Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Bocsi, rossz az egyik [link]...
Szóval akkor kicsi egér. Abyssus jó, Sica-ról nem tudok eleget, G302 is jó, de annak a formája igen megosztó. Akkor inkább G100s.
-
HungarinBen
csendes tag
Hát nekem eddig a Razer Abyssus, Asus Rog Sica, és a Logitech G302 tetszik.
-
dobragab
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
-
dobragab
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Innen bátran válogathatsz. Ha ugyanannyiért kéne Abyssus-t vagy Sica-t vennem, szerintem vennék egy G100s-t
(Bár annak a perfect control-ja "csak" 2,7 m/s körül alakul.)Mekkora kezed van, hogy fogod az egeret? Lehet, hogy említetted, nekem nem rémlik.
Ha a ROG Gladius tetszik, ahelyett G402-t vennék

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
HungarinBen
üzenetére
20ezerért semmiképp.
Ha már mindenáron Asus, én a Sica-t próbálnám be.
-
Vanir
veterán
válasz
HungarinBen
üzenetére
Ennyit nem ér, az fix. Aprón szoktak adogatni 12-13 körül ilyeneket, mert valami alaplaphoz jár olcsóbban.
-
Vanir
veterán
válasz
HungarinBen
üzenetére
Ha bejön a formája akkor nyugodtan vedd meg.
Minőségi cuccokból van összerakva. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
HungarinBen
üzenetére
a) Igen rusnya.
b) Jó drága.

-
HungarinBen
csendes tag
Vélemény?
http://ipon.hu/webshop/product/asus_strix_claw/762262 -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
dobragab
üzenetére
"The G400s mouse have the angle-snapping behavior encoded in their firmware. It's firmware is not "flashable" nor can be configured in the settings of Logitech Gaming Software. We can only identify if this feature is enabled or disabled in the mouse based from its PID."
Úgy tűnik, nem csak a sima G400-nál van ez így.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Olcsó, de megbízható vezeték nélküli egeret szeretnék.
Az alábbi 3 közül melyiket ajánlanátok?
-Silverline RF-107
-Canyon CNS-CMSW4
-Genius DX-6810
Esetleg más, ezeknél jobb, megbízhatóbb, de hasonló árkategóriás egeret?
Ami fontos; megbízhatóság, jó optika, kikapcsolhatóság, és legalább 5 gomb (2 oldalsó gomb nélkül nem tudok élni)! -
kemotox
addikt
válasz
dobragab
üzenetére
A kis NYÁKocska megvan, a többit meg tudom pótolni, de nem hiszem, hogy fogok vele szórakozni. MX510et sajnos kinyírtam, kábelcsere közben sikerült kitépnem kicsit a csatlakozót, és ahogy nyomtam vissza a másol oldalt meg szakadtak fel a forrszemek meg a vezetősávok. RIP.
-
dobragab
addikt
válasz
ZsákosBilbó
üzenetére
G400s-ben Nincs AS.
G400-ban 13333-as alatt van, fölötte nincs.
Btw mindkettő jitterel, és laggol 800 dpi fölött, ~2000 fölött pedig drasztikusan csökken a perfect control.
800 dpi-n tökéletesek.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
Valamit nem értek. Az összefoglalóban a G400s-nél oda van írva ez:
AS +/-
ami a jelmagyarázat szerint ezt jelenti : Angle Snapping kapcsolható Lehet, hogy én nem értek valamit, de ezt hogyan? Van egy video, ami bemutatja az on/off állapot közötti különbséget :
E szerint van különbség. Viszont a NET-et bújva azt találtam, hogy az újabb kiadásokban nincs Angle Snapping. Akkor most hogy is van ez?
-
kemotox
addikt
(#40075) SHiZUOKA: Lesz, lesz, csak ki tudja mikor. Ugyanilyen jellegű felújításra (és ugyanilyen jellegű állapotban) van egy gitár is... Tervek meg álmok vannak, csak pénz az alapanyagokhoz, és türelem a munkához nincsen

Volt sok tervem, hogy kis sablon + festékszóró segítségével milyen világítós mintát kapjon az egér, de mivel a kutya szétrágta a LED-et, így megoldódott a probléma
Van az a fekete Black Edition.. szép, szép.. Mi lenne ha én megcsinálnám a White Editiont? Elég gigolos lenne
Meg az alsó részét nem akartam matatni, az anyagában festett. Na majd még eldől.(#40076) jaffa 2843: Lassú munkához idő kell.
(#40077) mqm: Majd az lesz, ha kész lesz
Aztán valszeg megy Apróra, vagy faterhoz, mert egyrészt nem vagyok kibékülve a szoftverével, másrészt annyira nem is kényelmes számomra, ha már tenyeres-talpas fogás, akkor Logi MX510 - G400. Utóbbi, ami működőképes, viszont előbbinek a burkolatát át fogom rá hekkelni (5 perces munka, ez is már hónapok óta várat magára
), csupán szentimentális okokból.Szerk.: Ja és a szétjött, majd összegányolt, majd megint szétjött szalagkábelt láttátok?
Zseniális
Azt is inkább szétfogom szedni, lepucolom, és rendes szalagkábellal fogom megcsinálni. Csatlakozóval, hogy az ilyenek baleseteket elkerüljem a jövőben. Persze kap majd Omronokat meg jóféle talpakat is... Hmm, ha tényleg felrakom apróra, akkor legalább 30 ezer forint lesz. Meg köll fizetni a munkadíjat is. Még jó hogy nem órabérben számoltam.. (3 év...) -
kemotox
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nemtom mit jelent a füstszínű pontosan, de "teljesen" átlátszó, vagy is mégsem. Nehéz elmondani. Homályos kicsit a cucc, de nem szürkés vagy ilyesmi. De ha tökéletesen simára csiszolod lehet átlátszó lesz teljesen.
De beszéljen helyettem egy kép. Még nem sikerült teljesen lecsiszolnom, ez is vagy 3 évembe tellett
-
PR0JECTNR56
addikt
Emberek, azt jól sejtem, ha a takasta féle Deathadder 3.5g felső burkolatelemének felületét lecsiszolom, akkor egy füstszínű átlátszó elemet kapok?
-
Addel
senior tag
-
ZsákosBilbó
csendes tag
válasz
Fehercsoki
üzenetére
eBay-ről. 13k körül volt, nem emlékszem pontosan az árfolyamra. Gyári dobozban, regelhető S/N számmal, teljesen eredeti! Április 26.-án adta fel a srác, tegnap kézhez kaptam. Ingyen posta, de aláírásos átvétel

-
válasz
PitLee
üzenetére
Félszakértő a gárda, mert 1) fogni mindenhogy lehet, (még a salmosát is megpróbáltam palmosan és nem volt lehetetlen, csak elég fura) és 2) az egértömegeket vegyesen kábellel vagy anélkül jegyzik és nem lehet kiismerni. + gondolom egy tucat különböző user állítja össze, ahogy a tesztek se egyformák.
Köszi a linket, már hetek óta nézegetem. (angolra-nem magyarra fordítva) -
Addel
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hogy ide is hozzászóljak, ha abból a kettőből akarsz mindenképpen választani, inkább Alcor. Jobb a formája, és az A3090 egész jó szenzor(bár én egyiket se választanám a helyedben).
-
mqm
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Mind a 2 volt. Én éreztem a Xornetnél ,hogy a senzor pontatlanabb ,apróbb mozdulatoknal kuzdenem kellett vele. Viszont a te felhasználási körödre elegendő lehet. (nem mintha annyira pro lennék ,csak sajnos fel figyelek ilyen kis turpisságokra már..
)
Szerk.: Alcorban ugyan az a senzor mint a spawn-ban!

-
SunMount3r
nagyúr
Pedig úgy emlékszem, hogy a Spawn-ot pont a szenzora miatt húzták alább a tesztekben mint a Xornet-et. Látom, (most) nem Lézer, hanem optikai, de mintha ez se így lett volna... (Bocsi, ha félre informálódtam)...
Amúgy a Spawn nem annyira izgat, jóval drágább, akkor inkább Alcor... De lehet marad a Xornet...
Szenzor kérdés: a Spwan szenzora mérvadóan jobb (nem csak dpi), mint a Xornet-é?
Köszi!

(Ja: és az ITT ajánlott egereket, igen, szintén ismerem... Bocsesz...)
-
mqm
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hát azt nagyon mellé olvastad.. Nem a csillio dpi-tol lesz jó egy egér , mellesleg spawnban avago 3090 van ami szerintem nem egy rossz OPTIKAI senzor. Az ajánlott egereket ismered. Újonnan jót 10k felett kapsz. Szerintem ezzel mindent elmondtam!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dobragab
üzenetére
Köszönöm, de nem egészen ez volt a kérdésem: és szerintem az országban új egeret keresők kenyeréből egy jókora szeletet társíthatunk az elvárásaimhoz: +2 oldalsó gomb, jobb kezes kialakítás, min. 2000dpi (a több csak nekem jobb, ez lehet inkább egyéni, de nem vagyok low-sense-es.), böngészésre (főleg), alkalmi játékra.
És a lényeg: 10K max, nem e-bay-es (nincs olyan bankártyám), magyar webshop-os, rendes garis.Bocsi, de szerintem van egy ilyen réteg is...

(A linkelt ajánlót már vagy 20x átnéztem, a felsorolt elvárások miatt nem talál...)
mqm : épp úgy olvastam, hogy a Spawn sensora (lézer), nem ér fel a Xornet-éval (Xornet: kevesebb dpi, de precízebb, Spawn: árban se jó már)... Szóval marad az Alcor vs. Xornet szitu. (E-bay kizárva.)
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Az appelnek az egerén van egy görgő, amivel lehet horizontálisan is görgetni, valami ilyesmi nincs másik gyártó egerén? Vagy mondjuk két görgő, egyikkel jobbra-balra, másikkal föl-le lehet görgetni. Persze bőven 10k alatt érdekelne.
-
mqm
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Alcor szenzora jobb ,viszont ha xornet formája jobban bejön akkor keress inkább spawn-t helyette.
Viszont ha alcor a nyerő és nem gond az ebay+0 garancia akkor olcsóbban kijössz ha veszel takasa-tol egy deathadder 3.5g-t. -
dobragab
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Inkább innen válogass.
-
SunMount3r
nagyúr
Továbbra is Hello!
Csatlakozom a párral előttem szólóhoz: CM Alcor vagy Xornet? (Bár tudom, hogy valami általam meg nem érthető oknál fogva, egy ideje ignorálva vagyok ebben a topic-ban a szakik által, de azért teszek egy próbát).
Szóval, az Alcor megéri a kb. 4K-s felárat?
A válaszokat továbbra is köszi (bár ebben már okkal kételkedem)...
-
mqm
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Akkor passzolom.

-
-
Tényleg inkább a többség választása érdekelne a top 200-ból (mindegy miben). Csak ezt se te se én nem ismerem kézméret szerint.
Kényelmes volt a Naos 7k. Csak erősen összeszorítottam, ha emelni kellett. Azt meg nem akarom. Vonzódom a könnyű egerekhez. Őszintén szólva CM Alcor is megtetszett. Legfeljebb találni kell beleillő jobb NYÁK-ot
De 87g.Továbbá köszi a képet, ismerem is, csak skilles kézméret szerint szeretnék viszonyítani.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
ZsákosBilbó
üzenetére
Honnan rendelted és mennyibe került?
-
mqm
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Rendben, már csak a "használt jöhet" + "az eBay jatszik-e" kérdésekre lenne jó ha válaszolnál.

-
Elolvastam igen, de nekem egy olyan nagyobb egér kell ami jól csúszik. Steelseries Mini egérpadom van.
Igazából nem kell hogy világítson csak valami nagyobb legyen.
Nagyon maximum ha olyan az egér akkor 10k-ig elmegyek de ha olcsóbb az sem baj.
Nem szükséges extra nem tudom milyen programozható gomb... -
bdlackoo
tag
ITT egy csinos egérméret táblázat, kép, izé ha valakinek esetleg...

-
Minden irányban 2 cm-rel nagyobb a kezem mint NVC-nek. Bár vallom, hogy minden egeret minden módon meg lehet fogni, a kérdésem az volna, hogy milyen egeret szoktak ezzel a mérettel jól használni?
Bónusz: Nagyrészt palmosan IMO 1.1-nél nem feltétlenül kell nagyobb, Zowie EC2-nél nem feltétlenül kell kisebb. (120mm<én<126mm) Éppenséggel nyitott vagyok mindenre, nem tudok palmosan minden fegyót értelmesen használni. -
mqm
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ár? Használt jöhet? EBay? Összefoglaló megvolt?
-
Sziasztok!
Főként programozással foglalkozok de kéne egy jó egér, de egy olyan nagyobb fajta.
Az volna a kérdésem hogy Gigabyte GM-M6880X erről milyenek a vélemények?
Köszönök minden segítő szándékú hozzászólást..
Üdv! -
ZsákosBilbó
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Válaszolt egy hölgy a Logitech-től. Kért, hogy írjam meg hol és mikor vettem és persze az S/N számot. Az utóbbi ment is, de a többire csak annyit írtam, hogy külföldi vásárlás, de a pontos címet nem tudom. Ettől függetlenül szinte azonnal beregisztrálta hozzám az egeret, 2017-ig jelzett garanciával

Kösz a tippet így utólag is! -
mqm
senior tag
válasz
kemotox
üzenetére
Azért tuti nem vennék drágábban Razer-t mert garanciális.. Az az 1 év nem oszt sokat. Hozzá teszem Aby olyan mint a régebbi Logitech-ek. Kb fillérekért találsz hozzá alkatrészeket. Kb örök darab.

Láma kérdés:
Ha már igy Abyssus a téma, 1800 dpi iszonyat sok. Ha Windows egér beállításoknál lehúzom a csúszkát az okoz valami anomáliát? -
dobragab
addikt
Falcoon kolléga árulja, ennél olcsóbban nem kapsz kis tételben.
Jobb a click feel, és tartósabb a Japán Omron, mint a kínai.
Igen, forrasztva vannak. A gond ott kezdődik, hogy DA 3.5G-nél a két első tappancs alatt van két csavar, így azokat le kell venni. Lehetőleg a ragasztóval együtt kell lehúzni, hogy vissza is ragadjon. Felpöndörödni ez nem szokott, de azért vigyázz rá. (Logi talpakat híresen nehéz rendesen leszedni. Imádom, amikor a Youtube disassembly videóban elb@sszák a talpakat
) Vagy ha nem sikerül, kétoldalas ragasztóval vissza lehet rakni. Vagy jaffától veszel egy szett talpat, úgyis jobb, mint a gyári. (Mehet az 1 mm-es.) A harmadik csavar a matrica alatt van, ki kell hozzá lyukasztani. (De legalább a hátsó talp maradhat.)DA 3.5G nyákja két darabban van, a szenzor-nyák az aljára, a kapcsoló-nyák pedig a burkolat felső részére van csavarozva. A kettőt egy rusnya szalagkábel fogja össze. ARRA NAGYON VIGYÁZZ! Ha egy kicsit hajtogatod a végeinél, egy az egyben le tud törni a nyákról, pótlása macerás. Múltkor két délutánomba került az egyik...
Még van egy kis csati+kábel a hátsó LED-nek is, azt könnyű lehúzni róla, meg az USB-kábelt is.
A kapcsoló-nyákon találsz (emlékeim szerint) 2 db kínai Omront a főgomboknak, egy Panasonic EVQP0-t a görgő alatt, meg két, oldalra fektetett, piros pöckös TTC-t az oldalgombok alatt. A kínai Omronokat, simán cserélheted. Ha egy kicsit (sokat) csiszolsz a felső burkolaton, a Panát is kicserélheted, ha van célszerszámod (valami Mini-drill, stb.) a csiszoláshoz. (Nem fér be alapból.) A TTC-ket japán Omronra szerintem nem lehet kicserélni, legalábbis én nem találtam sehol olyan D2F-*F-et. Keményebbet valahol igen, bár lehet, olyan helyre amúgy is a keményebb kell.
Magáról a forrasztásról:
1. Ónszippantó.
2. Ha az Istennek nem akar megolvadni, tegyél rá + ónt. (Ha neked még ólmos van, tuti könnyebb lesz tőle.)3. Vigyázz a nyákra, szeret olvadni, meg letörni a forrszem. (Pl. a kapcsoló túl agresszív feszítésével már törtem le egyet...)
-
-
sagit
veterán
válasz
bbdzyx
üzenetére
Megrendeltem a Deathadder - t a linkelt oldalról, most várunk.
Erről a kapcsoló csereről írnál kicsit? Mivel gari nem nagyon lesz úgyse az egérre szívesen kicserélném a kapcsolókat. Miben lesz jobb tőle? Hol kapom meg a kapcsolókat? Forrasztva vannak a nyákra? (mondjuk az se baj)
Amúgy az eladó honnan szerzi az egeret, azt lehet tudni?
-
kemotox
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Két alapvető különbség van az Abyssus és a Taipan (BF edition) között: Az egyiken van csicsás festés, a másikon nincs; az egyik nem jó, a másik jó.
Ha kellenek az oldalgombok akkor inkább rendelj Takastától egy Deathadder 3.5G-t, kicsit feljebb volt róla szó, hogy hol lehet rendelni. Valami 9 ezerből kijön és két hét alatt ideér.
Vagy ott van még a régebbi Abyssus, picit máshogy néz ki meg kéken világít, az ebayen nagyon olcsón megy, csak sok a hamisítvány, de szerintem tudnak az itteniek segíteni, hogy ne fogj ki egy másolatot.Szerk.: Vaaagy, találtam egy ilyet: [link] Még gari is van rá. Én lecsapnék rá a helyedben

-
HungarinBen
csendes tag
válasz
dobragab
üzenetére
Megnéztem a listát és nekem a Razer Abyssus ami tetszik. De láttam az oldalon, hogy ugyan azért a pénzért van a Razer Taipan BF4 változat, aminek az alapváltozata 10.000Ft drágább!
Link:
Razer Abyssus http://ipon.hu/webshop/product/razer_abyssus___ambidextrous/764224
Razer Taipan BF4 http://ipon.hu/webshop/product/razer_taipan_battlefield_4/523804
Szerinted melyik? -
ZsákosBilbó
csendes tag
Lehet azt tudni, hogy a G400s-nek mekkora LOD-ja van? Egy német tesztben azt olvastam, hogy javítottak ezen is a G400-hoz képest, de semmi konkrétumot nem találok róla. Azért érdekel, mert ha talpat cserélek rajta (egyszer majd) akkor a 0,28-as vagy a 0,60-as lesz jó rá? Nem sokat emelgetem az egeret, bár előfordul.....
-
Dave567
veterán
És az A4tech Gaming Bloody V7-8 erről mi a véleményetek?
Tetszik, jól is nézki, sok gombok, jó értékelés... Kell még valami?
-
Dave567
veterán
válasz
kemotox
üzenetére
A sört nem szeretem...
De persze lehet olcsóbban is venni, de én adok a ki nézetére is, és ezek tetszettek meg elöbb, meg az is be jön, hogy sok gomb van rajta, nem csak négy.
De majd még meg látom..
Azért köszi a segítséget.
(39889) Zsiráfnyál: Nekem tetszik, de sajnos nem tudtam megnézni még élőben, de majd jövőhéten.
MM-be gondolom meg is lehet fogdosni őket?
Viszont azt nem értem, itt le van húzva az egér, de sok jó pontot kapott ám. -
bbdzyx
senior tag
válasz
killer095
üzenetére
szvsz nem éri meg egy újabb változata sem. Jó sokáig (2-3 év?) használtam egy 3.5G-t, a kapcsolói kb. fél év után Omron cserére szorultak, a görgő alapból lötyögött (ami azóta is ugyanúgy szériahiba a deathaddereknél, lol), a tapadós bevonat 60%-ban lemállott róla...de a szenzor, az kurva jó volt és azóta is jó minden DA-ban. Pro érv továbbá, hogy ~9000-ért megkapod itt("tak20" kuponkóddal -5USD, megbízható shop, ne ítélj elsőre) itt és másfél-két héten belül a kezedben fogod. A kapcsolócsere pedig megvan max. 500 HUF-ból.
Most Zowie-t használok, de az FK1/FK2 helyett én is inkább az új ZA vagy EC-A szériát ajánlom.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
killer095
üzenetére
Ha pesti vagy, akkor menj el a Pixelbe és nyomogasd meg a Zowie-kat, mert keményebbek a gombok mint pl. a DA-nél. A Chroma szimplán ár-érték arányban nem éri meg a 3.5G-hez képest, túl sok előrelépés nem történt a kettő között a 16millió színű led logón, meg az oldalsó gumírozáson kívül.
A Zowie-k click latencyjétt meg alaposan csökkentették a korábbi modellekhez képest (pl. FK1/FK2), de minden mai egérnél van egy kevés. -
killer095
őstag
Nem tudok dönteni...deathadder 2013/chroma vagy zowie ec1-a
Rengeteget olvastam utána de mindeki mást mond valaki a deathaddert szarozza valaki a zowiet.
Azt is olvastam hogy a chroma edition az rosszabb mint a sima?
Segitsetek dönteni most egy (fos) x7 747hvan
szoval mindegy melkyiket veszem valószínő nagyon fura lesz.
De a lényeg hogy pontoslegyen (goliathus speed egérpadon) és persze jól áljon kézre. Na meg persze a delay soakn irják hogy a zowienál nagy a delay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Bár annak a perfect control-ja "csak" 2,7 m/s körül alakul.)
), csupán szentimentális okokból.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)