- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Jónapot az uraknak.
Felvetődött az egeres topikban, hogy PS2 bill jobb mint az USBs.
Igazából választ még nem kaptam miért.
Egyik ok elvileg az USB lehetséges kihasználtsága, ami valszeg lagot okozhat. Játék közben fontos ez valszeg, amikor nem sokan szoktak bluray filmet másolni külső winyóra.
Másik a cpu terheltség ugyancsak fene tudja mekkora mértékben, de gondolom ha 30MB/sec másolás nem igazán látszik meg akkor 3 billentyű lenyomása sem hiszem hogy gáz.
Harmadik a 6KRO. Ezzel az a gondom, hogy viszonylag ritkán nyomok le egyszerre 7 gombot, hogy ez gondot okozzon. Játéknál jobbkéz egéren, szóval facerollon kívül nem tudtam kaptam választ a PS2 hype-ra.
Valaki felvilágosítana?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest