- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
monroe8609 #44701 üzenetére
Az a5000-ben tudtommal nincs pdaf, azt csak az a5100-a6000 és újabb vázak tudják, tehát bukod a sony af előnyét és videó minőségben is gyengébb mint a panák...
suits: Talán a gx80 meg a g7.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
monroe8609 #44697 üzenetére
Sokkal nagyobb a szenzor, így pl. a dinamika fényévekkel jobb lesz panával és sonyval egyaránt, gyenge fényben szintén nagy előrelépés lesz és a dof-al való játék.. nos az teljesen más világ
. Bár videónál az be is zavarhat, mert szűk dof-al (értsd: elmosott háttér) hamar kieshet a téma az éleségi síkból és az autofókusznak nehezebb a dolga.
Olcsó 4k pana: gx80. -
KawaBazsy
aktív tag
válasz
monroe8609 #44693 üzenetére
Bár nekem csak S4 mini van, s én is elégedett vagyok a videós teljesítménnyel, az A6000 videoja azért láthatóan jobb. S fejleszthető is, komolyabb objaktívvel (pl 18-105G), bár a kitobival is elégedett vagyok videora. Ha meg a legfullabb minőség kell, akkor le lehet tölteni tömörítetlen formátumban is az anyagot..
-
jjeahh
nagyúr
válasz
A videó élessége-részletessége a felsorolt sonykkal tuti nem lesz jobb, viszont minden más igen... Ha képélességben is előrelépést akarsz, akkor valamilyen 4k-s pana milc, de ott az af lesz visszalépés.
-
Falovas
aktív tag
válasz
Na ez engem is érdekelni fog...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
monroe8609 #44129 üzenetére
Majha' megöregszel, nekem az a korosztály már általában nálam jóval fiatalabb...
Már aki Milcet használ...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
monroe8609 #44126 üzenetére
Milf gépek?
Persze, mert tudja, hogy milyen oldalakra szoktál járni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest