- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
válasz
nutella1 #102660 üzenetére
Elfogadom, de egyébként nem kell elfogadni, miért kellene?
A "a bevált dolgon ne változtass elv" a legtöbbször működik, sok ember vesz így dolgokat és nem érdekli, hogy kaphatna jobbat is vagy anyagilag jobban is járhatna, mert nem ez a szempont. Itt a szempont, hogy működjön és jól működjön, megbízhatóan, ezekkel pedig nem volt gond saját 20 éves tapasztalatok során, ezért semmi oka rá, hogy elhagyja a járt utat a járatlanért. Abszolút érthető és el is tudom fogadni, de nem KELL elfogadni.Mondok egy durvább példát, valaki idejön, hogy Hamát vásárol évek óta és 5ezertől nem költ többet egérre, mit ajánlanánk neki? Valószínűleg azt ajánlanánk, hogy dobja a szemétbe ezt a gondolkodást, nem fogjuk elfogadni, mert nem KELL elfogadni.
A te eseted más, mert alapvetően ezek minőségi cuccok és lehet azonosulni ezzel a gondolkodással (pl itt a Razeres srác is hasonlóan szerelmes a Razerbe, mert neki az vált be) meg lehet vele nem azonosulni, úgyhogy nyilván nem ennyire sarkos a dolog, mint a Hamás példámban, csak érzékeltetni próbáltam egy erősebb példán, hogy nem KELL mindig elfogadni a másik véleményét, gondolkodását.
-
Santi22
aktív tag
válasz
nutella1 #102658 üzenetére
Minden értek csak egyet nem értek ezzel, de hát egyrészt nem kell egyet érteni, másrészt meg ki kérdezett engem. Attól még a véleményemet tartom, akkoris ha olyan, mint a segglyuk ugye. Bár ez egy fórum, azért járunk ide, mert érdekel a másiké, én is ezért igyekeztem megérteni a tiédet.
-
Santi22
aktív tag
válasz
nutella1 #102656 üzenetére
Itt aki görcsösen ragaszkodik dolgokhoz az te vagy és részemről nem para, nem zavar, hogy ez a hozzáállásod, csak próbáltam megérteni. Hogy eddig nem mondtad el, hogy féláron volt és hogy vehetek én is fél áron Keris 2-t az mondjuk zavar, mert 35-t nekem is megérne.
szerk.: korábban leírtad, hogy használtan vetted féláron, my bad
-
Zaied
addikt
válasz
nutella1 #102651 üzenetére
A mechanikus kapcsolós egereknél igen gyakori probléma, van ahol pár hónap után jelentkezik(a páratartalom és a kapcsolók milyensége/"beállítása" nagyban befolyásolja a dolgot), a vezeték nélküli egereknél állítólag hamarabb jelentkezhet, hallottam egy ilyen legendát.
Oké, de akkor miért használod a fórumot, ha csak magadra hallgatsz?
-
Santi22
aktív tag
válasz
nutella1 #102609 üzenetére
Én is érteni vélem csak mégsem értem.
Most itt van ez a Keris 2. Tegyük fel ez 30ezerbe kerül és az van ráírva, hogy Pulsar, akkor nem veszed meg?
Tényleg az a selling point nálad, hogy rá van írva, hogy ROG meg rajta a ROG logó?Hogy lehet így bármit vásárolni?
+1 Csandinak amúgy, én is így vásárolok bármiféle tech cuccot, ahogy #102603 -ban írja, ez az észszerű, tudatos vásárlás szerintem.
-
Csandi
őstag
válasz
nutella1 #102601 üzenetére
Szerintem ezzel kevesebben vannak így, főleg itt ezen a fórumon. Én bármilyen tech cuccot veszek simán napokig-hetekig azzal töltöm a szabadidőm, hogy kb. Az adott termékből (most pl. Soundbart vettem) teljes kínálatot minden árfekvésen végignézzem, reviewk, tesztek, reddit kommentek, aztán összevetem a kutatásom után a tanultakat és úgy választom a lehető legjobbat. Nem csak rábökök valamire, hogy ez tetszik és veszem. Megőrítene a tudat, hogy kiadtam valamira pénzt, és közbe lehet, hogy jobbat kaptam volna olcsóbban/ugyanannyiért, vagy sokkal jobbat picit drágábban. Tehát általabán a legjobbat keresem, aztán ha arra épp nem futja akkor vagy összespórolom rá, vagy megkeresem mi a legjobb ár/értek arány de úgy, hogy közbe minél közelebb az echte legjobbhoz tudásban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #102547 üzenetére
"De például nekem a 3200 DPI már túl gyors, és nem vagyok annyira eredményes vele, mint 1900 DPI-n."
Át kell számolni a sensitivity-t, és akkor ugyanolyan eredményes leszel vele, csak elhanyagolhatóan alacsonyabb motion delay-ed lesz."Itt inkább a tudat, ami számít, az életérzés, hogy "nekem egy ilyenem van."
Az ilyesmit nem az ASUS portfóliójában keresed.
"Szerintem mindegyik gyártó "túláraz"."
A Pulsar és az Xtrfy például nem, ahogy egy VGN/VXE/ATK sem. Mondjuk egy Zaunkoenignél meg érthető az ár, a tervezés és a gyártás körülményeit ismerve.
-
Csandi
őstag
válasz
nutella1 #102547 üzenetére
Irreleváns a dpi ha nem mondasz mellé ingame sensit és ezáltal cm/360 fokos fordulatot a játékban.
Amúgy meg ja 1600dpi a legjobb opció latency miatt, utána játékban igazítsd ahhoz a sensid.
vannak erre kalkulátor programok is, hogy egyik játékban a sensi minek felel meg a másikban, nekem pl. mindenhol ugyanaz volt a sensim szerintem vagy 10+ évig, de akkor még 400 dpi-n. Aztán jött az info hogy 1600 jobb latency miatt, akkor dpi fel 1600-ra, ingame sensi megnegyedel és ugyanott vagyok. Ja windowsban gyorsabb de azt kit érdekel.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
nutella1 #102511 üzenetére
Összefoglaló:
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben...így könnyebben tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest