- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjanos
csendes tag
válasz
Askformore #105200 üzenetére
Hasonló érzésem van most a Zowie kapcsán, de 1 év alatt ennyit drágult?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Askformore #105170 üzenetére
Ha lehet én kábellel használnám. Nem prioritás a wireless, ahogy se a súlya nem érdekel. Ellenben az ergonomikus kialakítás végett számomra a Logitech is megérné. De őszintén sose volt nívós egerem. A legdrágább egy Asus TUF Gaming M3 volt, aminek 1 év után a görgője vacakolt, 2 év után még gari véget előtt meg a bal egérgomb érzékenysége "kopott". Azelőtt talán billentyű+egér szettben volt egy "gaming" Genius egér.
Anno én egy ilyen egérrel is elvoltam: [link] 2000 Ft-ért nem bántam ha 1 év után cserélni kellett és kényelmes is volt. A mostani Cooler Masterrel se lenne ha bajon ha olyanja van nem fagyna az érkélő 2-3 mp-re. -
RAMyMamy
tag
válasz
Askformore #105170 üzenetére
A HERO a szenzor tipusa, nem az egere.
Tobb egerukbol tobbfele szenzorral szerelt is letezik, azert rakjak a neve vegere. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Askformore #105163 üzenetére
Az MM-ben szerencsére volt egy Logi Hero, nekem fogásra bejött. Rég volt már ergonómikus egér a kezembe, ebből kettőre emlékszem egy Mecury még golyós modell és egy Esperanza, kipróbálni nehéz lett volna lopás ellen tappancs miatt, de próbálgatásra egyedül a kisujjamnak nem volt fix helye. A neten viszont a hibáit is én is olvastam, ez mondjuk lutri is.
Ennél a Rapture egérnél jól értem hogy a kapcsolók manuálisan cserélhetők és két váza is van? Úgy értem a javítást nagyban megkönnyíti. És jól értem hogy vezeték nélküli és vezetékesként is lehet használni? Rengeteg funkciója van, ami tetszik. Kérdés megbízható márka? -
4nick8
őstag
válasz
Askformore #105004 üzenetére
Itt van neked g pro Superlight alak:
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #104974 üzenetére
Sziasztok, továbbra sem tudok dűlőre jutni egér ügyileg. Az általatok itt emlegetett típusok nekem sokat nem mondanak, de próbáltam utánanézni, megnéztem az egérajánlót is, ahonnan sajnos sokat nem lehet már kapni, illetve ma betévedtem egy MediaMarktba, ahol szerencsémre rengetegféle egér ki volt állítva, amire rátehettem a kezem. Az gyorsan kiderült, hogy a korábbi White Shark Azraelemnek a súlyelosztásával volt a baj, mert sok könnyű egeret kipróbáltam ott, és bár rajta volt mindegyiken ez a kis izé hogy ne lopják el, nem érződött üresnek és túl könnyűnek egyik sem. Valószínűleg az egér hátuljánál igénylek egy pici súlyt csak a jövőbeli egeremnél. Az is kiderült, hogy a kisebb egerek nekem semennyire nem állnak kézre, illetve meggyőztem magam, hogy nem feltétlen kell vezetékes, elég jó üzemidők vannak már. Végigjártam a sorokat és a legtöbb időt a Logitech standnál töltöttem el. Megnézetem az eddigi kiszemelt G502 HERO-t , és meggyőzött hogy nem lesz jó. a Hüvelykujjamnál lévő gombot állandóan megnyomtam, és kattintás is elég vacakul hangzott, valamint az összeszerelés minőségétől sem voltam elájulva. A mostani olcsó Trust GXT 101-nek is kellemesebb a kattintáshangja, mint annak volt, illetve olvastam, hogy sokszor duplakattol. Ezeket már mind kiküszöbölték elvileg a G502X-nél, amit szintén kipróbáltam. Elmegy, de nem az igazi. Az igazi, mind méretben, mint külcsínyben (kis RGB elférne azért), az a Logitech Pro Superlight 2, rátettem a kezem és azt éreztem, hogy ezaz, ilyet keresek, wireless is, fehér is, de aztán megnéztem az árát, és mégsem ezt keresem.. Amit még sokat nyomogattam az az Asus TUF M4 wireless (nem a lyukacsos), méretre az is jó, de ebből meg csak fekete van.
Szóval, a fentieket alapulvéve, kérlek ajánljatok egy-két-három fehér színű, vezetékes, vagy vezetéknélküli, nem lyukacsos, nem a pillekönnyű (de nem kell már nehéznek sem lennie, 60-90gr környéke talán?) kategóriába sorolható egeret, ami egy kicsit nagyobb kezű embernek is kényelmes, egyenletes a súlyelosztása, minőségi hatást kelt és belefér a kb 20ezres keretbe. Lehet kínai, márkás, teljesen mindegy, csak annyiféle van, hogy teljesen elvesztem.
Egyet találtam: VXE R1? Ez pl jó is lehet, de szerintem túl kicsi..
Köszönöm!
-
RAMyMamy
tag
válasz
Askformore #104974 üzenetére
Pl. Xtrfy M42-n lattam mar olyat, hogy az akksit tudod pozicionalni a jobb sulyelosztas erdekeben.
-
Santi22
aktív tag
válasz
Askformore #104969 üzenetére
Nem lehet, hogy nem a súly volt ott a probléma, hanem, hogy az a White Shark Azrael egy olcsó bazári vacak?
-
válasz
Askformore #104969 üzenetére
Vegyél rá horgász ólmot.
-
válasz
Askformore #104958 üzenetére
Neten azt írja 86g és azt mondod túl könnyű
ezesetben a legtöbb modern egér nem lesz megfelelő számodra sajnos mert minden cég súlyt csökkent mivel erre van igény és mivel majdnem minden szempontból jobb egy könnyebb egér mint egy nehezebb. De persze ezt már páran "megcáfolták" itt a fórumban...
Nehéz lesz ilyet találni, hirtelen a Glorious Model I ugrott be amiból van fehér és nem könnyű, valami 100g-ot közelítő súlya van bár a Glorious egerek nem top minőségűek de újabb szériákból ki lehet fogni jókat, azért az általad eddig használtakhoz képest nagy valószínűséggel jobb lesz pár dologban. Vagy veszel egy könnyebbet, talpat könnyen tudsz rakni rá jobbat mint a gyári, szólj ha kell... És akkor fogsz valami súlyt amennyivel nehezebbre szeretnéd, belerakod és már kész is pont jó egér! Így sokkal nagyobb lesz a választék, illetve ha kell most van is pár új v. újszerű fehér egerentyűm, ha kell besúlyozom neked amilyen súlyra szeretnéd, (de tényleg)! -
RafaelEKH
tag
válasz
Askformore #104900 üzenetére
KVM Switch nem pont erre van kitalálva?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Askformore #104900 üzenetére
ha fizikailag egymáshoz közel van a két gép akkor egy ilyet ajánlok, és gombnyomással válthatsz köztük, vagy olyan bluetooth-os perifériákat használsz amik több eszközzel párosíthatók, és a perifériákon váltasz át. de a nyomógombos megoldás egyszerűbb, ha fizikailag kivitelezhető, és olyan eszközökkel is megy amik vezetékesek, vagy dedikált 2,4GHz-es vevőjük van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest