- Telekom mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoro12
tag
Sziasztok. Hátha tudtok ajánlani valami jó billentyűzetet. 2 hónapig ASUS Strix Tactic Pro-t használtam, aztán önállósította magát, kiakadt és össze-vissza irkált mindenfélét tőlem függetlenül. Most cerberus kistestvére van ideiglenesen nálam.
Úgy láttam, hogy nem igazán van választék minden funkcióra, amilyet szeretnék.
Kb. 40K lenne a határ. És hogy mi lenne jó, ha tudná?ő szempontok. Magyar kiosztás. Főleg játékra. Dedikált média gombok. Ne legyen slim. A mechanikus érzés egész jó volt piros kapcsolókkal, a többi szint nem tudom, milyenek lehetnek. Logitech kiesik, mert nem foglalkoznak komolyabb billentyűzeteknél a magyar nyelvünkkel , de ez általánosan igaz. Hama uRage M3chanical elvi szempontból megfelelne, de félek, hogy gyenge a minősége. Az asust persze megvettem, bízva hogy tudnak valamit, de csalódás volt az élethossza. Már arról lemondtam, hogy fehér legyen, világítson a fekete gomb, ha már sajnos áttértek erre a színre. A média gombnál is csak a hangerőt használnám, de ebből a fajtából sincs valami sok. Jó lenne, ha a gombok nem csak kiállnának, hanem keretben lennének. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest