Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hannuska88

    csendes tag

    Sziasztok!

    Köszönöm szépen a sok-sok választ, már sokkal tisztábbak az elképzeléseim!
    Szerintem a Samsung Galaxy S II és SE arc S között fogok dönteni. Szerintetek mik a fontosabb különbségek a kettő között? Vagy milyen szempontok alapján döntsek?

    Köszönöm szépen!

    Opr: a SE arc s tetszik a legjobban, azok közül, amit ajánlottál. A szótárnál főleg le kell rajzolgatnom a karaktereket, úgyhogy a billentyűzet sajnos nem számít, ha innen nézem.
    Ma megkérdeztem a csoporttársaimat, már olyan telefonos szótár is van, ami bescanneli a karaktert és megmondja a jelentéseit, de eddig csak apple-ös és huaweies telefonon látták. Ezt majd pontosabban megkérdezem, mert ez nagyon hasznos lenne.

    Az itteni e-bayen 60 000 ft körül lehet kapni, új, kártya függetlent. Azt tudod, hogy az LT18i és LT51i mit jelent(ezt a két fajta SE arc S-t találtam)?
    Köszönöm szépen!

    VateRicsi: Samsung Galaxy S II 96 000 ft-tól találtam, másoktól is jót hallottam róla. Emlékszem, hogy még nagyon régen volt samsung kinyitható telefonom, szerettem, csak egy bajom volt vele, hogy nem tudott egyszerre rezegni és csörögni:)
    Köszönöm szépen!

    Punky10: köszönöm:)

    Dropopi: itt 80 000 ft-tól lehet kapni, köszönöm, ennek is utána fogok nézni.

    N0rbert0: köszönöm szépen! a samsung galaxyhoz itt lehet kapni rengeteg tokot, meg mindenfajta telefonhoz, majd vannak olyan tokok, hogy kristályból van az egész, és a hátán van egy akkora madár/panda/stb. mint a két öklöm, csillogós kristályokkal kirakva:) és a kínai nők ezeket használják. Úgyhogy itt biztosan találok valami nagyon csajosat;)

    Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák