Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
MasterMind
üzenetére
Le lehet venni a csuklótámaszt, írták többen is.
-
JNashville
senior tag
Icon7 Rondoval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Valami nem horror árú wireless klavit vennék, ez tetszik, meg az MK320, de az Icon7ből van egér nélküli verzió is, nem fizetnék valamiért, amit úgyse fogok használni.
-
Egon
nagyúr
Az Ipon nem (sem) tart raktárkészletet ebből a cuccból: megrendelésre tudnak hozni. Az áruátvétel úgy működik náluk, hogy előbb fizetsz a pénztárnál (megrendelés-szám alapján), majd átfáradsz a bolt másik végébe, ahol a számla alapján kihozzák neked az árut.
Nem igazán látom, hogy hol az a pont, ahol fájdalommentesen tudnám megnézni (nem csak a külső fontos: jó lenne megnyomkodni a gombokat, mennyire könnyű/nehéz lenyomni őket, mennyire tetszene/zavarna ha szöveget írok rajta stb.). Bontsam ki áruátvételkor, és amennyiben nem bejövős, mondjam azt, hogy "bocs, mégse tetszik, adjátok vissza a pénzem", vagy hogy?
-
Egon
nagyúr
Nem rossz, bár a Logitech billentyűzetei jobban tetszenek kinézetre, ez a Giga is vállalható (egy picit "gémerebb", vadabb, futurisztikusabb, esetleg kevésbé letisztult kinézete van annál, amit szeretnék, de belefér).
Kár, hogy nincs kirakva sehol sem (pl. MM), mert ha ki lehetne próbálni, bátrabban lehetne ítéletet mondani (még vásárlás előtt). -
Egon
nagyúr
válasz
MasterMind
üzenetére
Gigabyte K8100
- a legtöbb vélemény szerint minőségi cucc, de akadnak negatív vélemények is, érdemes utánaolvasni; mindenképp negatívum hogy csak 1 év garival adjákLogitech Wireless Illuminated Keyboard HUN
- nagyon minőségi cucc, a vezetékes verziót szinte csak dicsérik (az sajna nincs magyarban), 2 év garral adják; viszont gusztustalanul drága. -
MasterMind
tag
Sziasztok!
Olyan minőségi billentyűt keresek (akár gamer), ami egyrészt magyar, másrészt nagy enter gombos. Van ilyen? -
Amantius
senior tag
válasz
hypno skate
üzenetére
Egyetértek. Nekem is magyar kellett, hagyományos kiosztású (külön bill, kurzor, numpad, kurzor felett közvetlen semmi se legyen), ami világít. Már éppen meg akartam rendelni a Gigabyte-ot, amikor "találkoztam" az XL3-mal, ami nekem szimpatikusabb volt (nyilván csak ránézésre). Szokni kellet, mert érzékenyek a billentyűk, de rögtön megszerettem. Érdekes, nekem a kék bántja a szemem.
-
Egon
nagyúr
Utánaérdeklődtem a magyar kiosztású Gigabyte K8100-as bill-ek újbóli elérhetőségének.
Elvileg kb. egy hét múlva megint lesznek, szóval türelem.
Mondjuk ami engem illet, némileg elbizonytalanodtam (azért találni negatív véleményeket is a neten). Lehet hogy mégis maradok a Logitech-nél.
Más kérdés, hogy az új egerem kiválasztása még ennél is keményebb dió lesz, de ez itt off... -
M_o_g_y_i
őstag
A dobozban van egy kb. 0,7-0,8 mm vastag védőburkolat, ami porvédőként szolgál.
-
€uro
őstag
A Logitech K750-es billentyűzet magyarországi forgalmazásának megkezdése ismét csúszik. Most szeptember második felére ígérik. Ez már kb. az ötödik időpont.
...A végén rendelek féláron angol kiosztású billentyűzetet az eBay-ről.
-
vlevi
nagyúr
válasz
papa019
üzenetére
Angol, vagy amerikai?
Mert az angolok is ugyanazt a 105 gombos kiosztást használják, mint mi, de az amerikai kiosztás csak 104 gomb, nincs rajta a bal shift mellett a í betűnek a hely.
De ha van magyar kiosztású abból a billentyűzetből, akkor érdemesebb azt venni.
Sajnos a Microsoft nagyon sok billentyűzetét csak 104 gombosban lehet kapni
-
Egon
nagyúr
válasz
Füleske
üzenetére
"Gagyibájtot 12-13-ért én nem ajánlanék..."
Merthogy ?No offense (engem (is) meggyőzött amit eddig erről a bill-ről olvastam),de azért egy picit elgondolkodtató, hogy egy relatíve nem olcsó keyboard-ra miért csak egy év garancia van... A Logitech termékeiből kiindulva, ha nem is 5, de min. 2-3 év garit illene adni...

-
hypno skate
senior tag
Pár gondolat a Revoltec XL3 billentyűzetről azoknak, akik mostanában vásárolnának.
Nekem világítós kellett, hogy kevés fénynél is lássam a karaktereket. Továbbá magyar kiosztású, mert az angolt használják inkább az angolok. A versenyzők a következők voltak:
Revoltec XL3
Speedlink Alterno
Speedlink Darksky
Trust eLight
Logitech K300Bevallom, a név is számított amikor választottam.
Nem rossz darab, de annnyira nem is jó, hogy hasraessek tőle.
Az ára (<8K) éppen a fájdalomküszöbön belül volt.
Hangosabb mint az előzőleg használt lapos billentyűs SilverCrest vezetéknélküli csoda, viszont egyelőre lényegesen pontosabb. (Igaz, hogy ezt mégnem csapták agyon a gyerekeim). Azért szokni kell, hogy mennyire nyomom meg a billentyűket. Már félúton érzékelik a leütéseket.
Ha két év múlva is ilyen marad, akkor rendben van a cucc.Hogy egyszerre hány gombot érzékel azt praktikusan lesz@rom, mert az Alt+Ctrl+Del a legtöbb karakter, amit egyszerre leütök. Azt tudja.
Világítás nélkül a karakterek inkább csak sejthetők, mint láthatók. Nem erre számítottam.
Én inkább kék világítással használom, mert a piros nagyon vakít. -
Füleske
addikt
válasz
Füleske
üzenetére
Ezt nem én írtam ... :
"Jó nagy szar ez a Revoltec LightBoard. Azon kívül, hogy a piros fénye egészen jól néz ki, maguk a billetyűk bizonytalan vackok, állandóan félregépelek vele. Egy 2 ezer forintos Logitech ezerszer használhatóbb. Kár, hogy bedőltem a reklámcikknek..." -
czanga
őstag
Sziasztok.
Teljesen komolyan kérdezve, mennyi az esélye, hogy ezt a wireless szettet megegye a Win 98 SE?
Ajándék lenne, és ez elég épkézláb dolog. A driverrel még talán nem is lenne gond, de lehet a wireless része problémát képezhet.Egy itthon hánykolódo labtec wireless szetett próbáltam meg rákötni, hátha felismeri, de nem jártam sikerrel.
Remélem tudtok segíteni.

üdv
-
Füleske
addikt
A Revoltec világító tescogazdi szint. Aki csak azért veszi hogy világítson , minőség nem számít az "jól jár vele". Végülis csak 2-3 alap Logitech - et lehet venni az árából , amik sokkal jobbak minőségben .
Feltétlen milliomosnak kell lenni egy 10+ ezres billentyűzet megvásárlásához. Elárulom pl. nekem meg semmilyen kocsim nincs és nem is volt soha . (aminek a havi fenntartása több tízezer) Kinek mi az igénye. Ja és ez 2 év után is olyan mint újkorában... Szóval nem kopik (a feliratok , a festés) , fényesedik , keményedik , lötyög a billentyű , nincs érinkezési hiba , pontosan tudom egy billentyűről hogy leütöttem vagy sem stb stb...
"Gagyibájtot 12-13-ért én nem ajánlanék..."
Merthogy ? -
zapok
aktív tag
válasz
Füleske
üzenetére
Én azért nem hulladékoznám le a Revoltec-et, de Te tudod.

Volt már 15 év alatt egy-két klavi a kezem alatt, de nem vagyok én sem, mint sokan mások milliomos, hogy 10+ ezerért vegyek billzetet, "mert hülye azért nem vagyok"
Nekem ez a Revoltec 6600-ért még éppen a tűréshatáron belül volt.
Az a Sidewinder X6 16 ezerért még jó, hogy jobb, de nem nekem!
Gagyibájtot 12-13-ért én nem ajánlanék...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
papa019
üzenetére
EZT ajánlom ill. ajánlottam volna, de épp nem kapható az edigitalnál, ahol vettem.

Ha nem sürgős, szerintem várd meg, hátha lesz nekik ismét, vagy valahol máshol esetleg.
EZ pedig ugyan csak fele annyiba kerül, de szintén egy nagyon jó bill., igaz ezen csuklótámasz nincs.
Gabesz144: megelőztél vazze...

Lassan már nem is kapni értelmes billentyűzetet 10e. alatt...
-
Füleske
addikt
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Német kiosztásút ? Itthon sehol.
Amúgy kiváló , ezért is nem cseréltem még le , már két éve használom. -
papa019
senior tag
Sziasztok!
Most tervezek új billentyűzetet venni és gondoltam megérdeklődöm, hogy ki mit ajánl.
Az elvárásaim:
- magyar kiosztás
- csuklótámasz (fontos, de nem halok bele, ha nincs)
- multimédia billentyűk (play, pause, előző-köv. szám)
- háttérvilágítás (ez sem gond, ha nincs)
A LEGFONTOSABB: Csendesen lehessen gépelni rajta.Ár: max. 7k
Aki tud valami jó billentyűzetet ilyen ársávban, kérem ne tartsa magában az infót.

-
Stunts666
őstag
válasz
gyilkos répa
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy vettem egy Razer Lycosa Mirror-t (13k). Hardveraprón, teljesen új, stb. Viszont US kiosztású. Játékban profi.
Ha tudod, hogy mi hol van (irásjelek, ékezetes betük, stb.) és csak a betűkkel van bajod (mint nekem, sötétben. Gondolok itt FPS, gyors alt+tab és msn. Ilyenkor nem találod a betűket), akkor teljesen tökéletes...
-
Egon
nagyúr
válasz
Füleske
üzenetére
Köszi. Elgondolkodtató a cucc. Még kicsit utánaolvasok, meg alszom rá egyet.
Jó lenne olyan véleményeket olvasni, akik már használták. Még jobb lenne élőben megtapogatni (pl. MM-ben, ha van).
Első blikkre az érdekelne, hogy vajon a billentyűzet-világítás színét, illetve intenzitását lehet állítani, vagy nem? Kikapcsolni gondolom ki lehet (ez is fontos lenne)...Szerk.: a linekiden elég durva szállítási határidők vannak megadva- lehet hogy már nem is elérhető a cucc...

-
Füleske
addikt
válasz
gyilkos répa
üzenetére
Gigabyte - ot még nem láttam kirakva sehol sem.
-
Füleske
addikt
válasz
gyilkos répa
üzenetére
Hát biztos jobb gépelni is mint a Revoltec , Speedlink és hasonló hulladékokon. Azokat ugyanis próbáltam és a tesco gazdaságos szintet is alulról súrolják. Viszont nekem Sidewinder X6 van úgy , hogy nem vagyok egyáltalán nagy játékos viszont gépelési élménye számomra kiváló. Szóval minőség kérdése az egész.
-
Winne
nagyúr
Nem jellemző a lokalizálás a drága cuccoknál, mert a magyar nem akkora felvevő piac, hogy megérje nekik. Nekem az X6-st nem sikerült lokalizáltan begyűjteni, pedig azt a pár darabot, amit a cég lokalizáltatott pár kilométerre tőlem csináltatták egy helyi céggel. Fos Tacskóban meg random bárki vehetett magának...
-
vlevi
nagyúr
-
Egon
nagyúr
válasz
Füleske
üzenetére
Kérdés, hogy mikor lesz belőle lokalizált verzió. Már ha lesz egyáltalán - a cikk írása óta majdnem egy év telt el...
Mindazonáltal felkeltette az érdeklődésemet - lehet hogy ez lesz az első nem Logitech billentyűzetem hosszú évek óta (feltéve ha lesz belőle magyar, max. 15K-ért).
Kérdés, hogy mennyire hangos (halk bill-t szeretnék, ezért is szemezek a Logitech Illuminated Keyboard-dal). -
chatran
őstag
A Speedlinkről van pár elérhető leírás a neten, többek közt két Logout-os is, míg a Revoltecről szinte alig van valami, de inkább semmi. Pár hozzászólással feljebb egy fórumtárs írt egy rövid értékelést róla, abban dicséri. Német oldalakon azért olvastam róla jó néhány negatív kritikát is.
Én is szeretnék a jövőben világítós billentyűzetet venni, jelenleg a Revoltec felé hajlok. -
thorex
tag
Üdv!!!
Az első kérdésem az lenne, hogy a Speedlink Alterno-t vagy a Revoltec Lightboard xl3 billentűzetet vegyem e meg?
A második kérdésem, hogy ezekben a billentyűzetekben van e anti-ghost technológia?
A harmadik kérdésem, hogy ha ezeket nem ajánljátok, és nincs bennük anti-ghost, akkor milyet vegyek?

Feltételek: magyar, vezetékes, és világító betűs (anit-ghost technológiás, de ha nincs az se baj). Pontosabban Gamer szintű, FPS-re és RTS-re használnám.
(Az olyan billentyű hol még a gombok köze is világít attól kiméljetek)A választ előre is köszönöm.
-
Winne
nagyúr
Urak a Logitech G110-ről mik itt a vélemények?
-
vlevi
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
Az tényleg nincs rajta. Csak play/pause, hangerő, mute gombok.
-
mclaren777
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Lejárt az idő

Szóval, ezt a fehér Kolinket láttam még korábban :
De azt nem tudom, hogy ez a Kolink milyen minőségű. A Logitechről csak jót tudok mondani.
-
vlevi
nagyúr
válasz
mclaren777
üzenetére
Logitech Internet 350 még volt (vagyis előttem van is) fehérben.

De tényleg kiveszőfélben vannak a fehér cuccok. Minden ez az emós fekete...
Kolink meg hasonló alsókategóriás gyárók kínálatában látok még webshopokban fehér cuccot. De hogy a valóságban lehet-e kapni
De azért nézd át ezeket -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Adok nektek egy elég nehéz* feladványt:
Szeretnék venni egy:
-FEHÉR
-magyar kiosztású
-multimédiás (legalább Volume Up/down, Play/pause, mute, track prev/next, számológép gombok)
-inkább USB de ha nincs, jöhet PS/2 isbillentyűzetet!
*Miért is nehéz ez? :mert gyakorlatilag már nincs is fehér billentyűzet!
Elhiszem hogy trendi meg jobban megy a monitorhoz meg stb, de könyörgöm, akinek mégis ilyen kell (mert mondjuk kellemesebb félhomályban gépelni rajta, stb.) az mit csináljon? Miért nem lehet ilyet is gyártani???

-
Egon
nagyúr
válasz
ekuanszuocsa
üzenetére
Passz, élőben nem láttam/próbáltam. A vezetékes kapcsolatokban hívők (akik a wireless beviteli eszközöket az ördög művének tartják) szerint nyilván nem. A netes tesztek és vélemények szerint - legalábbis amit én olvastam - teljesen jó játékra is. Annál is inkább mert ha muszáj, vezetékes billentyűzetként is használható, ha jól értettem.
Valószínűleg én is ilyet fogok venni, mert csak ezt találtam ami megfelel a szempontjaimnak (magyar betűk, minőségi, hagyományos elrendezésű, világítós). Nekem simán megfelelne a vezetékes verzió is (esetleg a G széria valamelyik (olcsóbb) tagja), de csak ez van magyar kiosztással sajna. Csak azért nem vettem meg eddig, mert pofátlanságnak tartom, hogy a honosított verzió 4-5K-val drágább mint az angol kiosztású...
-
zapok
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olvasgattam ezt a fórumot, nézegettem a neten, kerestem egy ideje valamilyen háttér világításos klaviatúrát emberi áron (max 10k). Amióta olvastam először a Revoltec új XL3-as billentyűzetéről, - hogy lesz magyar kiosztással is - úgy döntöttem, hogy kipróbálom a valóságban is.
Tegnap bementem az egyik helyi kedvenc számtech. boltomba és érdeklődésemre, hogy van-é és mennyibe fáj már tették is le elém a dobozát egy nagyon kedvező árral (6600 HUF). Mondanom sem kell, hogy egyből kértem a számlát - mivel a netes boltokban is minimum ennyi az ára - és még plusz 2-3 e. HUF a posta, mire ideérne.
Egyből megtetszett. Kis méretű (nekem lényeges), kellemes a billenytűk távolsága, jó a nyomáspont, barátságosnak mondható a hangja, - a SPACE-t kivéve (ami lehet egyedi). Kék és vörös színben is pompázhatnak a betűk, ami persze kikapcsolható, és nem szabályozható, de nem érdemes off-ra tenni, mert normál fényviszonyok között eléggé halovány a betűk láthatósága. Driver nincs, USB-s plug and play a cucc.
Egy (nekem) nagyon kényelmes és klassz, multimédiás Genius kb 0210-ről váltottam. Ezen is van 7 multimédiás és internetes gomb, tehát nincs nagy különbség, csak itt keskeny az enter, amit még szoknom kell, de ma már nem ütöttem a hosszú ű-re.
Amúgy minden a helyén, normális kurzorok és a hatos csoport sincs elforgatva, tehát rövid az átszokási idő. A visszajelzők (Caps, Scroll, Num lock) zöld ledek, amik mélyen fekszenek, így nem zavarnak
1 kiló a súlya, tehát stabilan fekszik az asztalon, jók a kiemelő lábak (én mindig használom) szép a kialakítása. Fent - a multimédiás csíkon - és lent egy kvázi kis csuklótámaszon (kb. 3-3 cm.-en) lakkozott, - amúgy matt színűek a billentyűk, lekerekített sarkú a cucc. Nem egy csúcstermék, de ennyiért nem is lehet.
Az értékelésem: 8/10.
Kéken:[link]
Vörösen (ami a fotón inkább narancs, pedig nem): [link]
Világítás nélkül: [link]
Én a vöröst favorizálom...
Köszönöm a figyelmet! -
vlevi
nagyúr
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Ez szerintem ritka kivételtől eltekintve mindegyik Genius billentyűzetre elmondható...
-
ftc
nagyúr
Na megjött a K360
Ha mondtam már azt egy billre hogy imádom akkor ez az!Hihetetlenül pontosabb mint a régi Genius ErgoMedia 700. A lenyomása kellemes...igaz még szokni kell kisebb mivolta végett, de megéri megszokni. Nyomáspont szerintem tökéletes! Minden speciális bill elérhető a notebookoknál már jól ismert FN gombbal...a karakterek mellé felvésték még azt is, hogy mi érthető el pl alt+G-el...
Bedugás után elsőre működött amint a win7 felismerte. Home stb gombok a num bill. felett van, de a főbb funkciók alapon vanna mint end,home,pgup meg a pgdn,insert s delete..
1 hibát találtam összességében a nyilak elég kicsire sikeredtek, de ezen túl lehet tenni magam

Logitech K360-re ftc a különösen ajánlott pecsétet nyomja rá!
-
Stunts666
őstag
Mivel lehet letesztelni egy billentyűzetet??? Ilyenre gondolok, hogy anti-ghost, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed - Új, Bontatlan
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://shop.asus.hu/shop/CatalogImages/hu-HU/90-XB1H00KB001F0-/ecldao4IS5fNHbvN_1000.jpg)
RazoR