- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Tápvillás kérdés viszonylag könnyedén megoldható egy elektronikai szaküzletben egy átalakító vásárlásával. Kevés pénzért mószerolásmentes megoldásra akadhatsz
Intel fan11: Hangminőség terén mindenképp jobban jársz az Audigy-al. Viszont az idő előrehaladtával (win7) nem a gyártó által készített illesztőprogram (de szép magyar szó) használatára kényszerülsz.
-
-
-
törölt tag
Persze, hogy elég.
Én is használom az X-fi-t a saját rendszeremhez. A CD-lejátszóm (amivel sajnos állandóak mostanában a problémák, mivel már úgy 20 éves) ugyan rátesz egy lapáttal, de messze nem akkora azért a különbség, mintha én most egy kategóriával feljebb lépnék hangfalak terén. Sőt, sokkal kisebb.
Ráadásul a CD-player-t nem is vettem drágán, persze ennek megfelelően szívok is vele. -
törölt tag
Mondjuk én azt nem értem, hogy egy 30-40 ezer Ft-os fejhallgatóhoz miért akarsz nála drágább hangkártyára, külső DAC-ra pénzt kiadni. Merthogy ott lenne az a szint, amikor már hallanál érdemleges különbséget (már az X-Fi-hez, Asus Xonar-hoz képest), de ha a többletet inkább fejhallgatóba invesztálnád, lehet, sőt valószínű sokszorosan jobban járnál, nagyobb javulást érnél el.
-
Ijk
nagyúr
Attól függ milyen fejhallgatód van. Szvsz D1/Dx megfelelő lehet, főleg ha hozzáteszel még egy fejhallgató erősítőt. Sajnos a DAC-al ellátott stereo fejhallgató erősítők rendkívül drágák és szinte beszerezhetetlenek. Alternatívaként még jókat hallottam az emu usb 0202-ről.
Én az asus Xonar Essence STX megjelenését várom, már van néhány teszt, egész jókat írtak róla. Ebben a kártyában van fejhallgató erősítő. -
Valószínűsíthető hogy az áll emögött, hogy könnyebben meg tudják szűrni az amúgy audió célokra leginkább alkalmatlan kapcsolóüzemű tápegység által szolgáltatott feszültséget. Én szerintem tökéletesen alkalmas lenne erre az az áram amit az alaplapon át szedne fel, azt is agyon kell szűrni ahogy a közvetlen tápot is a tápegységről.
De röviden: az állítólagos jobb minőség miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest