- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok! Samsung nx 500 - hoz egy jó fényerős,( mondjuk 1.8 körül)fix obi mibe kerül? Illetve merre tudok a milc gépekhez objektíveket nézni?
Javítva.. Az a fránya autocorrect
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
válasz philoxenia #44127 üzenetére
Nem járok.. Vagyis nem a telefonon hazudnék ha azt mondanám hogy a telon még nem írtam le ezt a szót, de max a haverok közti "betegebb" beszélgetésekben..
-
monroe8609
aktív tag
Követem jó pár hónapja a topikot, az már biztos hogy milcet fogok venni de még nem dőlt el melyik pontosan..
Igazából az nem kérdés hogy fénykép szempontból kivaltja a mobilt, viszont a videó képességre is kíváncsi lennék..Visszaneztem pár videót amit mobillal csináltam pl most karácsonykor, beltérben lampafenynel, Uhd-ből konvertalva full hd -re és megkell mondjam nagyjából elégedett vagyok a minőséggel. (galaxy s7)
Ugyanilyen felhasználás mellett lenne szükségem egy jó minőségben felvevő milcre.. Lakásban, tornateremben lenne a videók 80%a felveve. Mivel viszonylag sokat fotozom is az se mindegy milyen de amint mondtam szerintem bármelyik apsc milc köröket ver az összes mobilra.
Eleinte Panasonic lx 100 volt a kiszemelt de mostmár abszolút a milceket nézem a sonykat főleg, 5000,5100,6000.Szinte biztos hogy később objektíveket is vásárolnék.
Szóval a kérdésem csak annyi hogy tudnak e vajon a fentebb felsoroltak sokkal jobb videót készíteni mint egy mai Samsung csucstelo? -
monroe8609
aktív tag
Világos szóval megegyezhetünk abban hogy alapvetően jobb videót csinál valamivel mint egy csúcs mobil! Bizonyos tekintetben..
Közben megneztem a pana gépet. Nem is rossz. Pont ezt akartam elkerulni hogy sok lehetőség legyen és akkor már az ember teljesen elbizonytalanodik..
A sonykat volt szerencsém fogni, tetszettek. Alapvetően úgy gondolom hogy egy mobil helyettesnek abszolút megfelelő egy Sony a 5000 is korrekt obikkal
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest