- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21397 üzenetére
Számolj majd be mik a tapasztalataid, mert én is gondolkozom még miket kéne beszerezni, szerintem opa2132 és a 2107 lesz kipróbálva..
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21395 üzenetére
Ja, válaszoltam
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21393 üzenetére
A gyári 2 JRCt-t cseréltem 2db iylenre: [link]. A buffer oldalon maradt a gyári, írtam egy kis beszámolót róla ha gondolod , hogy nekem mik a tapasztalataim vele [link]
A gyárinál egyértelműen jobb lett az összkép.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21390 üzenetére
Hát igen igazad van annyiban, hogy sajnos ezeket pontosan akkor lehetne ajánlani, ha tudjuk a felhasználónak milyen igéynei vannak, milyen hangkaraktert szeret.
Nekem az Asusé jobban bejön neked az X-fi szinezetebb hangja.
Most pl én is cseréltem műveleti erősítőket az asuson és még világosabb hangja lett, sokkal részletesebb nagyobb térrel.
Kindulási alapnak a cserélhető műveleti erősítő szerintem egy elég jó dolog ha van a kártyán mert sokat tud alakítani a hangkarakteren, ha esetleg nem nyeri el a tetszését az embernek, persze ehhez kell egy kis "műszaki " érzék meg hajlam is a dologra kis pénzel kiegészítve. De a végeredmény kárpótol.
Ami szerintem kiindulási alap lehet, és általában jellemzi őket:
Asus = Kevésbé színezett, világosabb hangzás, feszes mélyekkel
Creative = Színezetteb, hang,több mély sok beállítási lehetőségDinamikára, meg térhangra nem térnék ki mert sok mindentől függ a dinamika meg elég szubjektív dolog. Nekem a részletesebb erőteljesebb énekhang több dinamikát ad pl mint a túltolt mélyhang az altatóbbank tűnik számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz imi123 #21299 üzenetére
Üdv.
Mi lesz rákötve, mire használod?
AE-5 nem biztos hogy megéri a dupla árat a töbibhez képest, ha nem lesz megfelelő eszköz alá.
Xonaroknál olvastam az ujabbaknál hogy nem épp jó minőségű a mikrofon vonalrész. De hangminőség az rendben van.Az aprón használtba 30k körül van Asus Xonar Essence STX, Creative ZXR és Titanium HD val van egy ligában, na az jobb az általad felsoroltaktól, valamint tudod alakítani a hangját 3 cserélhető műveleti erősítője van.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21284 üzenetére
Ez mind szép, de nem tudod mibe rakni ha új gépet veszel, Xonar D2 már 13e ér vagy mennyiért van a HA mert nem kell senkinek se, az új lapokba nem tudod belerakni hiába zsír meg minden, de azért tegyük hozzá hogy persze hatalmas különbségekről itt szó sincs a pci-e csatolósokhoz képest mert ez már megtévesztő lehet azoknak akik még ennyire sincsenek benne a témába mert a leriásod alapján kb az jön le hogy ég és föld a különbség miközben azért erről szó sincs.
Ennyi különbség ami köztük lehet egy driver is produkálhat kb.
A főbb lényegesebb alkatrészek amik a hang folyamatában kiveszik a részüket azok mind ugyan azok a pci-e verzióban is.
Részemről itt ejtem is a témát mert feleslegesnek érze a további rugózást rajta az ST bármilyen jó is, elavult csatlakozóval rendelkezik STX meg nem ezért is lett ajánlva az. Meg persze egy azon kártyáról beszélünk 99,9% ban.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21282 üzenetére
És az miben érinti?
Bár lényegtelen ha nincs pci foglalat az uj lapokon amibe bele lehetne tenni és ez minden bizonnyal a jövőben sem fog változni sőt. Ha van is különbség a két kártya között nagyon minimális lehet, alltom a felhasználók 99% nem fog észrevenni semmit, már ha van mit.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Baliga Tamás #21280 üzenetére
Hát nem tudom én erről még nem halottam, egy fordító chip van (CMI8888 ha jól emlékszem) köztük ami nem nyúl bele a hangban csak az átvitelért felel. Max itt a zajátvitel lehet probléma, de az analóg részen nagyobb probléma mint itt amit ez a chip generálhat.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Tesomatee #21276 üzenetére
Következő állomás az általam föntebb emlitett Asus Xonar STX/STX II vagy Sound Blaster X-fi Titanium HD valamint a SB ZXR.
De szerintem ott már elfogy a kakó a rendszeredből hogy érdemi különbséget kapj a felárért. Nem rémlik hogy ennek a HD nak van e fejhallgató erősítője esetleg azért érdemes lehet váltani, meg a cserélhető műveleti erősítők miatt ha ez szempont, csak a fönt felsoroltak kicsit el vannak szállva az árral, használtan egy jó állapotúba érdemes invesztálni, ~80k azért nem érnek meglátásom szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz zsoika #21270 üzenetére
Eze inkább jó minőségi "audiphile" sztereó zenehallgatásra lettek kitalálva, itt a többcsatorna meg ugye nem szempont annyira.
Való igaz optikán ugy is csak jeltobábbítás megy arra meg kár egy ilyen hangkártya, a jelfeldolgozást úgy is az erősítő dacjha végzi el.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz aladarka #21268 üzenetére
Magasabb árkategória Asus Xonar Essence ST/STX/STX II vagy Creative Sound Blaster ZXR vagy elődje X-fi Titanium HD használtan.
Személy szerint Xonar DX (előtte X-fi Titanium volt) után váltottam STX-re fejhallgatónál domborít a fejes erősítő nekem szükségessé vált, de hangfalaknál is ha normális cucc van alatta akkor azért lehet észrevenni különbséget, részletességben, tisztaságban, meg ott a lehetőség alakítani a hangjukon a cserélhető műveleti erősítőkkel.
De lehet csalódást fognak okozni ha nem vagy elég "vájtfülű" mert nem az árához arányosan lesznek jobbak, bár azért 30k környékén nem rossz vétel egy STX használtan egy 20k-s SB Z hez vagy DX hez képest de a tényleges új árukat szerintem nem érik meg ezt a ~80k-s összeget enyhén túlárazottnak gondolom.
ST nem tudom ajánlani, nem azért mert roszabb csak a pci foglalat kihalófélben van és az ember egy ilyen hangkártyát hosszab távra tervez.
Minden esetre X-fi Titanium és Xonar Dx után az STX amelett hogy egy jobb kártya minden téren, megbízhatóbbak találom az általam használt előzőeknél, kevesebb a baj vele szoftveresen. De csak használtan 30k körüli áron ajánlom mert kell azért már rendesen cucc alá hogy kiaknázd.
Ui: JA és ezek nem tudnak analóg 5.1-et csak optikán megy ki az 5.1 és 7.1.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz aladarka #21264 üzenetére
Dx el egy szint a Z, csak másabb karakterű a hangja.
Nagy általánosságban a Creative hangja szinezetebb, több a mély de valakinek ez fekszik, viszont az DX meg a fölötte lévő asusok (alatta lévőket nem ismerem), itt részletesebb a magas tartomány a mély kevesebb de az pontosabb szerintem. Zeneileg nekem jobban bejön ez az irány. Meg úgy mindenhogy.
A creative inkább ezt a játék dolgot részesíti előnyben meglátásom szerint, ott talán jobban jársz vele. Mindenféle szoftveres megoldást kínál ilyen téren. Asus is csak visszafogottabban, ott inkább a zeneiség jobban irányvonal.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Boudicca #21250 üzenetére
Ha valóban jó hangokat akarsz akkor Sound Blaster Z vagy Asus Xonar Dx alá ne add szerintem. DSX előny az hogy cserélhető a műveleti erősítője, a DG nek meg hogy beépített fejhalgató erősítője van, de a CAL! hoz ez nem szükséges. Hangban én a Xonarokat jobban kedvelem kevésbé színez és részletesebbnek ítéltem meg főleg a felső tartományokat, de a DX-el és a Z vel nem nyúlsz mellé tuti, szóval szerintem ezekre ruházz be.
Ha használt is játszik 10-12k körül már akad Xonar Dx.[ Szerkesztve ]
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz jaja1981 #21158 üzenetére
Ugy gondolta hogy a Titanium HD-n analógba nincs lehetőség 5.1-es hangot kivinni, csak sztereo rca csatlakozási lehetőség van rajta meg a fejes jack, optika van amin mehet az 5.1.
Hogy jobb e az erősítő dacja az jó kérdés nem egy gagyi a belső hangkártyák között, Xonar Esence STX szinten mozog és jó árban van ennyiért. De ahogy nézem a Kenwodod is szép darab, szóval azzal sem lesz probléma digitálison sem szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
Lehet annal a cuccnal megyen nallam csak rontott a helyzeten meg a hangminosegen. Nem vagyok hive a szoftverrs "feljavitasnak" mert az sosem fogja helyetesiteni a maradek hangszoro hianyat és korlátait max korrigal ha tud, a hangminőség rovására.
Tegyuk hozza mint fentebb emlitettem en a hangkartyat foleg zenehallgatasra hasznalom es ehhez van fejhallgatom is.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Terminator17 #20913 üzenetére
Nem linkelem be mert szabáylelleens, de van 10k-ért egy DX.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Terminator17 #20911 üzenetére
Jó vétel a fatalityt is ha nincs elszálva az eladó az árazással, gondolom az aprósra gondolsz amit láttam én is 15k ért, 10k körül mennek használtan az Asus Xonar DX-ek azok sem rosszak, én szerettem. Nagyjából egy szint rosszul nem jársz egyikkel sem, sokkal jobbak az alaplapi integráltaknál mindkettő.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Terminator17 #20909 üzenetére
Ugyan az a szint mint a sima X-fi Titanium, csak egyébb kiegészítő előlappal meg leburkolva. Amugy nem rosz vétel nekem is volt, de én a Xonar Dx-et jobbnak itéltem meg anno egmás utánai meghalgatsákor, a a Titanium kicsit mélytúlsúlyos, és jobban szinezi a hangot, az asus meg tisztább hangokat produkált, nem szinez annyira naturálisabb, de mindkettő jó vétel, csak szerintem a Titanium Fatal1ty nem éri meg a plusz feleárát mert hangminőséghez nem tesz semmit a sima verzióhoz képest.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20863 üzenetére
Hallgattam mar. Abbol a tavolsagbol ahol en hallgatom kb 1-1,5m egy mukja sincs semmilyen allasban pedig eleg erzekeny a fulem az ilyesmire. A hangszoro ele dugva a fulem talan nagyon halk egyenletes zaj van de csak akkor es ha tenyleg a hanszoro ele dugom. Viszont ez nem minden hangfalnal van az a jelenseg amit leirtal. Hal isten nallam nincs.
Ui: nem akarom ezzel szetoffolni a topikot, folytasuk a hangfalasba vagy privatba ha van eszreveteled vagy kerdesed errol a temarol. Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Worker #20841 üzenetére
Mindenképp érdemes vásárolni egyet, egy DT770 pro-t már nem fog kiszolgálni egy alaplapi, de a microlabon is dobni fog. Xonarban a DX-et tudom ajánlani, szép tiszta hangzású cucc, nem vesznek el a részletek benne nincs eltolva a mélyhang irányba és oda tolja a mélyet ahova kell, persze lehet adni itt is neki pluszba, de szerintem felesleegs. A lényeg sokkal szebb hangja van egy integráltnál.
Bár ehhez a fejhallgatóhoz elkél az erősítés már, DG-t ajánlanám de hangba és szolgáltatásban az kevesebb a DX től.
Creative fornton a Sound Blaster Z-t tudom ajánlani neki van beépített fejes erősítője, árban 20k környékén alakul. Hangabn dicsérik.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz snecy20 #20834 üzenetére
Jobbnak nem jobb csak másabb, jobban szinezi a hangok, nekem Xonar ba jobban tetszik hogy naturálisabb, szebbek (részletesebbek) a magashangok jobb a térérzet legalábbis nekem ez jött le X-fi váltást követően.
Szóval egyérterlműen nem jelenthető ki meilyk a jobb nyilván az Asus inkább zenére van hangolva a Z meg a gamer vonalat erőlteti szolgáltatások terén én zenére a Xonart részewsítem előnyben maga a fejhalalgtóerősítő és a cserélhető műveleti erősítők miatt is. -
Recon666
Közösségépítő
válasz DeathAdder #20825 üzenetére
Igen, a minoseg minen toldassal romlik.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20808 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van.
belaazallat: Jó a dsx is mert cserélhető a műveleti erősítő rajta emlékeim szerint és ezzel tudod befolyásolni a hang karakterisztikáját, szémelyre tudod szabni már ha van ilyen igényed ha nem akkor is jobb a DG-nél de a DX-nél egy kategóriával lejebb van szolgáltataások tekintetében mindenképp, de talán hangban is a DX minőségibb kondikből van összerakva. Igen erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz belaazallat #20805 üzenetére
Asus Xonar DS, DX talan Soar a beepitett fejhallgatoerosito miatt vagy creativebol SB Z, X-fi Titanium hasznaltan.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20789 üzenetére
Ez eleg oszetett kerdes egyertelmuen jobb egy integralt hangkartyanal mindketto de hogy ki mennyit hall meg belolle embere valogatja igy lehetetlen megmondani hogy mennyi valtozast fogsz tapasztalni. Nekem megvaltas volt most az Xonar STX par nap alaplapi hasznalat utan.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20784 üzenetére
A soundblasterek kicsit mélyorientáltak. A xonar meg kiegyenlitettebb szokott lenni. A Z valoszinuleg jobban szinezi a hangot mint a Xonar. Nekem XFi titanium volt majd xonar dx re valtottam ketto egy kategoria de a xonart hagytam meg nekem jobban bejott reszletesebb volt szerintem.
De ha szinezetebb hang kell, neked a z-t ajanlom ott melyhangkiemelesre eleg reszletes beallitasok vannak.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz MaXX81 #20770 üzenetére
Igen ez már jobban néz ki. Kicsit többért de engem egy ilyen szolgált ki évekig tökéletesen. De amit te linkeltél az is rendben lesz.
Igen frontba mehet, a fejhallgató külön kapott mert fejhallgató erősítő van benne és arra a bementere megy az erősítés.[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz MaXX81 #20763 üzenetére
A microlab igencsak odavágja azt a mini hifit minőségben, oda már elkelt egy minőségibb hangkártya nálam a 6C egyértelműen kiabált egy minőségi kártyáért míg pár napiig integrálton volt.
Valószínűleg ott a hifi a gyenge láncszem ennyit tud és nem jön ki a hangkártyából a plusz ami benne van. -
Recon666
Közösségépítő
válasz MaXX81 #20726 üzenetére
Nincs mit, hidd el nem fogsz csalódni én nagyon szeretem 2 hónapja megvan. Csak ha teheted hallgasd meg amit veszel mert vannak akik magas alapzajra panaszkodnak, nekem nincs egy mukja sem a beépített erősítőnek szerencsém volt...
Pityu: Hidd el meg tudsz állni főleg ha nem futja jobbra, és egy ilyen szintű hangfalllal is élvezni fogod a zenét hosszú ideig, legalábbis is én igen pár hangcuccom már volt és nem akarom ezt lecserélni egyenlőre.
Az Audio Technika A500-as fülesem 7 éve van meg pl.[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20723 üzenetére
Elhelyezes kerdese, mint a legtobb hangfalnal. Ezek ugye elsosorban minosegi zenehallgatasra keszulnek minel kiegyenlitettebb hangkeppel. Hidd el nekem az itthoni Solo 6c hez nem kell melylada igy is tol olyan melyet ami tenyleg mely nemcsak brummogas es az asztal, ajtouveget nem kimeli. A Genius azert par kategoriaval lejebb van hangminosegben. En azt mondom ha teheted hsllgass meg egy Solot szerintem meg fog valtozni a velemenyed a mely hangzasrol
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pityu. #20710 üzenetére
Szerintem azt bőven kiszolgálja az alaplapi is, de embere válogatja biztos szebb hangok jönnek ki egy jó hangkártyáról, csak kérdéses hogy megéri neked azt a feleárat, mert ilyen cuccnál még lehet nem kapsz olyan számottevő különbséget, de ezt amint említettem embere válogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz gyenesmartin #20709 üzenetére
Köszi, Essence STX-et sikerült beszerezni.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz gyenesmartin #20707 üzenetére
Értelek, inkább X-fi Titanium HD vagy a Xonar STX vonal jön be belső cuccban gondolkozom, ezek gondolom azért észrevehető előrelépést mutatnának.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz gyenesmartin #20705 üzenetére
Jaja, sztereóra használnám, köszönöm esteleg a Xonar STX? Azt láttam egyet az aprón, egy kategória a HDvel ugy rémlik vagy nem?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus Xonar Dx hangkártyám van egy Microlab Solo 6C társaságában és egy Audio Technica A500 fejesel. Szeretnék hangkártya terén egy szintel feljebb lépni, használtban gondolkozok főleg zenehallgatásra kell, de néha játszom is ha idő engedi.
Szeretem állítgatni szóval valami nem agyonegyszerűsített kezelőfelületű kellene, mit tudnátok ajánlani ami előrelépés lenne innen? -
Recon666
Közösségépítő
válasz jézusom #18344 üzenetére
Hát én az Asus fele hajlanék, már amiatt is ha most X-fi d van nem igazán kínál a creative low profile hangkártyát, meg hangzásban sem vagyok biztos hogy pl ez a Sound Blaster Z, jelentene e előrelépést az Xtreme Gamerhez, eléggé kih*rélt kinézete van a nyáknak, talán Audigy RX az emu chippel nem lehet rossz, de ugye abból sincs low profile.
Hát hogy a dx és a dx/xd között mi a különbség nem tudom, lehet pont az hogy ez egyikhez jár a low profilos cucc. De ezt mindenképp érdemes lenne megkérdezni a forgalmazótól, ha a dx mellett döntesz.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz jézusom #18342 üzenetére
Az a baj táblázat vagy értékszerűen nem igazán lehet őket összehasonlítani, ezt hallani kell. Nekem volt X-fi Titanium 5 évig, kb 2 hete vettem egy Asus Xonar DX-et, és a DX-nél, amint elindítottam ez első zenét rögtön észrevehető volt a különbség a DX javára.
DX-D1 nézd meg a D1 ujonnan 19k körül van most, a DX kicsit több 22k környéke, és ugy tudom hogy van hozzá low profile cucc. Én használtam vettem ahhoz nem volt, de gyárilag kéne legyen.
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
válasz szjoci #18313 üzenetére
Pl: Uni Xonar driver
-
Recon666
Közösségépítő
válasz megott #18301 üzenetére
Hát én X-fi Titanium után váltottam Asus Xonar DX-re és azt kel mondjam megérte, a magasak és a közepek tisztábbak, a mély pedig kevésbé búgós, feszes. Nincs annyi mint az X-fi nél, de ahol kell ott oda teszi magát ez is. Ha váltáson gondolkodsz én tudom ajánlani a Dx-et, és nem utolsósorban a driver-szofver sem problémás.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz conexke #18296 üzenetére
Az szoftveres, driveres támogatás necces. Biztos jobb az alaplapinál, bár a mostaniak már annyira nem vészesek, viszont lehet küszködés lesz vele win10 alatt driver-szoftver téren.
Körülnéztem közben, van hozzá Daniel_K féle driver-szoftver csomag 10 hez is jó, általában azok jobbak a gyárinál.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz dlaccc #10593 üzenetére
Ha egy pár review-et elolvasol a Recon 3D-ről, azért az már ad némi kiindulópontot, másnak másabb, de nem jobb. De ha optikán használod (koax, spidf, toslink), akkor szinte teljesen mindegy milyen hangkártya van a gépedben, nem veszel észre különbséget, mert "tisztán" kapja meg az erősítő DAC-ja a jelet és az alakítja át, nem a hangkártya.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Asus Xonar vonalon ha olcsóbbat akarsz Xonar DG (beépített fejhallgató-erősítő), Xonar DS (cserélhető műveleti erősítő). Ha többet szánsz rá akkor Xonar DX. De hangminőségben nem igen lesz változás az audigy 2-höz képest.
A sercegő hang mögött nem lehet driver gond? Milyen Op rendszert használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Black Gobbo #10532 üzenetére
PL a honlapján is kaphatóak a kártyái; [link]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz evilzombie #10526 üzenetére
Van épp elég írás ami alá támasztja, hogy egyértelműen jobb egy akármilyen xonar, mint az alaplapi integrált cuccok. Igaz nekem nem xonarom van hanem egy X-fi Titanium (Xonar DX szint) egy AT A500 fejes van rajta és egyértelmű a különbség az integrált és a Titanium közt. Mint dinamikája, mind a tere nagyobb, kevesebb a zaj és tisztábbak a hangok is.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Black Gobbo #10523 üzenetére
Auzent lehet kapni, itthon viszont nem igen, csak külföldön.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz evilzombie #10520 üzenetére
Azt is kapsz, csak az a kérdés, hogy te mit hallasz meg belőle.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz evilzombie #10511 üzenetére
Mégis mit vártál egy 15k-s hangkártyától, hogy jobb lesz egy 100k+ erősítőnél?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Shokkolo #10504 üzenetére
Hát van egy rossz hírem, olcsón nem fogod megúszni. Ami használható 5.1 kategória az a Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro, ami olyan 14k-tól kezdődik. De van egy "olcsóbb" Trust amit nem ismerek és nem is tudok ajánlani, az olyan 11k körül kapható.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz evilzombie #10471 üzenetére
Ha nincs DTS vagy dolby akkor nem.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz evilzombie #10466 üzenetére
Ha az alaplapin van digitális kimenet, akkor felesleges külön hangkártyát venni.
Lásd...Kirir: Igen, bőven elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest