- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
sepsi0 #70187 üzenetére
Eredetileg egy Xtreme Save Pro-t neztem ki, de ha jol ertem, azzal nem tudunk rendesen futeni, ha hideg lesz. Ez az All Easy Pro tuti?
(#70188) fcby válasza tvamos (#70185) üzenetére
Koszi! Nagyon erdekes ez a tablazat, de pl. ezt a Midea MEX-12-SP-t nem talalom benne. Gondolom, rosszul keresem.Szoval akkor ez a mukodesi homerseklet tartomany, amit megadnak hutesre, meg futesre is.
(#70189) pjen válasza tvamos (#70186) üzenetére
Koszi! Ez sima barkacsbolt, vagy kifejezetten klimas boltba adjak? Esetleg tudod a nevet, hogy kell kerni? -
walter70
tag
válasz
sepsi0 #70023 üzenetére
Nekünk két Pana van és egy Daikin, így nincs összehasonlítási alapom . Ő ragaszkodik ehhez a céghez,azok meg nem foglalkoznak mással,csak amit írtam.
Próbáltam itt a fórumon utánanézni , de igazából mindegyik elég vegyes értékeléseket kapott, talán még az Aux jött ki a legjobban. -
Tikakukac
titán
válasz
sepsi0 #65322 üzenetére
Kandalló remek tulajdonsága, hogy ha nincs hozzá ventis elvezetés vagy vizes kör akkor adott helységben csinál a plafonhoz 55 fokot és mellette is 80-at. És ennyi. Konkrétan reped a ház sarka nálunk, mert a kandalló egyszerűen mint egy mini atomreaktor ami készül leolvadni, úgy nyomja 1 pontban a hőt.
-
4marul4
tag
válasz
sepsi0 #65318 üzenetére
Szia,
koszi. Eszerint a 21 dB belteri minimum-ertek ertek a szokasos kinai kamu. Elszomorito.
20 kW nem kevés; nalam a felso szinten a Daikin 120 korul eszik havonta (kisebb, de szarul szigetelt csaladi haz) meg nyilvan a meleg felfele megy. A Comfort X is zabalt, de annak a hangja elviselhetetlen volt.
Otletem sincs mit kene, mert a Daikin futesre valok nem fernek bele a keretbe. Mitsut neztem meg, fapadosat, de azokra ugye 2 ev gari van csak. -
Daffchy
őstag
válasz
sepsi0 #62090 üzenetére
Eddig ukrán vagy orosz oldalon láttam MOP3-ast, arról nincs infóm miben változott a MOP2eshez képest.
Mielőtt megvettem beszéltem a két itthoni importőrrel, több klímással, olvasgattam fórumokon és kiderült, hogy miben más a MOP és a MOP2. Gyártásoptimalizáció végett lebutították. Nem tudom MOP2, pláne a MOP3 mennyore tudja az értékeket és mennyire bitang. Én külön vadásztam sima MOP-ot, a "régi" nagy kültériset.
Szerk.:
fcby: Sajnos elég véleményes a dolog igen... a forgalmazó szerint tudja a régi adatokat, de hát passz... nem írt még ide senki akinek az újabb lenne, hogy vált be neki.
A "régi" nekem eddig korrekt...
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest