Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Epic fail....
Nem tudom a community mennyire fogja lenyelni ezt az árat. Szerintem aki eddig arra várt, hátha lesz nyugaton is, az tuti inkább megveszi ebay-en (legalább is akinek van egy kis esze).
-
[Prolixus]
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Amíg lehet kapni G102-t, no problemo. Ha a kép "igazi" akkor a borítás/műanyag más lesz rajta, amúgy tényleg egy G102 klón majdnem dupla áron.

-
ballington
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elite-nek nem drágábbnak kellene lennie, mint a másikaknak? BluChip-nél mégis az Elite egy árban van a 2013-al, sőt, még olcsóbb is nála.
-
törölt tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ballington
üzenetére
4G/2013: S3988 szenzor, egyszínű világítás
Chroma: S3989 szenzor, állítható színű világítás
Elite: PMW3689 szenzor (3360 variáns), állítható színű világítás, +DPI gombok a scroll mögöttilletve a burkolat és az anyaghasználat kicsiben eltér az egyes változatoknál, de alapvetően a forma ugyanaz.
-
ballington
addikt
Mi a küldönbség a Razer Deathadder Elite - Chroma - 4G 2013 variációk között?
Most is az van, talán a 3G v3, nagyon kényelmes és nagyon szeretem.Esetleg egy SS egérből melyik? Rival300? Vagy Sensei?
Nem kell annyi gomb, elég lenne a hüvelyk ujjnál 2.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
elvileg minden tekintetben jobb. OCN-en nézz bele a fórumba, többet dicsérték, és többek között a G100s-el való összehasonlítás is előkerült, többen mondták, hogy egyértelműen jobb.
ami a rugós dolgot illeti, SP!T-nek sem tetszettek így a főgombok, ő kiszedte a rugókat, de ha jól rémlik azt mondta, úgy még rosszabb, vissza is tette őket, aztán meg ment apróra. nem biztos hogy mindenkinek bejön az ilyen fajta klikk. én G-Pro-t nyomogattam még csak, ami ilyet használt, az nekem jónak tűnt.
az enkóder gondolom ugyanannyira robosztus mint bármelyik másik mechanikus társa. ergo pár év múlva lehet cserélni kell majd.
-
ribizly
veterán
Na ma beláttam, hogy a Logitech G500-am tényleg egy f*s...

Rettenetesen kínoz a gondolat, de így meg kell válnom tőle (nomeg a zsír új Logitech G500s-emtől is, amit "biztonsági" okokból vettem még kb. 3 hónapja).
Kipróbáltam, hogy tényleg van pozitív gyorsulása:
Egyik ablak bal széléhez vittem a kurzort és odatettem az egeret a billentyűzet jobb széléhez. így eltoltam az egeret az ablak jobb széléig lassan, majd kicsit gyorsabban vissza (400, 800 és 1600 DPI-n). Sajnos minden esetben ugyanaz történt: A visszahúzáskor túlszaladt az ablak vonalán a kurzor...
Firmware update nem létezik erre a problémára, megoldás így nincs.
Holnap megpróbálok végre találni valahol egy g502-t és egy g403-at, hogy megfogdoshassam őket.
-
Viper26
nagyúr
SteelSeries Rival 300-ra érdemes lenne váltani Kana v2-ről?
Méretben egyformák kb?
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
G102-ben lévő szenzor hogy viszonyul a G100s-hez? (átpörgettem pár tesztet, csak a grafikonokhoz nem értek
) Illetve sikerült valakinek rombolás nélkül megszüntetnie a gombok rugós "előfeszítését"? Az enkódere mennyire tűnik robosztusnak? -
bbdzyx
senior tag
Ismerős néz egeret és rábukkant erre. Elvileg egy átcímkézett Rival 300, de vajon kompatibilis a Steelseries Engine-vel?
-
Vanir
veterán
Jófogáson van egy patika állapotú G303 10 rongyért ingyen postával.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
dobragab
üzenetére
Én az EMP-vel szemezek, az már lesz Január 15-től.
Valszeg ez is drága lesz (Ebay-en, Amazonon már van elővétel, 80EUR) mint az XTD Optical, viszont remélem, hogy lemegy az XTD Optical ára.Jövő hét közepe táján érkezik az XTD Optical, utána meg lehet beszélni egy tesztelési időpontot

-
-FreaK-
veterán
válasz
MaTpr0F
üzenetére
Az lesz.. vagyis PixArt 3361-et írnak, szerintem meg 1 az 1ben ugyan az mint a 3360, csak a marketing osztály megint kitett magáért.
Amúgy én lehet kipróbálom, csak sajna április közepén lesz elérhető, és gondolom jó drágán..
Viszont csak 88gr-ot írnak, ami elég jól hangzik

Szerk.: megelőztek

-
atenza
senior tag
g303-nál egyébként az oldalsó gombjainál lévő kailh kapcsolókat ki lehet cserlni japán omronra? gond nélkül menni fog vele?
-
MaTpr0F
senior tag
Visszatért a Kone Pure!!

Remélem valami átnevezett 3360 lehet ez az owl-eye cucc.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Anno a G602-től is azt mondtátok hogy ódzkodjak.
Aztán mégis bekerült az ajánlóba, és nálam is jól teljesít.
Ezért akarok valahogy utána járni.
-
Sz4bolcs
senior tag
1 év használat után végleg nyugalmazom a tökéletes állapotban levő mx300-am egy G403-ért. Megy vitrinbe..

-
Héten nekiállok, és felújítom az 1.1a-t. Remélem utána át is térek rá - remélem nem lesz visszalépés a G400 után.
Ha nem jobb akkor mint retró megtartom - első komolyabb egerem.
-
ADAM1337
nagyúr
Közbe körbe néztem db 2015 tesztek ügyében:
Hát annyira szubjektiv mint az állat amiket találtam, plusz nettó faszság.
Sehol hogy pontosan milyen kapcsoló van benne, a szenzor valóságban mennyit tud.
Az hogy érzésre jobb 1-1 gomb azt ugye a kapcsoló tipusa nélkül alátámasztani se lehet.
A világítás részét meg én pont ...digitaltrends
pro:
Excellent materials
The best Chroma lighting setup yet
contra:
Ergonomics have changed, for the worse
Ambidextrous design undercut by poor button placement
Overpricedpcworld:
pro:
Uniquely elongated, ambidextrous shape
Gorgeous RGB lighting channels
contra:
Priced way higher than is warranted
Unique shape is only comfortable for a certain niche -
atenza
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na kipróbáltam rizzsel, hát nem javult meg tőle...

Úgyhogy szétkaptam és belefújtam oxigén sprayvel, így most újra a régi.Amúgy az oldalsó gomboknál kailh kapcsolók vannak, a főgombok pedig kínai omronok. Az a furcsa hogy egyszerre kezdte el mindkettő oldalsó a dupla/triplaklikket...
-
-
ribizly
veterán
Szerintetek mennyi az esélye a közeljövőben egy Logitech g503 megjelenésének?

A g403 is tetszetős, de lehet inkább egy nagyobb egérkét vennék.
Holnap megpróbálom az Alle-ban lévő bestbyte-ban megfogdosni a g403-at, ha van náluk.
-
törölt tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ! Használtan nem veszek semmit. Meg kp-m sincs rá csak ajándék utalvány amit feljebb írtam már. Akkor a 402 lesz a befutó
mégegyszer köszi! -
törölt tag
Na néztem 2 egeret. Logitech g300s (13ezer),
G402 Hyperion Fury Ultra-Fast (18ezer). Annyi kérdésem lenne hogy megéri a 402 a felárat? Mennyivel tud többet? Multi fps-re kéne. (battlefield) -
FireKeeper
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Van teszt róla ?
-
SP!T
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Kérésed parancs: Razer Diamondback
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ribizly
üzenetére
mx518-am kopott utána a g5-öm is, a razer hámlott a diamondback, a deathadder is hámlik.
Sajnos hiába gamer nem tartós termékek, én speciel 2-3 évente biztosan cserélek egeret, bár a diamondback-emet 8év alatt zúztam le.
Ha lehetne újra kapni, tuti vennék.
A chroma-t lehet bepróbálom majd, mert annak volt a legjobb formája számomra. -
ribizly
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én nem tudom. Nekem az első mx500-amnál, de később az mx518-nál sem kopott semmi (még a logo sem). Boldogan vitte is el az egyik haverom.
A g500 is jól bírja, de out a hüvelykujj alatti kemény borítás kicsit simább lett.
Ilyet viszont még nem is láttam! Durva.
Én ezt is csak annak tudom be, hogy már nem olyan minőségű anyagokat használnak...
-
SP!T
addikt
válasz
Mustármag
üzenetére
Olyan mint a G400 széria. A legtöbb használt példány így kopik meg, szinte mind kivétel nélkül.
WMO egereknél is gyakran ilyen. Én is pl előszeretettel koptatom így őket. Egyszer kölcsönkértem 2-3 hónapra haverom egerét, ami nála több éve ment. Nálam ez idő alatt kikopott és jót anyázott nekem, hogy ezt mégis wtf?!. 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ettől a választól féltem. :/ Azért köszönöm!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
Szerintem inkább az a releváns kérdés, hogy te mire hivatkozva akarnád gariztatni. Csak mert ettől az egér még működik ugyanúgy, mint korábban, a Logi külön nem vállal nevesített garanciát kopás ellen tudtommal (mint mondjuk autókra kapsz rozsdásodás ellen x évet vagy ilyesmi) és nem is olyan termékről van szó, amelynél egy ilyen kopás komoly értékvesztést jelent, egyszerűen a használattal jár, "természetese" dolog.
Szóval a jogszabályok pontos szövegét nem ismerem, de tippre jól széttárják a karjukat aztán el van intézve, érdemben mondaniuk sem kell semmit. Ez még nem is user error, mert előbb-utóbb mindenki így jár az ilyen felületekkel, ha sokat használja. A G100s felülete bal oldalt ahol a hüvelykujjamat tartom nekem is bekopott szépen pár hónap alatt.
Amúgy a képen a G303 nem csak a bal klikknél van kopva, hanem a default vissza oldalgomb felett is kopott már a műanyag, ha jól látom.
-
lemusz
addikt
válasz
Mustármag
üzenetére
Nekem eddig kb minden egér (5-6) produkált ilyet vagy ehhez hasonló tüneteket és igen, vagy a mutatóujjnál vagy baloldalt szoktak ezek előjönni. Volt amelyiknél kifejezetten felgyorsította a folyamatot az, hogy néha napján megszoktam tisztítani alkoholos oldattal fertőtlenítés céljából. Most nem tudom mióta, de kb egy éve megvan már az Asus Rog Sica, egyelőre ezen nem tapasztalok ilyet, de lehet most szóltam el magam...

-
jaffa 2843
Ármester
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nincs rajta semmi fedőréteg, maga a műanyag olyan felületű. Nincs olyan anyag, ami nem kopik. Használatfüggő. Nálam pl nincs nyoma használatnak a gombokon.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Trust GXT 25 bal klikkje nem kopott le, pedig 2 éve intenzíven használom, egyik klikknek sincs baja, csak a görgő teker már rosszul és az oldalánál a szürke rész kopik le, 3500-ért jó vétel volt, de most jön majd egy komolyabb, kíváncsi leszek az milyen változást hoz mind célzásban, mint használatban (egérpad is lesz akkor, hogy nagyobb ugrás legyen
) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ilyennel találkoztatok már? Logitech G303
Azt hittem dzsuvás kézzel fogtam meg az egeret, de nem(alkohollal tisztítottam meg) ott ahol a mutató ujjam érinti az egeret, fényesre kopott a műanyag. O,O
(Elnézést a kép ménőségéért) -
törölt tag
Hali! Lehet hogy nagyon off a kérdésem de valaki nem tudja véletlenül hogy lehet e venni vagy rendelni ajánlott egeret erzsébet kártyán levő ajándék utalványon? Priviben is jó aki tud ilyen boltot. Köszönöm!
-
Sz4bolcs
senior tag
Hali, te honnan fogod a G403-at rendelni?
/nagyon jó, ezt privibe szerettem volna Mynock-nak/..
-
válasz
keszegduda
üzenetére
Cserélj talpakat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
Talpak ügyében jaffát tessék megkeresni.
-
keszegduda
őstag
Üdv!
Jelenlegi logitech g400 egerem szeretném lecserélni, különösebb gond nincs, csak az egyik teflon? talp sérült és kissé billeg. /Lehet hozzá külön talpat kapni?/
Melyik lenne minimum ilyen vagy jobb ami árban 10-20k nagyon max. 25 körül mozog, vezetékes legyen mindenképpen ez fontos lenne és nagy kezem van, tehát nagy egér kellene ha lehet ilyet mondani, a g400-t is kicsinek érzem egy picit de még belefér. A g400 formavilága legyen kb. a sok kattintást bírja és a scroll is legyen üzembiztos.Ezt néztem: [link]
Más alternatíva/márka is érdekelhet, ami bírja a kiképzést!
Köszi!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Igen és annyira drágának tartod az idődet, hogy guglizást rajtunk akarod megspórolni. Mert állításoddal ellentétben erre is rá lehet guglizni...pl. a linkelt árukeresőn van egy rakás vásárlói vélemény az adott boltokról, azokat szépen átböngészgetheted, eldöntheted, hogy a te mércéd alapján mi a megbízható vagy sem. Vagy éppen ha már keresésnél tartunk, itt prohardver-en is vannak topic-ok, amik ilyen boltokkal foglalkoznak, különböző felhasználók elég vegyes tapasztalatokat osztanak meg a még a legismertebb magyar webshop-okról is.
Azért a "hivatalos" magyar boltok nem állnak olyan mélyen, hogy nem azt szállítják ki amit megrendelsz, legalábbis nem szándék a vásárlók notórius megtévesztése és átverése, de hibák persze mindenhol előfordulnak. A legtöbben ilyenkor a garanciáztatásos mizériák alapján gondolkodnak megbízható és nem megbízható kategóriákban. Többek között ezért sem árt kifejteni, hogy mit is akarsz kérdezni, mert ez nem mindig triviális, mi meg nem vagyunk gondolatolvasók. De hogy válaszoljak végül a kérdésedre, ha neked nem számít, hogy a fos szenzoros vagy a jó szenzoros változatot kapod, és a megbízhatóságot abban méred, hogy ígért időben szállít és azt amit rendelsz, akkor nyugodtan rendelhetsz Ipon-tól vagy az Aqua-tól is.
(#59410) nlpK
Igazság szerint a hirdetésekbe sokszor nincs beleírva, hogy black vagy white version. Én most rendeltem egy második G102-őt, a német eladótól (megint), a fekete képeset. De biztos ami biztos, írtam neki üzit, hogy feketét akarok, nem fehéret (mert pl az ő hirdetésének címébe vagy a leírásába sincs beleírva, hogy fekete egér, csak hogy G102, a képeken persze a fekete változat szerepel). Mivel már írtam neki korábban és értelmes levelet írt vissza, szerintem ért annyira angolul, hogy megértette mit is akarok. Kíváncsi vagyok, ezek után mit kapok. De amúgy itt a topicban többen is kifejezetten a fehérre pályáznak(tak), szerintem ha véletlenül fehéret kapnál, előbb-utóbb valakivel tuti el tudnád cserélni, akinek meg fekete változata van.
-
kokokka
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nemcsak fehéret nem lehet itthon kapni, hanem magát a G102-est sem, semmilyen formában. Nem ide szánták, hanem keletre, és ha nem dönt máshogyan a marketing csapat a Logitech-nél, akkor csak külföldi forrás marad ezután is....
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha Roccat is érdekel, akkor szerintem várd meg a kevesebb mint 2 nap múlva érkező 3 új egerüket.
Hátha jön egy új KPO/KPM. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
strynox
üzenetére
Eh, az illető pont azt írta, hogy feketét rendelt és fehéret kapott. Ez már eleve kizárja számomra, hogy megérje kockáztatnom.

És mellesleg én is rendeltem már a tomtop-tól E-bay-en egy légegeret, mai nem pont az a típus volt, amit hirdettek (Pedig az állítólagos reputációja ennek az eladónak is az egekben van).

-
strynox
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen, tehát nem csak fehéret, de feketét sem. Szerintem most Ebayről is lehet biztonságosan vásárolni. nem beszélve arról, hogy sokaknak már megjött, így már bejáratott eladók is vannak. Egyetlen hátránya, hogy relatíve sokat kell rá várni.
@Mynock:A G403 most az egyik legjobb egér a piacon. Mire kicseréled az egeret, talán ki is lehet Magyarországon próbálni. Nekem a West Endben lévő Média Marktban nem bontották ki, hogy kipróbáljam, hiába kértem.

-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kokokka
üzenetére
Pöpec szín kombó, de akkor ez valami spéci csak ázsiai (Japán?!) piacra szánt változat?! Itthon sose lehet majd fehéret kapni?!

Egy G403 jöhetne ilyen köntösben, akkor nem is gondolkodnék rajta. Mondjuk a Roccat Pure Optical ezt nemrég eléggé megingatta, azon ugyanis, pont +1 gombbal több van, ami nekem nagyon "illik" (Copy&Paste és pont jó helyen). Kell egy egér majd az "igazi gép" mellé is, mert ott most egy CM Xornet
van befogva a -bejelentkez- játék elindít- kontrollerre átvált- procedúrához, mert TV előtt tolom (single only), de én is tudom , hogy más szempontból meg mennyivel jobb a Lag nélküli "élmény"... -
MaTpr0F
senior tag
válasz
strynox
üzenetére
Szóval én vagyok az egyetlen aki le tudta szűrni a kérdéséből azon informálódási szándékot, minek célja az volt, hogy megtudja itt tudunk-e olyan hazai beszerzési forrást, ahonnan biztosan a jóféle változatok vehetőek.
Válaszolván a kérdésre, nem, sajnos nem tudunk. Nem nagyon foglalkozunk már ezzel az egérrel, mert nincs jó forrás, illetve van más alternatíva.
-
Mynock
tag
Logitech MX518-s egerem van.Szegényke már nagyon megkopott,bár szerencsére még tökéletesen működik,de az ördög ugye nem alszik.
Hasonló kategóriájút tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Illetve sikerült valakinek rombolás nélkül megszüntetnie a gombok rugós "előfeszítését"? Az enkódere mennyire tűnik robosztusnak?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)