Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
Világos
szóval megegyezhetünk abban hogy alapvetően jobb videót csinál valamivel mint egy csúcs mobil! Bizonyos tekintetben..
Közben megneztem a pana gépet. Nem is rossz. Pont ezt akartam elkerulni hogy sok lehetőség legyen és akkor már az ember teljesen elbizonytalanodik..
A sonykat volt szerencsém fogni, tetszettek. Alapvetően úgy gondolom hogy egy mobil helyettesnek abszolút megfelelő egy Sony a 5000 is korrekt obikkal
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest