Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ezoro12

tag

Sziasztok. Hátha tudtok ajánlani valami jó billentyűzetet. 2 hónapig ASUS Strix Tactic Pro-t használtam, aztán önállósította magát, kiakadt és össze-vissza irkált mindenfélét tőlem függetlenül. Most cerberus kistestvére van ideiglenesen nálam.
    Úgy láttam, hogy nem igazán van választék minden funkcióra, amilyet szeretnék.
    Kb. 40K lenne a határ. És hogy mi lenne jó, ha tudná?:Fő szempontok. Magyar kiosztás. Főleg játékra. Dedikált média gombok. Ne legyen slim. A mechanikus érzés egész jó volt piros kapcsolókkal, a többi szint nem tudom, milyenek lehetnek. Logitech kiesik, mert nem foglalkoznak komolyabb billentyűzeteknél a magyar nyelvünkkel , de ez általánosan igaz. Hama uRage M3chanical elvi szempontból megfelelne, de félek, hogy gyenge a minősége. Az asust persze megvettem, bízva hogy tudnak valamit, de csalódás volt az élethossza. Már arról lemondtam, hogy fehér legyen, világítson a fekete gomb, ha már sajnos áttértek erre a színre. A média gombnál is csak a hangerőt használnám, de ebből a fajtából sincs valami sok. Jó lenne, ha a gombok nem csak kiállnának, hanem keretben lennének. Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák