Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Tomix24 #8434 üzenetére
Már meg ne haragudj, de kissé ferdítessz ezekkel a belinkelt képeiddel. Nálam TV-n,pont ugyan olyan jó a kép, mint a többi képen, amit belinkeltél. Ez a kettős látásmód, amit kelteni próbálsz, nem igen takarja a valóságot. Már csak azért sem, mert figyelgettem korábban is már ezt a topikot, beleolvasgattam, és mikor megszereztem pár kamerámat, aggódtam is, hogy igazad lesz, és télleg ilyeneket tapasztalok a színnel kapcsolatban, amiket itt szemléltetni próbálsz. Hát nagyon megörültem, mikor nem lett igazad, és ledöbbentem, hogy az általad degradált kamerák felvételei is milyen jók. Persze, nem mind, de eléggé elmosott nálad a határ ilyen szempontból, túl sok jó cucc megy a "szar kategóriába". Asszem a következő napokban nekiesek, és kissé megvilágítom rendes TV-n hogyan fest ez a kép a virágról. Egyet bizton mondhatok, így nem, ahogy belinkelted. Azt mondom, ne géphez hasonlítsd, hanem HDTV-hez. Nem véletlen adták annak az eszköznek azt a nevet, hogy :HD. A kamerának meg, hogy HD kamera. A kettő tulajdon képpen egymásnak van szánva, mert hát lehet, hogy sokan néznek gépről filmet, de egyenlőre a kamerák fő célpontja a TV, és nem a gép, amiről én egyébként személy szerint nem szeretek filmet nézni, mivel szerintem nem a legjobb céleszköz rá. A gép az gép, való internetre, munkára, stb. a vizuális élményé meg még mindig azért a TV. Nem tapasztaltam még eddig nagyon, hogy lett volna olyan család, ahol az emberek TV helyett gépmonitorról néznek műsort rendszeresen, napi szinten a nappaliban. És mint HDTV tulaj, én biztos nem is tenném, mert sok a különbség gépmonitor és TV között. De egyébként ezek az általad fakónak titulált videók nálam gépen sem néznek ki rosszul, ennyire biztos nem, mint azt itt szemléltetni próbálod.
Szóval egy biztos, amit ide belinkeltél, céleszközön: azaz HDTV-n egyáltalán nem így néz ki. Igen, van olyan kamera, aminek HDTV-n is így néznek ki a felvételei, de ezeken az "igazolni próbálásaidon" csak röhögök, ha rágondolok, hogy itt nálam hogy fest a felvétel, és sajnálom, akit ezekkel egyéb jó kameráktól elriasztassz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?