- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #84219 üzenetére
Igaz
-
arnyekxxx
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #73494 üzenetére
lidlben 3db-os hő/páramérő szett 3ezeré van mostanság fekete meg fehér színben
-
arnyekxxx
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #73489 üzenetére
Mit mond erre a páratartalommérő?
Ha tényleg száraz (40% alatt van) akkor megnézni, hogy hol huzatos a ház mert az tudja prímán szárítani a benti levegőt télen, ha sehol de mégis olyan szerencsés vagy, hogy nem a magas párával kell küzdeni akkor jöhet a párásító.
A klímától (télen) nem lesz száraz a levegő.
-
F-ECT$
titán
válasz
BUZZLGHTYR #73489 üzenetére
Gyakori szellőztetés. Persze ha kint nem rosszabb...
-
F-ECT$
titán
válasz
BUZZLGHTYR #73281 üzenetére
Google, első nem szponzorált találat.
-
TeeJay
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #71837 üzenetére
Midea
Csak nehogy eltűnjön a szerelő mert jó ha harmadikra tud a cég hozzávaló motort küldeniTöbb kolléga sem foglalkozik Midea-val mert csak szívás van ha alkatrészt kell cserélni
-
rmihaly
tag
válasz
BUZZLGHTYR #71837 üzenetére
Szia!
Mondjad neki, mert lehet akkor vissz hozzá ezt azt, így nem kell 2x kimennie, és úgy készül hogy megnézi mi a hiba oka.
Ha ott helyben mondod lehet megy a következő címre mert betervezte napját.
-
Met
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #46599 üzenetére
Ez a levegő páratartalmától is függ.
Ha száraz bent a levegő akkor nincs minek lecsapódni.
Ha dugulásra gyanakszol önts vizet a csepptálcába és nézd ahogy kifolyik, ahogy javasolták. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #46599 üzenetére
Nálam sem mindig nyom vizet a Mitsu.
Ha annyira aggódsz, akkor tölts lassan vizet a csepptálcára.. folyni fog az. -
pjen
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #14099 üzenetére
Nem tudom én nem vagyok klímás,csak a működést tanulmányoztam.A gyakorlati kivitelezéshez inkább Windyt keresd.
-
pjen
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #14097 üzenetére
A fűtő kábel azért kell mert amit leolvaszt jég megfagy a csepp tálcában,ha olyan a rendszer,hűgy csak egy csövön tud kifolyni.A fűtő kábel melegen tartja a csepp tálcában a vizet.Nem lesz jégdugó amibe elakad a venti.
-
pjen
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #14095 üzenetére
Olyankor jégteleníti a kültérit,leolvaszt aztán megint fűt.
-
windy
tag
válasz
BUZZLGHTYR #14079 üzenetére
A csövek fagymentesítésére használatos fűtőkábel megfelelő megoldást nyújt. Ebből többféle is van, valaki említette a DEWI automata fűtőkábelt, amelyik méterenként kb 8W-ot fogyaszt, és a nevéből is következtethető, automata működésű. Ezt egy termosztáttal együtt alkalmazva szerintem kielégítő megoldás lehet.
-
windy
tag
válasz
BUZZLGHTYR #14077 üzenetére
Szia!
A csepptálca az maga a klíma kültérijének az alja
-
windy
tag
válasz
BUZZLGHTYR #14070 üzenetére
De, az a Daikin is tökéletesen használható fűtésre. Egy nagyon fontos dolog van, mégpedig, hogy a kültéri egység csepptálcájából szabadon folyhasson ki az olvadékvíz, ellenkező esetben megtörténhet, amit már lenn leírtam. Nagy biztonságot nyújt a már említett csepptálcafűtés, melynek költsége elenyésző a felgyülemlő jég által okozott kár költségének.
-
Zeki
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #12919 üzenetére
Gratulálok! Mostantól kellemes klímájú lesz az otthonod.
-
Badcraft
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #12028 üzenetére
Szia!
Meg vagy elégedve a Daikin FTXB35C / RXB35C klímával?
Én is szemezek vele, nekem 150+áfa ért hozná a szerelő.
Vagy:
MITSUBISHI DM INVERTER MSZ/MUZ-DM35VA 143+áfa
Fujitsu ASYG12LMCA / AOYG12LMCA 180+áfaMelyik lenne a legjobb választás? (nálam szempont lenne a normális szűrőrendszer, fűtésre is használhassam, fogyasztásban elfogadható, csendes legyen)
-
Krisz1000
tag
válasz
és azt megkérdezhetem, h ezt a 2 daikint, FTXB25 és 35, hol vetted, ahol van is nekik és fel is szerelik neked? tehát akik nem ügyeskedő webshoposok, hanem igazi üzlet, igazi szerelőkkel??
nekem múlt héten igértek 2 ilyet az egyik itt ajánlott cégnél, és azóta úgy eltűntek, h még a telefont sem veszik fel :-/
-
EQMontoya
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #12103 üzenetére
Japánt, igen.
GeneraL_XTX: ha ez igaz lenne, akkor egy 30+ fokra melegedett lakást a legnagyobb kánikulában is le lehetne hűteni szellőztetéssel éjszaka, mert bejönne a 25 fok.
A helyzet meg az, hogy bent vígan elvan a 32 fok, kint a 25, és rohadtul nem történik semmi. -
EQMontoya
veterán
válasz
4.06-os scop szerintem határeset hozzá, de ha amúgy nem túl hatékony fűtésed volt (konvektor, nem túl modern kazán), akkor simán, mindeképp.
Csak állj át H tarifára. -
BBéci
legenda
válasz
BUZZLGHTYR #12005 üzenetére
A topik keresője, a jobb felső sarokban található. Tag létedre tudnod illene.
[link] -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #12003 üzenetére
nem tudom, a kereső nem dobott ki semmit?
-
Zeki
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #11979 üzenetére
Mitsu. Anyóséknak asszem pont ilyen lett nemrég felszerelve.
-
Zeki
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #11975 üzenetére
Mitsubishi.
-
Zeki
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #11810 üzenetére
Olyan hogy olcsó is legyen meg tartós is, meg jó is, lehetséges, HA MÁZLID VAN és nem romlik el.
De ezt valami jóstól kérdezd meg.
Én meg addig windynek hiszek, aki azt mondja, hogy túl 1000 db Daikin klímán, nem romlott el egy sem magától.
Szerinte a Mitsubishik is jók, illetve a Gree Comfort plus már egy jobb minőségű a Gree klímák közül. -
Vesztor87
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #11719 üzenetére
Semmilyet. Annyiért max az obiban/praktikerben kapsz bármit is, nem különösebben márkásat sajnos. Engem itt lebeszéltek az Airfelről. Sajna a beszerelési is 70 környéke, úgy 170 egy noname-nek mondott.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest