- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
válasz sunahunter #39632 üzenetére
Nem olvasom folyamatosan a fórumot, de mindjárt küldök pm-et azokról amik most eszembe jutnak.
-
dropopi
aktív tag
válasz Jimothy #39600 üzenetére
Nagy vonalakban valóban hasonlít a Sensation-re, csak jobb annál, hardveresen pl. Na és persze Evo-nál nincs az a rengeteg idegesítő hiba, mint Sensation-nél. A 3d-t nem kell szeretni ettől még, alapból nem 3d-t mutat semmilyen formában, az egy amolyan plusz dolog, amit nem is kell használni. S főleg úgy hogy még nem is kerül több pénzbe, sőt éppen ellenkezőleg, ezért nem hinném hogy az fog zavarni, hogy ez tud 3d-t is.
-
dropopi
aktív tag
válasz sunahunter #39563 üzenetére
Miért gondolod, hogy hasznos lenne az infó? Mivel téged mint végfelhasználót úgysem szolgálnak ki a nagykerből. Amúgy van nem is egy nagyker, ahonnét szerezhetik, onnét ahol épp van készleten, vagy jobb árban van. De mindenféle sufni gsm-ek könnyen lehet, hogy a nagykeres dolgokat csak úgy mondják, aztán ki tudja milyen megbízhatatlan forrásból szerzik be.
-
dropopi
aktív tag
-
-
dropopi
aktív tag
válasz #40993792 #38853 üzenetére
Aha, tényleg. A két évet alá kell írni és még kedvezőbb díjra sem lehet váltani... na ez az amit biztosan nem éri meg. + 10 000-ből már mindenféle hűség nélkül jobban jár az ember. Bár hozzá kell tenni, lehet hogy van olyan, akinek ez a telenoros konstrukció jó lehet, de hogy kevés embernek, az bizti.
+
IreN!CuS:Ez esetben megfontolandó, de az a tarifamegtartás nagyon piszkálja a csőrömet. de ha neked ok, akkor úgy vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz IreN!CuS #38836 üzenetére
Hol van ez, hogy okostarifával van Evo 3d? Tudnál egy linket róla? Ez most érdekelne, mert nem hallottam még róla, hogy Evo bármelyik szolgáltatónál lenne, csak függetlenről tudtam eddig. Amúgy annál az árnál picit többért megy függetlenül, ami szinte biztos hogy jobban megéri, mint aláírni hűséget. (Hacsak nem részletfizetésben gondolkodsz)
-
dropopi
aktív tag
válasz IreN!CuS #38809 üzenetére
Htc Evo 3d kiváló árban van (93 980), van olyan jó mint SII és I4, főleg ár-érték arányában. És ehhez jöhet egy előfizetés ha szükséged van rá.
+
Kosak: Neked is merem azánlani az imént írt Htc Evo 3d-t. Én is ilyet használok, bizony megéri!
+
El nem adnám a sajátomat, még amik mostanában fognak kijönni új telefonok sem tudják legyűrni érdemben.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
válasz Maddoxtomi #38600 üzenetére
Jelenleg Htc Evo 3d-re érdemes váltani, a legjobb ár-érték arányban van (93 980 hivatalos magyar garis).
+
dzsingisz: Neked is tudom ajánlani az imént említettet.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz Dorottya #38518 üzenetére
Ahogy elkezdtem olvasni, egyből Evo-t mondtam volna, 95 000 alatt bőven kijön, és bizony jobb mint Sensation, így ár-érték bajnok. De abban az árkategóriában, hogy mi az ami megfelelő lenne... Esetleg Libra, de ez minőségérzetet nem fog adni.
Milyen játékokon játszanál? Mert ha nem túl komoly hardveres igényű játékon, akkor más a helyzet. -
dropopi
aktív tag
válasz littlelion21 #38495 üzenetére
Pont ez az, hogy néztem.
+
grex4: annyiból nehéz lesz, inkább még kicsit tegyetek hozzá, és pl Galaxy Ace ... bár vmi lestrapéltat, kétes eredetűt, garancia nélkülit lehet le lehet vadászni, de azt nem ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz dite29 #38483 üzenetére
Hát ettől a vip-phone társaságtól nem kell semmit komolyan venni, ezek az egyik, ha nem a legnagyobb sufnisok, volt már rossz tapasztalatom velük, és másoknak is amiről tudok.
Ott max a kijelző színei mások vagy beállítás, vagy egyszerűen tulajdonságok miatt. Vagy netán vki gyémántcsiszolóval nekiesett a kijelzőnek, hogy matt legyen?
punky10:
-
dropopi
aktív tag
válasz busman #38404 üzenetére
Nem is mondtam, hogy felárazás van. Ha mondjuk van rajta 10 000 ft haszon normál esetben, akkor kisebb haszonnal, mondjuk 5000 ft adják el, a másik 5000 meg megy a banki költségekre.
De ha nem így van, akkor honnan lesz benne a banknak haszna? A bank ingyen dolgozik?
Vagy lenyeli a media m. ill más boltok, hogy becsalogassák az embereket, és mást is náluk vegyenek /akár azonnal, vagy a későbbiek folyamán/? -
dropopi
aktív tag
válasz dite29 #38400 üzenetére
Hivatalos magyar disztribútortól.
Amúgy egy nagy üzletlánc 100 000-ért árulja épp ezt a típust, és ők nyilván nagyobb tételben vásárolnak, és még kapnak plusz engedményeket.
95 000 alatt gyakorlatilag csak veszteséggel lehetne eladni hivatalos készüléket.
Azért azóta, mióta ilyen jó ára lett e típusnak, a sufnisok is visszavettek, ha tudtak.
De az fix, hogy én ekkora értéknél 5-10 000 ft pluszt inkább kiadok a korrektség, a saját biztonság, a garantált garancia/szervizelés, a rendes számla miatt, stb
-
dropopi
aktív tag
válasz dite29 #38378 üzenetére
Ahol konkrétan rákérdeztem, ott nem pár ezer ft volt, hanem 40 000 különbség /95 - 135 000/ természetesen a sufnis volt a 95 Na ahhoz képest a teljesen hivatalosat bárkinek be tudom szerezni 95 000-ért. Úgyhogy nagyon nem mindegy.
Olvasok tovább, ettől függetlenül vehetsz onnét, csak sztem nem éri meg, akkor már inkább egy hivatalos, alig használtat vadásznék. Van akit nem zavar a "sufnisság", max ha bármi problémája lesz a telefonnak, ill később el akarja adni, hát jól nem jár az biztos. Nomeg senki, ha nem marad itt az adó, a nyereség ebben az országban, főleg nem a korrekt cégeknél. Ez ilyen oda-vissza dolog, ha mindenki a másikat úgymond támogatná a vásárlásával, szolgáltatásának igénybevételével, hosszabb távon mindannyian jobban járnánk, és több pénzünk is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz dite29 #38372 üzenetére
Azokat a mobilkereskedőket, akik nem ebbe a régióba szánt készülékeket árulnak, nincs magyar nyelv, nem hivatalos a garancia, hanem boltjukba szól, ilyen 1+1 év garanciákat szoktak mondani, amiből az egyik év szoftvergarancia/na ez a legnagyobb vicc/. Számlát vagy nem is kapsz, vagy 0%-ost adnak; nincs meg az összes tartozék a telefonhoz.
Na ilyenek és hasonló turpisságok, illetve ezek vegyítése szokott előfordulni. Ezektől függetlenül kérheted te náluk teljesen korrektül, hivatalosan is a készüléket, de az már olyan áron van, ami már pofátlanság.
Senki sem jár jól ilyen üzleteléssel, se a vevő, se az eladó. -
dropopi
aktív tag
válasz Willie #38373 üzenetére
Na akkor ezekre az igényekre a legjobb a HTC EVO 3D, nekem is az van, nagyon meg vagyok vele elégedve, és sokan mások is. Most /amíg van készleten/ 95 000 Ft-ért tudsz venni egy ilyen telefont függetlenül, hivatalosan magyar piacos/régiós, 2 év gyári garanciával, rendes /27 %-os/ áfás számlával. Ez még ezek szerint épp beleférhet a keretedbe. Nagyon-nagyon jó ár érte, ár-érték aránya kitűnő. Abszolút felsőkategóriás, gorilla glass, exponálógomb, hosszútávon sem lesz vele gong, igen jó összeszerelés, kiváló anyagminőség, jön az ICS hamarosan, igen szép kijelző és elég komoly felbontás A fémház nem biztos hogy előny.
Úgyhogy az EVO-val nem járnál rosszul. -
dropopi
aktív tag
válasz Willie #38370 üzenetére
Ez inkább úgy megy, hogy mikor, hol melyik van jobb árban, hol akciózzák. Azért google-ben ha rákeresel, sokmindent kiad, ill megnézed az online reklámújságokat a nagy műszaki láncoknál. Ha mondjuk most x telefon az egyik helyen a legolcsóbb, attól még mondjuk másfél hét múlva könnyen lehet, hogy a másik üzletben lesz olcsóbb. Attól is függ, ma/holnap akarsz vásárolni, vagy 3 hét múlva.
Az mindenképpen jó döntés, hogy hivatalosat akarsz venni, óvakodj a sufni gsmektől.+
Be tudod határolni, hogy melyik lenne az a kategória, mely telefonok, ami érdekelne?
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz Bjørgersson #38354 üzenetére
Ha Desire S amiről szó lenne, akkor annyiért nagyon is megéri. Hacsak ezzel nem írsz alá valami arányaiban húzos, magas költségű előfizetést, vagyis nem vállalsz hűséget. Mert hűségvállalással ritka esetben jár jól az ember. 1 év még talán, de a két év az már sok.
Szerintem lehet frissíteni, bár most hirtelen nem tudom milyennel jött ki gyárilag.
Várjunk csak, 2.1? Akkor te valszínűleg mégis a Desire-re gondoltál...azt még forgalmazzák? -
dropopi
aktív tag
válasz molnarpeter #38318 üzenetére
Azért nem egyértelmű.
Egyik sem rossz választás!
-
dropopi
aktív tag
válasz mohotol #38317 üzenetére
Nekem Ace volt az Evo 3d-m előtt, szerintem egy jó kis telefon volt, csak a nagyobb kijelzőre váltás miatt adtam el.
Neo V-ről nemigen tudok nyilatkozni, de szokták itt a fórumokban ajánlani azt is.Legjobb, ha megnézed, megfogdosod őket, biztosan van kiállítva valamelyik szolgáltatónál ezekből.
-
dropopi
aktív tag
válasz mohotol #38315 üzenetére
Nem fogják. Főleg ebben az évben nem. De a kifutó készülékek sem filléresek soha.
Ha ténylegesen jó okostelefont akarsz, akkor az az árkategória felejtős. Akkor lehet érdemes inkább gyűjteni még, max lesz olyan amiről le kell mondanod érte.
Olcsóért jót használtban tudsz kifogni, csak ott meg nagyon résen kell lenni, és jól megnézni mit veszel. Hűségnyilatkozatot ritka esetben érdemes aláírni, mostanában meg főleg.
Sufni gsmeket nagy ívben kerülni célszerű! -
dropopi
aktív tag
válasz Hannuska88 #38284 üzenetére
Na az igen kellemes ár ott is, ár érték aránya elég jó; az Evo kb hasonló szintű mint az SII. Arc S sem rossz telefon, de az valamivel gyengébb azért, igaz olcsóbb is. Egyikkel sem járhatsz rosszul szerintem.
-
dropopi
aktív tag
válasz n0rbert0 #38267 üzenetére
Valóban nem pár tízezer ft volt akkoriban, hanem több kicsivel mint 100 000, de ahhoz volt eredeti tok, és még egy akksi is, meg egy nagyobb memóriakártyát is vettem mindjárt. Amúgy ez lenne.
Most ezekkel a tulajdonságokkal újonnan bizony 40-nél többet nem hiszem hogy elkérnének érte. Talán számít az is, hogy ezt még japánban gyártották, és igazán odafigyeltek minden apró részletre. Igaz, Sonyban még nem csalódtam, nagy eséllyel megéri picit többet kiadni érte, mert legalább nem lesz gond vele. -
dropopi
aktív tag
válasz Hannuska88 #38235 üzenetére
Nem tudom, hogy ahol vagy külföldön szintén ilyen jó árban van-e HTC Evo 3d, mint itt magyaro-n /95 000 ft teljesen hivatalosan, új/. Egyre többen vagyunk, akik igencsak megelégedéssel használjuk. Ez mivel csúcskategóriás/Sensation-nél is komolyabb/, nem fog elavulni egyhamar. Ilyen belsővel, tudással mint ez ill gyengébbel is még fognak kijönni vadi újonnan a gyártóktól, úgyhogy nem lesz vele probléma.
-
dropopi
aktív tag
válasz pixelblondie #38197 üzenetére
Mi az hogy bontatlanul? És akkor honnét tudod, hogy jó-e neked?
+
Múltkor vkinek belinkeltem ... hogy ezt mért nem találják meg sokan? Vagy annyira lusták, hogy nem hajlandóak elolvasni, úgyis van vki aki itt válaszol?
-
dropopi
aktív tag
válasz colin81 #38188 üzenetére
Jobban jársz, ha egy korrekt magánszemélytől vásárolsz, akinek a készüléke nem gsm boltból származik holmi sufni garanciával, hanem független vagy szolgáltatói hivatalos 2 éves garanciás. Jó 3 hete vitték el az én Ace-emet ami 3hónapos volt, független, tökéletes állapotú, 42 000-ért. Úgyhogy a 35-45 közötti kategóriában érdemes keresgélni.
-
dropopi
aktív tag
válasz molnarpeter #38185 üzenetére
Na pont emiatt fogdostam meg az imént, nincs egy órája sem, itt az Árkádban. Nem rossz az anyaghasználata, még akkor sem ha van nála jobb is. Úgyhogy ez ne legyen elrettentő.
-
dropopi
aktív tag
Hello!
Épp az előbb írtam a "Melyik okostelefont vegyem" fórumban:
"Ha 95-re fel tudod tenni a keret tetejét, akkor nagyon jól járhatsz Evo 3d-vel, teljesen hivatalosan, áfás számlával, újonnan, 2 év garival, s természetesen független."
Ez most best buy, amíg ki nem fogy a készlet.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz CSiiBI #37980 üzenetére
Nemegészen, visszakapod a pénzt. Aztán hogy abból veszel náluk van másnál másik telefont...
De itt a linken le van írva pontosan, olvasd el, érdemes -
dropopi
aktív tag
válasz pixelblondie #37968 üzenetére
Mobilarena főoldalán van egy teszt, nemrégiben jelent meg egy kétkártyás Alcatel-ről. Ha nem nagyon sürgős a vásárlás, megfontolandó lehet.
-
dropopi
aktív tag
válasz CSiiBI #37940 üzenetére
Hát nem szép dolog, de max megnézegeted őket, aztán húzod a szádat, hogy ezt még meg kell gondolnom, megköszönöd, aztán elmész. Megrendeled amelyik jobban meggyőzött, csak ha nem kiszállítást kérsz, hanem átvételi pontot, akkor max ne pont ugyanoda kérd, ahol nézegetted őket.
-
dropopi
aktív tag
válasz kkrisi #37906 üzenetére
Írtam imént egy privátot is, de ha részletre vennéd, akkor nem biztos hogy érdekelni fog. T-től én HTC Sensation-t vennék, webshopból rendelve, 10 % kedvezménnyel, és 8 napon belül akár vissza is adhatod, ha nagyon nem jön be. Ha bejön, akkor egy jó minőségű fülest még hozzá.
-
dropopi
aktív tag
válasz dbocskai #37866 üzenetére
Defy + nem kap ICS-t. Forrás
Galaxy W elvileg igen, vki mondta már a milyen okostelefont vegyek topicban többször is/Rotate?/, hogy lesz, igaz nem a teljesen hivatalos Samsung forrásból jött az info, de elvileg megbízható.
Gorilla Glass egy igen hasznos dolog, láttam már bemutató telót a Sony-nál /Arc S/, ami nem Gorilla, és biza elég csúnya volt. De egy jó minőségű fólia biztos sokat segít.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz VateRicsi #37633 üzenetére
Hát ez egyéni preferencia kérdése, nem mindenkinek jön be a "túl" vékonyság, a nem oly jó minőségű műanyag, stb. Ha te S2-re voksolsz, akkor neked az lesz a telefonod. Itt a lényeg az volt, hogy 100 000 ft-os teljesen hivatalos függetlenként az Evo egy igencsak jó vétel volt nekem, meg sok más embernek is, el is kapkodják őket, most már újra van készleten, de napokig nem volt. Nem érdekelt soha a 3d, nem azért esett erre a választásom.
Ha kicsivel többért hozzájuthat a gyorsabb kártyához, valóban vegye azt.
Számomra teljes mértékben faja készülék az Evo, megérdemli ez is a 10/10-et véleményem szerint.
Ezek a személyes tapasztalatok hasznosak ám, van egy téma, amiről én mindig az ellenkezőjét állítom, mint sokan mások, hogy pixeles-e az Ace vagy nem. Mivel én használtam, tudom hogy nem az. Sokan mondják, hogy pedig pixeles. Ha nekik az, ne használják még véletlen se. -
dropopi
aktív tag
-
dropopi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- iPhone-t használók OFF topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja