- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rmihaly
tag
válasz
ladislass #62465 üzenetére
Nekem Nord van, aminek a kültérije egyezik a Comfort X kültérijével.
4m távolságból télen, kb 700W-al nem hallatszik hogy megy, de nem zörgős.
Telefonnal 25dB alatt mértem két kültérivel szemben, légáramlatban (amikor elment egy autó az utcán akkor az kb 30-40dB-re felvitte a zajszintet - tehát nekem az alapzajszint alatt működnek)
Alapvetően csak a ventit lehet hallani, a kompresszor hangja nem hallatszik a légáramlat mellett.
Ha zörögne a kültéri akkor a csövezését/szigetelését megigazítva megszűnik a zaj.
10-12m-ről meg pláne nem hallatszik.
(Nekem földre épített betonelemeken vannak, így falat nem tudja megrezegtetni) -
freeknight
őstag
válasz
ladislass #62465 üzenetére
Nem ismerem a pontos típust, az AUX-nak szinte semmi hangja hűtésben, a szomszéd felé rakattam kb ekkora távolságra én is, ő nem panaszkodott.
Ha hálószoba néz arra, sajnos éjszaka, nagy csendben még így is lehet, hogy fogod hallani.
Az ő Vortex klímája is felém néz, hűtésre nem használja, fűtésnél még zárt ablak mellett is hallani, de szerencsére nekem csak a fürdő meg a wc néz arra. -
DithenS
senior tag
válasz
ladislass #58462 üzenetére
Az árukeresőn ár nem a valós árat tükrözni. A klímás adhatja olcsóbban is, hisz ő is olcsóbban kapja jóval. Viszont hát, akkor van gubanc, ha a szerelő abba hagyja a tevékenységét és garanciális ügyet kell intézni. Egy komoly cég ami kft-ben működik, ezért is dolgozik nagyobb felárral, és a klímából se enged nagyon sokat, mivel kalkulálja a garanciális ügyintézés költségét is.
-
TeeJay
félisten
válasz
ladislass #56279 üzenetére
Évi 2x karbantartással 10év alatt kifizeted a gép árát és halkan súgom meg klímás fórumban írták páran hogy már 3-4éves gree-hez sem volt alkatrész
Sebaj a 10év garis jobb mint a fing 1-2-3év garis japánNekem 3. szezont tolja a Daikin FTXF35A klíma
tudod mennyi garanciával vettem? semennyivel
1-2hét és lesz időm felrakni az FTXF35C-t azt tudod mennyi garival vettem?
semennyivelÖcsémék pl már nem is szerelnek Gree CX-et
Fisher Norcid meg ComfortPlus-t rakják (a comfortplus belül gree CX de még a régi kültéri) -
South Velen
addikt
válasz
ladislass #56301 üzenetére
All-Easy Pro-nak komolyabb a kültérije és egyszerűbben szerelhető, Xtreme Save Pro-nak cserébe van UVC szűrője (ami valószínűleg semmit se ér).
Nem vagyok szakértő a témában, csak egy jó ideje keresem a megfelelő klímát (fűteni), és én is ezekben gondolkodtam. különböző fórumok alapján. Végül Oasis Plust vettem, ami a Midea csúcsa, aztán meglepődve láttam, hogy ahhoz is az All Easy Pro kültérijét rakják újabban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest