Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
adnoctum18 #46572 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
adnoctum18 #46220 üzenetére
Tökéletesen
Akku kollegámnál aki céges sim-el használja és kb napi 10-15 telefonja van, éjjel nappal bekapcsolva, de mondjuk nem nyomkodva kibírja másfél hétig bőven.
Persze a két sim miatt valamelyest ezt csökkenni fog majd, mivel egyszerre fog menni benne a két gsm modul, de nem lesz vészes.
Strapás kis készülék, bár az anyaga nem tetszik nekem, olyan csúszósabb műanyag. Érdemes megnézni élőben, izzadt tenyérből pl simán kicsúszik szerintem. -
meroly
veterán
válasz
adnoctum18 #46218 üzenetére
Active-ból nagyon kevés van. Erről a háromról biztosan tudom hogy azok:
Samsung E2152
LG-GX200
Philips Xenium - X100Nokiának nincs active-os kétsimes telefonja
-
meroly
veterán
válasz
adnoctum18 #46210 üzenetére
Dual active vagy dual standby kell? [link]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
adnoctum18 #11804 üzenetére
Biztosan lehet BT kapcsolaton is modemkènt hasznålni, èn is szeretnèm kiaknåzni e funkciòt mert nèha napokig elszål a kåbelTV netem, de a korlåtlan Orange-os netem mindig stabilan ott van kèznèl (3,5 eurò per hò), viszont a 3G rendesen szivja az akut, ha több idön åt hasznålnåd mindenkèpen a kåbeles megoldås a tuti mert tölt is, habår mindig is volt bennem egy para hogy USB-re kössem a mobilt, attòl fèlek hogy az USB tåpja tönkrevågja a telòt (tudom, alaptalan)
Joey20, nem èn szedtem össze annyi virust hanem a szåmitògèpem, ès teljesen a tudtom nèlkül, csak mikor az utolsò tönkrevågta akkor muszåly volt råereszteni egy virusirtòt, ha olvasnåd az It-cafe-t akkor tudnåd hogy a flash player volt a bünös, annak egy sulyos hibåjåt hasznålta ki egy csomò virus, melyek èszrevètlenül települtek, karåcsony tåjån tombolt ès több gèp is åldozatul esett a hìr szerint. A symbianhoz nem vagyok elèg okos hogy èrtèkelni tudjam az elönyeit, azèrt el hiszem neked hogy jò dolog, csak håt voltak règebben rossz tapasztalataim is, mellesleg èreztem hogy kevès vagyok hozzå... -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #11804 üzenetére
Erre a modemes meg 3g-s kérdéspakkra tudtok valamit mondani, vagy szolgáltató és készülékfüggő a dolog?
Az USB témán meg ne vesszetek már össze, annyit nem ér a dolog!
Nekem szimpatikusabb a mini usb csatlakozó, de ha nem tölt róla a teló akkor felejtős.
-
joey04
titán
válasz
adnoctum18 #11797 üzenetére
T700 lenne a javaslatom, ha nem olvasnám ezt a tesztben:
A telefonálás sajnos nem volt az igazi a készülékkel. Most nagyon finom voltam, úgyhogy kicsit konkretizálom a dolgot: a hangminőség elég pocsék
ennek kéne utánajárni, mi a helyzet.
ha csak egyedi hiba akkor hajrá -
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Egyèrtelmü, T700 vagy a K770 ennek kiforrottabb a szoftja mert règi platformos (nincs rajta zöld ès piros gomb- hivås felvevö ès befejezö-), testvère a T650.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Nokia E51
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Jah és fontos lenne még, hogy laptophoz csatlakoztatva lehessen 3G modemként használni.
Remélem ez a megfelelő kifejezés rá.
-
Neró
őstag
válasz
adnoctum18 #4710 üzenetére
-
Neró
őstag
válasz
adnoctum18 #4708 üzenetére
24 hónap garival találtam boltot.[link]Házhoz szállítás szerintem van,majd meg kell nézni.
-
Sipi16
őstag
válasz
adnoctum18 #4684 üzenetére
Az E50-nek van egy nagyon kezelhetetlen joy-a. Ennek a tudataban donts!
-
nike_
addikt
válasz
Én az E50-et választanám. Nokiákban nem problémás a joystick csak az SE-knél.
-
Neró
őstag
válasz
Nokia 6300 3D,Nokia E50 3D
6300 jobb,elegánsabb,szebb.Szvsz 6300
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest