- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Tápvillás kérdés viszonylag könnyedén megoldható egy elektronikai szaküzletben egy átalakító vásárlásával. Kevés pénzért mószerolásmentes megoldásra akadhatsz
Intel fan11: Hangminőség terén mindenképp jobban jársz az Audigy-al. Viszont az idő előrehaladtával (win7) nem a gyártó által készített illesztőprogram (de szép magyar szó) használatára kényszerülsz.
[ Szerkesztve ]
-
WN31RD
addikt
Jól sejted, teljesen fölösleges egy egész komoly 100+ dolláros hangkártya egy kis semmilyen 100+ dolláros műanyag hangfal mellé. Hacsak nem zajos, teljesen jó lesz neki az integrált. Az AKG K99 jobb ugyan, de 100+ dolláros hangkártya ahhoz is túlzás azért.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
audi100td
nagyúr
-
törölt tag
Persze, hogy elég. Én is használom az X-fi-t a saját rendszeremhez. A CD-lejátszóm (amivel sajnos állandóak mostanában a problémák, mivel már úgy 20 éves) ugyan rátesz egy lapáttal, de messze nem akkora azért a különbség, mintha én most egy kategóriával feljebb lépnék hangfalak terén. Sőt, sokkal kisebb.
Ráadásul a CD-player-t nem is vettem drágán, persze ennek megfelelően szívok is vele. -
törölt tag
Mondjuk én azt nem értem, hogy egy 30-40 ezer Ft-os fejhallgatóhoz miért akarsz nála drágább hangkártyára, külső DAC-ra pénzt kiadni. Merthogy ott lenne az a szint, amikor már hallanál érdemleges különbséget (már az X-Fi-hez, Asus Xonar-hoz képest), de ha a többletet inkább fejhallgatóba invesztálnád, lehet, sőt valószínű sokszorosan jobban járnál, nagyobb javulást érnél el.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Attól függ milyen fejhallgatód van. Szvsz D1/Dx megfelelő lehet, főleg ha hozzáteszel még egy fejhallgató erősítőt. Sajnos a DAC-al ellátott stereo fejhallgató erősítők rendkívül drágák és szinte beszerezhetetlenek. Alternatívaként még jókat hallottam az emu usb 0202-ről.
Én az asus Xonar Essence STX megjelenését várom, már van néhány teszt, egész jókat írtak róla. Ebben a kártyában van fejhallgató erősítő./人◕ ‿‿ ◕人\
-
őstag
Valószínűsíthető hogy az áll emögött, hogy könnyebben meg tudják szűrni az amúgy audió célokra leginkább alkalmatlan kapcsolóüzemű tápegység által szolgáltatott feszültséget. Én szerintem tökéletesen alkalmas lenne erre az az áram amit az alaplapon át szedne fel, azt is agyon kell szűrni ahogy a közvetlen tápot is a tápegységről.
De röviden: az állítólagos jobb minőség miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest