Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Sziasztok!
35-40 ezer forintiért szeretnék egy monitort venni. Elvárásom különösebben nincs, annyi, hogy mindenképp bírja az 1920x1080-as felbontást, azt jól van nekem. Én ezt a 3-at néztem ki, ezek közül még nekem úgy tűnik, hogy a Philips a legjobb, ahhoz képest, hogy az a legolcsóbb. Mondjuk nem nagyon értek hozzá, szóval várom a véleményeket.
A 3 közül te melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg tudtok jobbat ezeknél?Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
szecska24
tag
Sziasztok!
Erről van valami tapasztalat?:
24MP77HM-P -
mex28
csendes tag
Sziasztok.
27-es monitort szeretnék, full HD felbontással megelégednék és árban eddig 60-80k-t lőttem volna be. A DELL U2715H túl drága, a 24-est amit korábban javaslatként kaptam a mérete miatt nem igazán szeretném.
Gondolkodtam LG MP55-ösben. A kérdés az lenne megéri e a felárat (~+20k) a DELL S2715H, vagy P2714H és ha igen a kettő közül melyik? Van még egy 20-assel drágábban P2715H. Az sokkal jobb esetleg ezeknél?
-
Brekk
addikt
Közben sajnos a Dell U2515H európa szinten hiánycikké vált, jelenleg májusi érkezéseket rebesgetnek. Tehát ha valaki 25" WQHD monitort venne, akkor megérkezett az ASUS PB258Q monitor, ami ugyanazt a panelt használja, szintén remekül néz ki, és van rajta DVI is, ami azoknak jó hír akiknek nincs DP a gépén.
[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Isual
veterán
-
madgie
titán
No, vettem egy PB248Q-t az U2711 helyett. Van, amiben szerelem, van amiben jáj.
Előbbi, hogy nincs cumi végre a wide gamuttal. Tudom, ezzel szembepisilek a széllel itt, de évek óta csak a macera részét éreztem a WCG-nek, örültem, hogy visszatértem a szűk, de otthonos és bolondbiztos sRGB-hez. Nem mellesleg tényleg sokkal finomabb az anti glare ezeken az újabb monitorokon, az U2711 cukorrétegétől falnak mentem.
Másrészt viszont fááájdalmas az 1920x1200 a WQHD után. Ugyanoda ugyanúgy betéve ordít a betűről a rossz anti-aliasing, olyan érzés, mintha egy retina előtti iPad elé ülne az ember. Ebben a tekintetben nagyon rossz lépés volt visszaváltani, nem tudom, mennyire tudom majd ezt megszokni. Meg hát az is fura, hogy nulla brigthness-en is kb 125 nit fényerővel tolja... nem kevés, no.
Sajnos nem szántam több pénzt monitorra, úgyhogy ez van.
A kalibrálás viszont gyorsan ment, szép eredménnyel
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Monitort keresek játékra, film nézéshez és PS-hez. (photoshop)
(PS-nél főleg az árnyalások, áttűnési effektek miatt kellene valami jó monitor, jobb színhűség sem ártana)min. 1920x1080as felbontás
min. 22'-es méret
max. 40k körülnem tudom az érdekes-e de egy Sapphire R9 270-es videokártyám van.
Samsung és próbarepülős márkák kizárva!
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
Még egyelőre elméleti síkon gondolkodom egy nagyobb monitoron, mi lenne most 27"-ban ami minőségben nem lenne visszalépés a P2414H-hoz képest?
Kb milyen összeggel kellene megpótolni?Deus ex machina
-
Baggio04
aktív tag
válasz old_artist #57972 üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor várok még egy picit a vásárlással.
Majd jövök, ha eljött az időm (és a pénzem). És persze majd valami pwm mentes lesz a cél.
ÜdvBaggio
-
old_artist
addikt
Üdv!
Véleményem szerint (sőt hangsúlyozom, hogy szvsz), már 24-25"-ban is megfelelő és elfogadott lehetne a WQHD - ez alatt elég a FullHD, de 27"–32"-ig már 4k, felette akár "8k" lenne ideális – személy szerint ezt preferálnám.
Ebből következik, hogy a Dell U2515H monitort ajánlanám, ... de mint mindig mondom, meg kell szemlélni élőben, tesztelni, hogy megfelelőt válasszunk! -
old_artist
addikt
válasz dutru1981 #57976 üzenetére
Üdv!
Igen, már várhatóak voltak ezek a WQHD monitorok, hogy 23.8""-ban is megjelenjenek, de az igazi az a 2560x1600-as felbontás lenne jó - szvsz 16:10-es arányban.
Jövő héten kapunk, ha minden igaz ebből az Acer G247HYU bmidp típusból WQHD felbontásban, addig nem tudok érdemben reagálni a monitort illetően, s akár meg is nézheted, tesztelheted majd.Abban viszont biztos vagyok, hogy pl. a Dell 2515H monitorja 25"-ban egy nagyon kiválóra sikeredett modell, ezt is figyelembe veheted - mint ajánlott WQHD monitor.
[ Szerkesztve ]
-
dutru1981
újonc
Sziasztok,
A következő monitort néztem ki magamnak:
Acer G247HYU LED Monitor, 24", Wide, WQHD
Leginkább munkára lesz használva, különböző fejlesztések tesztelése, dokumentumok írása, valamint képek szerkesztésére is, ekkora felbontást a tesztelések és a képek szerkesztése miatt is célszerűnek találtam, de egy jobb 1920X1024-es felbontású monitorra is rábeszélhető vagyok. Nagyságban a 24 col a minimum, nagyobb lehet. Értékhatár 100 ezer körül rugalmasan, a jelenleg kinézett monitor most 80 ezer.. Filmezés és játék nem jellemző, max oktató videók...
Átlag napi 8 órával lehet számolni a használatot figyelembe véve.Mi a véleményetek erről a típusról, megfelelő a választásom?
Üdv és előre is köszi a segítséget,
Csabi[ Szerkesztve ]
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57954 üzenetére
Szia,
Olyan kérdésem lenne még hogy WQHD -s monitornak (ugyanugy 27'') hol van árban a legalja? Ami azért már elfogadható késéssel megy és lehet játékra is használni?Üdv,
hEngi -
old_artist
addikt
-
Gabesz87
veterán
Na, megvan a kiszemelt Dell U2312HM moncsi. A monitor kalibrált, úgy vette az előző tulaj boltól. Viszont én nem nagyon értem ezt a kalibrációt, hogy kell "használni" a gyakorlatban, valaki segítene ebben? Megvan az ICC profil, azt beállítom alapértelmezettnek, az világos. De a monitoron belül kell vmt állítani? Úgy kell elképzelni, hogy a kalibrált értékek a Custom profilba kerülnek beállításra? De mi van, ha átállítom filmre, vagy játékra, vagy teljesen mindegy milyen profilra. Akkor azok már eltérnek a kalibrálttól? Bocsi, de sötét vagyok ehhez a kalibráció témához, szóval valaki röviden felvilágosítana erről? Köszi
-
Švejk
őstag
válasz Baggio04 #57969 üzenetére
Ugyanezzel szemezek az egyik webáruházban most akciós, 28 ezer. És annyira nem rossz ár ez azért. Találtam a nagytesójáról egy tesztet mindenesetre amiben dícsérik, gondolom a kicsi csak méretben tér el: [link] De nem tudom az AOC mint márka mennyire ajánlott...
[ Szerkesztve ]
-
Baggio04
aktív tag
Hali.
Monitor vétel előtt állok, eddig a 40 ezre kategóriában nézelődtem: főleg lg és egy asus ips között. Viszont most valószínű hozzátudnék jutni egy AOC i2269VW LED (ezüstös változat)-hoz olcsóbban. Csatlakozók terén kicsit kérdőjeles a dolog, gyártó oldalán írt hdmi, dp,d-sub csatlakozást is. Kisker honalpján már dvi, d-sub. Valaki feltudna okosítani, hogy most akkor ez hogy is van. Illetve a pwm mentes vagy sem, mert nem láttam olyan írást, mint pl.: lg-nél, hogy flicker-safe.
Választ nagyon megköszönném, mert holnapra kellene eldöntenem, hogy megvegyem (vehetem-e).Illetve típusjelzésnél van egy betű, ami néhol van néhol nincs, ezt se teljesen értem, két fajta lenne akkor?
AOC i2269VW LED és AOC i2269VWM LEDén állítólag ezt venném: [link]
[ Szerkesztve ]
Baggio
-
tag
Sziatok!
1440p-s monitort szeretnék venni, IPS-t és a segítségeteket kérném, ha lehet.
Ez a 3 a kiszemelt monitor:
Benq GW2765HT, Dell U2515H. Úgy olvastam mindkettő flicker free és IPS. Játékra, böngészésre és olyan használatra kellene ahol szükséges a nagy asztal hely.
A dell-ről kaptam 1-2 reviewot és azt mondták nagyon jó monitor mindenféle szempontból, de viszont amiért nem szöktem bele egyből az az, hogy azt olvastam 27 inch kell legalább egy 1440p-s monitornak nemtudom ebből mennyi igaz, de ha igaz és nagy a különbség akkor azzal kiütném a dell monitorral az asztal területet.
Mit gondoltok? Köszönöm! -
Retro11
senior tag
Erre valaki, valamit?
-
necroshine
tag
Sziasztok!
Most szeretnék új monitorra beruházni, első körben EIZO FORIS FS2434-BK néztem ki, szóval a rászánt összeg itt körül mozogna. Filmezni, valamint játékra (fps-re nem) használnám, amiket olvastam teszteket ott azt írták, hogy erre kiváló, de inkább megkérdezném itt pár hozzáértő véleményét is, hogy mint gondolna, jó választás e, vagy van e más monitor ami ebben az árkategóriában esetleg jobb lenne.
Segítséget köszönöm előre is.
-
rkgergo
csendes tag
válasz old_artist #57964 üzenetére
Köszi szépen!
-
old_artist
addikt
válasz rkgergo #57963 üzenetére
Üdv!
A samu az sajnos, ami volt a kezeim között, az bizony eléggé nagy inhomogenitást mutatott (a bal oldala szemből nézve világosabb volt és hidegebb, mint a jobb oldala), és játékok alatt is nagy volt a lag (szvsz kb 15-25ms), a HP-ról ITT olvashatsz egy tesztet, a Dell "S" széria Glossy Glass coating, talán a felsoroltakból a "P"-s széria lenne a nyerő lálasztás - szvsz.
"... főként hobbi fotószerkesztéshez ... ... Minél jobb színhűség lenne jó."
– Dell U2412M[ Szerkesztve ]
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 60Ft-ig bezárólag, főként hobbi fotószerkesztéshez milyen monitort ajánlanátok? Minél jobb színhűség lenne jó. Nézegettem párat, Samsung S24D590Pl, HP 23xi, Dell S2340L, Dell P2314H. Melyiknek normális a kijelzője sötét képnél a bevilágítást illetően? Én a Samsungra felé hajlok.Ha van egyéb ötletetek szívesen veszem a tanácsokat. Egy LG 24MP55HQ-t már visszavittem. Bal oldalon lent szörnyű volt a bevilágítás, szinte szürke. Köszi szépen előre is a válaszokat!
-
ates85
tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretném lecserélni a jelenlegi 22" TN paneles Samsung monitoromat valamilyen IPS panelesre.
Elvárásaim: Full HD, Pivot funkció, max. 23" méret (nem fér el nagyobb az asztalomon), DVI csatlakozó, legalább 5 ms válasz idő. Kb. 50.000 Forintot szánnék rá. A monitort játékra és munkára is használom, a Pivot funkció nagyon fontos a számomra.Eddig ezeket néztem ki:
LG 23MB35PM-B
SAMSUNG S22C650DMelyik lenne a jobb választás? Mik a tapasztalatok a PLS paneles Samsungokkal?
[ Szerkesztve ]
Hardcore mise? Dehogy, hanem hatkor mise! :D
-
old_artist
addikt
válasz RaPiDsHaRe #57959 üzenetére
Üdv!
Igen, az Acernek jobb a garanciális feltétele - ingyenes háztól-házig garancia.
Pivot mód ![ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
válasz Balu198207 #57956 üzenetére
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz old_artist #57931 üzenetére
Nah igen a garancia lett volna következő kérdésem, ebben jobb az Acer, mint az LG ?
Mi az "pivot' -mód ? Még nem hallottam róla. -
imroid
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy monitorról úgy látom elég újnak tűnik még a piacon, így gondoltam megkérdezlek titeket hátha tudtok róla valami jót vagy esetleg rosszat. Érdemes e megvenni ha pl. főleg játékra és filmezésre lenne használva.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57954 üzenetére
Akkor LG 27MP65HQ-P ő mellet maradok
Remélem jó lesz játékra isKöszi a segítséget!
-
Balu198207
újonc
Sziasztok. 24" Monitort szeretnék venni. 70% netezés 30% játék max. 45Ft-ig. Lehetőleg pwm menteset , eddig ezeket néztem de nem tudok dönteni:
lg-24MP55HQ
acer G247HLbid Monitor 24"UM.FG7EE.001
Acer G247HLbid Monitor 24" - UM.FG7EE.005 Ez nagyon újnak tűnik , igazából nem tudom eldönteni ebben most milyen panel van. Az adatokban va szerepel de ha csak az ips monitorokra állítom akkor is kidobja a szűrő.
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-g247hlbid-monitor-24-quot/4225/Köszönöm előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
válasz old_artist #57944 üzenetére
Köszi a tippet, nem tapasztaltam semmi ilyesmit
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57952 üzenetére
Egyszerre veszem a monitorral, de:
960 GTX lesz egy i5 4690 társaságában
-
old_artist
addikt
válasz Gaaabeeesz #57949 üzenetére
Üdv!
Ez TN paneles, 2010-es modell, szvsz manapság már nem érdelmes megvenni (95W-os fogyasztása miatt sem), mivel IPS panelest már találsz/kapsz újonnan 3 éves garival 50-55e-ért.
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57948 üzenetére
Szóval ezekre a játékokra akár LG 27MP65HQ-P ő is elég lehet csak a felbontást nem fogja bírni a videokártya?Itt a felbontás alatt a fullhd+ -t érted? (FPS-ezni nem készülök rajta )
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Szeretnék némi véleményt kérni használt monitorról.
Hanns-g HZ281H.
Érdemes lehet ilyet venni? Illetve mennyit érhet?
Milyen panel van benne (nem találtam róla semmit)
Köszi előre is.
Üdv, Gabesz
-
old_artist
addikt
Üdv!
"Gondolom ezeknél az 5ms g2g okozhat gondot?" - nem, az Input-lag-ot kell nézni, amit sajnos a gyártók nem közölnek, ezt csak esetleg a tesztekből tudhatod meg!
Általában a mai IPS paneles monitoronak jó az Input-lag-juk, itt talán a VGA kártya és a felbontásokból adódó anomália szabhat határt a játszhatóságnak.Ha valaki komolyabb fsp-s játékkal próbálkozik, akkor oda bizony erős VGA kártya és talán egy min.144Hz-es monitor dukál.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz old_artist #57938 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57941 üzenetére
Még egy kérdésem lenne.
Hogyha komolyabb játékra is használnám, fifa kanapéról + Assasin Creed ilyenek.. Mennyit kéne még hozzátennem?(Gondolom ezeknél az 5ms g2g okozhat gondot?) -
sqpp
őstag
válasz old_artist #57944 üzenetére
Szerinted jó monitor?
-
old_artist
addikt
Üdv!
Okostelefont kézbevesz > felvételre kapcsolja > monitoron EIZO teszt - fehér teljes kijelzőre lépni (2. egér kattintással) > monitor OSD menüjében a fényerőt 100%-ról 0-ra levéve nézni, hogy villog, vibrál, pulzál-e a kijelzőn megjelenített kép az 0-100% intervallumban a mobiltelefonunkon.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
válasz old_artist #57942 üzenetére
Őhh, ezt hogy is kell?
-
bads1
aktív tag
Üdv
Meg tudnátok mondani hogy az U2412M monitorom PWM háttérvilágítású -e vagy nem?
Pár adat Aida64 szerint:
Képernyő azonosítója DELA07A
Gyártás ideje 19. hét / 2013
Sorozatszám 0FFXD3560L2LKöszi!
-
hEngi
tag
válasz old_artist #57934 üzenetére
Köszi a választ!
Az ASUS verziórol tudnál valamit még mondani? Elég sok ASUS terméket használok és nem bánnám ha monitorom is az lenne de ha ez bármilyen visszalépéssel jár akkor nem ragaszkodom hozzáÜdv,
hEngi -
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
-
asprey
tag
válasz old_artist #57928 üzenetére
Köszönöm!
-
old_artist
addikt
Üdv!
... ha csak filmezésre és stratégiai játékokra használnád, ... és 27" és FullHD-s monitorban gondolkodsz, akkor esetleg az LG 27MP35HQ (55e) vagy a LG 27MP37VQ (60e), de még az említett monitorok közül az LG 27MP65HQ ~70e, az LG 27MP75HM ~80e árért meg tudod már venni.
Az AH-IPS és az IPS között szvsz nincs különbség, mivel sok kisker csak IPS panelnek tünteti fel, de még sokszor a gyártói oldalon se írják ki a teljes AH-IPS (Advanced High Performance In Plane Switching) kifejezést.
-
Švejk
őstag
Kezd körvonalazódni melyik monitor is lenne nekem a legmegfelelőbb.
Két típusra szűkítettem a kört:
LG 22MP47D-P
LG 22MP55HQ-P
Az előbbi valamivel újabb típus, és DVI csatis. És 3 ezerrel drágább, frissebb designnal. Melyiket érdemes megvennem?
40% játék, 40% net, 20% film kb. De elsősorban sokat játszanék rajta. -
Retro11
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék a fotózás terén komolyabb szinten megindulni és ehhez keresek egy értelmes monitort. Ajánlották nem is olyan rég a Dell U2713H típust, viszont akárhol nézek - olvasok tesztet nem teljesen elégedettek vele, különböző, feltehetően általatok is ismert hibái miatt. Így tovább nézelődve találtam rá erre a típusra: Eizo CX271. Idekint most egész jó árban lenne ~ 950GBP így elgondolkodtam ezen típus megvásárlásán. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri e az árkülönbözetet, illetve örülnék, ha valaki esetlegesen saját tapasztalatát megtudná osztani a monitorral-monitorokkal kapcsolatban.
Köszönettel,
Retro11[ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
válasz RaPiDsHaRe #57930 üzenetére
Üdv!
A kettő közül nehéz a döntés, de talán az Acer-t választanám a jobb garanciális feltételei miatt.
Az LG 24MB35PM-B típusnak csak annyi az előnye, hogy tud pivot módot, van hangszórója és HDMI helyett DVI csatlakoztatás van rajta.
... ha fontos számodra a pivot mód, akkor ez is szóba kerülhet. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz old_artist #57927 üzenetére
A kettő közül melyik ajánlott inkább:
LG 24MP55HQ-P vagy
Acer G247HL bidés esetleg még ez: LG 24MB35PM-B
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Egy másik topikból irányítottak erreNeki álltam részletekben felújítani a gépet:
Asrock H97 PRO 4
Corsair 8GB DDR3 1600Mhz CML8GX3M1A1600C9
Fractal Design Core 2500 FD-CA-CORE-2500-BL
Intel Core i5-4690
FSP Raider 550W
SSD SAMSUNG 850 PRO
Egyenlőre ezeket újítottam be.(Már megvannak megy is szépen)Jövő hónap elején cserélném még a videokártyát(Egyenlőre egy 4870 van benne a régiből) és a monitort(Eddig egy 22''- esem van)
Video kártya: Egy 960 GTX -re gondoltam. Ebből kijönnék 65~ ből.
Így a monitorra maradna nagyjából 85~k.(Így sum ~150k)
Főleg filmezésre és stratégia játékokra használnám. Az FPS -re maradna a kisebb
27''-ost szeretnék.
Hangszóróra, tunner-re nincs szükségemEddig ezeket a tippeket kaptam:
LG 27MP65HQ-P ~86k
LG 27MP75HM-P ~ 93k
ASUS VX279Q ~ 78kA két LG között lenne kérdésem: Az AH-IPS és az IPS között van észrevehető különbség? Ha jól látom a designon és a beépített hangszórókon kívül ez az egyetlen különbség.
Valamint ha van más tippetek/javaslatotok szívesen meghallgatnám.Üdv,
hEngi -
old_artist
addikt
válasz asprey #57924 üzenetére
Üdv!
Mivel a VGA kártya csatlakoztatása:
- 1xDVI-I
- 1xHDMI 2.0)
- 3xDisplayPort (DP)
ezért bőven válogathatsz benne, hogy mire kössed.
3 monitor esetében érdemes DP-vel csatlakoztatni,
de mivel a monitorodon sajna nincs DP , ezért az alábbi megoldások jöhetnek szóba:
a monitorokat érdemes egyenként "felfűzni" a VGA kártyára,
... és egyenként beállítani:
- 1. monitor: DVI->HDMI kábellel
- 2. monitor: HDMI–HDMI kábellel
- 3. monitor: DP->HDMI kábellel[ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
-
pupi14
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni anyagot szeretnék gyűjteni prezentációhoz a környezetbarát monitorhoz.
Ha kérhetem privát üzenetbe írjatok.
Köszönöm !
-
asprey
tag
Sziasztok!
3 monitoros rendszert szeretnék segítségeteket szeretném kérni.
ASUS STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 GTX980 4GB GDDR5 OC PCIE + SAMSUNG S24D590PL
Hogyan tudom összehozni ezzel a konfigurációval?
Előre is köszönöm. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani monitort, játékra, programozásra, filmnézésre, 24-es kategóriában keresgélnék, max 50-55eFT tudnék rászánni?
-
mex28
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Meg fogok nézni egy ilyen Dell U2412M monitort. Esetleg ár és méret szempontjából valami köztes megoldás létezik még? Ha kellene a 27-es mi lenne az a következő lépcső az eredeti elgondoláshoz képest, amit érdemes lenne meglépni? Az említett Dell-ből 27-es nagyon sok lenne.
-
Isual
veterán
Ennyi pénzért már kapsz ASUS PB248Q-t, Dell U2412M-met, amik nem sokkal kisebbek egy 272-os 16:9-es monitornál, mivel ezek 16:10-es képaránnyal bírnak. Felbontásuk meg még nagyobb is ebből fakadóan. Minőségben több oktávval jobbak a 27"-os LG-knél, amiket 60-70k-ért kapsz.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
mex28
csendes tag
Igazából a méret is fontos, de jó lenne tudni mivel lenne jobb egy hasonló árkategóriás 24-es és hogy azok közül mit lenne érdemes választani. Nekem elég, ha szép színei vannak és nem fárasztja a szemem. A jelenlegi 22es TN paneles samsung-nál gondolom ez is az is csak jobb lenne.
-
aktív tag
Sziasztok. 24" IPS monitort szeretnék 40e ft környékén.LG be gondolkodok: 24M45HQ-B ismeri valaki ? Esetleg tudok valami hasonlót ajánlani használat 30%játék,45%film,35% netezés.
-
mex28
csendes tag
Sziasztok,
láttam, hogy ajánlottátok az LG MP55HQ-P monitorjait és én is valami 60-80k közötti árkategóriában gondolkodnék. Az lenne a kérdésem 27-es monitort véve (játék / netezés) ugyanúgy ajánlott, mint a kisebbek, vagy ekkora méretben már érdemes gondolkodni valami komolyabbon? A másik kérdésem az lenne, hogy a MP65HQ van pár ezressel olcsóbban is, de kérdéses, hogy jobb is, vagy csak a típusszáma nagyobb?
Az árban jóval olcsóbb 27MP37VQ miben rosszabb?[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
válasz meszi85 #57899 üzenetére
Üdv, leszűkítettem a kört LG 22-24" MP55HQ-P------~33-40k lesz az új monitor.
Tehát 80% net és 20% film lenne a felhasználás. (Játék nem!)
Mivel főleg kényelmes netezésre használnám 24"-nál nem lenne pixeles a kép pl. fórum olvasásnál?
Nekem fontos ,hogy éles legyen a kép.
Ha ez fenn áll akkor inkább maradok a 22"-nál. 15" CRT-ről azért elég nagy lenne a váltás.
Nézési távom ~65cm.
Ha jól sejtem ide elég HDMI High Speed kábel nem kell a with Ethernet-es? (bár nincs nagy ár difi)
Bocs a laikus kérdésekért, nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
Köszönöm. -
Švejk
őstag
válasz old_artist #57911 üzenetére
Köszi
Megnéztem, nincs rajta DVI, ennek van valami nagyobb jelentősége? Mivel tud többet a d-subhoz képest? -
veterán
olcso 144 hz es monitorok kozul csak a BenQ ajanlott vagy jo az Acer /asus is ? ( 80 ezres kategoria )
Sajnos a benq mar sehol sem kaphato pedig szivesen megrendelnem. -
BlackSoft
addikt
BREKK:
Kedden megtudom nézni nálatok akkor a PA328Q-t? Leadnék egy rendelést is erre, így mindenképpen mennék, azért kérdezem
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Švejk
őstag
válasz old_artist #57903 üzenetére
Igen, így utánaolvasva rájöttem hogy baromságot írok
Néztem egy BenQ GW2255-t 30-ért, VA panellel, 3 év garival, miegyébbel, DVI kábellel ez milyen ajánlat?
-
old_artist
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest