- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
m@tthew #41790 üzenetére
Szia!
Először éeszögezném, hogy a felsorolt fejhallgatókhoz még nem volt szerencsém, általános megítélésem, olvasott cikkek alapján a következőt mondanám:
- A 450-esben van annyi, ha nem több mély, mint a K518-ban. App-sotre-okban, vagy egyéb multi helyeken ki lehet próbálni (merthülyenemvagyok, afukarmindenit, ElektroWorld, stb), talán az Árkádban van ilyen bolt.
- PX 200-II: mint minden Sennheiser fejhallgatót mostanában jelentősen túlárazottnak tartom, de lehet hogy csak haladnom kell a korral, mert olcsóbb nem lesz. Az én szememben max 15k körül ér, de a Beyeremet lehet nem adnám érte, ami jelenleg is olcsóbb (Beyerdynamic DT235) A 235 mélye kicsit lassú, azért Dubstep-hez nem ajánlom.
- Superlux HD661 még jó lehet - felpróbálást javaslom,
- illetve ha nem túl nagy utcára, és nem kényelmetlen: Shure SRH 440ATH-FC700 -> még soha nem hallottam róla.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
m@tthew #18870 üzenetére
slux 681B-ről váltottam én is Sexi-re, igaz nekem sikerült LP-t szereznem. Drasztikus a különbség, a Sexi javára természetesen, mind kényelem, mind hangminőség terén. Mondjuk a velúr párna / zsepi mod ehhez is ajánlott.
Nálam p87 féle erősítő tökéletesen kihajtja.
Szerintem amúgy simán van annyi mély benne, mint a 681B-be, ha nem több. Bár az is lehet, hogy a magasok kevésbé nyomják csak el. -
Slownz
senior tag
válasz
m@tthew #18866 üzenetére
Megéri!
Amire figyelj az átvétel során, hogy a gumi cucc, ami beállítja az ideális méretre a fejpántot milyen állapotban van. Amennyiben el van lazulva (amire azért sok esély van), akkor számolj azzal, hogy azt ki kell majd cserélned. Emellett érdemes megkérni az eladód, hogy kapja szét és csináljon egy fotót a belsejéről, hogy biztos MP sextettről van-e szó.Plusz lehet fülpárnát is cseréni kell, thomann-tól lehet rendelni 5-6k-ért velúr párnát hozzá.
Készülj fel arra, hogy 600ohm-os cucc, tehát mindenképp kell alá erősítés.itt van még egy kis segítség a K240 család eligazolódásában.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest