Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
4nick8 #105512 üzenetére
Azért nem egészen. Honnan húzod elő ezeket a véleményeket?
Csak belenéztem pár videóba:
- Gombok nem érik el a Pulsar V3 minőséget.
- Vékonyabb anyag (nyilván ezért könnyebb), de amúgy nincs túl sok flex.
- Kisebb aksi, szerintem pont a fele kapacitás (nem néztem utána)A mérete egyébként közelebb áll az X2H minihez, mint a mediumhoz.
-
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
4nick8 #105271 üzenetére
Csak részben értették meg, és nem emulálja, még le is írtam, hogy miért nem.
A végtelenített görgetésnek két üzemmódja van, az egyikben lassú görgetésnél vannak fokozatok, gyors görgetésnél nincsenek, ehhez kell extra hardver, ami megoldja a váltást, és ezt emulálja részben a firmware-es megoldás, de csak részben.
A másik üzemmódban állandóan fokozatmentes görgetéssel használod a rendkívül könnyen pörgő görgőt, na ezt kicsit sem emulálja, mert nem tudja. Én így használtam az MX Mastert.
-
válasz
4nick8 #105006 üzenetére
Egész jó, tetszik nagyon. Ez mióta van nálad?
De hogy a kínaiak mindent be tudnak csomagolni szépen, és bőségtál van a dobozban, azért az erősen elgondolkodtató.
Unboxing:Madlions Mad G Max Wireless Mouse - YouTube -
-
-
válasz
4nick8 #104712 üzenetére
Hát nem csak az a kivétel, van már pár másik kínai is ami nem mondom hogy olcsó de kb. feleannyiért vagy még kicsivel azalatt árulják őket.
Mindenesetre szerintem nem olcsók, főleg ezek amik már ilyen $150 fölöttiek. Szerintem érintésre se túl jók (persze nem csak szerintem), hidegek/ridegek/lyukacsosak/üregesek...Szóval ilyen kuriózum termékek ezek azoknak akik valami mást akarnak éppen és van rá keret és kalandvágy. Amúgy ezek is olyanok, hogy még 1 darabig lesznek aztán lecsengenek majd mert egyre kevesebb lesz rá az igény. Idénytermékek. De nincs ezzel baj, ilyen is kell a mai világba ahol mindent el lehet adni
. (természetesen én se a mennybe jutok ha majd az egerek oldalon csapja fel "urunk" az élet könyvemet...
)
-
Pug
veterán
válasz
4nick8 #104578 üzenetére
Elnezest a pongyola fogalmazasert.
Sok helyen arra panaszkodtak az egerrel kapcsolatban, hogy maga a gorgeteshez is viszonylag nagyobb ero kifejtese szukseges, de a leginkabb problemas a gorgo gomb megnyomasa, elvileg Batch 2-vel ez mar jobb lett.
Te mit tapasztaltal ilyen teren?
-
-FreaK-
veterán
válasz
4nick8 #104571 üzenetére
Érzelmi érte azért van, én szívesen kipróbálnám újra, bár nagyobb összeget azért nem adnék érte
Imádtam a nagy gumi gombjait, viszont ha jól meg akarod fogni claw-ban, akkor az oldalsó gombok a lehető legrosszabb helyen vannak (mindkét oldalt ráadásul), mert pont ott fognád a hüvelyk meg a kis ujjaddal. Ha jól emlékszemEgyébként, hogy volt ezzel a Terratec-el? megvették őket?
-
L@co
aktív tag
válasz
4nick8 #104254 üzenetére
Köszi a tippet. Ha jól látom Bluetooth-al egyedül a Keychron M2 mini jönne számításba.
Vagy van még egyéb opcióm?Amit még találtam az esetleg a Pulsar Xlite v3 mini. Jelenleg egy árban van a Lamzu Thorn-al. Az szerinted túl kicsit lenne? Vagy a Lamzu jobb egérnek számít?
-
Valkűr
addikt
válasz
4nick8 #103434 üzenetére
Sztem a fórumtárs nem igazán erre gondolt, hanem arra mikor a drága semmitérő nagynevű termékekről esik szó akkor is nehezményezd a magas árat. Lásd Asus, Logi, Razer ahol már nem a minőséget, hanem a nevet fizeted ki, mégsem hallani napi szinten hogy az áraikat vitatnák, pedig ezeknél lenne mit.
-
-
válasz
4nick8 #103427 üzenetére
Nem, nem csodálkozom azon, hogy egy cég profitot termel. Az ilyen megjegyzéseken és a mentalitáson amit képvisel az ilyen megjegyzés, azon csodálkozom.
Ha nem érted mit írtam, akkor nem értem miért szólsz bele?
Nem a profittal van a gond. De fentebb leírtam.
És javaslom legközelebb akkor is jelenj meg a topikban amikor a 75k-s Razer árát piszkálják annak tükrében amilyen maga az egér. -
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #103132 üzenetére
Mondjuk az, hogy ők értékesítik az még nem bizonyítja azt, hogy az ők is gyártják és az ő albrandjük lenne, csak, hogy van üzleti kapcsolat. Én is megveszem tőled, attól még nem te gyártod.
De nem szőrözök veled, mivel nincs hiteles forrás erre, egyik márka oldalán sincs megemlítve a másik brand (ellenben mondjuk a vxe, vgn, atk esetében, ahol megtalálod ezeket oda-vissza az ő oldalain).
Még az is lehet mindkettőnknek igaza, és valóban a Lamzutól jött designer alapított saját céget, de a Lamzu pártolásával és valószínűleg azért, amit mondasz, hogy a Lamzu kísérleti terepe legyen. -
-
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #103122 üzenetére
Tudtommal nem egy cég. Utánajártam, amikor friss volt, a Lamzutól lelépett egy tervező és ő alapított saját céget, ezt olvastam. Nyilván a forrás kínai és nem tudni sosem 100%ig ez mennyire hiteles, a fordítás is lehet rossz.
De valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készül ez is abban sztem biztosak lehetünk. -
-
-
-
válasz
4nick8 #102677 üzenetére
Az EC1 alacsonyabb, hosszabb és szélesebb kicsit. Ennyi erővel az meg az IME 3.0-t másolta.
---------------------------------------------------
(#102678) PR0JECTNR56: Jajjdejó. Mondjuk ennyi idő után már nem is vártam mást... Majd két év múlva megint visszatérünk rá, bár akkor már remélem, hogy könnyebb lesz.
-
-
válasz
4nick8 #102351 üzenetére
Köszi, de nagyon alaposan át kell néznem mert egyik ismerősöm is vett egy Asus-t 50k-ér még tavaly és egy kalap szar.... Olyan hangokat hallok tőle mikor dc-n beszélünk -játszunk, hogy az valami félelmetes...Nekem most egy kábeles Cooler Master van az tökéletes minden szempontból, engem is tisztán hallanak minden zaj nélkül és én is tökéletesen hallom azt akinek normális fülese van.
dqdb: igen,ezt találtam én is. Köszi azért, megyek is oda.
-
-
-
válasz
4nick8 #102023 üzenetére
De, nem te gyártod hanem a Pulsar, és ők meg látnak benne rációt. Ahogy a WL is.
Nekem tetszik és ha jó lesz én behúzok egyet.Anno az es verziónál is lehúztátok az oled kijelzőt, teljesen alaptalanul. Nálam itt van és zseniális az egér és az, hogy egyértelmű visszajelzést kapok. Energiában meg semmit nem fogyaszt. Nekem bejön. De az egér sikeres, mert többször fogytak már el.
És szerintem, úgy véleményt alkotni egy egérről, hogy nem volt az ember kezében, nem bölcs dolog. -
-
-
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #101933 üzenetére
Ezt a tegnapihoz kapcsolva a Sprime mivel ismertebb itthon, mint a Pulsar? Csak mert ez a PM1 kapható itthon több helyen is és ez egy 50ezres egér (legolcsóbb aquánál 47ért a piros). Viszik?
Nem akarok Pulsar nagykövet lenni, csak nehezemre esik feldolgozni, hogy nincs egy Pulsar itthon (még a 70-90 dollárosak sem), mert hogy nem kell senkinek, de közben egy 50ezres Sprime az vagy 10 helyen is van ák szerint. -
Santi22
aktív tag
válasz
4nick8 #101912 üzenetére
Tényleg nem kell hozzá érteni, hogy népszerűsítsd, példának írtam is, hogy VR-os srácok. Respect meg minden nekik, és bírom őket, de nem egér guru egyik sem, ezt tudjuk.
A Hamának azzal a pár videóval elég komoly szelet csináltak. Erre mondom, hogy akkor egy Pulsarnak, ami még jó is?
Vagy a Büki Dani is szépen népszerűsítette a White Sharkot még a Leetes időkben, úgy hogy ő sem éppen szakértő.
Akkor egy Pulsart is simán tudna bármelyik nevezett, hiába nem egy BadSeedTech egyik se. -
válasz
4nick8 #101911 üzenetére
Nem, nem ezt várom, de 7 évig voltam egy zrt vezérigazgatója. Nem kell bemutatnod sem a hazai árrést, sem azt, hogy ügyes emberek mit tudnak elérni egy gyártónál és mit lehet kiharcolni.
De én nem akarok sem beleszólni a te üzletpolitikádba sem tanácsot adni. Ez a magánügyed, hogy csinálod. Leírtam a saját meglátásomat, és ezzel nem kell egyetértened és megfogadnod sem kell. Eddig is megvettem a Pulsart máshonnan ezek után is megfogom. -
Mephike
őstag
válasz
4nick8 #101906 üzenetére
Természetesen én.
Na jó ez nem igaz és ezzel tisztában vagyok én is.
De pl. Szellem is anno velem (is) egyeztetett, hogy milyennek találom a Pulsar egereit, mert nálam talált róla videót. Személy szerint én nagyon szeretem a Pulsart, és nem csak a minősége miatt, hanem mert nagy náluk a kínálat (gondolnak a balkezesekre is, stb).De a magyar ember a pénztárcájával "szavaz" illetve ha az nem akadály, akkor az ismert termékekre megy rá, és itt óriási előnye van a Razer/Logi/ASUS márkának. (Engem is egyre többet kérdeznek, hogy mikor lesz tőlük is valami teszt.)
Ugyanakkor hiába csinálok Pulsar videót (ez nem lepett meg mert a Xlite v2 se ment nagyot), a létező legrosszabb nézettséget hozza nálam is. Tudom, hogy nem összemérhető a csatornám egy előbb említett BadSeedTech-kel, de azért az eléggé árulkodó, hogy ha egy egérmárka nézettsége ennyire alacsony. Mindezt úgy, hogy szerintem mutattam már be pár terméket, és fogok is, amit máshol sem találnak meg az emberek, kevés róluk a teszt, és mégis többen megnézik, mint egy Pulsar videót.
Ugyanakkor kétségtelen, hogy itthon a Pulsar valahogy nem lett sikeres, miközben jól látszik, hogy a cég egyre erősödik, egér fronton biztosan. Szóval talán ez a külföldi pozitív megítélés idővel talán hazánkba is be fog gyűrűzni, vagy legalábbis szeretném ezt hinni, de aztán az is lehet, hogy naiv vagyok. -
válasz
4nick8 #101906 üzenetére
Ez most egy szélsőség, hogy BadSeesTech szinten kell tesztelni.
Van itthon pár youtuber, akiknek oda lehet adni tesztre az egeret. Ismert legyen ez a lényeg.
De én akire rábíznék egeret jelen esetben az Sythwave. De ő újságíró és nem youtuber, de már annak is lenne eredménye bőven.De számtalan teszt volt már vacakabbnál vacakabb egerekről és biztos volt eredménye.
Ott a Glorious ami hányadék minőségű egereket gyárt jelen pillanatban, itthon több helyen olvastam és láttam róla tesztet. -
válasz
4nick8 #101901 üzenetére
Hát, ha más cuccok vannak megmarketingelve, meg nem kap marketing szempontból teret a Pulsar mint termék, akkor nem is fogja senki megismerni.
Semmi bajom a kínai cuccokkal, illetve meg van a saját privát véleményem róluk, de az én bajom, de a Pulsarról itt akkor hallok, ellenben a kínai motyókkal szemben, ha valaki vesz egy Pulsar egeret vagy terméket, illetve attól hallok aki követi az Instan, a Facebookon, vagy az X-en.
Attól, hogy kirakok a webshopba valamit még nem lesz ismert, maximum egyel több termék van az eladható termékek között.
Én egy tesztet nem láttam a PH-n, ahol le lett tesztelve bármelyik Pulsar egér maga vagy a gyártó bármelyik terméke (vagy rossz a PH keresője). Szóval itthon, még mindig a Logitech, a Razer stb. az ismert gyártó. Csak itt a topikban, vagy a topikból tájékozódók veszik meg az itthon nem ismert márkákat.
Szóval no marketing, no ismertség.Plusz, amikor én megvettem a különleges Bruce Lee X2-t, felajánlottam tesztelésre. De nem kellett. Amúgy nem nekem mint fogyasztónak kellett volna ezt megtenni, hanem a hazai forgalmazónak. Szóval, sorry, de ha valamire nem áldozunk időt és energiát, akkor a végeredménye is hasonló lesz.
-
Santi22
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest