- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelside77
tag
Ha 26 fok és 70% rel pára van a lakásban, akkor szvsz. első körben szellőztess 5-10 percig, kereszthuzattal, ha lehet. Mo-n 60 alá le kellene most mennie, száraz a levegő (abszolut értékben), attól függően hogy hol laksz. Ha hűvösre hül a lakás inkább fűts rá, azzal az energiával, amivel párátlanítanál.
-
ugyan azon az elven működik mint nyáron a hűtés funkció! Csak itt jobban lehűti a hőcserélőt és nagyon alacsony fordulaton pörgeti a mókus kereket így több víz tud lecsapódni a hőcserélőn! Ezért ha pl 23-24-25.fokra állítod páramentesítő módban, nem fogja elég hidegre hűteni a hőcserélőt így nem fog lecsapódni rajta a pára!
nem lesz baja, ahogy a kolléga is írja pont annyi mint amikor hűtesz vele
-
-
-
isti732712
aktív tag
""a polar ultimatenél kikapcsolt állapotban mi ez az evaporator funkció?""
Öntisztító funkció!! Első körben lehűti a hőcserélőt a lehető leg hidegebbre aztán felfűti, így meggyilkolván a bacikat!
Ez tű pontosan 30 perces művelet, utánna visszaál alaphelyzetbe és használhatod akár fűteni/hűteni
-
MaxxDamage
félisten
Igen, az nagyon jó kérdés.
Én erre csak azt tudom mondani, hogy a "gari" idő alatt ne is legyen semmi olyan baja..ha azt kihúzza gond nélkül, akkor remélhetőleg a dupláját, tripláját is. 🤭😋😌 (persze megfelelő használat mellett)Én pont ma néztem, 3 havonta "tisztítást" ír a könyv és a beltéri tetején van a nagy szűrő, amit ajánlott tisztítani. (azon megy keresztül a beszívott levegő és ha nagyon poros a helyiség/környezet, akkor kifejezetten ajánlott a tisztítása)
Még jó hogy program és tavkapcsolo ilyen Extra dolgokat is tud! -
MaxxDamage
félisten
Szia,
Tudsz venni.
Számla legyen meg telepítés doku.Nekem a klíma szerelő hozta és 3+2 év garit (5 évet) mondott rá.
Volt egy telepítési doku, amit fénymásoltam (2 oldalas) de a garit nem tudom hogyan is kell érteni, mik a feltételei meg a többi.Polar Optimum 35SDO (3.5kW) a klíma.
Számlát nem kaptam, így gondolom csak rajta keresztül tudom a garit intézni. -
Máté94
addikt
Az a Polar SDU is TCL gép, csak fantázia név alatt gyártva a Polárnak. A beltérijét megtalálod, ha más TCL klímákra keresel rá, de ezzel a kültérivel szerintem nincs itthon TCL gép árulva ilyen kombinációban. Ha tetszik, én nem vennék mást, mert ez eredetileg a 300e Ft-os ár csoportból lesz készletkisöpörve.
-
-
-
TeeJay
félisten
Teljesen jó gép.
Téliesített, halk kívül belül, huzatmentes hűtés, motoros legyezés jobbra balra bár sajnos csak megállítani lehet ahol szeretnéd nincs pozícionálás mint Gree esetén
Árban kellemesen jó, jelenleg panelba hűteni tökéletes gép lesz ahogy nézem és mivel mást nem tudok maradok ennél
Kolléga szerint Midea gép belül de szerintem TCL mint a Polar Lite is elvileg -
-
Madwe
nagyúr
Szerintem félrebeszélt az az ember. Az ok hogy jelenleg 32A van neked egy fázison, de innentől kezdve ha klímát akarsz akkor:
- vagy bővíted 40A-re s bízol benne elférsz rajta
- vagy kérsz 3 fázist, s a másik két fázisra kész mondjuk 16-16A-t
- vagy kérsz h tarifát fűtésre légkondihoz. ezt eleve annyi fázisra s amperra fogod kérni amennyi kell a klímának, ez tök független a meglévő 32A-től... -
Nem
Benne van a nevében, optium tehát esetek többségében optimális megoldás!Ha jobbat akarsz picivel több az ULTIMATE, jóval komolyabb gép, nagyobb kültéri és beltéri egységgel rendelkezik +30% több gáztöltet(majdnem annyi mint az istenített midea oasis +.ba) ha fűteni is akarsz vele az biztosan jól fog jönni, van kartel és tálcafűtés is benne!
Ha minden jól megy nekem ma délután fog felkerülni egy 3,5KW verzió belőle.
-
én biztos nem vennék valami random, kényszerű "vacak" klímát épp most, hogy aztán 15 évig azt használjam. érthető, hogy a rombolást elkerülnéd, a legjobb lett volna eleve előkészíteni a csövezést neki, ha már úgy is készült a ház. viszont igazából ezt még mindig megteheted, ha pedig olyan helyre kerülne, ahol nem kell vezetni a csöveket, hanem rögtön ki lehet állni a külső falon, akkor tényleg minimális rombolással jár. leginkább a külső falon rusnya a kábelcsatorna.
-
FerNandor
őstag
Nekünk kettő polar optimum van, 3.5kW-osak. teljesen meg vagyok velük elégedve. Nem rég voltunk egy apartmanban, ahol volt egy nord meg egy sinclair klíma, nem tudom, ezekhez képest milyen szinten van a polar, de 100x jobbnak éreztem és halkabb is jóval az optimum ezektől.
-
TeeJay
félisten
Hűteni bármi jó.
Én még tudtam a hétre 3 darab Polar optimum-ot szerezni persze azt is már emelt áron mert a viszonteladók mocsok módon rá emeltek az árra hogy kb semmi klíma nincs...
Ha már most jutott eszedbe hogy meleg van akkor vagy jó neked amit még kapni lehet vagy megvárod a szeptembert és talán akkor már lesz minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest