Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Fitnesz/okoskarkötőből létezik "strapabíró" verzió? Ha igen, mely gyártóknál nézzünk körül?
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikot....
Van egy nagyon egyszerű fitnessz karkötőm, mutatja az időt és a lépést. Található benne egy hajszálvékony kapocs, amit nem tudok, hogy hova kellene visszatenni. A lépést pontatlanul mutatta, a valósnál jóval kevesebbet, talán ahhoz lehet köze.
Van ötlete valakinek hogy honnan hiányzik? -
blacksir
tag
Sziasztok.
Kérnek egy kis segítséget.
Anyosomnak kellene egy olyan fit karkötő amivel valamint szinten reális értéket tudunk kapni, vérnyomás, pulzus mérés szintén.
Kinézték egy Fitpro M5 Plus karkötőt, és itt jön a kérdés.
Hogy ez mennyire megbízható?
Mennyire megbízható enyáltalan egy ilyen karkötő vérnyomás, pluzus, véroxigén szerint mérése?Válaszokat előre is köszönöm.
-
donandres
csendes újonc
Sziasztok!
Kicsit elvesztem az aktivitásmérők világában, az alábbi paraméterek szerint keresnék ( - leginkább futás/foci/erőnléti edzések monitorozásához):
- legyen benne gps
- mérjen pulzust
- android támogatás
- ár: 50e alattElőre is köszönöm!
-
interstate76
addikt
válasz
peterszucs #831 üzenetére
Lehet, hogy butaságot írok, de sztem a legtöbb csak és kizárólag rezgéssel tud ébreszteni.
-
peterszucs
csendes tag
Sziasztok!
Keresek olyan fitness karkötőt, ami tud hang nélkül, csak rezgéssel ébreszteni. Igazából nekem ez az egyetlen funkció a fontos, illetve ebből kifolyólag elég árérzékeny vagyok. Nincs szükségem semmi faxnira, csak arra, hogy hang nélkül felébresszen. Van erre valami tippetek? Mondjuk 10K-ig hajlandó vagyok elmenni, afölé nem nagyon. Túrom a netet egy ideje, és bár sok helyen írják az ébresztést, azt nem látom, hogy megy-e nekik hang nélkül. Köszi, ha tudtok segíteni! -
da.
tag
sziasztok,
létezik fitness karkötő / aktivitásmérő kijelző nélkül?
lépésszámláló, pulzusmérő, esetleg alvásminőség érdekel.
adatot tudjon átadni / megosztani apple health appal.
és ne legyen kijelzője.köszönöm
-
arnyekxxx
veterán
Üdv! Tudja esetleg valaki, hogy a Samsung Galaxy Fit-et a saját wireless töltőjén kívül lehet-e valamivel tölteni? Univerzális wireless töltőt lehet hozzá használni?
-
Zolás
addikt
Üdv.
Nővéremnek keresek okosórát. Most egy gts2 mini van, de kezd vacakolni, eldobálja a bluetooth kapcsolatot, meg nem jelzi az értesítéseket. Másfél éves, gondolom ennyi volt az ideje.
Női kézre való, androidos, lehetőség szerint csajos színben is kapható órát keresek. Ha van benne nfc, az jó lenne. -
Lennox23
újonc
Sziasztok,
lehet off topic, de sportoláshoz (labdarúgás) szeretnék okosórát beszerezni. Amit figyelni szeretnék, az a megtett távolság, átlagos sebesség és max. sebessség.
Két típust néztem: Huawei Watch GT Runner és Garmin Forerunner 55/245.Szeretném megkérdezni, hogy erre mindkét típus megfelelő-e? Néztem videókat a Huaweiről, nagyobb tudásúnak tűnik, mint a Garmin, viszont csak átlag sebességet láttam, max sebesség kijelzést nem.
Tanácsot is elfogadok, ha esetleg más is szóba jöhet!
Keret max. 90 ezer Ft. -
brucka
tag
Ahogy egyre többet olvasom a fórumokat,teszteket úgy leszek egyre bizonytalanabb.
Már hajlottam volna a Samsung felé pár apróság miatt,de több helyen is azt írják, hogy néha 1 napig sem bírja. Ilyen szempontból simán veri watch gt 2 pro,de a fórumon ott is sok a negatív hang. Bekerült a képbe az Amazfit GTR 3 Pro is ami árban hasonló.
Szóval kb úgy érzem napról napra távolabb kerülök a megoldástól -
brucka
tag
Köszi a segítséget!
Most kb a watch gt 2 pro meg a galaxy watch4 classic között vacilálok. -
Cyborg
őstag
Mivel nincs benne GPS, így nem ment útvonalat, és nagyon pontatlan is, és tényleg, már emlékszemm valóban így van, hogy a band 4 csak huawei/honor telefonnak képes aktiválni a GPS-ét perecről indítva az edzést, de ezt könnyű orvosolni.
1 - telefonról indítod az edzést, hiszen így is-úgy is vinned magaddal, ha útvonalat akarsz. ilyenkor amúgy szinte csak pulzumérő szerepe van a band 4-nek.
2 - GPS-es perecet/órát veszel, és minden gondod elszáll.Én honor magic watch 2-őt használok Pixel 4A-val, és elégedett vagyok vele, sose dob le.
A családi körben több embernek ennek a tesója, Huawei Watch GT 2, és ők is elégedettek.Rád, és a pénzedre van bízva, ha van olyan samu óra, ami tetszik, és teszik a samsung health app felülete is, akkor vegyél egy samu órát, ha nem , akkor teljesen jól jársz a korábban említett órákkal, plusz megmaradnak a régebbi edzéseid is.
-
brucka
tag
Amióta nem honor telefonnal használom elég sokszor megszakad a Bluetooth kapcsolat és nem kapcsolódik vissza csak manuálisan. Eltűnt belőle a kerékpározás és a futást csak perecről tudom indítani és így nem menti az útvonalat.
(Ez utóbbit most lehet sikerült orvosolni,de az első probléma sokkal zavaróbb) -
Cyborg
őstag
Nekem sose volt bajom vele, sose használtam huawei/honor telefonnal a band 4-et, es most a honor magic watch 2-őt sem. Saját telefonon tudtam perecen keresztül fényképezni, ennyi előnyét tapasztaltam, de azt se használtam ki. Olyan hátrányról nem tudok, ami nagyon hiányzott volna.
...nyilván minden termék a saját márkás/ökoszisztémás termékkel működik a legjobban, de olyan egetverő különbség nem hiszem, hogy van.
-
brucka
tag
Sziasztok!
Eddig egy honor band4et használtam honor10el,sajnos a telefon megadta magát nemrég és vettem egy Samsung a53at, ami talán egy kicsit elhamarkodott döntés volt..
A perecre már egy jó ideje nem volt frissítés és Samsunggal eleve szarabbul működik,plusz elég vihar vert úgyhogy ideje lenne egy cserének.
Milyen órát vagy karkötőt ajánlanátok helyette?
Viszonylag pontos pulzus méréssel,alvás figyeléssel,edzés figyelés(futás, biciklizés) +jó lenne ha nem kéne folyamatosan manuálisan csatlakozni a telefonhoz . -
fapuskapa
csendes tag
Sziasztok!
Idős édesanyám részére keresnék okoskarkötőt, ebben szeretnék segítséget kérni Tőletek, mit ajánlanátok.
Ami fontos lenne részére:
- pulzus mérése
- éjszaka látható legyen rajta, hogy mennyi az idő
- minél hosszabb üzemidő
- minél olcsóbb
- telefonos app-ot nem is használ hozzá, szóval a többi funkció teljesen elhanyagolhatóKöszönettel,
Laci -
Cyborg
őstag
válasz
ferrari1 #813 üzenetére
Amelyik jobban tetszik, tudásra egy kuyta kb a kettő.
A designban, meg a mögötte lévő egészség appban van különbség, de ha nem sportolsz, akkor az mindegy.
A huawei-en szerintem jobban el tudod olvasni az üzeneteket, meg hordani is kényelmesebb lehet.Nem 7 pro, de volt cn verziós órám/karperecem, nem volt gond az értesítésekkel.
-
ferrari1
őstag
Csak egy egyszerű kérdés...
Xiaomi Smart Band 7 vagy Huawei Band 7?
Esetleg CN régiós Xiaomi Smart Band 7 Pro?
Ami fontos az értesítések normális kezelése.
-
Cyborg
őstag
Kávét ne tudjon főzni?
...viccet félretéve szerintem túl sokat akarsz, de szerintem ilyen eszköz nem is létezik, 30ezerért tuti nem.
Eleve nem fér össze, hogy GPS nem kell, de nyomkövetés igen. Testhőmérséklet, izzadás mérő mire kell, milyen adatot tudsz kinyerni belőle? em is hallottam még olyanról, ami mér ilyeneket, de szerintem tök fölösleges.
Bevitt folyadék figyelés? Igyál rengeteget, vagy hurcolj magaddal mindig egy 1,5l vizet, és figyelj arra, hogy abból legalább 2-őt megigyál, vagy írd egy telefonos appba, hogy mennyi vizet iszol.
Súly, testzsír, etc. mérésre vegyél egy okosmérleget, órán hogy mérsz súlyt, és mire jó az is, hogy menet közben mennyi súlyt veszítesz?A többi alapdolgokra meg bármelyik aktivitásmérő jó szinte, ami ismertebb.
Egyszerűbb fitnesz elemzések, ami bőven elég hobbi célra Huwei/Honor/Samsung.
Komolyabb edzéselemzés, asszisztenciához meg jobban zsebbe kell nyúlni, fitbit, garmin, stbNézd meg edzésen, ki mit használ, az is segíthet.
-
Shibiya
csendes tag
Sziasztok, okoskarkötőt vagy órát szeretnék venni aktivitásméréshez. Szeretném ha lenne benne pulzoximéter, pulzusmérő, gyorsulásmérő, testhőmérsékletmérő, giroszkóp, sebesség és izzadásmérő. GPS, eSIM, NFC nem szükséges. Főleg aerobikozáshoz, kinti sétához, szobakerékpározáshoz, alvásfigyeléshez használnám. Szeretném, ha funkció szerint lenne lépésszámláló, alvás, távolságfigyelés, égetett és bevitt kalória, bevitt folyadék figyelés, automatikus aktivitás detektálás. Melyik karkötőket vagy órákat ajánlanátok, ha max 30 ezret költenék rá?
-
Cziri
friss újonc
Sziasztok! Tanácsokra lenne szükségem.
Olyan aktivitás mérőt keresek ami a pulzus és a vérnyomásmérő részre van kihegyezve. Az se érdekel ha mást nem tud. Fontos hogy be lehessen rajta állítani és jelezzen ha a pulzus egy bizonyos beállított érték alá/fölé megy. Magyar nyelvű legyen.
Köszönöm a segítséget -
juuzer
addikt
Honor Band 5? Ilyen 10k körül szerintem még kapható. Emlékeim szerint tud magyarul és az app is tud magyarul. És nem kell sideloadolni sem, a Google Play-ben fent van a Petal Health, ami kb ugyanaz, mint a Huawei Health.
(Huawei Band 6/7, ill. a Honoer Band 6 jobban ajánlott.) -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb, magyarul is kommunikáló (app és hardver) fitband, ami egy (régebbi, Google csomagos) Huawei -el is kompatibilis? Feature set kb. a lépésszámlálésra korlátozódhat.
Előre is köszi
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy karkötőt ami az alábbiakat tudja: (nem órát szeretnék mert két óra hülyén néz ki)
Android együtt müködés
úszás, bicikli, elipszis tréner, egyéb edzés ne legyen probléma
EKG mérés
Véroxigén
Alvás monitorozás
pulzus mérés
Értesítések esetleg néhány vezérlés müködjön
Ha menne felhő nélkül az lenne a legjobb.Nem a legolcsóbbat keresem hanem megbízható és jó legyen. 200e Ft-t viszont nem szeretnék rákölteni
mit tudnátok javasolni?
-
v3g374
tag
Sziasztok
Cserélném lassan a Mi Band 4C-et páromnak. Érdemes egyáltalán újítani? Neki GPS kéne, véroxigén, meg hiába mondom neki hogy nem lehet, vérnyomásmérő. -
coppola
tag
Tud valaki viszonylag megbízható ekg és véroxigén képes kütyüt?
-
Cyborg
őstag
Én rendszeresen futok, de csak hobbi szinten, tény, hogy sokat számít, mennyire szoros az óra a csuklómon, de igazából nem érdekel, megnézem, de ennyi, a táv, meg idő meglegyen, oszt ennyi. Most egy Honor Magic Watch 2-vel élek együtt, és imádom, óra formája van, és annyit tud, ami Nekem elég.
Nyilván, aki komolyan sportol, az céleszközt vesz, mellkaspánttal, stb.
Az alvás figyelés sose lesz pontos, lehetetlen, mert pulzus mérésen alapul. Hiába nézed a TV-t, nem mozogsz, a pulzusod lecsökken nyugalmi állapotra, és már alvásnak is veszi. Agyi aktivitást is kellene néznie
Ma például kb 3-4-ig forgolódtam csak, nem aludtam semmit, de alvásnak vette, mert feküdtem, és nem mozogtam, csak azt írta ki, hogy sok volt a REM fázis, és, hogy nem volt valami jó minőségű alvásom az éjjel.
Egyébként, ha lefekszem, és rögtön alszom is, nem tévézek, ilyesmi, akkor egész pontosan méri azt is, felismeri, ha felkelek pisilni, stb. ...de nyilván elég hektikus. -
Fred23
nagyúr
Ahogy néztem, közepes pulzustartományban valóban elég pontos kábé az összes már, engem se zavar 2 pont difi. Viszont aki mondjuk a 140 és fölötte való tartományra kíváncsi leginkább -na, ott már a legtöbbnél elkezdődnek a gondok. Jellemző a jelentős alulmérés, és az is, hogy időnként nem is megy fel a pulzus szinte semmit a készülék szerint.
Még keresgélek, de a Huawei Band 6 jónak tűnik tesztek alapján arra a célra, ami nekem fontos. Alvást, alvásminőséget viszont egy általam nézett fitneszkarkötő se tud a tesztek szerint pontosan mérni, szóval akinek ez szempont, szerintem nézegesse az okosórákat, ott már talán akad megfelelő.
-
Cyborg
őstag
Én nem akarlak meggyőzni, csak elmondom az én tapasztalataimat.
Szerintem elég pontosak az árukhoz képest.Én lemértem többször, több alkalommal, meg egyszerre összemértem többet is, sőt van otthon felkaros mérőm is, valamint akárhányszor orvosnál voltam, mindig összehasonlítottam az eredményeket az ott kapott értékekkel, és 0-2 között volt a diffi, ami egy 80-as pulzusnál kb. semmi, Nekem az teljesen rendben van.
Persze ismétlem magam, én csak Xiaomi, és Huawei termékeket próbáltam, azok teljesen jók voltak, és azokat bátran ajánlom, Nekem pedig ennyi tévesztés bőven belefér. -
Fred23
nagyúr
Pár napja keresgéltem a pontosságukról, és bizony a legtöbb okoskarkötő messze van a tökéletestől. Az eddigiek alapján nálam a Huawei Band 6 nyert.
Van egy szerintem tök jó YT csatorna, ahol a srác lemér minden fontosabb készüléket. Mi Band 6 vs Huawei Band 6.
Itt meg lehet nézelődni. -
Cyborg
őstag
Amennyiben a keret mindegy, akkor apple watch nyilván
...egyébként meg bármelyik megméri a pulzusod.
Xiaomi, vagy huawei/honorból bármelyikkel jól jársz, pontosan mérnek, nézd meg az appokat, mifit, vagy health, amelyik jobban tetszik, ahhoz vegyél karkötőt , órát.Nekem a health felülete sokkal jobban tetszik, uh én Honor band4, huawei band 3 pro után most egy honor magic watch 2-őt használok nagy megelégedéssel. Felkaroshoz nézve mindegyik nagyon jól mérte a pulzust.
...volt mi band 2-őm is régen, az is pontos volt már, uh amelyik jobban tetszik, azt vedd.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
iPhone mellé tudtok ajánlani olyan órát, karperecet, ami rendszeresen megméri a pulzusom és menti az adatokat a telefonra?
-
interstate76
addikt
Általában ez az egyik legnagyobb gond a noname kütyükkel (mármint a szoftveres támogatottság), amin nem igazán tudsz segíteni. Én nem tudok jobb tanácsot adni, mint hogy vidd vissza és vegyél legalább egy Huawei vagy Xiaomi márkájút, azokhoz egész olcsón hozzá lehet jutni, pláne akkor, ha külföldi rendelés is játszik.
Amúgy én is egy márkátlan példánnyal kezdtem (ha jól emlékszem, 1.500,- Ft volt valamelyik kínai webáruházban/piactéren
), de valami hihetetlen kínszenvedés volt összepárosítani a telómmal, és az akksija is csak 1 napot bír. Mondjuk azóta is megvan és általában a 7 éves kislányom viseli (játékórának megteszi).
-
papg79
tag
Sziasztok, vettem egy ilyen okoskarkötőt [link] . Van hozzá egy Wearfit nevű program, amivel egyszer sikerült csatlakoztatnom a karkötőt, aztán most ott tartok, hogy csak akkor csatlakozik, ha ujraindítom a telefonom.Használja valaki ezt a programot? Nincs valami tipp rá, hogy lehetne ezt megoldani? Próbáltam más programokat, de azok nem ismerik fel a karkötőt. Köszönöm előre is a segítséget.
-
MC Pite
veterán
Keress youtubeon egy egy típusról videót. Beltére nem olyan jó mint egy kvarcóra, de ok. Stratoson pl időzítem, hogy csak este kapcsoljon háttérvilágítást ha felemelem.
Kültéren tök jó, minnél jobban süt a nap, annál jobban látszik, ott kb kvarc szerű, vagy mint egy mutatós.Amiledesek kültéren elmennek, de ha nem nyomkodod/meled fel, AOD-vel alig látszik. Cserébe beltéren mindig pöpec, jobb mint a kvarc/mutatós.
-
MC Pite
veterán
Sztem a fényszenzort, illetve a jó ékezetkezelést. Énnolyanokat keresetem ami sportra is jó, így erre T-Rex lett. Aztán most várja hogy felrakjam a hardverapróra. Tök jó ezekre, de nekem a transzreflektív vonal jött be jobban, mert AOD kültéren alig, vagy inkább nem látható. Ott a Bip S család pl, de az összes apple klónnál hülyeség a kiálló gomb, sport közben elnyomja az ember.
-
Laslow
senior tag
Szia! Mit érdemes venni szerinted? A szempontjaim:
Max. 30.000 Ft.
Folyamatosan mutassa az időt (AOD OLED kell nyilván)
Méretben a kisebbek közé tartozzon (vékony a csuklóm, 16 cm).
Figyelje az alvást.
Piszkáljon, hogy mozduljak meg, ha már túl rég óta ülök a laptop előtt.
Google Fitet használok, jó lenne azzal kompatibilis.
Nem akarok gyakran töltéssel bajlódni.
Lehetőleg tudjon magyarul.Most Huawei Band 6-on gondolkozom, de azzal tudtommal be kellene áldozni a Google Fitet. Mit érdemes még megnéznem alaposabban?
-
Cyborg
őstag
válasz
interstate76 #779 üzenetére
mindegyik tudja szerintem
-
interstate76
addikt
válasz
thefreeman #780 üzenetére
Jah, bocs, az előző bejegyzésem nem válasz akart lenni, hanem új hsz!
-
MC Pite
veterán
Gondolkoztam hogy írjak a T-Rex és Stratos 3-as tapasztalataimról, de úgy látom nem is nagyon van érdeklődés, nem tudom ebbe a topikba velóak e (T-Rex inkább ide)... De eredendően is azaz érzésem én vártam... sokat vagy csodát. Egyébként nekem és nejemnek is a mi band 1A jött be legjobban érdekes mód...
-
thefreeman
aktív tag
válasz
interstate76 #779 üzenetére
Soha nem használtam huawei órát vagy karkötőt igy nem tudom.
Amazfit GTS 2 Mini
Itt nem jött róla tapasztalat, úgyhogy első tapasztalataim megosztom. Még csak ma vettem át úgyhogy hosszú távú tapasztalatom nincs vele. De pár konkrét dolgot ami érdekelt és nem találtam róla kellő infót azt már megnéztem. Minden ékezetes karaktert ismer, gyakoribb emojikat is. Az érkező értesítéseket lehet görgetni és a hosszúakat is el lehet olvasni rajta, messenger esetében. Email-nek csak az első pár sorát engedi. Kijelzője szerintem kifejezetten szép, menüje könnyen kezelhető. Gps és egyéb szenzorok pontosságáról egyelőre nem tudok nyilatkozni. -
interstate76
addikt
válasz
thefreeman #778 üzenetére
A Huawei Band szérián belül mely karkötők tudják az anti lost funkciót? Tudtommal pl. a Band 4 Pro igen, de a simáról hirtelen nem találtam releváns infót.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg Mi band 4-t használok. Most gondolkozom váltások. Az amazfit gts 2mini és a mi band 6 között gondolkodom. A gts2 mini tudja az ékezetes karaktereket és a teljes üzenetet el lehet rajta olvasni mint a band 4-n vagy csak egy részét? Azt nem bánnám ha a szenzorok pontosabbak lennének és lenne véroxigén szint mérés is. Amoled kijelző továbbra is jó lenne. Esetleg hasonló árban mi lenne ajánlott? -
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Tudtok olyan aktivitásmérőt ajánlani, aminek nincs semmi fém alkatrésze, ami a bőrrel érintkezhetne?Még a szokásos picike töltőpöckök se legyenek, meg oldalt se legyen semmi fém.
-
MC Pite
veterán
válasz
interstate76 #774 üzenetére
Ha szempont a transzreflektív kijelző is, akkor Stratos 3, ha nem, írnak majd mást is. (Én az okosóra hw-ek között láttam főként külső tárhely kezelést.)
-
interstate76
addikt
Tudtok ajánlani olyan okoskarkötőt, aminek a saját memóriájára lehet zenét tölteni és ami párosíható TWS fülessel, hogy ne kelljen futás közbeni zenehallgatáshoz vinni a telefont? Ha GPS is lenne benne, az hab lenne a tortán.
Köszi!
-
MC Pite
veterán
Bip-ek nem jók bringázni ha kesztyűvel mész, elnyomja a gombot.
Ha google fit szinkronizáció esetleg szempont, honor)huawei nem tudja. Én az amazfit felhozatalon rágtam át magam, de band fölé célzok, mert a Bip S se jó fenti ok miatt, amúgy meg mindig jól akarom látni a kijelzőt nyomkodás nélkül (transzreflektív vagy fényszenzoros AOD-s oled lehet jó).
-
törölt tag
válasz
SirRasor #771 üzenetére
Köszönöm az infókat. Szóval ne szánítsak rá, hogy mondjuk kerékpározás közben monitorozni tudjam a véroxigén szintemet.
Más: Én másképpen látom ezt a témát. Mivel személyes és bizalmas adatokról van szó minimum, hogy választási lehetőséget kell adni a felhasználónak, hogy fel akarja-e tölteni az adatokat valahova vagy maradjanak a telefonon. Mitől más ez, mint az ismerősök telefonszámai, családról készített fotók, stb. Ezeknél érzékenyebb adatokról beszélünk. Egészségi állapot, mikor merre jársz, hol állsz meg, stb. Ha akarod maradnak a telefonon, ha akarod szinkronizálod őket.
Régen így működött a Samsung is és így használtam sok éven át. Aztán kötelezővé tették a regisztrációt. Nem tetszett, de belementem. Most ott tartunk, hogy kétfaktoros hitelesítést követel és nem mondjuk GoogleAuth-al, ami személytelen, hanem telefonszámmal. Ami azon kívül, hogy kevésbé biztonságos (számcsere, gsm átirányítás, visszaadott telefonszám újrakiosztásának lehetősége) személyhez kötött és hirdetési forrás. Szóval a válaszom a "Mégis hogy máshogy?" kérdésedre az, hogy ahogy 2020 elejéig.Update: Nem vitaindítónak szántam és nem kell egyetérteni sem vele. Csupán a kérdésre válaszoltam. A témát itt le is zárom. Köszönöm a segítséget. Ha mindegyik karpánt szoftvere feltölti az adatokat, akkor nem veszek karpántot. Elég volt a samut kukáznom emiatt.
-
SirRasor
addikt
válasz
#68216320 #770 üzenetére
Nézz a Zepp alkalmazásról egy youtubes videót. Valakinek tetszik, valaki utálja. Szerintem egész jó.
Ahhoz meg működik az összes Xiaomi és AmazFit okos eszköze (AmazFit hivatalos appja).Ha tetszik, akkor van:
amazfit band 5 SPO2-t is tud, akár egész nap és van sokféle színben.
Okosóra jelleggel is van nem sokkal drágábban:
Amazfit Bip U - sokkal kényelmesebb, mint bármilyen band, mert nagyobb felületen érintkezik a kezeddel. Ilyenem volt: folyamatos SPO2-méréssel 4 napot bír.
Van belőle PRO változat is (nem is sokkal drágább), amiben már GPS is van, ha véletlen telefon nélkül mennél biciklizni, sétálni, futni...MÁS: azt azért érdemes tudni, hogy SPO2-höz teljesen mozdulatlannak kell lenni és lehetőleg az asztalra, nyugodtan lerakni a kezet. Ha mozgás van, nem tud mérni. Ez mindegyik gyártó eszközére érvényes.
Pont ezért érdemes csak éjszakára bekapcsolni, mert akkor kb. adott a mozdulatlanság. Az már nem rémlik, hogy az Amazfitnél lehet-e csak éjszakára korlátozni, de mintha engedné.Más: mindegyik alkalmazáshoz kell regisztráció, mert központi szerveren van az adatod. Mégis hogy máshogy? Ha a telefonon lenne csak, és tönkremenne, akkor veszne minden adatod? Az jó lenne? Nyilván valamit valamiért...
-
törölt tag
Sziasztok.
Látom nem nagyon pörög a topic, de talán valaki ránéz, aki tud segíteni.
Egy Samsung Fit2 helyett (felbosszantott a Samsung app a folyamatosan egyre nagyobb adathalászattal) szeretnék másik alternatívát.
Főként hétköznapi használatra, sétára, kerékpározáshoz.A következő paraméterekre gondoltam:
- ingyenes szoftver androidhoz (ha menne regisztráció nélkül, jó lenne)
- pulzus mérés (automatikus x percenként, esetleg folyamatos)
- alvásfigyelés
- véroxigén mérés (ezt kevés tudja a kategóriában, de ha van jó lenne. nem kritérium.)
- amoled kijelző
- sport tevékenység: séta, futás, kerékpározás
- min. 1 hét aktív üzemidőVan esetleg lehetőség valami alternatívára? Olyan ~20k lenne az összeghatár.
Tudom eszköz paraméterekben nem adtam meg semmi különlegeset, ezeket sok tudja, de a hozzá kapcsolódó szoftver-t nem ismerem és fontos lenne, hogy például ne zsaroljon ki egy olyan frissítést a "vagy frissíted vagy nem működöm" módszerrel, aminél már a telefonszámomat is begyűjti tök feleslegesen. -
MC Pite
veterán
Nem írtam árat, de nagyjából látszik a kinézett eszközökön, és hogy nem akarok noname kínait.
Ha valami rendes óraként használható (kinézetre is, masszivitásra), akkor a 15-20-tól nyilván fentebb is lehet menni, de nem akarok 40-50 ezer forintokat kiadni rá.
Kvázi connected watchok nem is nagyon vannak már?Mi Watch Lite 350nites fényereje jól sejtem hogy nem túl acélos tűző napon? Spotifyt viszi (vagy itt is kell értesítés engedély neki, és utána igen)?
Keresek alternatívákat, de belefáradtam hogy ezerféle van, valami irányt tudtok mutatni a fentiek tükrében, vagy ajánlani akár 1-2 eszközt?
-
Cyborg
őstag
Amennyiben ragaszkodsz a google fit szinkronizációhoz, akkor a huawei/honor vonal ki is esik. Semmi nem megy át.
A xiaomival minden megy, de én személy szerint nem bírom elviselni a Mifit appot, a Huawei health sokkal jobb.
Árat nem írtál, de semmiképp ne vegyél noname kategóriát, csak szívni fogsz velük. -
MC Pite
veterán
Sziasztok, egy kis segítséget, iránymutatást kérnék
Felmerült hogy leváltanám az órámat, és 1-2 telefonos funkció is jól jönne, de a kategóriában nem vagyok biztos (igazi connected watchokat már nem is látok).
-Nem kell okosóra (appok rá), és GPS-re sincs szükségem (sports trackerezek, és úgyis viszem a telefont).
-Aktivitásmérő elég lehet
-De lehetőleg állandó láthatóságot szeretnék (mutatóval, transzrefelktív vagy sima oled kijelzővel) amit tűző napon is látok és a szobában sem zavarja a szemem (vagy fényerőszenzor vagy éjszakai mód must have)
-5ATM vízállóság kell, nem elég az IP68
-Ne legyen nagy (G Shock szerűség) de nagyon pici/törékeny sem.
-Véroxigénszint mérés, Google fitness szinkronizálás, ha nem kell szétszedni töltéshez (dokkoló,mágneses kábel, etc) és spotify vezérlés előny(nem saját zene appot!), de nem feltételNéztem a Mi Smart band 6-ot, de picuri a kijelző, nem tudja az ékezeteket.
Honor Band 6 méretre, alakra tetszik, ékezetekkel boldogul, sokkal használhatóbb a kijelzője mint a kisebb bandeknek, de nincs éjszakai mód (google és spotify terén sem brillírozik).
Mi Watch Lite nem rossz, jó lenne folyamatos órakijelzés és véroxigén (már ha ezek a mérések érnek valamit, de már többször felmerült a gyanú, hogy nem megfelelő oxigénellátottságú néha a szervezetem/egyes izmok; hátha valamennyire használható ehhez.)
Amazfit Bip U is hasonló, de csak 1 helyen láttam hogy említek a fényszenzort (és nem előny hogy az almás órára hasonlít).
Néztem egy csomó órának hívott aktivitásmérőt (nagyobbak), de nem bírják a vizet eléggé.
Szóval itt tartok, kellene egy órának (kb) kompromisszum nélküli eszköz, ami nem hátrány ha értesítésnél/hívásnál tud rezegni, alvásmonitrozni, bónuszként véroxigén szintet mérni és spotify vezérlést. -
juuzer
addikt
válasz
mantequilla #765 üzenetére
Akkor nem szóltam, bocsi.
-
juuzer
addikt
válasz
mantequilla #763 üzenetére
Egyébként szerintem egy vérnyomásmérővel jobban jársz. Tudom, hogy macerásabb, de az legalább pontos értéket ad, ezek azért tudnak sokszor tévedni. De ez az én véleményem.
-
-
SirRasor
addikt
válasz
mantequilla #757 üzenetére
+Cyborg: hogy a Mi band 4 és Honor band 5 kukába való szenzor terén.
Volt mindkettő.
Amazfit Bip U-m is volt, amiben ugyanolyan szenzor van, mint az Amazfit Band 5-ben. Pontosabban mér, mint a fentiek. -
Cyborg
őstag
válasz
mantequilla #755 üzenetére
Honor band 5 ötezer a banggoodon.
-
juuzer
addikt
válasz
janosibaja #751 üzenetére
Én egy Huawei Watch GT-t használok egy Samsung Galaxy Note 9-cel. Nekem nincs bajom vele. Nem vesztette el a kapcsolatot meg normálisan át is szinkronizált. Most már a Huawei Mobile Servicest se kell telepíteni hozzá, simán leszeded az appot, mint a Mi Fit-et a Xiaominál és mennie kell.
-
SirRasor
addikt
válasz
mantequilla #755 üzenetére
Ok, akkor tényleg az AmazFit Band 5 a befutó.
-
SirRasor
addikt
válasz
mantequilla #753 üzenetére
Egész pontos az AmazFit Band 5 és 1 percenként mér.
Ha pontosabb kell, akkor bármi, ami Garmin és az új Elevate szenzor van benne. Sajnos azok elég drágák. Árat mondjuk nem írtál. -
mantequilla
aktív tag
Nekem egy olyan karkotore van szuksegem amivel csakis pulzust mernek egesz nap relativ megbizhatoan. Jo volna ha tudna olyat hogy akar automatikusan 20-30 percenkent elinditja a merest.
Erre van lehetoseg? Tudtok valamit ajanlani erre?
Koszi
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
50 éves férfi családtagnak szeretnék okosórát/aktivitásmérőt.
Ami szempont lenne:
- aktív sportoláshoz futáshoz, kerékpározáshoz használná kalóriamérés, pulzus, GPS, távolság, stb.
- nagy és jól látható kijelző (vékony típusok kiestek Honor, Xiaomi Band, stb.)
- Samsung telefonnal jól működjön - adatáttöltés, app egyszerű kezelés
- nem kell ébresztés, sms, telefon, stb. funkciókKérlek javasoljatok eszközt, elvesztem a választékban. Köszönöm!
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, jól nézem, hogy ha óraformájú, de könnyű karpántot szeretnék, lehetőleg GPS-szel, akkor gyakorlatilag csak a Huawei Watch Fit marad?
Van valakinek tapasztalata, hogy más gyártó mobilját használva ugyanolyan jól működik a Fit, mint a Huawei-en? Van valami hátrány, ha Samsungom van, de telepítem rá a Huawei egészség appot? -
SirRasor
addikt
válasz
Uthenger #749 üzenetére
Mint mondottam vala, "Technológiailag kivitelezhetetlen". Elég alaposan utánanéztem, erre kötöd az ebet a karóhoz...
Nézz jobban utána és kezdd azzal, hogy a PPG szenzor mire jó és mire nem.Sőt, közelítsük meg máshogy: az általad linkelt noname hulladék 6k-s karkötő tudja, amit pölö egyik Garmin se, közte mondjuk a ~250k-s Fenix 6 Pro? Nem gyanús?
-
Uthenger
aktív tag
válasz
SirRasor #748 üzenetére
pl. https://hellosmart.hu/shop/okoskarkotok/f1-healthsport/f1-wearfit-pulzus-vernyomas-es-veroxigenmero-ip67-vizallo-okoskarkoto-fekete/
És egy csomónál írják, hogy van ilyen funkció, meg persze olyat is lehet találni, hogy ha leveszi az ember a kezéről, akkor is ugyanúgy méri ezeket változatlan értékekkel
https://www.smartos.hu/mit-tud-egy-vernyomasmero-okoskarkoto-okosora
Itt meg azt írják, hogy személyre szabottan működnek ezek azért"Ugyanezen az elven működik a vérnyomásmérés is. Míg a hagyományos vérnyomásmérőket fel kell fújni, amivel elszorítja az ereket az eszköz, addig a vérnyomásmérős okoskarkötők, a fent említett szenzorok segítségével mérnek. Azt tudni kell, hogy ezek az eszközök nem gyógyászati segédeszközök, így csak kiegészítőként funkciónálnak, annak ellenére, hogy számos teszt alapján az eredmények nagyon pontosak, minimálisan térnek el a hagyományos mérő mért eredményektől. Mivel a vérnyomásmérő órák és karkötők számított eredményt adnak a pulzusmérés eredményéből, ezért mindenképpen legalább egyszer össze kell kötni a telefonnal az eszközt és ott megadni a személyes adatokat a méréshez, amivel még pontosabb eredmények születnek. (Kor, súly, magasság) Pont emiatt, egy okosórát vagy karkötőt csak egy ember tud használni, mert rá vannak szabva a személyes adatok."
-
SirRasor
addikt
válasz
Uthenger #747 üzenetére
Nincs. Technológiailag kivitelezhetetlen. De még ha csinálnának olyan szíjat, ami el tudja szorítani a csuklódat, akkor is pontatlan lenne, mert szívmagasságban kell mérni.
Vagy pulzusra gondolsz?
EDIT: hehe, csináltak ilyen elszorítós szíjat
De akkor is megbízhatatlan...
Apple watch pölö külső bluetoothos segédszorítóval tudja mérni. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Van olyan karkötő, ami aránylag normálisan méri a vérnyomást?
Tudnátok javasolni pár típust?Köszönöm,
-
SirRasor
addikt
válasz
kishejnus #745 üzenetére
Éppenséggel tudok egyet, de nem azt jelenti, hogy ez a legjobb megoldás:
Amazfit Bip U Pro
IOS támogatás
Strava támogatás
Most nézem, hogy elfogyott és jelenleg senki se árulja, de 28k környékén volt. Szerintem pár nap, és újra lesz. -
kishejnus
friss újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani okosórát/aktivitásmérőt futáshoz, amiben van GPS (SIM foglalat nem szükséges), párosítható IOS operációs rendszerhez és a Strava alkalmazáshoz is. Amiket én találtam modelleket ezekkel a feltételekkel, kb 60-70k-től indulnak.
Tudtok esetleg ajánlani valamit, ami kicsit pénztárcabarátabb?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
-
SirRasor
addikt
Honor Band 5-öt sokáig használtam és általában pontosan mér. Néha nem mutatta ébrenlétnek, amikor átmentem babát ringatni, de a többit elég jól eltalálta.
jano_77 Mi Band 5 és Honor Band 5 mindkettő korrekt. A Honor band jobban
méri az alvást, de erősen felzárkózott a Mi Band is.
Ehhez jön az AmazFit Band 5, amiről azt kell tudni, hogy szintén Huami gyártmány, mint a Mi Band. Szoftver picit más (ZEPP), de 70%-ban ugyanaz, mint a Mi Fit. Funkciókban is ugyanazt tudja, csak papíron más szenzor van benne...vagy igaz, vagy nem.Ezen a szinten nem éri mást nézni, ha tényleg nem kell se GPS, se okosóra nagyság/jelleg.
#hpq ha tényleg nem kell GPS, akkor lásd fentebb: Mi Band 5/Honor Band 5/AmazFit Band 5
Jelenleg más nem kapható. Majd ha lesz, akkor Honor Band 6 és AmazFit Bip U is jó vétel. Az utóbbiból van Pro változat, amiben van GPS, de az már okosóra méret. A Honor Band 6 méretben átmenet a band és óra között.
Fitbitről nem esett szó. Akár jó is lehetne, ha az 1 éves ingyenes időszak után nem kéne havonta 10$-t perkálni a teljes alkalmazásért (vagy 1 évre 80$, ami jelenleg 23 500 huf). Az alap alkalmazás meg nagyon...alap.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni.
Xiaomi mi band 5 és Huawei band 4 pro között gondolkozom.
Van tapasztalatotok a kettő karkötővel kapcsolatban, melyik pontosabb stb.? Nagyon megköszönném.
Azt tudom, hogy a Huawei band 4 pro GPS-el szerelt, ez az esetemben nem lényeges, esetleg tudja a stressz szint mérést? Erről nem találtam információt.Alternatívát is elfogadok, 20 ezer forint a keret.
Előre is nagyon köszönöm! -
jano_77
nagyúr
Üdv. Mindenkinek!
Először is érdeklődnék, hogy aktív-e még a fórum vagy már feleslegesen teszem fel a kérdésemet?
Másodszor, amennyiben nem kihalt még a topik, akkor azt szeretném megkérdezni, hogy melyik aktivitásmérőt érdemes most megvenni? Feleségem szeretne egyet, elsősorban a kalória elégetés mérése lenne a legfontosabb adat, amit tudnia kellene, hogy tudja ellenőrizni az edzései során. Mondjuk 20K-ig gondolkodom, de ha 1-2 ezer a különbség, akkor az nem gond, ha az tényleg a best buy!Nem nagyon vagyok otthon az aktivitásmérők/okoskarkötők világában, tudom, hogy van a Xiaominak a Mi Band 5(vagy 4), van a Honornak is hasonló Band 5, van Amazfit-nak vmi BIP talán, de hogy melyik a legjobb, melyiket éri meg legjobban azt nem tudom, ebben kérném a segítségeteket.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
gellei
aktív tag
Sziasztok! P12 okoskarkötőről vélemény, tapasztalat?
-
Bomc
aktív tag
Szerintetek a Huawei cuccok (óra, karkötő) pontosan méri az alvást? Mert én eddig Samsung órával néztem és elég fura adatokat közölt
Most vettem egy Huawei Band 4-et és egész már értékeket adott mint a Samsung (Galaxy Watch Active 2) -
Vandie
tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Band 4 bedöglött, most van garanciális ügyintézés alatt, de nagyon kibárándultam mind az órából, mind a Mi Fit appból. Samsung Galaxy S10-em van és szemezek a Samsung Galaxy Fit-tel (nem az e-vel). Nem találtam hozzá fórumot, így itt érdeklődnék, hogy akinek van:
- meddig bírja 1 feltöltéssel?
- úszáshoz használható-e, méri a csapásokat, megtett távot? Vízállóság jellemzi,de úszásról sehol nem írnak semmit és nekem ez lenne a legfontosabb, mert heti 2-3 úszásom van + saját súlyos gyakorlatokhoz használnám.Maximum 25 ezer Ft-ot szánok rá és Xiaomi kizárva.
-
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
érdekelne, hogy meg tudjátok e mondani, hogy melyik a legszolidabb(méretét tekintve) karkötő vagy aktivitásmérő ami NFC vel bír. Ha csak simán karkötő és nem tud mást csak fizetni lehet vele az sem lenne baj, de csak ha órás verzió van akkor a legkarcsúbb érdekelne.
-
Cyborg
őstag
Igazából nem sok lehetőséged van akkor.
A karperecek mind fixen szögben indulnak el az óra testtől.
Vagy Huawei band 3-4 Pro, az szélesebb, nagyobb picit, talán jobban néz ki vastagabb csuklón is, vagy marad az okosóra.
Egy watch gt már 33tól kapható, nem sokkal nagyobb, mint egy band 3-4 pro, cserébe rendes szíj van rajta. -
BluEyes
őstag
Szia, köszi a választ. Talán nem voltam teljesen érthető. A szíj hossza is fontos természetesen, de más bajom is van, nevezetesen széles a csuklóm, a karkötő (Honor Band) nem megy rá kényelmesen.
[kép]
Tehát ennél szélesebben nyíló konstrukciót keresek, már ha van ilyen. -
BluEyes
őstag
Másik topicban kérdeztem, de ide is való a kérdés: [link]
köszi ha van ötlet! -
Cyborg
őstag
válasz
Williamgrant #721 üzenetére
Mondjuk a 4-5% is 3,14csa, most, hogy 95, vagy 100bpm, szerintem teljesen mindegy, nyugalmi pulzusnál meg szinte elenyésző, uh fogadjuk el, hogy jól mérnek ezek
úgyis csak 1 hónapig lesz érdekes
Én még azoknak is bátran ajánlom, akiknek baj van a szívével, és folyamatosan kell figyelni, be lehet állítani a health appot, hogy bizonyos érték felett jelezzen, oszt csókolom, 10 ezerből meg van oldva az egész napos pulzusfigyelés.
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Williamgrant #719 üzenetére
Én tapasztalatom szerint meglepően pontos a pulzus mérés ezekben a kütyükben, felkarossal mérve 1-2 bpm volt a különbség, akárhányszor mértem eddig.
Amúgy a honor band 5 mér(vagyis számol) véroxigént, a Band 4 nem
-
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Konditermi edzéshez elsősorban pulzusméréshez szeretnék okoskarkötőt maximum 15 ezer forintért.
Melyiket ajánlanátok és miért? En a Huawei Band 4-et, a Xiaomi Mi Band 4-et, és a Honor Band 4-et néztem. Melyik a legjobb?Köszönöm!
-
Cyborg
őstag
válasz
interstate76 #715 üzenetére
annyira én se, de asszem a bip olyan 20 körül van, és abban már van gps. modjuk nem karkötő, de nem nagy bumszli, mint a verge.
...amúgy nekem xiaomiból egyedül a Trex tetszik, de annyit nem adnék fitness trackerért. A lélektani határ nálam most a watch GT 33ezres ára körül mozog, ott már elgondolkodtató, hogy megéri-e a felárat az óra forma, és a gps.
-
interstate76
addikt
Tudom, csak nem tudtam, hogy ismered-e a Mi Bandage-et is, mert csak a Mi Fit-ről írtál.
Egyébként ha visszaállok óráról karkötőre, akkor én is Huaweit veszek, mert kell a GPS (futás közben nem szeretem magammal vinni a telefont), és ha minden igaz, akkor a Xiaomi kínálatában nincs GPS-es karkötő (bár messze nem vagyok naprakész a kínálatból).
-
Cyborg
őstag
válasz
interstate76 #713 üzenetére
Lehetséges, hogy jó vele, 2 éve használtam utoljára a mi bandage-et, utána átálltam a huawei ökoszisztémára.
Én nem mondtam, hogy ne vegyen xiaomit -
Cyborg
őstag
Kb 20k-ig azok vannak, amíg 10k-ig. A következő lépcső 30tól indul.
Nincs nagy tapasztalatom velük, én utálom a mifitet, ezért csak huawei/honor játszik nálam, mást nem is nézek.
Az olcsóbbak közt csak huawei/honor/xiaomit vennék. Tudásra kb. egyformák, Töltsd le mindkét appot(mi fit, és huawei health,az talán segít eldönteni a kérdést, hogy milyen márkánál nézelődj)
Azok közül, amiket felsoroltál, bármelyik jó.
De esetleg bringázáshoz jó lehet a beépített gps, így vedd hozzá a huawei band 3/4 prot is.
Ha nem kell gps, akkor a honor band 5 is megfelelő lehet.Aliexpressen elég jó áron vannak ezek.
-
-
Cyborg
őstag
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék okos karkötőt (esetleg okos órát, tudom ez nem az a fórum)
Amit néztem eddig :
huawei band 4 pro
honor band 5
Honor Band 5 vagy újabb ha van....
tudom, hogy ez órta még esetleg xiaomi amazfit gts
vagy meghallgatok egyéb javaslatot is...
ár 20-30 között lehet kevesebb esetleg kicsit többAmi lényeges:
Jó kijelző
Alvásfigyelés
pulzus mérés
általános fitness funkciók (nem kifejezett sportolásra csak aktivitás mérésére lesz)
Értesítések kezelése (akár válasz adás lehetősége üzenet stb.)köszönöm.
-
Woof22
újonc
Sziasztok!
Van itt olyan, aki használta már a Honor Band 5 és a Mi Band 4/5 aktivitásmérőt is?
Mi a véleményetek/tapasztalatotok?
A két eszköz között gondolkozom, de egyelőre nem sikerült döntenem.Köszi
-
balu999
tag
Sziasztok
Kerékpározok, tanácsot kérnék okos óra / aktivitásmérő óra ügyben. Szeretnék venni egy órát , ami mutatja az elégetett kalóriát. Az elégetett kalória mutatása lenne számomra a legfontosabb szempont.
Tájékozatlan vagyok a témában.
Eddig az alábbi órákat néztem: Honor Band 4
Honor Band 5
Huawei Band 4Tudnátok a fenti órákról véleményt mondani, esetleg ajánlani helyettük más órákat? A cél a súlycsökkentés és ezért figyelném az elégetett kalóriákat kerékpároz után.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest