Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Az miért baj?

Egy hogy rohadt sokáig bírja egy feltöltéssel, másrészről (gondolom én) vezetékről is használható. -
Sziasztok!
Billentyűzetet szeretnék vásárolni, ami:
- vezeték nélküli
- halk (hasonlót keresek, mint a laptopoké, hogy ne csattogjon gépelés közben)
- hangerőszabályzó és sleep funkciógombok legyenek rajta
- jó minőségű, megbízható
- lehetőleg ne 20k-ba kerüljön
Desktop megoldások nem jöhetnek szóba, mert van egy nagyon jó egerem, amit nem cserélnék le.
Előre is köszönöm a segítséget.

-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Keresek,olyan billentyű egér párost amely mini usb wifivel csatlakozik a notihoz?Lehetőleg logitech típusút mert nekem ilyen egerem már van de ugy tudom,hogy ez úgy is létezik,hogy lehet billentyűt is vásárolni hozzá. -
BirkMan
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Billentyűzetet keresnék max. 3500 forintos árkategóriában. (Az oka egyszerű: laptopomnak elkezdett a saját billentyűzete kopni és kényelmesebbnek találok egy USB-s billentyűzetet, mint a gép fölé görnyedni.)
Programozásra és dokumentum gépelésre szeretném használni.
Fekete legyen, USB-s, magyar kiosztású.
Minél halkabb, lehetőleg két soros Enter-es (itt képes vagyok kompromisszumot kötni).
Slim/normál mindegy, inkább kényelmes legyen.
Milyeneket ajánlanátok? (Esetleg milyen márkánál nézelődjek?)
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
zsotty4
tag
Üdv! Szakik véleményét szeretném kérni. Volt nekem egy toshiba L500as laptopom 2 évig, és meg kell hogy mondjam hogy iszonyatosan megszerettem az l500as széria billentyűzetét. Most azonban váltottam asztali gépre, és rendkívül kényelmetlen akármilyen billentyüzetet is próbálok ki hozzá. Valakinek van ötlete hogy mit keressek ami hasonló méretű (ez fontos), és hasonló visszajelzést küld a kéznek mint az előbb említett bill http://img1.lesnumeriques.com/produits/64/6958/Toshiba_Satellite_L500-13Z_Keyboard.jpg . (úgy tudom ezek scissor kapcsolósok vagy mi a szösz, egyáltalán kapható ilyen asztali géphez?)
-
citkar
addikt
Üdv
Olyan vezeték nélküli bill+egér kombót keresek ahol az egeret usb-re is köthetem használni és tölteni, tudtok ajánlani?
ha kombóban nincs akkor magában esetleg.
Köszi -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Vezetéknélkülit akartam írni. Én kérek elnézést. Ezért is ugrós.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Vezetékes, ez biztos?

-
Maxtreme
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Elvileg nem rossz cucc, viszont nekem a billentyűelosztás nagyon nem tetszik. (de ez már az én bajom
) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Logitech k360 ról van valakinek véleménye?
-
rayoliviero
veterán
Giga 8100 V2-t hol árulnak? Nincs sehol odaírva, hogy melyik verzióról van szó.
-
Tarill
őstag
üdv! tudnátok ajánlani nekem valami billenytyűzetet ami:
-kapható mo.-n
-magyar billentyűzet
-legfontosabb: ki legyenek világítva a gombjai mert sokat írkálok sötétbe és nem szeretem a lámpátláttam már itt ott kéken világító billentyűket de élőben seholsem...

-
jilian
addikt
Megjött a Quckfire Pro.
- érezni, hogy van benne anyag
- el se lehet mozditani, nagyon tapadnak a talpai
- a magasitót nem is érdemes kihajtani, elég vaskosra sikeredetSzokatlanok a billentyűk, magasak, olyan mintha 1 cm-t kéne benyomni, hogy vegye be a betűket, holott már szinte az első mm-en érzékeli.
Szokni kell tényleg, meg ez a csattogás!
Egy két kérdésem azért lenne:
-
- két NKRO módot tudok beállitani melyik legyen? Full N Key / 6N Key
- 8-4-2-1 ms -ot tudok beáll az USB adatátvitelre, melyiket mikor érdemes, vagy ennek mi a jelentősége? használhatok -e sima USB hosszabitót?
- ugye még nem állitottam át a bill. kiosztását Win alatt, simán az en.-re kell, hogy ANSI legyen? ilyenkor teljesen elveszitem az ékezetes betűket? a hosszú i-t már igy sem találom...szerk.:
de kurv@jó vele gépelni, igy a hsz végére igen megtetszett!
-
vlevi
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
"Microsoft Wireless Desktop 3000 van most, de nem jött be. Hangos"
Az hangos? Hogyan?
Nekem volt olyan, de nem a hangjával volt bajom, hanem a laposságávával (és az egerével, mint neked), Ha nem lett volna bemélyítve a billentyűzet része, én nem váltam volna meg tőle. De ezt nem bírtam megszokni, továbbra is utálom a csuklótámaszos, laptop laposságú billentyűket, (és a laptopokat is
) ezért lecseréltem egy Wireless 800-ra. -
rayoliviero
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ezért írtam fentebb Maxtreme-nek, hogy a Geniust nem szeretem. Gagyi, szar mind.
Microsoft SideWinder X4-el mi a helyzet? Azt megéri? Most tudok egyet 8-ért alig használtan. Bár a boltban is csak 11.
Microsoft Wireless Desktop 3000 van most, de nem jött be. Hangos billentyűzet és elég sok szót elgépelek vele, egér sem frankó. Jel is előfordul, hogy akadozik, pedig 2,4 GHz-es, de nem sokra megyek vele.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Én a k800 előtt kb 1 évig használtam XLIII-at, nemvolt vele gondom. nem akadtak, és nem koptak a gombok. Viszont tény hogy rohadtul csattognak

Szerk: Ergomediam is volt. Azon kívül hogy 1 év után kezdtek nem működni a gombok, semmi baj nem volt vele

A gumiharangok valami iszonyat minőségűek. -
WolfheartGR
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Gazsi00: Genius-t budos eletbe nem veszek tobbe, van itthon egy ergomedia 700, 10k volt anno, 3ezernél többet nem ér... Meg úgy egyáltalán a kezem között megfordult genius cuccok minősége túl sok kívánni valót hagy maga után... Büdös életbe nem veszek tőlük többé semmit.
(Ja, nem hater vagyok, nem azért pocskondiázok le mindent!
) -
Maxtreme
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
A revoltec Xl2 egyelb*szott szar..
Az Xl3 szerintem már jóval használhatóbb. -
kroy83
tag
Ha nem kell magyar kiosztás csak annyit mondok: Ducky
Igaz ez 30k körül van de cserébe mechanikus, és kiváló minőség. Asszem a roccat nem mechanikus

-
rayoliviero
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Microsoft SideWinder X4? Az nem sokkal drágább a Geniusnál. Revoltec szerintem nem volt halk (XL2).
-
Hunork
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére

Hall az ember valamit, aztán rájön, hogy mióta beregelt ide, és előbb beszél, utána hallgat...áááá...de nézegetem most a kapott linkeket..ezt is!
-
Hunork
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Oké...most én is elbizonytalanodtam.
Nekem korábban Revoltec volt, de nem tetszett a világítása. Halknak halk volt.
Viszont most keresgéltem és a tököm ki van, normális, 20k alatti magyar kiosztású, és normális világítással rendelkezőt nem találok. Angol, német,még oroszt!!!
is találtam...Gabát meg nem veszek... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Maxtreme: Közben írtál, megnézem, amit ajánlottál...bopp, jól néz ki, de már sok egy picit, max egybevonom a karácsonyt a szülinappal...

-
Maxtreme
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
akkor most döntsd el hogy szeret nem szeretet játszol, vagy költesz rá 15-20on felül, ennyi. Olcsón igazán jót nem fogsz kapni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Genius imperator?
-
Hunork
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én ezt kértem karácsonyra, minőség, tudás, Roccat.
Roccat Isku -
rayoliviero
veterán
Melyik a legolcsóbb háttérvilágításos billentyűzet? Revoltectől jobbat szeretnék azért.
-
Hunork
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Üdv!
Az Asus nekem nagyon pofás, de nem ismerem ezen a téren...
És erről mi a meglátás? Az ára sem vészes. Mondjuk személyes tapasztalatom ilyennel nem volt, de már évek óta van egy Gigabyte teljesen infra egér+bill, ha épp a fotelből szeretném a TV-t nézve nyomni egy játékot, és azzal semmi gond nem volt még!
-
csimika
csendes tag
Nekem innet jott a regi billentyuzetem, EMS-el postaznak, meg vamot se kellett fizetni. Atbaszni nem fognak, de ha nincs szerencsed akkor megvamolnak.
A Ducky amit kineztel ilyen vilagitos csoda, de meg mindig jobban megeri mint 1 gusztustalanul kinezo gamer billentyuzet. (plusz ANSI a fizikai kiosztas, remelem nem lesz belole bajod, szerintem sokkal jobb mint a magyar/UK ISO layout) -
MarcZ
senior tag
Erre esetleg valaki?

-
csimika
csendes tag
Ha nem riaszt el a kulfoldrol vasarlas es a kinai iras a billentyukon akkor innet eleg olcson lehet szerezni red switches Rapidet, csak $20 a szallitas:
http://global.pchome.com.tw/english/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=DCAH28-A58428401&SR_NO=SBAE0U&ROWNO=9&tm=e
Kulonben ez a shop tele van jo billentyuzetekkel, pl kaphato Cherry G80-3000, Ducky cherry switches olcsobbfajta 21 ezerert, esetleg Alps switches 15 ezerert. -
kroy83
tag
Vennék egy jó mechanikus billt. Keresgélek olvasgatok már régóta, és arra jutottam h a legjobb játékra a red swich. Van is pár kiszemeltem.
1. Ez lenne a best, ha nem 44k lenne mire ideérne.
Van még a 6gv2. Ebből is létezik red switches, viszont nem igazán hozzáférhető még európában sem. Limitált szériás, de a fekete is egy lehetőség. Van még a Quick Firerapid szintén létezik belőle red, bár magyarországon azt se láttam. Szóval jelenleg marad rednek egyetlen alternativaként a corsair.
-
kroy83
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére

-
kroy83
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hol lehetne kipróbálni mechanikus billentyűzeteket. Kíváncsi lennék a színek közti különbségre.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Ez belefér?
Ennyiért sztem jó választás, próbálgattam pár percet, tetszett. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Köszönöm a véleményed.
Nekem volt géniuszom, az nagyon kevés ideig bírta.
Logitechem még nem volt, bár nagyon sokan dícsérik még az alsó ketegóriás termékeit is, hogy strapabíórak stb...
Most egy Labtec van, lassan 6. éves
(asszem ez a Logitech almárkája, de javítsatok ki ha tévedek.)
Sokat azért nem akarok adni érte, mert csak egy alap magyar kell, mert már egy Sharkoon Gamert akarok majd játékra, csak hát azzal szenvedés gépelni
Ezeket néztem ki:
A4tech a billentyűk formája nem igazán tetszik bár azt írják hogy kényelmesebb mint a standard
Asus itt 3 k ért kapok plusz egeret ami szervízelésnél jól jön.
Chicony ilyen márkájú volt már, másik típusba bár nem húzta sokáig.
Genius1 valamiért tetszik ránézésre.
Genius2 olcsó, de magasak a gombjai.
Genius 3 olcsó, jól néz ki, de egysoros az enter...
Genius 4 jó a formája, drágább, és csak kétsoros apgdw, pgup rész...
Logitech szarul néz ki, drága de logitech
Microsoft ránézésre ok, de microsoft felirat elég randa...
kb ezek közül kellene a legjobbat kiválasztanom.
tipp? -
MarcZ
senior tag
Sziasztok! Van egy Logi G19-es billem, gondolkozom rajta, hogy cseréljem-e mechanikusra. Jelöltjeim: SteelSeries 6G v2, Thermaltake Meka G1, Zowie Celeritas (Utolsóból szinte tuti nem fogok itthon találni, de hétha szerencsével járok.) Kérdés. Tényleg megérné-e cserélni ezekre a mechanikus csodákra, vagy inkább maradjon a G19?
-
Hunork
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Hát szerintem alul nagy kaland nincs, all made in China, max a kérdés az, hogy egy gyárban vagy egy dzsunkán rakták össze...

Én mondjuk, ha nem ez kis lökött lenne nekem, legalább Genius / Gigabyte / Logitech-et vennék. De ez az én álláspontom!
-
Beri78
őstag
Sziasztok, a4 tech g800v-röl mi a véleményetek?
Nem túl drága bill, és az igényeimet kielégítené. A legfőbb kérdésem, hogy egyszerre több gomb lenyomását érzékeli? -
Hunork
veterán
Üdv!
Bosszantó hibám lenne.
Billentyű: Speedlink Alterno
Rendszer: W8 Pro NBios-ban minden engedélyezve van az USB Configuration menüben.
Nincs sehol semmilyen hibaüzenet a rendszerben.A hiba: maga a billentyűzet tökéletesen működik, azonban a médiagombok csak akkor, ha minden rendszerindítás után kihúzom-majd bedugom a billentyűt az USB -be. (és tök mindegy, hogy melyikbe)
Ez mitől lehet?
-
jilian
addikt
A Quickfire Pro és a Rapid közt lényegében mi a különbség?

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A #9320 asra böfögjetek már valamit

thx
-
Maxtreme
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én is amellett vagyok hogy letört a gumiharangnak azon része ami a fólia és a billentyűzet közötti érintkezésért felel (egy fél gombostűfejnyi gumi az egész)
Én anno így szívtam meg egy genius féle a céghez képest drágább billel.
(ezért is vettem most mechanikust, remélve hogy tartósabb lesz) -
gordonfreemN
addikt
Mennyi turelmetlen ember van itt aki azt hiszi, hogy latatlanban ilyen hibara lehet mit mondani...
Amugy nem vagyok billentyuzet szakerto, de a g11-et szedtem mar szet.
Elobb egy csatlakozo ki es visszadugas, esetleg driver ujratelepites.
Szerintem, amennyiben kulso behatas nem tortent es a fentiek nem segitenek, talan a gumiharanggal tortenhetett valami, vagy alatta a vezetofoliaval. -
lineage2
csendes tag
Mennyi segítőkész ember van itt...
-
Soucaller
tag
Sziasztok
Új billentyűzet vétele előtt állók kinéztem magamnak a Gigabyte Aivia K8100 V2.
Kérdésem az lenne hogy mindenhol a v1. ről látok képeket még a fő oldalán is a Gigabyte -nak nekem meg a második a verzió kellene mert rengeteget javítottak rajta az első verzióhoz képest + a kék háttérvilágítás!
itt tér előtérben a lényeg hogy honnan tudnám beszerezni a v2. verziót? Mert nem szeretnék abba hibába esni hogy lerendelem valahonnan pl.: ipon ... stb. kiküldik a v1. -es verziót, mert akkor a falra mászom... 
Előre is köszönöm a válaszokat.

-
vlevi
nagyúr
Na, megtaláltam az MS Wireless 800 gyenge pontját

Nem a minőségére gondolok, hanem a KRO képességre.
Próbáltam az F1 2012 demót, és váltás, kers közben nem tudtam kanyarodni
Mindezt úgy, hogy a kanyarodást a pont és vessző gombokra, a felváltás shift, leváltás ctrl (alt-ot nem engedte az F1). Kers, drs pedig q és wNa, mindegy, nem élethalál kérdés, ha komolyabban akarnék F1-ezni, van itt gémpad is, meg persze a jól bevált Logitech G25

-
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek akinek MX5500-as bille van, vagy valami olyan ami számolja a billentyűk leütését, az leírná, hogy mennyit szedett össze adott idő alatt?
Előre is köszi!

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Általában nem foglalkozok ezzel a kérdéssel de ha már itt vagyok.
Az alsó kategóriás billek között van különbség? Itt főként márkára gondolok.
Egy perifériáért nem nagyon adok többet max 2-3 ezret. Ebben a kategóriában gondolkodok, átlag felhasználásra venném.
Csak már 6 éves a Labtec billem, lehet ideje lenne lecserélni
-
wwhy
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Lehet, h az illesztés szar, de pl. az MK320/520 billentyűi a K360-hoz képest egyenesen csattognak. Hozzájuk képest még a Microsoft Wireless 1000 is néma levente, a Wireless Keyboard 3000 pedig néma kacsa

A legalsó sor /CTRL-W-Alt-Space stb./ valóban csőrögkőkígyó, amúgy pedig "csak" az I-K-? vonaltól az Enter-ig csörög. Számpmra azonban sokkal nagyobb baj, h hiányzik a PgUp-on lévő funkcióbillentyű /nem tudom mi a neve/ illetve a PgUp/Dn Q szar helyen van

-
Mirman
őstag
Sziasztok, szerintetek ezt a Verbatim billentyűzetet hol lehetne itthon beszerezni ?
-
gg72
veterán
icon7 Rondo vezetéknélküli billentyűzettel van valakinek tapasztalata?
[link]Laptop mellé keresek egy kisebb méretű, lapos, lehetőleg matt és viszonylag halk wireless billenyűzetet, most volt nálam egy Logitech MK220 combo, de ez nem jött be. Néztem még a Logitech K340-et, ami viszont fényes fekete, a K360 pedig állítólag hangos... Más tipp/ötlet?

-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Tabhoz keresnék valami bill+egért (akár külön is). Méretben ne legyen túl nagy, de azért lehessen kényelmesen gépelni rajta. Eddig Logikat néztem az elég kicsi vevőegységük miatt (+egy vevő, több eszköz). Árban max. 7-8e Hufig gondolkoztam. Mit ajánlotok? -
Daffit
tag
Billentyűzetet akarok venni és a Gigabyte Force3-at néztem ki. Valaki tudna írni valamit? Mennyire kopik a felirat? kényelmes?
Most kevesebb, mint 5e ft és szerintem megéri. Bár hiányoznak róla a multimédia gombok, rájöttem., hogy nem is nagyon használtam eddig sem. Egyszerre kellene hétköznapi használatra és játékra is. Vélemény, ötlet, javaslat? -
Vasinger!
nagyúr
Valaki elmagyaráznám, hogy az Unifying vevő hogyan működik? Tehát ha veszek 2 különböző eszközt, mindkettő Unifying vevővel van, akkor azt lehet két különböző gépen használni úgy, hogy nem fognak egymással összeakadni? Egyáltalán hogyan dönti el az egér, billentyűzet, hogy melyikkel kell kommunikálnia, ha több ilyen vevő is van?
-
Vasinger!
nagyúr
Aki esetleg mostanában szeretne venni Logitech billentyűzetet vagy valamit, az esetleg írjon rám, mert van egy 50%-os kuponom a Logitech weboldalán

-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Akkor mégegyszer, nehogy a semmibe vesszen, ez az extra gyors villámkérdés.

-
Maxtreme
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
"Ez alapján nem mind gamer amit a gyártó annak hív marketing okokból!"
Aha, elsősorban én is így látom a helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- SteelSeries Prismcaps set - Black - US layout
- EPOMAKER Theory TH80 75% Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

is találtam...Gabát meg nem veszek... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

RazoR