Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• salesboy

tag

válasz Frank Morgan #7094 üzenetére

Hát akkor csak az SD-és verzió marad, ami szerintem nagyon jó. :C

Egy személyes vélemény. :R

Régen én is sokat kameráztam nyaralásokkor, de rájöttem, hogy semmi értelme. Még én magam sem nézem végig ezeket a hosszúra nyúlt felvételeket, hát még hogy mutatom azt meg a Családomnak vagy a Barátaimnak

Jelenleg 2 hét alatt max. 1 és fél órát veszek fel és még azt is elég visszanézni, sőt még azt is meg szoktam vágni szerkeszteni, alá teszek zenéket, átmosatom a felvételeket, hogy igazán élvezhető legyen. Nagyon rövid kis snittekből és részletgazdag állóképekből, sokkal élvezetesebb homevideót lehet rittyenteni, mint amikor bekapcsolom a kamerát és megyek vele hosszú perceken keresztül és mindent felveszek.

Nem tudom szoktad-e nézni a Vimeo-n a HD csatornákat. Olyan szuper kis 3-5 perces úti videók vannak, hogy élmény végig nézni. Szerintem erre törekedj Te is. (persze ne 3-5 percre)

Egyébként az én Sony-m az 8Gb-ra 1 óra felvételt tud, tehát 32 GB-al meg van a 4 óra (ami szerintem abszolút felesleges).
    Amúgy meg én mindig viszem a laptopomat, sőt van hogy naponta még arra is rátöltöm, mert a kamerával is történhet valami és akkor legalább meg van a gépen az addig készített videó.
    A lopástól félhetsz, de én elég sokat utaztam nagyon sok országban és csak jó tapasztaltaim vannak.
    Sajnos az ilyen szállodai szobás történetek 50% biztosítási csalásról szól.
    No de ebbe ne menjünk bele.

Új hozzászólás Aktív témák