami szétrombolja a játékélményt. Stabil 30 fps a *minimum* de ez is inkább kontrollerrel,mert egérrel ami pontosabb, precízebb, szerintem az se túl élvezetes.
A magas képfrissítésű monitorok szerintem megérik, nagyon sokat tudnak dobni a játékélményen, elsősorban lövöldözős és autós játékokban. A 60 és 144hz közti különbség azonnal kiszúrható, akár az asztalon is, az egérmutató mozgásából. Sokkal folyamatosabb, kevesebb az elmosódás és egyszerűen jobb.Azért szokás a képfrissítéshez igazodni az fps-el, mert akkor nem "törik" a kép (Screen tear). Ha pl 60hz-s a monitorod de csak 45-50 fps-el megy a játék, akkor észrevehető, hogy mozgás közben nem egyenletesen rajzolódik ki a kép, ami sokakat nagyon zavar. Van akit kevésbé, persze. A szerencse az, hogy ez ahogy egyre megy feljebb az ember a képfrissítésben, egyre nehezebben észrevehető. 100 fps mondjuk egy 144 hz-s monitoron szerintem már teljesen jó. (Illetve még azt is hozzátenném hogy ha elosztod kettővel a képfrissítésedet akkor még azon az fps számon sincs screen tear, tehát 60-nál 30, 120-nál 60, 144-nél 72, stb.)
Szerencsére erre azért van már egy elegánsabb megoldás, a freesync (amd) és a gsync (nvidia). Ezek a technológiák egy adott határon belül teljesen eltüntetik a képtörést. A gsync talán valamivel egységesebb ilyen szempontból, ott általában 30fps-től a monitor max képfrissítéséig terjed a határ, a freesync változó.
-
deja vu
addikt
válasz petymeg #80474 üzenetére
Menj el játszani a sivatagos boltba és le fog esni az állad a 144Hz-es monitoroktól, és a kérdéseidre is megkapod a választ. Amúgy tudom még mindig drágább, de már közeledünk a 150 ezerhez. Én megnéznék egy ASUS MG279Q monitort, ehhez adnak ajándékot, amit ha eladsz akkor 168 ezer körül megállna a monitor. Egyedül a G-Sync hiánya róható föl neki, de IPS, WQHD felbontás, 144Hz. Szóval szinte minden benne van ami egy játékos monitortól elvárható.
Mindig elfelejtem, hogy ott az LG 34UC79G, igaz ez már 21:9-es képarányú monitor, de nagyon szeretik a játékosok. Ez meg még benne is van a keretedben. Ezt a kettőt mindenképpen megnézném.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát nem befutott tesztre egy 34UC99? Remélem, valahogy össze tudom hozni szegényt a pár éves MacBook Air-emmel...
-
petymeg
addikt
válasz petymeg #80472 üzenetére
Ahogy nézegetem, ebből 27" 1440p / 60 hz vagy 1060 / 144 hz kijön talán. Melyik jobb? Gondolom a nagyobb felbontás inkább szükséges.
Másik téma: több játékos / VGA topikban olvasom, hogy bőven 100 feletti frame/sec-et hajszolnak, 100 alatt már megy a szarozás. Ennek van értelme? Amikor 24 fps felett már folyamatos képet érzékel az agy? Régen 30 felett már boldog volt az ember.
Meg az ilyen okosságoknak van értelme, hogy annyi legyen az fps, mint a képernyő frissítési ideje?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
deadwing
addikt
válasz Zsozsoo82 #80469 üzenetére
Fura ez a vsynces input lag téma... Régebben én is éreztem, gyűlöltem is, mindenkit próbáltam lebeszélni a használatáról. Viszont minap kipróbáltam BF1 alatt, 1080 Ti-vel és alig érezni. Úgy is hagytam bekapcsolva Nyilvánvaló, hogy vga függő a dolog, csak furcsa hogy ennyire.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Zsozsoo82
csendes tag
Nagyon köszönöm, igen egyelőre egy sima pentium G4560 processzor került mellé.
Viszont a válaszidő eltérés itt miből adódhat? Nem TN paneles mindkettő? 24GM77-B 1ms és 24GM79G-B 5 ms.' közben megtaláltam, hogy 1 ms mindkettő'
Most vettem a gépet, így az amd kártya hosszú évekig felejtős lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Arms
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban iRacing-hez szeretnék venni 3db 27”-os VA vagy IPS monitort ~60k/db áron. Több típust is találtam ilyen árban, de nem tudok dönteni. 3 monitor lévén a minél kisebb káva előnyös lenne. Ti mit ajánlotok?
Köszönöm!
Üdv,
Arms -
deja vu
addikt
válasz petymeg #80464 üzenetére
Ebben a kategóriában ez a legjobb ár/érték arányú. Írj egy összeget.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
dugo_
veterán
válasz Zsozsoo82 #80463 üzenetére
FullHD felbontáson abban a kártyában jóval több benne van, nyugodtan vehetsz mellé 144Hz-es monitort. Inkább a procit kéne fejleszteni, az lehet a limitáló tényező, ha ilyen alacsonyak az fps értékeid.
A v-sync input lagot okoz, nem használjuk. CS:GO-hoz mindenféle sync szükségtelen, ideális esetben a monitor frekvenciájának a kétszeresét kéne tartania az fps-nek.
Az LG 24GM77-B-nek kint van az utódja 24GM79G-B néven, már freesync-kel. Ha esetleg amd-re váltasz, mással is játszol, el szeretnéd adni a jövőben, akkor talán jobb vétel.
-
Zsozsoo82
csendes tag
Szeretném kérni a segítségeteket, mert belezombulok a rengeteg topic és teszt olvavásába.
Adott egy geforce 1050 Ti 4gb videokártya. (DP , HDMI, DVI) kimenettel.
A jelenlegi 10 éves Samsung 92xn monitorom analóg mivoltából egy adapterrel működött eddig.. Így új kijelzőt néznék inkább.Játékra lenne és amire használom jelenleg az kizárólag CSGO, idő hiány miatt
Nagyon szemeztem a 144hz-es monitorokkal is, de nem tudom mennyire érné meg ehhez a videokártyához. Nem tudom, hogy freesync-es monitornak lenne-e értelme egyáltalán, ahogy olvasom geforce kártyával nem "kompatibilis"
Az alábbiak közül melyik lenne jó megoldás? Esetleg más ötlet? Méretben maximum 24" lenne ideális.
LG 24GM77-B
LG 23MP68VQ-P
Samsung S24F350FHUMás kérdés, hogy jelenleg 100-250 fps között ad ki képet a monitorra/tv-re. Amikor bekapcsolom a v-sync-et,
akkor olyan szintű késés keletkezik, hogy képtelenség játszani rajta. Pl elmozdítom az egeret és kb 0,2-0,5 másodperccel később lesz változás a monitoron. Ez minek tudható be?Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
deja vu
addikt
válasz petymeg #80461 üzenetére
Minimum egy ilyenre: AOC AG271QG - Gaming line
Árat nem írtál, így nehéz.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
petymeg
addikt
Üdv!
Jelenleg egy ötödik évét taposó Dell UH2312 monitort használok. Elsősorban játékra, bár nem túl sokat.
Ezt mire érdemes lecserélni? Nagyobb méret és felbontás jó lenne. GTX 1070 van alatta, ez pár hónapos, azt nemigen szeretném még cserélni 1-2 évig.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
misirulez
senior tag
Hello,
Bocs ha off lesz a kérdésem.
Egy olyan monitortartó kart keresek, amivere két monitort is fel tudok rakni, és a kettőt egyszerre tudom mozgatni. Ugye szeretném belőni először hogy a két monitor pont egymás mellett legyen, és egymáshoz képest olyan szögen ami nekem megfelelő, utána ha ez megvan és az egyiket elforditom/felemelem/eltolom, akkor a kettő együtt mozogjon, és a szögek/továságok egymáshoz képest ne változzanak.Súlyban 11.6kg + 10.5kg
(Nem tudom hogy talp nélkül vagy sem zr2740w+BDM4037UW) -
dejaris
addikt
Sziasztok,
Edesanyam tanacsot ker: 22-24-es meretben (ezt a meretet mar kisakkoztam neki) monitort keres egyszeru irodai pepecselesre.
Van egy regi PC-je ami VGA csatlakozos es egy laptopja ami pedig HDMI-s.
A cel: felvaltva hasznalna, hol a PC elsodleges monitorjakent, hol a laptop masodlagos kiterjesztettekent es a valatas valamifele gombnyomasra tortenjen, mert a kabel huzogatas nem opcio.Koszonom elore is
-
dugo_
veterán
-
deja vu
addikt
válasz Skinny26 #80444 üzenetére
Picit túllóg a kereteden de nagyon jó kis monitor erre a feladatra az ASUS PB278QR, ráadásul most ingyenes pixelgari és kalibráció is jár hozzá.
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Grafikai munkára keresek monitort, 100-120e forint a keretem.
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
dugo_
veterán
LUTManager megnyit:
File - Load LUT from file, betallózod
Startup - Set default for current user, beállítod alapértelmezettnekTask Scheduler:
Megcsinálod a taskot: https://www.howtogeek.com/123393/how-to-automatically-run-programs-and-set-reminders-with-the-windows-task-scheduler/
És ami fontos: General fül, Change User or Group, kézzel beírod, hogy SYSTEM, ezáltal a háttérben fog futni a LUTM, nem lesz ablaka.Restart, vársz kicsit míg betölt minden. Utána indítasz egy LUT Managert ellenőrzésként, rányomsz a kék frissítés gombra és meg kell jelenniük ekkor az RGB sávoknak.
Címkefelhő:
LUT Manager, színprofil, Windows, autostart -
veterán
Üdv. Jelenleg egy Samsung J6300 32"-t használok monitornak. Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e váltani erről kisebb, de WQHD-s monitorra? Mivel ez "csak" FHD", de egyébként ez is gyönyörű szerintem. Szóval, ha igen akkor olyan 70-80 ezres kategóriában gondolkozom és mindenképp 144Hz-esben. Mit tudnátok ajánlani?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Brekk
addikt
válasz Gettoharcos #80436 üzenetére
Jelenleg nincs versenytársa a monitornak. Mondjuk most jön egy új AOC de az drágább lesz. 32" WQHD 144Hz VA panel, hajlított és szintén freesync. VAtól sokan idegenkednek, tény, hogy az IPS gyorsabb, majd kiderül. Más értelme alternatíva nem igazán, max a 35" VA gamerek, de ott már túl nagy a pixelméret sztem.
-
Gettoharcos
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárláson agyalok, ahhoz kérek segítséget.
Jelenlegi 24"-os TN panelos Samsung monitorom cserélném. 27"-os IPS panelra váltanék, otthoni játék, filmezés, netezés felhasználásra. Ársávban 100-150 eFt. Felbontásban nem akarok 4K-ra váltani, mert a vasat ami mögötte van nem cserélem egy darabig. GTX 970,i5 4690.
Aztán keresgélés közben ráakadtam az LG 34UC79G monitorjára, ami árban jónak tűnik. Sarokasztalon használnám, ami miatt nem jelent problémát az ívelt kivitel. Itt felmerült kérdésként, hogy nvidiám van de a monitor meg freesync-es, de visszaolvastam, láttam, hogy ez nem gond.
Szóval így, hogy végigírtam a gondolataim rendeljem is az oázisból vagy van valami alternatíva ami érdemes?
-
félisten
Brekk, arról nincs infód, hogy a 24.5"-os, illetve a 27"/75Hz-es Acer KG1 mikor fog Mo-ra érkezni?
22"-os már az Acershop-ban elérhető, de a KG271Q és legfőképpen a KG251Q még sehol nincs. Heteken/hónapokon belül azért várható?Azt láttam, hogy az Acer egyes regionális honlapjain nem mindegyik modell található meg, így gondolom idehaza sem biztos, hogy mind kapható lesz.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Brekk
addikt
válasz zserbox #80431 üzenetére
Jó kérdés. Nem LG panel van benne, és sztem jobb, de nem 50e-el az tuti. Én a benq BL2711-et javaslom, az a kettő között van árban, és a panelje is elég jó. Kicsit tank designja van, de sztem belefér. Ellenben nem nyeklik nyaklik mint a desing LGk.
-
Brekk
addikt
válasz zserbox #80424 üzenetére
Sztem jó monitor, kicsi a minőségi szórás, viszont a design lehetne jobb is. A drágább 4K ban a legkedveltebb darab sztem.
Amúgy vmi csoda folytán érkezett pár darab LG 27UD68P-B. Az LG 3 hónap késéssel simán leszállította.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
deja vu
addikt
válasz coleen #80421 üzenetére
Szia!
Nem ismerem. Brekk majd segít.
-
zserbox
őstag
valaki használ a fórumon DELL P2715Q-t?
mik a vélemények? -
IGN85
csendes tag
Még felmerült egy kérdésem:
Azokat a monitorok, amiken van USB hub, milyen csatlakozóval kell
a géphez kapcsolni, hogy a Hub is működjön? HDMI-vel csatlakoztatva működni fog a Hub is?Nem feltétel nálam, hogy legyen a monitoron HUB, csak kíváncsi vagyok.
Van valami amit ajánlanátok? Köszi a segítséget.
-
deja vu
addikt
válasz coleen #80416 üzenetére
Acer B326HK már jófajta.
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Kérlek, hogy ajánljatok monitorokat, amelyek megfelelnek az alábbi paramétereknek:
- 4K (UHD) felbontás
- 31-32" méret
- min. 60Hz panel
- lehető legkisebb mértékű bevilágítás,
- és mindenképpen PWM mentes legyen.30%-ban játékra, 70%-ban munkára (excel) és átlagos felhasználásra kellene.
Árkeret: ~250 eFt
Köszönöm,
Coleen[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz deadwing #80414 üzenetére
A LUTmanagerrel tudod ellenőrizni a profilt, ha nem egy 45 fokos görbe van az ábrán, hanem valóban egy görbe akkor működik. a Progi ingyenesen letölthető. Az elérési útvonal mindenkinek benne van, ezt aszoftver csinálja, nem tudunk vele mit kezdeni. A checkbox sztem itt nem játszik.
-
deadwing
addikt
válasz deadwing #80402 üzenetére
Kellene kis help. Kaptam egy icm profilt.
Megjött a monitorom, elolvastam az oázis oldalán a profil alkalmazás módját.
Az utolsó pontnál van egy kis gondom, miszerint a "windows kijelzőkalibrálás használata" checkbox nem aktív.
Elképzelhető, hogy win10 esetén már erre nincs szükség?
Restart után kiírta ugyanis, hogy módosultak a kijelzőre vonatkozó beállítások.
Hogy tudom ellenőrizni, hogy valóban aktív-e a profil és az is marad mindig?Az is fura nekem, hogy a profil nevében benne maradt a teljes elérési útvonal, ahova mentette Brekk a profilt az ő gépén. Nálam nincs EIZO user Mondjuk ezzel együtt tudok élni
Itt a kép:
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
félisten
-
TomMusic
őstag
válasz #92275200 #80409 üzenetére
Én a P2417H-t használom arra, amiket írtál, és bevált.
Nekem a Delltől csak a P kategória tetszik, a többi kicsit giccsesnek tűnik, és cserébe kevesebbet is tudnak.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a választásban, mint hozzáértők.
Munkára (szoftver tesztelés, nagyon sok netezés, olvasás, word bámulás) keresek megbízható monitort. Szeretném magán célra is felhasználni -ha már veszek- és szabadidőmben a fenti netezést még kiegészítené sok filmezés, szeretem a jó minőségű HD látványokat
Dell monitorokat nézegettem, eddig ezek voltak a legszimpatikusabbak. Szerintem az oázistól fogok rendelni, jókat hallani róluk és van kalibrálás is.
No de melyiket? Ez itt a kérdés.Igényeim:
23-24" kijelző, legalább 1920x1080 felbontás, IPS kijelző és a lehető legminimálisabb bevilágítás és elszállításos garancia. Bleed minimalizmus nagyon fontos, inkább a filmek miatt (ha filmezek nem szeretném pl a 16:9-es képarány fekete csíkjainál a bevilágítást nézegetni).
Notebook lenne kikötve monitorra és azon mivel kevés az USB, azért előny ha van rajta plusz hub, de nem lételem
A kék fény kibocsátás lényegében mindegy, mert van kék fényt szűrő lencsével rendelkező szemüvegem.Jelöltek:
S2318H (tudom, hogy fényes, meg nincs usb hub, de tetszik . Filmezésre biztos király. )
P2317H
U2414H (ez már kimeríti a keretem, de belefér).A P szériás dellekre még mindig prémium gari van? Bármilyen pixelhiba stb esetén cserélik, régen így volt. Az U széria nem tudom, hogy ilyemsi garancia rendszerrel rendelkezik-e, vagy mennyire érdemesebb azt megvenni?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
üdv!
Dell P2417H monitoron hol tudok gammát állítani vagy csak a fényerővel tudok variálni?
én nem találom a menüjében. a fényerő meg nem olyan mint a gamma mert a fényerőt veszem le az egyben szürke árnyalatot is ad a képnek nem csak sötétít! -
sutyesz96
őstag
(Rugalmas) 50-60 ezer forintos kategóriában van jó, hangszóróval is felszerelt lehetőleg 27" monitor?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
félisten
Hmm... ez az Iiyama G-MASTER G2530HSU-B1 mintha az Acer KG251Q-nak lenne az ikertestvére, és 57k HUF-ért már itthon is kapható.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
mlinus
őstag
sziasztok,
IPS paneles 144hz-s 27 colos gsync monitort keresek, ahogy látom még mindig a PG279 és XB271 a nyerő, viszont tavaly amikor néztem őket, nagyon nagy szerencse kellett egy olyanhoz aminek a panelje jó minőségű is volt.
Javult-e már a helyzet, vagy inkább várjak újabb modellekre? Lottózni nincs annyira kedvem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest