Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
válasz
meroly #46322 üzenetére
A MM-ban a Samu S5610 mellett volt kettővel arrébb az a Nokia 301 feketében. Éppen az S5610 mellet lévő C3322-őt nyomogattam (szerencsémre) és ezért tudtam szólni annak idősebb házaspárnak.
Nekem ezzel a Nokia 301 dual sim-mel (azért vettem kézbe mert dual simes) nagyon vegyes érzetem volt és van. Menüje semmi különös, aki használt Nokia-t annak nem újdonság. Hanem az a külső és azok a gombok...beleértve a középső navi gombot is!
Végig olyan érzetem volt mint egy gagyi játék telefont fogdosnék és nyomkodnék, nem pedig egy 20 ezer forint feletti árban lévő telefont. Komolyan mondom, hogy a Samu c3322 és az S5610 mellett (érzetre, tapintásra meg egyáltalán) nagyon gagyinak éreztem ezt a 301-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest