Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4nick8 #105814 üzenetére
Arra az ATK A9-re nagyon kíváncsi leszek. Az egy az egyben GPro forma, meg még a MAD G igen, de a Maya X sajnos hiába hasonló, más a forma egy picivel.
Az eloshapes sokszor csalóka, amikor ezt az elnagyolt körvonalas rajzot nézzük. És ezt kézben érzi meg az ember.
De a lényeg, hogy várós nagyon az A9. -
-
-FreaK-
veterán
válasz
4nick8 #105512 üzenetére
Azért nem egészen. Honnan húzod elő ezeket a véleményeket?
Csak belenéztem pár videóba:
- Gombok nem érik el a Pulsar V3 minőséget.
- Vékonyabb anyag (nyilván ezért könnyebb), de amúgy nincs túl sok flex.
- Kisebb aksi, szerintem pont a fele kapacitás (nem néztem utána)A mérete egyébként közelebb áll az X2H minihez, mint a mediumhoz.
-
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
4nick8 #105271 üzenetére
Csak részben értették meg, és nem emulálja, még le is írtam, hogy miért nem.
A végtelenített görgetésnek két üzemmódja van, az egyikben lassú görgetésnél vannak fokozatok, gyors görgetésnél nincsenek, ehhez kell extra hardver, ami megoldja a váltást, és ezt emulálja részben a firmware-es megoldás, de csak részben.
A másik üzemmódban állandóan fokozatmentes görgetéssel használod a rendkívül könnyen pörgő görgőt, na ezt kicsit sem emulálja, mert nem tudja. Én így használtam az MX Mastert.
-
válasz
4nick8 #105006 üzenetére
Egész jó, tetszik nagyon. Ez mióta van nálad?
De hogy a kínaiak mindent be tudnak csomagolni szépen, és bőségtál van a dobozban, azért az erősen elgondolkodtató.
Unboxing:Madlions Mad G Max Wireless Mouse - YouTube -
-
-
válasz
4nick8 #104712 üzenetére
Hát nem csak az a kivétel, van már pár másik kínai is ami nem mondom hogy olcsó de kb. feleannyiért vagy még kicsivel azalatt árulják őket.
Mindenesetre szerintem nem olcsók, főleg ezek amik már ilyen $150 fölöttiek. Szerintem érintésre se túl jók (persze nem csak szerintem), hidegek/ridegek/lyukacsosak/üregesek...Szóval ilyen kuriózum termékek ezek azoknak akik valami mást akarnak éppen és van rá keret és kalandvágy. Amúgy ezek is olyanok, hogy még 1 darabig lesznek aztán lecsengenek majd mert egyre kevesebb lesz rá az igény. Idénytermékek. De nincs ezzel baj, ilyen is kell a mai világba ahol mindent el lehet adni
. (természetesen én se a mennybe jutok ha majd az egerek oldalon csapja fel "urunk" az élet könyvemet...
)
-
Pug
veterán
válasz
4nick8 #104578 üzenetére
Elnezest a pongyola fogalmazasert.
Sok helyen arra panaszkodtak az egerrel kapcsolatban, hogy maga a gorgeteshez is viszonylag nagyobb ero kifejtese szukseges, de a leginkabb problemas a gorgo gomb megnyomasa, elvileg Batch 2-vel ez mar jobb lett.
Te mit tapasztaltal ilyen teren?
-
-FreaK-
veterán
válasz
4nick8 #104571 üzenetére
Érzelmi érte azért van, én szívesen kipróbálnám újra, bár nagyobb összeget azért nem adnék érte
Imádtam a nagy gumi gombjait, viszont ha jól meg akarod fogni claw-ban, akkor az oldalsó gombok a lehető legrosszabb helyen vannak (mindkét oldalt ráadásul), mert pont ott fognád a hüvelyk meg a kis ujjaddal. Ha jól emlékszemEgyébként, hogy volt ezzel a Terratec-el? megvették őket?
-
L@co
aktív tag
válasz
4nick8 #104254 üzenetére
Köszi a tippet. Ha jól látom Bluetooth-al egyedül a Keychron M2 mini jönne számításba.
Vagy van még egyéb opcióm?Amit még találtam az esetleg a Pulsar Xlite v3 mini. Jelenleg egy árban van a Lamzu Thorn-al. Az szerinted túl kicsit lenne? Vagy a Lamzu jobb egérnek számít?
-
Valkűr
addikt
válasz
4nick8 #103434 üzenetére
Sztem a fórumtárs nem igazán erre gondolt, hanem arra mikor a drága semmitérő nagynevű termékekről esik szó akkor is nehezményezd a magas árat. Lásd Asus, Logi, Razer ahol már nem a minőséget, hanem a nevet fizeted ki, mégsem hallani napi szinten hogy az áraikat vitatnák, pedig ezeknél lenne mit.
-
-
válasz
4nick8 #103427 üzenetére
Nem, nem csodálkozom azon, hogy egy cég profitot termel. Az ilyen megjegyzéseken és a mentalitáson amit képvisel az ilyen megjegyzés, azon csodálkozom.
Ha nem érted mit írtam, akkor nem értem miért szólsz bele?
Nem a profittal van a gond. De fentebb leírtam.
És javaslom legközelebb akkor is jelenj meg a topikban amikor a 75k-s Razer árát piszkálják annak tükrében amilyen maga az egér. -
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #103132 üzenetére
Mondjuk az, hogy ők értékesítik az még nem bizonyítja azt, hogy az ők is gyártják és az ő albrandjük lenne, csak, hogy van üzleti kapcsolat. Én is megveszem tőled, attól még nem te gyártod.
De nem szőrözök veled, mivel nincs hiteles forrás erre, egyik márka oldalán sincs megemlítve a másik brand (ellenben mondjuk a vxe, vgn, atk esetében, ahol megtalálod ezeket oda-vissza az ő oldalain).
Még az is lehet mindkettőnknek igaza, és valóban a Lamzutól jött designer alapított saját céget, de a Lamzu pártolásával és valószínűleg azért, amit mondasz, hogy a Lamzu kísérleti terepe legyen. -
-
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #103122 üzenetére
Tudtommal nem egy cég. Utánajártam, amikor friss volt, a Lamzutól lelépett egy tervező és ő alapított saját céget, ezt olvastam. Nyilván a forrás kínai és nem tudni sosem 100%ig ez mennyire hiteles, a fordítás is lehet rossz.
De valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készül ez is abban sztem biztosak lehetünk. -
-
-
-
válasz
4nick8 #102677 üzenetére
Az EC1 alacsonyabb, hosszabb és szélesebb kicsit. Ennyi erővel az meg az IME 3.0-t másolta.
---------------------------------------------------
(#102678) PR0JECTNR56: Jajjdejó. Mondjuk ennyi idő után már nem is vártam mást... Majd két év múlva megint visszatérünk rá, bár akkor már remélem, hogy könnyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest