Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
válasz
Santi22 #105549 üzenetére
De a legmókásabb számomra, hogy ezért a pénzért csak a fél egeret adja oda.
Így ráírhatja hogy ez az egér csak 23,5g és hogy nekem ez milyen jó, úgyhogy ez picit drágább, csak az marad ki a gondolatmenetből, hogy azért ilyen könnyű mert az egér másik fele benn maradt a gyárban. -
válasz
Santi22 #105534 üzenetére
Jaja.
Sose látni. Egyébként szerintem minőségi problémák miatt nem akar jönni.
Több helyen olvasom, hogy az akku nincs megfelelően odaragasztva az egér belsőjében és zörög, mozog, plusz a fő gombokkal is volt valami. Inkább javítsák és csússzon, mint kiadjanak egy qc problémás egeret. -
-FreaK-
veterán
válasz
Santi22 #105506 üzenetére
Tényleg, már el is felejtettem, a múltkor néztem is, hogy mintha nagyon hasonló lenne, és tényleg.
Ráadásul csak 36gr papíron... hm.. ki kéne próbálnom
szerk: most látom, hogy Péter is csinált róla videót: SCYROX V8 review | Eszméletlen!
-
Enton
addikt
válasz
Santi22 #105146 üzenetére
Három tippem lenne:
Waizowl ogm pro: [link]
Zaopin z2 4k: [link]
Ha érdekli vezetékes is kicsit olcsóbban van cm mm730: [link]A zaopin z2 olyan 1 hónapja van nálam és minőségben drágább egereket tud magamögé keverni, első töltés 3dik egérként használva 1k+performace 18napig tartott(16% irt a programja tovább nem akartam meríteni, mert már 2 alaklommal ezelőtti gépváltáskor már rögtön lekapcsolt, vevő kábel újra ki-be illesztése után még órákig használtam), kábelen lógót az első 5-6 napban ott sem láttam tőle semmi furcsát 1k-n kábelen ez a max is.
Cm mm730 meg egy bugetebb kábeles jó szenzoros jó klikkes könnyű egér.
Mind a kettő nagyon kényelmes nagyobb egér kedvelőként palm-ra.
Az ogm pro meg nagyon jó áron megy és alakra sem rossz, de még eddig nem próbáltam. -
válasz
Santi22 #105149 üzenetére
A Kysona-val kapcsolatban az M600 az első gyakorlati tapasztalatom, ellenben a maga márka a maga területén 'neves' és sok budget logó alá dolgozik be mint OEM, pl. Ajazz, Attack Shark, etc.; illetve jó eséllyel a 'nagy' logók (Cherry, Lenovo, Keychrone, Pulsar, CM, etc.) alá bedolgozó OEM cégek n+1 oldalága. Ez egy ilyen kínai dolog, ha jól veszem ki - és én is csak az elmúlt egy-két hónap kutakodásából körvonalaztam ezt össze, szóval nem tényszerű.
-
Santi22
aktív tag
-
milan26
senior tag
-
Speedy007
őstag
válasz
Santi22 #104808 üzenetére
Őszintén szólva ebben nem vagyok benne biztos. 500-ra van le véve report rate és 1600-ra pointer 100%-ról pár perc alatt merült 4%-t. Olvastam itt talán halottam YT-n teszten hogy gyakori az effajta gyors merülés a ki akkumulátor miatt a Keychron egereknél. Minden lehető legfrisebb.
-
camper
tag
válasz
Santi22 #104780 üzenetére
Nem azt mondom hogy nincs ilyen, de nekem tőlük van 14ért az - akkor - 25ezres egér és átment a Razer termékregisztráción, meg ki is bukna nálam ha valami nem lenne kerek, főképp hogy van összehasonlítási alapom.
Meg kell venni, be kell regisztrálni, ha elakad már ki is derült. Ha nem kerek én csak az emag-ig megyek, a többit már ők intézik. Gondolom én, nyugtass meg hogy így van és nem nekem kellene a Pashenshun nevezetű céggel birkózni.
-
-
válasz
Santi22 #104540 üzenetére
Hehe, az igen, elég vicc
fogpiszkálóval szoktam...
Az mondjuk, hogy volt nálad 1-1 az nem azt jelenti hogy mind tökéletes. Nálam már volt több is több színbe, javítottam is őket ugye meg vittek alkatrészt is hozzájuk szóval nem 1-1db után vontam le ezeket a következtetéseket hanem nagy átlagba mi a tapasztalat velük. Biztos van belőle jó meg ami tovább bírja de azt tudom h Atlantis OG az nem egy tök jó build sajna. Thorn az jó forma, klikkek hát inkább meh kategória. Coating Atlantis OG-n nulla, fos csúszós semmi, Thorn egy minimálisan jobb de az is hasonló csúszós nem túl jó, Fnatic változat 1 kicsivel jobb de az se ATK szint, ATK és társai sokkal jobb coating-al rendelkeznek. + volt aki ájuldozott a gyári Lamzu talpaktól hogy mennyire jók, hát sztem ATK/stb. talpai simábbak és gyorsabbak, egyszerűen jobbak. Lehet nem annyira tartósak de mégis jobbak. A Lamzu-é olyan mintha corepad talpak lennének rajtik kb. hasonló érzet, nem túl prémium, bár van aki azokat szereti de azok általában nem teszteltek még tömérdek talpat. A belső felépítésük/ház szerkezete stb. hát azt is egy fokkal jobbnak érzem a 3 betűseket bár nem igazán kellett még őket szerelgetnem szerencsére de Lamzukat szétszedni nem olyan jó, olyan gyenge hajlik nyeklik nyaklik minden benne, pillanat alatt el tud pattanni vagy nem akar szétpattanni, tetejük ha az aljához nem csatlakozik úgy hajlik mintha papírból lenne. Kicsit túl puha anyagból gyártják sztem őket és emellett azok a bepattanó műanyag részek amik összefogják túl erősen tartanak néhol. Amíg nem kell szerelni ok, de amint kell már nagyon óvatosnak kell lennie hogy megőrizzük az eredeti vagy lehetőleg jobb állapotot
.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Santi22 #104228 üzenetére
Elsősorban elnézést kérek, nem hibáztatni akarok senkit. Csak 2-3 vélemény feszült egymás ellen és nem volt egyik egér sem, ami ha fog csikorgatva is de kapott volna több szavazatott aka "szódával elmegy" szinten. És ha azt nézem az Asus egerem két év alatt kétszer volt szervízben (másodszorra nem tudták javítani, visszakaptam a vételárat -emag), valamint razer szinten kicsit bizonytalan vagyok egy Razer Kraken füles végett.
Tudom, hogy csóró vagyok, de nem ismerek jobb fórumot ahol véleményt kérhetnék. Külföldi oldalak pedig árak, elérhetőség szempontjából nem relevánsak.
Ha futná 30-50e Ft-os egérre nem bolygatnék senkit, se fórumot, se tesztek kommentjeit. Elnézést, ha bárkit megbántottam. Nem háborgatom a fórumot többet feleslegesen. Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
-
RAMyMamy
tag
válasz
Santi22 #103972 üzenetére
Igazabol szerintem ha nem jatszol kompetitiv jatekokkal, nem kell annyira betonbiztos stabil wireless technologia, nyilvan van a SS-enel jobb is, de egy mezei usernek valszeg az is mar megvaltas a kabel utan, es megsem gagyi BT. Persze jo szivvel nem ajanlottak az egereik (en inkabb a gyari encoder miatt nem ajanlanam az Aeroxokat, TTC White van bennuk, ami nagyon lutris).
-
Tin
veterán
válasz
Santi22 #103859 üzenetére
Akkor hülye vagyok, azt hittem, hogy az ergonomikus egér az, aminek ilyen hüvelykujj támasza meg emelt háta van, de akkor az ergo annyi, hogy nem szimmetrikus?
#103858 koxx: a kicsi egerektől előjön a kéztő alagút szindrómám. Csak a legnagyobb egerek jöttek be eddig. Persze mivel nem vagyok gamer, az is lehet, hogy totál sz.rul használom az egeret játékban
-
Tin
veterán
válasz
Santi22 #103855 üzenetére
Most nem ergo kell, az van amúgy is.
Szeretnék kipróbálni egy ilyen fórumos ajánlásos könnyű wireless gamer egeret, játékra. Ritkán játszom, most egy vezetékes DA3.5-öt használok rá, nagy a kezem, méretben ez a jó. Múltkor a Pulsar Xlite v3 Large-ot ajánlották nekem, csak gondoltam megkérdezem, hogy még mindig az az ajánlott-e, illetve esetleg valami más ebben az árkategóriában. Maxgamingről rendelném, szóval onnan valami. Fogás leginkább fingertip.
-
Tin
veterán
válasz
Santi22 #103853 üzenetére
Simán, asszony mondta vegyek neki valami vezeték nélküli egeret, mert a mostanit nagyon utálja (valami régi Microsoft egér, amit iyen BF akcióban lőttem), hát mondom simán behúzok neki egy ilyet, ennyiért gyakorlatilag az alapnál éppen 1 fokkal jobb egereket kapni. Meg szerintem rendelek még egyet mindjárt tartalékba.
Na és a második kérdésemre mit mondanál/tok?
-
-
maximilian4
addikt
válasz
Santi22 #103783 üzenetére
Ne viccelj már ember. Láttam én már kevesebb infóval is mézás mázas egymást majd felfaló válaszokat. Mondd már meg mit kell még írni egy érdemi válaszhoz? Sztem több mint elég konkrétum. Rival 100 formája, vezetéknélküli, claw grip, összeg. Magasságom, plusz deréktól lefelé a mereteim?
-
Freeman007
senior tag
válasz
Santi22 #103749 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, felírom a listára és számításba veszem a döntés során. Takarítani egy öröm lehet, a tervezőjét főállásban erre a munkára kárhoztatnám.
Az egerek tekintetében meglehet, hogy laikus vagyok - ezért is fordultam Hozzátok tanácsért - de rendelkezem műszaki ismeretekkel. Számomra egyértelmű, hogy ebben az esetben a vezeték nélküli nem nyerhet, de győzzél meg, esetleg ajánlj egyet a #103740 Freeman007 hsz-re, pro és kontra.
"Egyrészt nem feltétlen kell plusz súlynak lennie a vezetékesnek," - a plusz súly nem a vezetékes hátránya.
"de a vezeték nélküli mégis nagy ugrás élményben" - neki tudom vágni a 3 méterre lévő falnak- avagy lehet elemet cserélgetni, töltögetni?
""átviteli sebesség": ???" - adatátviteli sebességre gondoltam, vagy válaszidő ha úgy tetszik.Nem kioktatásnak szántam a hozzászólást hanem összeszedtem gyorsan néhány érvet, nem úgy mint #103742 -FreaK- hogy engedjem el a vezetékest. Nem találtam eszmefuttatást, hogy miért jobb - avagy user error a keresésben, megszánhatnál némi linkkel ha egérajánlóra nem futotta.
De tessék, győzzetek meg arról hogy miért jobb a vezeték nélküli. Hasonlítsatok össze két általatok választott egeret (gyártó, ár, dizájn tökmindegy). Ne a mandulát hasonlítsátok össze a naranccsal. Azonos gyártó, azonos kinézetű egere drótos és drót nélküli kivitel a korrekt összehasonlítás. Pl: [link] kicsit legörgetsz és szépen egymás mellett vannak a nyers adatok.
-
arnes
junior tag
-
-
arnes
junior tag
válasz
Santi22 #103739 üzenetére
Hát ezt én most meg is vettem
max-on most "csak" 84 pénz. Itthon most jóval többnek néztem. Még postával együtt is. Első menő egerem. Na jó, nem panaszkodom az anywhere 2s-emre se, de eredetileg ezt cipelős laptop mellé egérnek szántam, de a kezem alá ragadt. De most... de most. Köszi.
-
válasz
Santi22 #103542 üzenetére
Hát ha csak az Alzát nézzük akkor ez pl. sokkal jobb ajánlat [link] , sokkal jobb build, mondjuk nem ergo de az M3 Gen2-nél még a Gen 1 is jobb volt ha nem is minden szempontból de minőségibb érzete volt 100x. Vagy ha rádob még 1 kicsit akkor már kapni SS Prime+ot ami mérföldekkel jobb egér és az pl. ergo
[link] [link] de még az M4 wl is jobb ajánlat összességében [link] .
-
-
válasz
Santi22 #103086 üzenetére
Pontosan tudom, hogy értette, de van amikor az ember hajlamos végletekben gondolkodni és beszélni.
Szín és szín között is van különbség eladhatóság szempontjából.
A fenti egér meg nem lila, hanem egy átmenetes szín a feketéből lilába. Más kategória.
De az elmondható, hogy nem minden szín ami eladható. -
pandras83
őstag
válasz
Santi22 #103027 üzenetére
Hát ja, ezt látnom kellett, kösz neked is az óvó tippet.
Egy jó nagy, TikTokkereknek kiküldött scam az egész termék, úgy ahogy van. Az oldalsó gomb meg a szenzor gond kizáró okok nálam is. Lehet, hogy nálam kevésbé óvatlan Stalkerek tömegével fogják beszopni a szépen felmatricázott egerüket.
Remélem maga a játék megközelíti azt a szintet, amit várok tőle. Durva lett volna ott ülni egy szar egérrel egy szar játék előtt. -
-
-
válasz
Santi22 #102816 üzenetére
A Gmail forditotta le automatikusan.
De igen, le a kalappal elöttük.
Írtam, hogy nem az egér hibás, hanem a firmware, mert ha visszarakom a korábbi firmwaret minden rendben.
Nekem ez így nagyon szimpatikus. Egy cég nem attól jó, hogy milyen marketing rizsát nyom, hanem ha bajod van azt hogyan kezelik.Es az egerük meg kurv@ jó. Elfogalatlanság nélkül írom.
-
RAMyMamy
tag
válasz
Santi22 #102772 üzenetére
Multkor vittem gariztatni egy egeret, percekig nezegette, fogdosta, megrazta, szanaszet nyomkodta az ember a boltban, mielott atvette volna. A talpa cserelve lett, mondtam neki, hogy szetszedve ettol nem volt, csak mivel a gyari mar elkopott, ezert muszaj volt. 3x hivta fel a fonoket, hogy mi legyen vele. Mintha direkt a kamu indokot kereste volna, hogy miert nem foglalkoznak vele, holott "sima" encoderes volt, tipushibaja annak az egernek (TTC Silver
).
Nemreg egy itteni tag fordult hozzam, hogy a FixIt elhajtotta a meg boven garis, zörgős Superlight-javal, hogy biztos foldhoz vagta, mikor a gagyi ketoldalu ragasztoval felfogatott akksi jott ki a helyerol, ami tipushiba.
Ugyhogy en nem vennek ra merget, hogy egyszeruen cserelik, ha megis, akkor oda kell csapni az asztalra hozza... -
nutella1
őstag
válasz
Santi22 #102652 üzenetére
Nem próbálkozom, nekem is van eszem, és nem 70 ezer forint (egyébként akármennyi, téged miért zavar?). A fele, amennyiért vettem. Görcsösen ne ragaszkodj butaságokhoz, kérlek. Minden mással nem felesleges próbálkozni, csak nem éri meg a próbát, ha már valami 21 éve folyamatosan bevált, ez a különbség.
-
wreakz
tag
válasz
Santi22 #102652 üzenetére
Igy ahogy mondod, én is ezt vallom
A sok próbálgatásból hamar összejön a bevált egér ára, és csak abból amennyit buksz a próbálgatással.
Szerintem az utóbbi pár hónapba megfordult nálam 6-8 egér mire megtaláltam a "jót" amin még kapcsolót cseréltettem illetve gripeket rendeltem hozzá.
Ezt pedig egy MM710 -ről váltás generálta, nem hogy megvettem volna a MM712-öt azt csók(Szerencsére nem hétköznapi egerek voltak ezért nem sokat búktam, sőt egyiken nyertem is
)
-
nutella1
őstag
válasz
Santi22 #102611 üzenetére
Elmesélek neked egy, azaz kettő esetet. Kétszer futottam bele abba a hibába korábban, hogy Razer csúcskategóriás egeret vásároltam az elmúlt években. Mindkétszer, a bal klikk használhatatlanul behalt. Teljesen. Gyakorlatilag a semmitől. Normál hétköznapi használattól. Azóta kerülöm a Razer egereket. Messziről. Ha az Asus-sal ugyanígy járnék, ugyanúgy kerülném. Remélem érted, amiről beszélek. Nem a logo a fontos. Viszont, ha a logo alatt/címén, minőségi terméket kapok, persze, hogy azt vásárolom. Hülye lennék nem azt venni. Statisztikák, grafikonok, szubjektív vélemények nem érdekelnek. Számítanak, de nem befolyásolnak. Csak a saját tapasztalatom.
-
válasz
Santi22 #102643 üzenetére
A külön audio controller része szerintem anno elég jó selling point volt.
Persze az utána érkező Blackshark V2 Pro már más kávéház. Fájt a szívem eladni, de sajnos amióta a kontaktlencséről visszatértem a szemüvegre, nálam a fejhallgatók kiestek, mert nem szeretem, ahogy nyomják a szemüveg szárat.@krono. melyik hozzászólásra gondolsz pontosan?
Razer headset-ek alapból bass heavy cuccok, de a Synapse-ben elég jól be lehet állítani a hangzást, csak idő és türelem kérdése. Nekem kb. egy hétbe telt mire sikerült élvezhetővé varázsolni a Kraken hangzását. Nyilván nem lett olyan, amire egy audiofil azt mondja, hogy ez igen, de az én igényeimnek megfelelt.
@FireKeeper hát igen, a Krait és a Diamondback Chameleon voltak anno azok amikre mindig folyt a nyálam akkoriban, csak nem volt rá akkor még elég cash-em.
@koxx ennyire érezhető számodra a különbség a szimmetrikus púp (V2) és a hátrébb tolt púp (V3) valamint a 2mm-es magasság között? minden más dimenzióban szinte ugyanaz a kettő
-
nutella1
őstag
válasz
Santi22 #102611 üzenetére
Ez az okfejtés azért nem helytálló, mert eleve és élből azt feltételezi, hogy az Asus Rog címen szemetet ad el. Ami, ugye nem igaz. Az, hogy túlárazott, igen. Nem a Rog logo fontos. Illetőleg a saját látókörödből indul ki a kérdés. Nyilván nem fogok parttalan témába bocsátkozni a kérdéskörrel kapcsolatban.
-
-
válasz
Santi22 #102576 üzenetére
Sokkal. A polling rate jelentős mértékben befolyásolja az akkuidőt.
---------------------------------------------------------------------
(#102580) Csandi: Már megörültem, hogy megvan, mire váltom le ezt az atomhulladék Merryfair Spinelly-t, de jó az ~340-nek is. Valami nagyon durva akciót foghattál ki.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Santi22 #102228 üzenetére
Nekem az M2-hoz ir szazalekot is.
Kellett hozza frissiteni a dongle meg az eger firmware-et is (gyarilag RC volt mindketton), elotte konkretan osszevissza mutatta, par percenkent mindket iranyba valtozott. BT-on irja az app, hogy tedd at a sajat radiojara, akkor tud rola infokat mondani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest