Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Van egy Gree Amber Royal, az EWPE SMART appal csak helyi hálóról működik. Ez miért lehet? -
jézusom
addikt
Hali!
A Gree U-Crown 100e felára az Amber Royalhoz képest mennyire indokolt? Én csak annyit találtam, hogy extra halk A szomszédok messze vannak, ha a kültéri hangos lenne, bent meg nem is tudom, így is hűtő mellett alszom, úgyhogy tökmindegyA másik, meg hogy nézem pl LG klÍmát, elvileg csak -15ig tud fűteni, viszont a fűtési csillagokat tekintve A++, a Gree meg csak A+ pedig az -30ig is fűt. Szóval akkor melyik a jobb? Jó ezeket a csillagokat elirták szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, az áhított Panasonic nordic nem lesz sehol Helyette a Panasonic KIT-TZ35-WKE Compact milyen lenne?
Fűteni kell![ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Szomi vagyok. Meg akartam rendelni a panasonic nordicot, de az egész országban nincs
-
jézusom
addikt
Most ez a pana nordic mas mint az etherea?
-
jézusom
addikt
válasz waveson #51004 üzenetére
Ja meg lehet csinálni, én is szereltem már be termosztáttal, de most hirtelen nem tudom ilyen fűtő vezetéket kell venni hozzá.
Végül is mit mondtok, Panasonic, vagy Daikin? max 500e szánok rá és olyan 3,5KW-ra gondoltam. De igazábol eredetileg 3-400ezerre gondoltam ez az 500 már olyan hogy sírok
Igaz még benne lennék egy rendes hőszivattyúban is ha valaki meggyőzne. Végül is van pufferem csonkokkal. -
jézusom
addikt
válasz DithenS #50941 üzenetére
Most olcsóbb, mint nyáron, ráadásul kint volt egy ember augusztus közepére igérte a szerelést de azt nem mondta, hogy 2022ben
Panasonic márkát nagyon szeretem, nem is drága amit Írtatok ez a KIT-TZ35-WKE Compact, de a fűtés csak két csillag Ez nem baj?
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Sokáig a Gree COmfort-X 3,5KW klÍmát nézegettem, első sorban fűteni.
Most találtam egy táblázatot, tényleg ennyivel jobb néhány tipus, mint a comfortx?
Ha tényleg jobban fűt némelyik, inkább veszek drágábbat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest