- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
milan26 #105093 üzenetére
Ennek a topiknak nem az a címe, hogy: ajánljunk rossz egeret. Bejön valaki, keres egy egeret, de ha annál van jobb, vagy a kérése választása elavult, akkor azt ne várja senki, hogy itt a hozzáértők azt javasolják.
Ettől még nem néz le senkit és nem dühít fel. Max ti dühítitek fel magatokat feleslegesen.
Az egér súlya is rendre előkerül: Igen, sokkal könnyebb és jobb játszani egy könnyű egérrel mint egy nehezebbel. Amíg nem próbálod ki, addig felesleges is dühöngeni, hogy a legtöbb szaki nem támogatja a heavy kategóriát.
Sorolhatnám, de remélem értesz. Nem besértődni, meg hisztizni kéne, hanem elfogadni a jószándékú segítséget!
Itt mindenki javaslatot kap, de a döntés a a useré.
És dgdb kollégának igaza van: Pont az ilyenek miatt lesz egyre kevesebb szakértő tanács. -
Valkűr
addikt
válasz
Mi a lehurrogás? Az hogy normális terméket ajánlanak a drága nagynevek alá rejtett hulladékok helyett?
Végülis senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy ide kell járni! Ha nem tetszik keress jobb helyet, de itt nem kell azért megszólni másokat mert nem akarnak xarokat sózni rád!
Én a helyedben újra átgondolnám a dolgot és elnézés kérés után elgondolkodnék hol is rontottad el! -
-
válasz
Hát ne haragudj meg, de vettél az ajánlások ellenére egy olyan egeret, ami kényelmetlen számodra...
Egy probléma van, hogy a jobb oldali gomb egy kicsit, 0,5mm beljebb van, mint az alatta lévő ház, ezért ott egy éles perem keletkezett. Nem tudom, hogy ez általános dolog vagy egyedi hiba nálam. Egyébként nem zavaró, de ha direkt nekiszorítom az ujjam, akkor vág. Lehet ezt valamivel csiszolni?
És van aki ezt meg meri jegyezni, konstruktívan, hogy még ad egy alternatívát a legrestriktívebb igényedre aminek kipróbálásához még nem is kell pénzt áldoznod (billenő görgő vs gesztus vezérlés)... és ezen te felkapod a vizet.
Sorry, de ez itt nem az "önigazoló topic rossz rágcsáló választása esetén IS".
De ha ettől jobb neked, jól választottál, használd egészséggel.
-
dqdb
nagyúr
válasz
milan26 #105091 üzenetére
Ez a topik leginkább csak farokméregetésről, és szakbarbárságról szól.
Még nem, de közel van ez az állapot. Még pár ilyen hozzászólás, és az utolsó olyan emberek is leépnek innen, akiknek van tényleges tapasztalata a választékkal és képes szakmai ajánlást adni, aztán eljön a szakbarbárság várva várt kánaánja. -
ViZion
félisten
válasz
milan26 #104904 üzenetére
DPI gomb nem fog piszkálni, mert az az egér alján van... Fent a színeket lehet kapcsolgatni asszem. Ezt nem szoktam nyomkodni rajta
Ilyen egér van/volt és a következő is ez lesz (megrendeltem, igaz az első csak 1,5 évet bírt, de hátha garizható). Ár/értékben bajnok szerintem, ~13,5k szállítással. -
amol
addikt
válasz
milan26 #104867 üzenetére
Szia! Én is most vettem akciósan (LIX WL), mert a G102 elkezdett duplán kattintani. Nekem nem ez vele a gondom, de most hogy írtad, valóban, ez is.
Valamint az hogy kicsúszik a kezemből, nem tudom emelgetni és ha vezetékes módban használom akkor folyamatosan villog zölden a görgő amint feltöltött. Szeretem ha világít és nem kell keresgélni, vezeték nélkül nem hiszem hogy sokáig bírja így. A GEM/GEM+ is ennyire csúszós? Külön alkalmazást kell telepíteni hozzá és Thock billentyűzethez.Amiért jöttem: G102/203 után egy Strix Impact III kényelmes lenne vajon? Úgyis fent van az Armoury Crate. Illetve próbáltam Katart, az bejött. Nekem az olyan egerek nem kényelmesek amiken nincs jó grip oldalt és/vagy lefele kiszélesednek.
köszi -
LZs?!
aktív tag
válasz
milan26 #104804 üzenetére
Használd megelégedéssel, jó egér. Nagyon korrekt módon össze van rakva, ha (gondolom) 10k körül vetted, akkor nagyon is megérte. Esetlegesen majd a kapcsolókkal nem fognak idővel tetszeni, majd meglátod. Nekem volt drótos LIX, azt nem szerettem, furák voltak a kapcsolói. Majd váltottam drótos LIX Plus-ra, az bejött...majd LIX Plus Wireless-ra, ami mai napig megvan, játszani használom.
Némi kitérő: pont itt van mellettem az Endorfy (volt SPC) új 'csúcs' WL egere: LIV Plus Wireless. Most fogom összecsomagolni és visszaküldeni az Amazonnak. Azért dobtam be a kosárba, mert van rajta Bluetooth, amire szükségem lenne. A BT kapcsolaton, egyel újabb szenzoron, a funky külsőn és a hozzá adott meglehetősen ambivalens dokkolón kívül teljesen ugyanazt tudja (forma, tömeg, etc.), mint az előd model. A BT és a funky külső miatt vettem meg, de miután fejben osztottam-szoroztam, rájöttem: ez piszok mód nem volt jó buli. Az LIX Plus WL anno 50 EUR volt, az új LIV Plus WL pedig 105 EUR...egyáltalán nem ugyanaz a kávéház.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
milan26 #102046 üzenetére
Az első egy könnyű, patika kis egér PBT főgombokkal, gyorscserés kapcsolófoglalatokkal és dedikált szervizfuratokkal, a második egy alsópolcos, ezer éves alkatrészekből építkező Gagyibájt tégla, a harmadik meg egy nagyon elavult, nehézkes konstrukció, és a Razer Essentials szériája amúgy sem a példás QC-ről ismert.
Nagyon nem egy kategória egyik sem az ASUS-szal. -
Zaied
addikt
válasz
milan26 #101947 üzenetére
Centiméterben meghatározva jobban szeretem, a közepes meg a nagy egy relatív fogalom
Ha mondjuk az a nagy pl. 18cm vagy kisebb, akkor még több minden szóba jöhet....Különben palmra 15 ezerig ezekben tudsz gondolkodni:
G-Wolves Skoll mini
Asus ROG Keris
Xtrfy M4Kicsit keret fölött
Keychron M2 wireless -
Csandi
őstag
válasz
milan26 #101947 üzenetére
1: sosem számitottak jónak
2: mai wirelessek 1-2 kivétellel akksisok nem elemesek, és nem instabilab, konkrétan sok esetben gyorsabb de minden esetben legalább egyenlő a lagja mint a wired-öknek kb. G pro wireless megjelenése óta ami már 8 éves. Oké akkor még kevés jó wireless volt, ma már minden wireless csúcs ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest