- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem vagyok otthon az alapkészülékek világában, ezért kérnék egy kis segítséget. Követelmények:
-Nokia
-használtan max 15k
-alapfeladatok elvégzése
-női tulaj, kinézet ennek megfelelő kéne, hogy legyen, de nem feltétlen szuper rózsaszín cukiság, sőt.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz sazabi #16802 üzenetére
Apple One (1) Year Limited Warranty - ez van ott amit linkeltél
One (1) Year Limited Warranty - Worldwide - és ez lenne a világgari. Nem tudom külföldről honnan akarod hozatni, gari az tuti nem lesz rá, hivatalosan legalábbis.Itt is írják, iphonera világgari nincs! A külföldi árra kiváncsi lennék pontosan mennyi, remélem nem az apple.com-on lévő árakat nézted.
az új iPhone-t már a kezdetektől lehet kártyafüggetlenül kapni a kiválasztott országokban, a hazai kereskedők pedig minden bizonnyal ezeket a modelleket értékesítik tovább, vállalva azt, hogy ha valamelyik elromlik, akkor visszaviszik a vásárlás helyére (jellemzően Olaszországba), az iPhone ugyanis azon kevés Apple termékek egyike, melyekre nem vonatkozik a világgarancia, így a hazai Apple disztribútorok és szervizek át sem veszik őket javításra.
Ezen némiképp változtat majd, hogy napokon belül a hazai T-Mobile is felveszi kínálatába az eszközt, s innentől természetesen a szolgáltató a szerviztevékenységet is ellátja - amennyiben az ügyfél tőlük vásárolta a telefont.
részlet az itteni 3GS tesztből.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz sazabi #16799 üzenetére
Sok helyen írják, hogy 1 év Apple világgari van rá. Ez átverés, az iphonera nem ad világgarit az apple csak a notebookokra! Én is nézegettem az árakat, és a legolcsóbban akkor jössz ki, ha szépen bemész egy t-mobilba 160k dominóval, +20k a hivatalos függetlenítés. Így 180k lesz az egész, rendes, hivatalos garanciával
-
joey04
titán
válasz tipuka #15306 üzenetére
A legjobb európai zenemobil megtisztelő címét - mondhatni természetesen - egy Walkman mobil kapta. Nem hiába, az amúgy hanyatló Sony Ericsson ezen a téren még mindig az első. A díjat a W995 kapta meg.
Hiába van a samuban Bang&Olufsen ha csak kihangosítva ér valamit.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Sly Bp. #15284 üzenetére
ki az a többen? (remélem nem a SE és Apple ellenes picur220, mert rajta kívül egy ember ajánlotta, az így 2, se-t is 2en ajánlottuk)
egyébként de bizony vicces, mert sok-sok ember által úgy vagyok elkönyvelve, mint SE ellenes, gonosz ember. te meg az ellenkezője miatt ítélsz el. legyen.
Egyébként meg nekem is volt egy javaslatom, neked is, ne ess nekem, és sem estem neked, habzó szájjal, hogy de miért ajánlod a samut. én is érveltem a sony mellett. ennyi történt, majd ő választ. te személyes sértésnek veszed, ha valaki ellenkező véleményen van, és nem a te szád íze szerint alakul a topik. Az nem sokat ér, hogy hetente cserélgeted a telefonokat, ennyi idő alatt maximum a funkciókat ismered tökéletesen meg, azt nem, hogy hosszútávon milyen egy készülékkel együtt élni.téma lezárva, ajánlatom a W995!
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Sly Bp. #15152 üzenetére
én még az első szériás C905öknél tudtam szériahibákat, de nem az általad felsorolt problémákat. a mostaniakkal nincs semmi gond.
a k850nek cyber shot létére az egyik leggyengébb kamerája van, pattogzik a festék, nyekereg a telefon, és a sw is SE-tól eltérő módon elég bugos volt sokáig, még most is olvasható érdekes újraindulásokról sztorik, és nem, nem egy hibás program miatt, érdekes csak k850en zavar be? az a készülék a se mélypontja. -
joey04
titán
válasz cellpeti #12134 üzenetére
Ha K850 fotós tudása nem felel meg, akkor a c902 sem lesz elég. plusz a xenont is bukod, és kisebb a kijelző is.és nem eszik micro sd-t sem. szóval akkor inkább k850
attól függ a listádon mi mennyire fontos...pl.: java. samsung hadilábon áll vele, de ha a fotózás jóval fontosabb akkor samsungnokiából n82? Bár az nem egy szép cucc sokak szerint.
lg kf750
bár itt a kezelhetőség nem az igazi. szóval tényleg az fog dönteni, hogy a listádon mi mennyire fontos.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Depression #12121 üzenetére
azért nem egyedi esetről van szó, bár elvileg már javították.
Először november vége felé bukkantak fel az első hírek arról, hogy valami nem stimmel az Xperia minőségével. Több felhasználó is jelezte, hogy a burkolat műanyag része repedezik vagy akár el is törik a normál használat során. Mostanra kiderült, hogy a 2008 44. és 46. hetében készült modellekkel, ezen belül is leginkább az ezüst színű változattal van a baj. Ezeknél ugyanis anyaghibás a burkolat, ez megmagyarázza a fenti eseteket. A készülék akkumulátora alatt lévő címkén a 08W44 vagy 08W46 felirat jelzi a hibás sorozatot. A gyártó ígérete szerint ezt a hibát elhárították, így a későbbiekben gyártott példányok már mentesek az ilyen problémáktól.
-
joey04
titán
válasz slyfoxhu #12115 üzenetére
HTC Touch Pro-t nézegetted?
X1: olvasd el az itteni tesztet ott hozzáértő "szemek" elég alaposan kivesézik, ahhoz képest csak rosszabb lehet, a teszt alatt elő nem kerülő rejtett hibák miatt.
[link]
[link]
ha ezek megvoltak, és még mindig gondolkodsz, hogy kell-e akkor ez a te készüléked, vedd meg.
tulajoktól ne várj csodát, túl drága ahhoz, hogy rosszat mondjanak róla. -
joey04
titán
válasz LEFTHORSE1 #11810 üzenetére
vírusban nem értek egyet, ha valaki normálisan használja a gépét ilyen nem fordul elő.1-1 becsúszhat(bár azt sem értem) de ennyi... ott TE voltál a hibás.
a symbian meg neked nem tetszik ez egy dolog, de általánosan azt írni, hogy majd a haját tépi, egyszerűen hülyeség.én meg a wm-t utálom, még se írom le, hogy szar. -
joey04
titán
válasz tolts.hu #11805 üzenetére
USB esetében teljesen igazad van, de mivel neki nem fontos(nem jelezte), így ezzel a hibával nem érdemes foglalkozni.
Így a T700nál tényleg az a kérdés csak, hogy a tesztkészülék hibája volt-e csupán(bár akkor is aggasztó) vagy típushiba. Ezt valóban a T700 topikban kell megkérdeznie.symbianban is igazad van, LEFTHORSE1 kolléga kicsit betegesen "fél" a rendszertől, bár nem csodálom, aki több mint 200 vírust szed be windows alatt annak tényleg nem ajánlott.Ez persze még nem jogosíthatná fől, hogy általánosságban írjon hülyeségeket
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz adnoctum18 #11797 üzenetére
T700 lenne a javaslatom, ha nem olvasnám ezt a tesztben:
A telefonálás sajnos nem volt az igazi a készülékkel. Most nagyon finom voltam, úgyhogy kicsit konkretizálom a dolgot: a hangminőség elég pocsék
ennek kéne utánajárni, mi a helyzet.
ha csak egyedi hiba akkor hajrá -
joey04
titán
válasz fateless #11221 üzenetére
tuti sorozatfüggő...
nekem 2db K800 telóm volt, az egyiknek pár hónap után elkezdett akadozni a joy, míg a másiknak a mai napig nincs ilyen gondja.ugyanúgy használtam mind a 2 készüléket, és nagyon kényesen ügyelek a telefonjaim állapotára, szóval a "rendeltetésszerű használat" mellett is bedöglenek ha olyan sorozatból van,ez hülyeség, nem ettől függ a dolog, maximum annyiban, hogy ha ütöd-vágod elképzelhető, hogy hamarabb meghal. -
joey04
titán
A P1 megszókhatóan lassú.Látszik hogy nagy az elmaradás sebességben, de ha egy kicsit is türelmes vagy, nem lesz vészes.Én biztos azt venném, mert a WM számomra egy rémálom, de ez mondjuk egyéni dolog.
még annyit hogy én használtan nem vennék telefont, de ez is egyéni szóval...
Zenében visszalépés mind a 2 modell a K750hez képest, de itt is igaz ha nem vagy szakértő nem lesz zavaró.(nekem sem volt az) -
joey04
titán
válasz samsungz400 #8862 üzenetére
írtad hogy fontos a kamera.kérdés mennyire?mert ha nagyon akkor sz összes SE kilőve a W980 mint ff kamerás darab meg ilyen feltételek mellett hogy jöhetett szóba?
-
joey04
titán
válasz gpeti11 #5868 üzenetére
Multimédiában tényleg erős mind a 2 az N95nek jobb a kamerája a Viewty meg videóban jobb, de szerintem nem gyengébb annyival videóban az N95 mint amennyivel erősebb kamerában. szóval ez alapján N95. ha filmeket akarsz nézni akkor inkább Viewty.az N95 viszont szinte megunhatatlan a telepíthető alkalmazások tömkelege miatt.jegyzetelni megint N95 ott azért igazi gombok vannak.a Viewty viszont sokkal jobb anyagminőségben.
Én az N95öt venném de a fentiek alapján kell döntened lehet hohy neked az LG jobb. -
joey04
titán
válasz Aranygyerek #5858 üzenetére
bár már ezek szerint megszületett a döntés, még egy szavazat részemről a 6500 slidera!
-
joey04
titán
válasz FehérHolló #5854 üzenetére
"ne legyen baja, ha véletlen esik 1 métert"
amint látom ez fontosabb szempont mint a tudás így inkább K550 szerintem.
-
joey04
titán
szükséged van az N95 egyéb tulajdonságaira?kell a gyors adatátvitel? kihasználod hogy rengeteg program van rá amivel tetszőlegesen bővítheted a tudását? fontos a kamera? használod a BT-t fájlküldésre?ha nem akkor megéri elcserélni ha ezek hiányoznának akkor nem.viszont ha ezek mellett megéri neked váltani, nem igazán értem miért vettél symbianos telefont, mert akkor nincs is szükséged rá.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz DarkLyrics #4376 üzenetére
Úgy látom hogy neked felesleges lenne a symbian és ha fontos a zene meg egy kicsit a kamera is akkor w610.
-
joey04
titán
válasz muveszur #4307 üzenetére
Erről ment már a vita hogy megéri-e.A te döntésed hogy bevállalod-e...nem tudok róla hogy nagy arányban hibásodnának meg, és még ha meghibásodik is akkoris lehet hogy rendes boltost fogsz ki és normálisan meg is javítja netán cseréli.de ha hibás és szemét a boltos akkor fizetheted a nem olcsó javítást.tényleg neked kell eldönteni hogy bevállalod-e...
-
joey04
titán
válasz muveszur #4173 üzenetére
Szerintem K850.Ha tényleg tetszik külsőre akkor azt vedd!Veszel hozzá egy HPM-70et vagy akármi komolyabb fülest és ugyanúgy szól mint egy W teló.Kijelzőben verhetetlen, én is rácsodálkoztam hogy a 16 millió színűeket is veri.
A szoftver még egy kicsit akadozik úgy hallottam de mindjárt elérhető lesz nálunk is a frissítés és akkor az is jó lesz.És nem egy világverő kamera van benne de ha nem fontos akkor azért korrekt szintet megüti.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Teljesen egyetértek!
A K750 a mai napig az egyik legjobb választás átlagos használatra.Mobilhoz képest még mai szemmel is remek kamera nagyon jó kis zenelejátszó, nagyon okos(ahhoz képest hogy nem WM vagy symbian fut rajta nagyon sokat tud szoftveresen).Kijelzője átlag felhasználónak szerintem bőven elég, és már tényleg nevetséges árban van! egy baja van: a joy.Ez a teló tényleg egy klasszikus!
-
joey04
titán
Új telefonoknál én is mindig kézzel írom át az adatokat szeretek szöszmötölni vele.
Én egy telót kb 2 nap alatt szokok meg és kb 3 hét után vész el az újdonság varázsa.és fél év után van az hogy már unom.
-
joey04
titán
Igazad van akkor már természetesen a családra megy el a pénz meg az idő de majd abban az állapotban is el tudom képzelni a mobilt mint hobbi.Van egy nagyon jó ismerősöm(kollégám) kb 40 körüli van családja boldogan él de mégis gyerekes örömmel nyomkodja a telefonját.Vele képes voltam nem egyszer 12 órás éjszakai szolgálatban végig a mobilokról beszélni.Sztem attól hogy családja van valakinek még a hobbija megmaradhat...
Na de ez már tényleg nagyon OFF!
-
joey04
titán
azért nem havonta!
az tény hogy nekem -sajnos vagy nem- ez a hobbym a mániám,cserébe másra alig költök(most 6 év után vettem még áprilisban egy egész jó pc-t).például nálam a csúcs egy 37cm Thompson tv dvd lejátszóm nincs is csak gépben úgyis ott nézek mindent.viszont ha nézzük azt is hogy mennyit bukok eladásnál akkor vegyük hozzá hogy mennyit buknék ha mind gyártói garis lett volna!ki se merem számolni!
-
joey04
titán
csak egy picit számolj utána:eddig kb volt 25-30 telóm. nem volt gondom szerencsére még egyikkel sem(az első k800 joyproblémáit kivéve meg annó egy T300 valamiért nem szeretett a wapra felmenni hiába adtam meg a jó beállításokat-amúgy pedig a T300 pont teljesen hivatalos Vodeafone boltból jött...)ha telefononként spóroltam csak egy 20ast már akkor is összesen 500-600 között spóroltam!Ne számítsuk azt a 2-3 telót ami szolgáltatótól van meg azt a 5-6 telót amin nem ennyit spóróltam hanem kevesebbet.Vegyünk akkor le kb 10 telót a listáról.még akkor is minimum 300 a megatkarítás!és ha most a következő tönkremegy és pont olyan szemét boltost fogok ki aki szarik a garira(ami azért nem reális mert én is csak nagyobb boltoktól veszek akik legalább megpróbálni megpróbálják megcsinálni ez tuti)és el kell vinni a gyártóhoz vagy valahova szervizelni és saját zsebből kell fizetni még akkor is beljebb vagyok mintha hivatalos gyártói garival venném a telókat!
a mostani telómon is elég nagyot spóroltam mert 84k volt.ha GPS vevős 2 év SE garival vettem vona GSM boltban([link]) akkor lett volna 115k.bementem a Saturnba ott pedig 150k(!!!) volt a teló.akkor gondolom a hivatalos SE boltban kb ennyi lehet.mint amikor már mindenhol 100 alatt volt a K850 akkor SE boltot felhívtam hogy mennyi és azt mondta 130k...
-
joey04
titán
válasz #16820480 #4091 üzenetére
1-2-3 éve még dívott az ilyesmi
ezért mondtam hogy csak olyan boltból ami már több éve biztosan üzemel.pl xxl
ott tuti nem jön ilyen szóbaamúgy meg az a baj, hogy nem a bolt fog bukni azon a 0 perces használt telón (apropó, nem csak a lopástól lesz egy telefon nem tiszta, az adócsalás is egyféle lopás...), hanem a végfelhasználó, ez az, amire itt próbáljuk felhívni a figyelmet.
Én miért is bukok? -
joey04
titán
válasz #16820480 #4090 üzenetére
tulajdonképpen egyetértek.én csak arról akarom itt meggyőzni az embereket hogy legális telefonokat vesznek.Az hogy bolt hogy hozza be az az ő gondjuk,de ha buknak is te jogtisztán használhatod tovább a készüléket!És ennyi.ezek után mindenki el tudja dönteni hogy megér-e +30-40ezer forintot a jobb gari.sztem nem.10k az ahol a lélektani határ van.ha ennyivel drágább a 2 éves garis akkor inkább azt veszem én is. de ha 15-20k a különbség akkor már inkább lemondok róla.
-
joey04
titán
Tudom mi a 0 perces teló
Átverik állambácsit bizony!És? attól még a teló tiszta ha buknak ő bajuk engem nem érdekel.Hogyan tudják a gyári garanciás telefont a márkaboltnál olcsóbban adni?????
Miért kéne azonos áron adni?Pl az N95nek 3 hivatalos Nokia márkaboltban 3 különböző(!!!) ára van!gondolom a kirendelt kisfőnökön múlik mennyit tesz rá de ha nem az sem érdekel.ha a hivatalos márkaboltok is egymás alá mennek árban akkor egy gsm bolt miért ne mehetne??garipapír hamisítás???
Ez kész. ne nézz annyi TV-t.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
A bolti gari ha új készülékről van szó akkor általában 1 ritkábban 2 év szokott lenni.Van ilyen 3-6 hónapos is azzal tényleg nem kell foglalkozni.Még a garihoz:ha kint külföldön vesztek valamilyen cuccot(notebook teló tv akármi)és hazahozzátok általában az a gari itthon semmit nem ér hacsak nem globális gari van mint egy ipod nanonál például.tehát nem is tudna egy külföldről behozott telóra gyártói 2 év garit adni a boltos...és ezek nem lopott termékek.te sem lopod a cuccot ha valamit veszel odakint és itthon használod.az hogy szerintem nekik fizetni kéne az államnak azért hogy behozzák(de lehet hohy ezt rosszul tudom) és itt eladják az már az ő gondjuk attól még a készülék "tiszta" marad az nem a te gondod.A garancia minőségéről:a nagyobb boltoknál azért nem úgy megy hogy elmegy a csávó a "függöny mögé" és ott megberheli a telót...az ilyen belvárosi pincékben lévő gsm boltoktól valóban óvakodni kell onnan hülye lennék venni még ha 10 év garit adna akkor sem.jah meg a teló tisztaságához: ha lopott lenne már tiltva lenne az IMEI száma is és akkor nagyon sok ember dühöngene és csődbe mentek volna a gsm boltok...
pannon: ha jól tudom az új SE W telókban már ők is tiltják a flash menüt szóval erről ennyit.meg itt a fórumon is lehet olvasni olyat hogy bizonyos készüléktípusok hibátlanul mennek függetlenül de a pannonnossal ilyen-olyan baj van.
ja és az a pár ezer ft sem olyan kevés.pl egy N95 gyártói garival 155k boltival 112k.nem mindegy... és hány esetről hallani hogy a lötyögés miatt bevitték Nokia szervizbe és szarabb lett utána a teló.arról nem beszélve hogy a GSM boltok általában olcsóbban adják a gyártói 2 év garis telót mintha a gyártónál vennéd meg. és ott tényleg egyezik még a gari is.
-
joey04
titán
azért a pannon is belenyúl ha nem is annyira mint a másik 2.és a frssìtések sem jönnek minden esetben akkor amikor a független példányra.és akkor mi van ha valaki nem pannonos?az így járt?ami pedig nagyon fontos:közel sem biztos hogy a gyári gari többet ér minden esetben mint a bolti.ha pedig valami évek òta működő boltbòl veszed mint pl xxlgsm akkor tuti legális példányt kapsz...bogék is ilyeneket tesztelnek semmi bajuk...
-
joey04
titán
Akkor vedd meg a gyártónál 1.5szeres áron hogy aztán ha gondod van vele akkor a szervízből kopottan karcosan hetek múlva kapd vissza...
Sok vélemény olvasható a neten a sufni boltokról amik között sok a negatív is ez tény.Viszont legalább ennyi negatív kritika olvasható a hivatalos gyártói gari kapcsán is... -
joey04
titán
Nekem egyből ez ugrott be csak ez nem felel meg minden szempontból a követelményeknek.
-
joey04
titán
ja alul marad persze de a kamerás mobilokban szerintem 3 olyan fejlesztés van aminek tényleg van értelme: xenon vaku autofocus optikai zoom.ezek-mobilos szinten persze-tényleg sokat javítanak a minőségen. a K750ben még led van.(mondjuk a vakut pont nem tudnád zseblámpának használni szóval neked lehet jobb is hogy nem az van benne)
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
És ha jól tudom akkor a 6288-nak "csak" 262k színes a kijelzője a 6300-nak meg 16M!ha ez is számít esetleg.
-
joey04
titán
válasz Vandit. #1938 üzenetére
Lehet ám minimum olyan jó képeket csinálni egy K810i-vel is mint amiket a D900 tud.Makróban meg videóban veri, ez tény.kijelzője is szebb a D900nak.Sötétben készült képeknél viszont K810 nagyon veri.Tehát kb ugyanolyan képeket csinálnak csak a D900 jobb makróban meg videóban a K810 meg sötétben.A csatlakozókhoz,zenéhez: veszel egy HPM-70-et nekem már több mint egy éves lassan, semmi baja!És akkor az headset is és talán a legjobb mobil-füles is egyeben.Az SE sokkal jobban személyre szabható ha ez esetleg még fontos.A 6500 majdnem olyan jó képeket csinál mint a K810-D900 videóban pedig sokkal jobb náluk a gyári fülese rosszabb viszont az anyagok minősége nem semmi. De az meg drága.Az árát amúgy a K810 sem éri meg szerintem, a K800 jobb választás.W-s SE az tényleg a W960 lenne jó neked de az meg brutlis áron jön.Ha megszoktad már az SE-t, és elégedett vagy akkor szerintem a K800 lenne a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest