-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz arturo78 #46391 üzenetére
Hello, erre van egy külön topic
Egyébként ezek közül a HTC-n és a Sony-n gondolkoznék, Sony-t fogtam a kezemben, nagyon ott van, szép képeket lehet vele lőni, egész jó a kijelzője és színekben is szép.
Desire 500-at még nem fogtam, de a HTC-kre jellemző a lagg mentes rendszer.
Összefoglalva, talán Sony-t vennék, érzésem szerint akármennyire is szeretem a HTC-t, úgy érzem, ez azért picit sok érte. Mikor vennéd és hogy(független vagy szolgáltatós) a telefont?
(#46392) KiLo33 neked is mondom, van külön okostelefonos topic
Amúgy függetlenben a 60k vagy szolgáltatónál?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz LaptopSystem #46395 üzenetére
Ár/érték arányban mostanában a Nokia Lumia 520 viszi a prímet.
-
soldi3r
veterán
-
őstag
Sziasztok!
melyik a most kapható legpraktikusabb okostelefon a piacon?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
icons
addikt
Köszi a segítséget!
Az égvilágon semmi extra nem kell bele, elég ha telefonálásra és SMSezésre jó
Nézek pár Nokia tesztet, és akkor szerintem onnan lesz a befutó!
Ezer hála!
-
arturo78
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Három lehetséges választás jöhet szóba a szolgáltatómnál ami érdekelne.
HTC Desire 500
Sony Xperia L
Samsung Galaxy S3 mini
Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik a legjobb választás. Igazából nekem a szívem a HTC és a Samsung felé húz.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
albiosz
őstag
Samsung primo nagyon pöpec.
Ha még ennyi extra sem kell, akkor bármelyik Nokia jó lehet. -
icons
addikt
Üdv!
Egy idősebb korosztálybelinek szeretnék egy "butatelefont" venni. Telenorosat vagy függetlent. Van modell/márka, amit érdemes kerülni, esetleg olyan, amit mindenképpen érdemes megvenni?
Eddig egy 6310ese volt, ami elképesztően jól működött éveken keresztül, de sajnos már néha leálla szoftver. Kár érte -
laszlohu
addikt
válasz zs0ltii86 #46384 üzenetére
Nekem nincs ilyen kütyüm, de végigolvastam már pár fórumot ez ügyben :
3 féle hiba esetén fordult elő :
1. Hardveres hiba : antennacsere
2. Szoftveres hiba :a/
a 4G -s hálózat kiépítésének a hiánya
b/
manuális hálózatválasztás, 2G/3G internet,
LTE letiltása
Konklúzió : első körben szerviz
ui.: valaki szerint a leendő rom, az Android 4.3 - as lehetséges, hogy javítja
-
Kötike
tag
válasz quailstorm #46386 üzenetére
Ok! Köszi.
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Vodánál tudnék most készüléket váltani, és a HTC Desire 500, ill. a Samsung Galaxy S3 Mini között vacillálok. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
-
zs0ltii86
csendes tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki,hogy a Samsungok miért írják azt ki,hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton"?
Volt S2,S3 és most S4-em van és eddig még mindegyiknél előfordult ez a probléma. Ha újraindítom a telefont utána minden működik rendesen,de kb 2-3 hetente ezt csinálja.
Köszi a válaszokat! -
Lovi24
senior tag
Sziasztok,rendelkezik esetleg valaki Lenovo k860i-vel? Ha igen,mondana pár szót róla? köszi előre is
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani dual simes telefont ami nem érintőképernyős de előre belehet állítani a telefokönyvbe, hogy mikor melyik simkártyárol indítsa a hívást?
-
mutyi
őstag
Sorry, rossz topicba ment.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46376 üzenetére
Kijelző betekintési szöge és színei elég gyérek és a hátlapon kívül az összeszerelés se túl minőségi, de megfelel a célnak és árban is jó, az akku üzemideje sok mindent kárpótol.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46373 üzenetére
Érdekes, ezt még nem néztem meg Asha-ban, pedig pár volt már a kezemben.
A csevegés nézetet ki lehet kapcsolni.Lehet hogy csak az érintősökből hiányzik? Érdemes lenne megnézni az újak közül pár csak gombosat, pl 206-os, 301-es, 515-ös stb.
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz darthsmoke #46373 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy nem jó hír de ...
Megnéztem a Samsungomat (C3322). Ott van olyan lehetőség Üzenetek/Saját mappák. Ezen belül lehet létrehozni és nevet adni a mappáknak és ide lehet menteni az üzeneteket. De a megnyitott üzeneteknél az Opció>> majd Saját mappák útvonalon is el lehet ide jutni. Ugyan ezt tudja az én régi Samsung C3050-esem is. Lehet, hogy a koreaiak felhasználó barátabb szoftvert tudnak/tudtak írni?[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
válasz meroly #46372 üzenetére
Az az én bajom, hogy ez a feature utoljára valóban az S40 6th Editiönben volt benne. Az újabb Asha telefonokban, ahogy a kolléga is írta fentebb, nem lehet mappákat létrehozni, csak az Archívumba lehet helyezni a beszélgetéseket. De nem tudom megtenni például, hogy külön mappába menjenek a bankos SMS-ek, külön a páromtól kapottak, stb.
Symbian tudja, de amit újonnan lehet kapni, az a C5-03 és az egy hulladék.
Mindenhol ezt a Csevegés nézetet erőltetik, és én azt sem szeretem...I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
meroly
veterán
válasz darthsmoke #46370 üzenetére
Pontosítsd kérlek. A menü/üzenetek/mentett üzenetek közé lehet mappákat létrehozni, legalábbis nálam, jó igaz, ez nem is a legújabb, de 6th edition S40.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz darthsmoke #46370 üzenetére
Az 'Üzenetek' menüponton belül van olyan, hogy 'Archívum'? Én oda szoktam eltenni a fontosabbakat, amiket meg szeretnék hosszabb ideig tartani. (Nokia Asha 202)
Valami hasonlót tud a Samsungom is (C3322) de az most nincs nálam jelenleg és emlékezetből meg nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a Nokia mostani S40-es telefonjai le vannak butítva a korábbiakhoz képest.
Például nem lehet az SMS-eket saját magunk által létrehozott mappákba szervezni.Tud valaki olyan, most is újonnan kapható telefont, ami ezt a komoly műveletet tudja? Esetleg C2-01?
Nekem telefonálásra kellene (hosszú üzemidő), jó lenne, ha témázható is lenne, esetleg MP3-hallgatás is menne neki.
Minden ötletet szívesen fogadok...Üdv:
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
soldi3r
veterán
jo estet!
egy xcover 2710-nek keresnek hasonlo kepessegu utodot, az xcover c3350 jo lehet? kicsit gyengebbnek tunik eslo ranezesre
esetleg a caterpillap b25 vagy a huawei doscovery vagy az evolveo rg3-400 vagy a sonim xp1 jcb jobb lenne? netan vegyek egy masik b2710-et?[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Dhampir
félisten
válasz Rabbitf_24 #46366 üzenetére
Köszönöm. Elmozdult, lötyög benne?
(#46368) Rabbitf_24
Megkönnyebbültem. Lehetne az E61 utója, de feketében vagy ezüstben szeretnék egy ilyet.
A MM csak sötétszürke színűt árul?
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Elmozdult a sim kártya.
@Dhampir: sötétszürke.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A Nokia Asha 302 fehér színben, ezüst színt is tartalmaz avagy teljesen fehér?
-
Dhampir
félisten
válasz Rabbitf_24 #46356 üzenetére
Milyen színű?
-
meroly
veterán
válasz Rabbitf_24 #46361 üzenetére
5800-ból az Asha 302-be? Mikori a kártyád?
(#46362) Mosanke: ez utóbbi nincs, akkor van "összerendelve" a két dolog, ha díjnemfizetés miatt kikapcsolják az előfizetést és a hozzá tartozó készüléket is.
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz Rabbitf_24 #46361 üzenetére
Nem tudom segít-e majd. Egyik barátom járt ehhez hasonlóan nem is olyan régen.
Telenoros és előfizetős és előfizetéssel vette a mostani telefonját. Pár hete áttette a SIM-et egy szintén telenoros telefonba mert az Ő telefonja elromlott és szervizbe vitte, és ugyan ezt a hibaüzenetet kapta. Telenornál aztán mahináltak valamit és attól kezdve jó lett, felismerte a kártyát.Az nem lehet (és majd a hozzáértők megmondják) hogy ha előfizetéssel van vásárolva egy telefon akkor annak az IMEI számához társítják azt az előfizetői SIM-et is?
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Egy nem teljesen ideillő kérdésem van. Sim kártyát bedobtam az új telóba és bekapcsolás után pár perccel mindig kiírja, hogy a sim kártya regisztrációja sikertelen. Ilyenkor mi a teendő?
-
meroly
veterán
válasz Rabbitf_24 #46358 üzenetére
Persze azokban nimh akku volt ebben meg liion. Itt egy cikk az akkukról, ha érdekel: [link]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Rabbitf_24 #46356 üzenetére
Nem kell, nem is tudod megcsinálni, a kisüléstől védi az elektronika.
Annyi hogy 3-4 töltési/merítési ciklus után fogja elérni a teljes kapacitását, tehát ne lepődj meg ha a későbbiekben majd javul/romlik a készenléti ideje az első pár naphoz képest.
Remélem beválik, használd egészséggel[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Rabbitf_24
addikt
Nos megjött a Nokia Asha 302 teló.
Nekem tetszik, szerintem megleszünk együtt.
A kérdésem az lenne, hogy az akksit hogy formázzam?
Lemerítés, és 24h töltés és ezt 3x vagy ezeket már nem kell?Köszönöm.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Ipadipad #46353 üzenetére
Az kevés a normál 2magoshoz... Huawei Y300-nál messze jobb egy galaxy S például. De ott van az egész 2011-es Sony Ericsson paletta is, már ami MSM8255-ös.
Esetleg számolnod kell egy kis tákolással is. 3GS meg nem nagy szám kamerában meg kijelzőben, egyébként tűrhető. HW is régi, de sokat megoldottak rá. Én nem vennék de az i4 sokkal több. Az Apple meg lehetővé tette a régi verziók letöltését, tehát aki eddig nem tudta használni a skype-ot iOS4-en iphone 3G-n, már az is letöltheti. Ez ne legyen szempont.Xperia Tipo reális még ennyiért ami kicsi gyors és egyszerű.
-
Ipadipad
tag
sziasztok
érdeklödnék hogy maximum 25.000ft-om van telefonralényeg ami kellene:
2magos (legalább) (sebesség miatt szerintem ez a minimum )
512mb ram (de az se baj ha több )
3,2mpx (vagy 5mpx kamera)
3g+wifi támogatás
állapot: használt (ujszerű állapotba)a márka mind1
a lényeg hogy lehessen facebookozni / skype / viber / böngészni
többi nem fontos
barátnömnek szeretném születésnapjára
mert jelenleg 1 LG (nemtudom mien) androidos telefonja van és 2ft nem ér az egész...vagy netán manapság még érdemes iphone 3gs-t venni ? (mivel ios7 megjelent igy 1-2 alkalmazás követeli azt... gondolom akkor a viber/skype is )
L26bKz
-
MASSlag
tag
válasz minek?:S #46344 üzenetére
Nekem Samsung Xcover 271 van, strapát jól bírja, hangos, a szoftvere tipikus samsung, van benne lámpa és ~30k, telefonnak jó. Cat 25-öt nyomkodtam már, masszív, de szoftverben és kijelzőben jobbnak tűnt a samu.
[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
HuMarc
veterán
válasz MASSlag #46349 üzenetére
Fogjuk rá. Igazából a mai okostelefonoknál a 2 napnál több már kisebb csoda, de a WP-k (az 520 akár 4 napot is kibír, ha nem dolgoztatják nagyon) talán kicsit jobbak e téren, mint az Android. Aki hosszabb üzemidőre vágyik, annak érdemes beszereznie egy vezeték nélküli töltőt. Pl. Yobaoo.
-
HuMarc
veterán
válasz MASSlag #46347 üzenetére
Nem, de itt az eBay-en. Itt a fórumon segítenek az eBay-es vásárlások bonyolításában. Pl. Winner_Hun.
[ Szerkesztve ]
-
MASSlag
tag
Ajándékba keresek telefont.
Büdzsé max 100e Ft + Armor
Alapvetően okostelefon+armor vagy strapaokostelefon éredekel, mivel akinek venném sokat jár terepen (pl. építkezések, üzemcsarnokok).Ami fontos:
-bírja a strapát, vagy legyen hozzá erős armor
-3,5-5" közötti napfényben jól látható kijelző,
-min 2-nap üzemidő sok telefonálással, de kevés netezéssel,
-jó telefonálási hangminőség/erősség.
-minél kevesebb akadás, ha lehet nem fagyon
-egyszerű, logikus kezelés
-tűrhető fényképezőFelhasználás:Sok telefonálás, levelezés, sms, skype, pdf olvasás, fényképezés, navi (dwg/dxf olvasás sem lenne rosz, ha van hozzá app).
Nem a nyers teljesítmény, hanem a folyékony működés lenne fontos. Játék/video teljesítmény lényegtelen (az UI-t szépen vigye).
Armor szempontjából kb. az Otterbox Armor a mérvadó, de az csak iPhone-re és SGS3-ra van.
A WP-s nokiák tetszenek, csak nem találok hozzájuk tisztességes armort. Néztem a CAT B15-öt is, de nagyon sok a rossz vélemény róla.Előre is kösz a segítséget.
[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, apámnak kéne telefon, kritériumnak annyit írnék csak, hogy nyomógombos, max 30k, könnyen kezelhető és jól érthető legyen mind amit ő mind amit a másik fél mond a telefonban, zenei hangzás tökmind1, előny ha van benne kamera, de nem fontos, mivel poros munkát végez ezért valami por álló kéne és ütés álló, mert munka közben nem igen figyel oda. Ha lehet akkor könnyen beszerezhető készülék kéne, most egy Cat B25 a kiszemelt, Auchanba venné.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
.Szaki.
addikt
Szia!
Én azért kipróbálnék mondjuk egy Nokia Asha 302-t, Wi-Fivel, QWERTY billentyűzettel és 2,4"-es kijelzővel. A Nokiák feliratai elég vastagok, szerintem jól látható. Ha viszont ragaszkodsz a minimum 3,5"-hez, akkor esetleg Huawei Ascend Y300? Nincs vele tapasztalatom, de 4.1 Android van rajta, tehát okostelefon, 4"-es kijelzővel, legolcsóbban 41.100 Ft-ért találtam újat.
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
Anyukamnak szeretnek telefont vennia szuletesnapjara, mivel a jelenlegit mar szemuveggel se nagyon latja. Telefonra es sms re fogja hasznalni, az nem lenne baj ha lenne rajta wifi es lehetne ra telepiteni skype ot (nem kellene bekapcsolnia a szamitogepet) Lgyen nagy a kijelzoje (minimum 3,5" -az se baj ha nagyobb)
Ha uj akkor ne legyen dragabb 50 ezernel, ha hasznalt akkor pedig 30 ezernel
koszonomAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Blackmirror
őstag
válasz Rabbitf_24 #46339 üzenetére
csak ne felejtsd el :ez nem strapamobil
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
meroly
veterán
válasz Rabbitf_24 #46337 üzenetére
Nem kicsit tér el az eredeti igénytől, de reméljük beválik
Impossible is nothing
-
Xerxész
őstag
Sziasztok,
Félokos ( ) telefont szeretnék venni, ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot.
Elvárásaim:- érintőképernyő
- lehetőleg fagyásmentes operációs rendszer
- jó minőségű hangzás, mp3
- relatíve gyors internet, böngészés
- videó tekintetében 25 FPS
- kép tekintetében az volna jó, hogy ne nagyon legyen kásás és túlzottan zajszűrt
- üzemidő hosszaAmennyit szánnék rá, az olyan 20 ezer körül.
Köszi előre is!
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
Sziasztok!
Motorola DEFY boldog tulajdonosa vagyok. Nagyon elégedett vagyok a 2 éves kis telefonommal, nem is igazán akarom lecserélni. Most azonban az asszony is szeretne egy okostelefont, így arra gondoltam, hogy megkapja az enyém, én pedig veszek egy újat magamnak.
Milyen telefont ajánlotok DEFY után? Nagyon fontos számomra a strapabírás, mert sűrűn kiesik a zsebemből, és sokszor kap nagyobb mennyiségű vizet is!
Természetesen nem szeretnék lassabb telefont, azaz mindenképp előrelépni szeretnék, de a gatyámat sem akarom rákölteni. Céges előfizetésem van a T-Mobil-nál, így a telefont is onnan volna optimális megvennem. Nem tudom az előfizetés nevét, de kb. 8Ft/percért beszélünk (ha ez segít).
Ha T-Mobilnál nincs ilyen készülék, akkor hajlandó vagyok máshol is megvenni függetlenül, bár gondolom az jelentősen megdrágítja.
Szóval, mit tudtok ajánlani DEFY után?
(Árat szándékosan nem írtam. Ha mondjátok a készülékeket és az árukat, akkor megnézem, hogy ki tudom-e gazdálkodni. Nem vagyok skót, de nem fogom egy jó bicikli árát elkölteni telefonra. )Szerk.:
Ja, és nem SOS, szóval, ha pl. karácsony előtt/után fog megjelenni valami, ami jelentősen megváltoztatná a piacot, akkor azt örömmel megvárom![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Blackmirror
őstag
válasz Mosanke #46327 üzenetére
Jajjj pont ma láttam meg vásárlás közben én is ezt a szép akai készüléket.Szerencsére elválasztott tőle egy vitrin teszkógazdaságos.
Rabbitf_24:Samsungokból az xcoverek például,271 van újonnan szerintem.(üzemidőben passzolom,olyan 3nap biztos)De az evolve is jó,nem fogod tudni agyonütni
iPhone X@R, iPad Pro
-
meroly
veterán
válasz Rabbitf_24 #46328 üzenetére
Evolve-ok között nézegess: [link]
Még két régi típus van, ami eszembe jutott Samsung B2100/B2700, de ezek már csak használtan lesznek beszerezhetőek.Hú a Nokia 3720-at kihagytam a képből Az akkuja állítólag jó, bár nálam eddig minden telefon max 2 napot ment még ez is.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Nokia Xpress music telómat 5300 (nem tudom pontosan, hogy milyen.. ) szeretném egy hasonló kaliberű telóra cserélni. (Sajna bezúztam az elejét.)
Fontosabb paraméterek:
- csak telefonálás (meg persze sms)
- hosszú (ha lehet, akkor a leghosszabb) üzemidő
- ha lehet akkor ütés és por álló legyen
- nem kell érintőképernyős, netezni a gép előtt szoktam
- nem kell csicsás telefon, nem akarok játszani rajt, futtatni dolgokat stb...Ára nem számít, ha ezeknek megfelel.
Köszönöm a segítséget!
-
Mosanke
senior tag
Még el nem felejtem. Tegnap az MM-ban kézbe vettem egy Akai PHA-2800 DualSim telefont. Na ha valami ócska lehet fogásra, érintésre érzetre meg úgy összesen akkor ez az. Kemény 9 ezer forint az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz meroly #46322 üzenetére
A MM-ban a Samu S5610 mellett volt kettővel arrébb az a Nokia 301 feketében. Éppen az S5610 mellet lévő C3322-őt nyomogattam (szerencsémre) és ezért tudtam szólni annak idősebb házaspárnak.
Nekem ezzel a Nokia 301 dual sim-mel (azért vettem kézbe mert dual simes) nagyon vegyes érzetem volt és van. Menüje semmi különös, aki használt Nokia-t annak nem újdonság. Hanem az a külső és azok a gombok...beleértve a középső navi gombot is!
Végig olyan érzetem volt mint egy gagyi játék telefont fogdosnék és nyomkodnék, nem pedig egy 20 ezer forint feletti árban lévő telefont. Komolyan mondom, hogy a Samu c3322 és az S5610 mellett (érzetre, tapintásra meg egyáltalán) nagyon gagyinak éreztem ezt a 301-et.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
Mosanke
senior tag
Ma jártam az edigital felé és gondoltam benézek hátha jött közben és van fehér Nokia 515. Kirakva nem volt de kicsit ismerem az egyik eladót és kibontotta az egyiket a dobozából. (haverjának van félretéve és ezért mert ilyet tenni)
Hát mit mondjak? Nem nyerte el a tetszésemet ez sem. De ha már - fővesztés terhe melett - de mindenképpen választani kellene a kettő közül, hogy fekete vagy fehér akkor már inkább a fekete. De az sem tetszik. 5 db fekete és 5 db fehér jött ma délelőtt rendelésre, de az elmúlt egy hét alatt az előző 8 darabos készlet gyorsan elfogyott.Más...
Hogy én milyen aljas is vagyok... az edigitalban láttam, hogy a Samu S5610 most 19.990 Ft, a szomszédban az euronicsben meg mint kifutó darab 18.990 Ft. A MM-ban mellettem egy idősebb házaspár nagyon nézegettek egy ilyen készüléket, nyomkodták ...stb és meg akarták venni. 24.900 Ft-os áron. Halkan odasúgtam, hogy a konkurrencia két másik boltjában - szintén kártya függetlenül - ezrekkel olcsóbban is megvehetik. Azonnal letették a telefont és indultak át a másik boltba.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Blackmirror #46316 üzenetére
Remélem bevált
A kijelző is zavarna, de a felirat sokkal jobban és az abból adód nehézségek (menü stb).Impossible is nothing
-
Blackmirror
őstag
válasz meroly #46315 üzenetére
Primo hátulja karcos lett Nem tudom mitől,gondolom kulcsok....De nem vészes,csak akkor látszik ha nagyon megnézem.Primon mi nem tetszik?ott gondolom vagy a kijelző zavar vagy az hogy samsung.Emlékszem anno te ajánlottad nekem
Rosszul fogalmaztam,remélhetőleg mielőbb lesz róla teszt ha lesz rá idejük.Egyébként megkérdeztem és azt írták lesz.
iPhone X@R, iPad Pro
-
meroly
veterán
válasz Blackmirror #46314 üzenetére
Mondom ha lenne benne vaku nem gondolkoznék rajta, mert az az anyaghasználat nekem jobban bejön mint a fém.
Nade lesz ennek tesztje, elég nagyot akar robbantani a nokia ebben a szegmensben, ahol mindig is ő volt a legjobb (a primo-t kivéve).Impossible is nothing
-
Blackmirror
őstag
válasz meroly #46313 üzenetére
Remélhetőleg lesz róla teszt elég nagy az érdeklődés a topicjában is,csakhát ha megnézed ilyen készülékek jöttek mostanában hogy 5s,1020,g2,nóta 3 meg lesz majd kamerás teszt is...ilyen hagyományos mobilt már elég régen teszteltek.
Lehet jobban járnál a 301-gyel.iPhone X@R, iPad Pro
-
meroly
veterán
válasz Blackmirror #46309 üzenetére
Én is mindenképpen megnézném, meg egy alapos tesztet is elolvasnék a szakértők véleményével itt az oldalon. 301-be is beleszerettem fehérben, alig bírtam otthagyni MM-ben
Impossible is nothing
-
Oldmobil
aktív tag
válasz quailstorm #46308 üzenetére
Köszönöm a tippet, egész pofás darab, beleolvastam a fórumába is, ott is jókat írnak!
-
Dhampir
félisten
válasz Blackmirror #46309 üzenetére
Nekem egyszer volt fehér színű telefonom, csak a kamera körüli fémrész volt fekete, de túlságosan virított az egész. Hiába nézett ki jól, nagyon feltűnőnek éreztem.
-
Blackmirror
őstag
válasz meroly #46306 üzenetére
Egyértelműen...Nekem többnyire fekete telefonjaim voltak,de már a megjelenés után a képek alapján úgy éreztem én is, hogy ebből a fehéret vinném.Fehér telefonom még nem is volt azt hiszem.
Vajon MM-ben már meg lehet tapicskolni?Kicsit csalódás amiket olvasok,de még azért megnézném én ezt...iPhone X@R, iPad Pro
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Anyósomnak kellene venni új telefont, nem okosat, de olyat szeretne, amivel tud viszonylag jól fényképezni. A mai telefonokkal nem vagyok képben, simán jó lenne neki pl. egy SE K800, vagy valami ilyesmi, de azt már bajosan találok újat.
Mit ajánlanátok 20-25e Ft-ig? A márka mindegy, nem kellenek más extrák, csak a kamera legyen normális.Köszi!
-
Mosanke
senior tag
Akt érdekel.
Tegnap beugrottam a helyi edigital boltba és megnéztem ezt új Nokia 515-öt. A fekete színű volt kiállítva és ebből is a dual SIM-es, de külsőleg nem különböznek egymástól, az egy SIM-es és a két SIM-es.
Valahogy nem győzött meg a dizájn engem. Lehet, hogy én vagyok konzervatív és megszoktam a jelenleg használt (csak kölcsönben van nálam) Nokia Asha 202-öt, vagy a saját Samsung C3322-ömet, de semmi plusz érzést nem éreztem amikor kézbe vettem. Túl fekete volt az egész telefon, és olyan gyász hatás érzete volt számomra. Kipróbálni nem lehetett csak megnézni és kézbe venni.
Ha már hagyományos mobil, akkor - nekem legalább is - bőven elég formailag a mostani Samsung vagy Nokia de akár a régebbi Nokia 6303-as vagy a 6300. Amely kettő egyébként a kedvenceim még mindig.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz LaptopSystem #46301 üzenetére
Nem ismerem. Apróbb hiányosságai vannak (például a Glonass-navigáció hiánya).
Ami fontos egy mobiltelefon esetében is, az a support. A Samsungé nagyon jó (persze negatív tapasztalat is akad). A Gigabyte esetében fogalmam sincsen mire számíthatsz.
-
meroly
veterán
válasz indigo #46302 üzenetére
Feladtad a leckét Dual sim nélkül simán egy samsungot mondanék, de így...
Ez talán olcsóbb és könnyebben beszerezhető: Evolve Gladiator RG400Impossible is nothing
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni az édesapámnak egy telefont. Vannak bizonyos kritériumok, amelyeknek szeretném, hogy megfeleljen a telefon. Van édesapámnak egy hobbikertje, ahová gyakran kijár dolgozgatni. Munka közben gyakran veszi fel a telefont, így szeretném, ha por és cseppálló lenne a készülék. Nem kell érintőképernyősnek lennie, sőt azt nem is tudná kezelni. Jó lenne valami gumírozottab védelem is gyárilag leejtés ellen. Hagyományos nyomógombok legyenek rajta, ha kicsit nagyobbak a gobok, az még ideálisabb. Már csak két szempont lenne fontos az előzőeken túl. Az egyik, hogy tudjon magyarul - akár hekkeléssel is megoldható legyen. A másik, hogy két SIM kártyát is tudjon kezelni.
Szerintetek van ilyen telefon?
Köszönöm a választ!Ui.: Ilyen jellegűre gondoltam: Landrover Conqueror S8
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest