Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- LG V30 - vezércsel
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok következő egerek között gondolkodok:
RAZER DeathAdder v2 Black Edition
LOGITECH G500 Gaming Mouse
LOGITECH G300 Gaming Mouse
Logitech G700
RAZER ImperatorTi ezek közül melyiket ajánlanátok ? Fontos a tartósság és a kényelem. Logikusan játék miatt venném
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
Azért árban elég nagy különbség van DA -t megtapizom aztán kiderül.
Amúgy a Razer DEATHADDER 2013 4G verzió az jobb e vagy rosszabb a Black Edition -ös Razernél ?
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Igazából akkora hardcore gamer nem vagyok csak a mostani lassan 8 éves a4 tech x750f egerem akarom lecserélni (semmi baja nincs csak haladni akarok a korral) valami pontosabb rágcsálóra. Szeretném, hogyha az új is ilyen sokáig jó maradna. Szerintem sima BE lesz ebből
Köszi a segítséget
-
Pocok256
veterán
válasz kristof123 #22213 üzenetére
Ha fogás szerint kéne választani akkor g500 -at vagy g700 at vennék de azok úgy emlékszem nem ajánlottak.
-
Pocok256
veterán
válasz kristof123 #22219 üzenetére
Lehet hogy igazad van egyelőre vettem egy razer orochit (laptopom van és ott jól jön néha a vezeték nélküli cucc) de lehet becserélem holnap egy razer DA 2103 -ra.
-
Pocok256
veterán
válasz WolfheartGR #22231 üzenetére
Razer orochi sensor téren hogy áll ? Mert látom, hogy a laser nem igazán prefarált.
-
Pocok256
veterán
Amúgy én most az orochit 2400 as cpi n használom windowsba alapon hagyva és cs go ba asszem 5,32 körül van a sensem. De én világ életemben mqgas senses voltam szerintem a sok stratégiai játék miatt.
-
Pocok256
veterán
Olvasgassatok és a vitát szerintem itt le is lehet zárni ....
Amúgy meg mint minden ez is relatív.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz WolfheartGR #22299 üzenetére
Igen ott tévednek, hogy ezek a szenzorok nem nyújtanak minden dpi/cpi értéken ugyanolyan minőségét attól, hogy egy egér 6400 dpi/cpi re képes nem fog ugyanolyan megbízható lenni 6400 on mint 800 on. Tetejébe az emberi kéz sem pontos és a low dpi kitudja küszöbölni ezeket a hibákat. Legalábbis kis kutatás után én ezt szürtem le.
-
Pocok256
veterán
Viszont ki fogom próbálni ezt a fordulasos senses cpi s dolgot viszonylag tag keretek között mozog a razer orochi cpi tartománya vonalzo és cs go avagy q3 is van szóval a holnapi programom adott B-)
-
Pocok256
veterán
válasz INTELligent #22500 üzenetére
Razernel ha van hozzá synapse akkor tuti.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok általános felhasználásra semmi játék nem lesz vele. Keresek lehetőleg vezeték nélküli egeret kb 20k környékén ha olcsóbb az sem baj. Otthon egy razer orochi egerem van azzal teljesen megvagyok elégedve viszont az irodába nem szeretném hurcolni ezért kellene egy másik rágcsáló.
Elvárások:
-Görgője benyomható legyen (új lap megnyitása a háttérben funkcióhoz)
-Oldalán +2 gomb legyen böngészőben előre hátra funkcióhoz.
-Stílusra és méretben a logitech performance Mouse MX jön be viszont a gyakori 2 kattintásos hibája miatt félek megvenni.Valami ajánlott alternatíva.
-
Pocok256
veterán
Mondjuk az oldalán lévő gombtenger kicsit sok, de kitudja programozáshoz lehet be lehet macrozni egy két értelmes keyboard funkciót is.
-
Pocok256
veterán
válasz bbdzyx #37582 üzenetére
Köszi szépen már szuperál is nálam
Orochi egeremhez képest ami először szembetűnik, hogy míg az orochi egész teste csúszásmentes minden kis porcikája addig a DA oldala nem és itt máris érzem a nagy különbséget fogásélményben és izzadás szempontjából is.
-
Pocok256
veterán
válasz jaffa 2843 #37628 üzenetére
Mit csinál az a razer synapse én eddig semmi kémkedést nem vettem észre o.O
-
Pocok256
veterán
Razer deathadderem középső gombja fél év használat után beadta a kulcsot. Szerencsére a félre tett razer orochim tökéletesen megy már 2 éve így tudom mivel helyettesíteni. Viszont érdekelne, hogy van e valami megbízható egér ami tuti nem romlik el 2 év múlva nem lesz bugos a görgője a gombja nem kattint kettőt és képes 2500 dpi n megfelelően működni ?
-
Pocok256
veterán
sacc per kábé 12 vagy15k körül vettem anno. 3,5G t.
Mindenesetre maradnék én a razernél mint márka mert az orochi egerem nagyon bejött. Viszotn ami tetszik az a Mamba TA lenne, csak nem tudom menynire megbízható az is ?[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz dobragab #41420 üzenetére
Mostani orochim is asszem lézeres és 100% ban megvagyok elégedve vele mostani igényeimet kielégíti. Arra jöttem rá, hoyg nekem az ilyen kis egerek a kényelmesek. Mondjuk ennél kisebb már nem kéne viszont a formája nagyon bejön nekem. Kérdés jön e frissítése az orochinak valamikor ebben az évben vagy ne várjak rá ? Vagy van valami alternatíva ?
-
Pocok256
veterán
Sziasztok egeret keresnék magamnak amit eddig használtam két darab deathadder egeret most egy deathadder elite egeret használok egyik egér sem bírt 1 évnél többet, mindegyiknek a bal gombja ment tönkre, szóval a razer nálam kilőve az itt lévő elite egér konkrétan 9 hónapot bírt ki szóval inkább szétzúztam és kidobtam a kukába.
Lényeg... valami ilyesmi felépítésű egérre lenne szükségem mint ezek voltak talán egy picit kisebb jobb lenne oldalsó gombok ugyanúgy kellenének és jó lenne ha legalább 2 évet kibírnának. Ár egyáltalán nem számít.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz kemotox #69677 üzenetére
Nem igazán érdekel,egy 20k+ os pérmium termékbe ne én cserélgessek alkatrészeket vagy vánszorogjak gariztatni annál jóval drágább az időm és épp azért veszek ilyen árfekvésű egeret, hogy ne kelljen ilyenekkel foglalkozni. Természetesen megeshet, hogy épp egy selejtet kapok, de ez már a 5. razer egerem azon belül is a 3. deathadder és mindegyik deathadderemnek ugyanez volt a baja szóval no way elmehet a razer a sunyiba.
-
Pocok256
veterán
Akkor most már csak az a kérdés mi a diffi g703 és g403 között mindkettő lehet vezetéknélküli egyedül annyi a differencia, hogy a g703 nak minőségibb kapcsolói vannak, na meg g403 at nem lehet spéci egérpaddal tölteni ? (mert ha nem tévedek kinézetre is ugyanazok.)
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
Köszi skacok
Akkor g703 később meg lehet lesz mellé egy powerplayes cickány pad
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Stellar Blade
- Építő/felújító topik
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még több adatközpontot visz Olaszországba az Amazon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Z210 SFF netezős PC i3 / 4GB / 250HDD
- Bitmain Antminer L9 - 16GH/s Scrypt (DOGE + LTC) Bányászgép - Kupon kedvezmény!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Be Quiet! Shadow Rock 3 CPU hűtő eladó! (Garanciális)
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest