Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomio

tag

válasz Cyborg #625 üzenetére

Köszi :)
    Amúgy nagyjából #627 esete áll fent nálam is: "Nincsenek nagy elvárásaim, első okos/fitneszkarkötő lesz, az alvásmonitor része érdekel leginkább"
    Amúgy én a Honor Band 4-et néztem ki az alvás-mérés miatt (jónak mondják). Nem külföldi rendeléssel hanem hazai bolti garanciás vásárlással. A Honor Band 4 úgy 14000Ft körüli áron elérhető. A linked jó a 3 készülékkel! Csak band 5 nincs ott ahol 4 van. Nem akarok amúgy nagyhirtelen belevágni. Lehet várok mégtovább és majd lesz HB5 is mire elhatározom magam.
    Amúgy kijelző majdhogynem érdektelen: az alvás-mérés a lényeg, meg az egyéb mérések, és majd normális kijelzőn leolvasom. Kültéren nem tervezek semmit. GPS meg még kifejezetten jó is ha nincs egy készülékben Xiaomi Mi Band 4-ben a GPS-es-be kisebb akku fért :/ Ha az tudná a jobb alvásmonitorozást, akkor kifejezetten örülnék h a noGPS verzió kapható itthon és még akksit/üzemidőt is nyerek :K
    Amivel készülékkel a fórumban indítottam viszont plusz funkciókat is tud. Amik számomra messze-messze hasznosabbak lennének mint h GPS, meg üzenetolvasás vagy bármi ezeken az egérmozis kijelzőkön. Ilyen 1"-ról meg 120x240 és környéke felbontásról beszélünk...

Szerk.: Huawei Band 3 Pro viszont utánaolvasós, mert eddig nem jött szembe

Új hozzászólás Aktív témák