- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Be tudod tenni de ha kevésbé vagy ügyes szerelésben inkább hívj szakit
Le kell venni a teljes burkolatot utána pedig a vezérlő panelről is a fém burkolatot, megkeresni a csatlakozót, oda bekötni úgy hogy nem hajtod el a tűket
eddig még nem is nehéz hanem a nehéz része hogy úgy vezesd el a wifi modul vezetékét hogy a szűkös helyre mikor beteszed a vezeték se ne feszüljön se ne legyen bő mert akkor nem tudod rátenni majd a burkolatot és szívás van.
FTXC-nél nehezebb a wifit betenni, FTXF-nél meg gyerekjáték -
isti732712
aktív tag
Alap! Cool után,ha lehűtött x fokig nem szabad kikapcsolni off ra. Vagy hagyni kell ha kikapcsol a klíma,vagy fan állásban minimum fél óráig járatni ,hogy ki tudjon száradni, ezáltal elkerülhető a büdös dohos egyéb szag! De ez a kézikönyvbe is le van írva.
Ha találkozik a hideg és meleg levegő akkor ott pára és kondenzvíz keletkezik,lezajlik egy folyamat, ha ez nincs rendesen kiszárítva az előbb leírt módon módokon akkor "pangó" víz marad és ez büdösödik be ami egy idő után nem hogy csak büdös, de káros is az emberi szervezetre, gombák baktériumok....A szűrö tetején meg el ne higgyétek azt a két csíkot ami megvéd a baktériumoktól, mert az csak parasztvakítás!
-
kisbalazs83
aktív tag
Szerintem az FTXC a jobb: #55359 kisbalazs83
A Sensira FTXC35 nagyjából a Sensira FTXF42D szintjét hozza teljesítményben. Egy negatívum van, hogy 5+éjszakai+turbó helyett, csak 3+éjszakai+turbó fokozat van. Szerintem bőven elég az is. Amúgy jobb a távirányítója, jobb a szűrője az FTXC-nek (Titán apatit szagtalanító szűrő) -
zacci
aktív tag
Az FTXF az Sensira. Az FTXC meg nem a Sensira csaladhoz tartozik. Elvben alatta van. En ugy tudom Gree kompresszorral szerelik, de erre kamilla teanal erosebb merget ne vegyel. A Sensira belteri ventillatora 5 fokozatban allithato, az FTXC csak 3 fokozatban. En szemely szerint Sensirat bennek. Azt is vettem, pedig volt lehetoseg FTXC-re is, de passzoltam. Nem bantam meg. Halk, kulturalt es teszi a dolgat. De rad bizom a dontest. A lenyeg, hogy inkabb Daikin, mint Gree.
-
zacci
aktív tag
En mindenkeppen a Daikint ajanlanam. Abbol is a Sensira FTXF szeriat, nem pedig az FTXC-t.
Arban ua. A Gree a japanokhoz kepest indokolatlanul draga lett. Arban gyak. nincs kulonbseg egy Daikin es egy Gree kozt, cserebe a Gree kinai es hangosabb. Lehet, hogy csilli-villi meg sok a paraxtvakitos szolgaltatasa, de ha klimat akarsz es jo klimat, akkor Daikin vagy egyeb japan. A Daikin van most erzesem szerint jo arban a tobbi jappohoz kepest es ha jol erzekeltem van belole keszlet is. Halk es teszi a dolgat. Nalam is panelbe kerult es fontos volt, hogy a leheto legcsendesebb legyen.Ha visszaolvasol valaki rakott be kupont is valmelyik klimas oldalhoz. Azzal egeszen barati aron tudsz Daikint venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest