- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
David891 #190603 üzenetére
Nézd meg nagyon kinek veszed igénybe a szolgáltatását. Eladói oldalról találkoztunk ilyennel és hát elég felületes, hanyag munkát végzett a csávó. Körbemérte az autót de pl a pótkerék üregét már nem nézte meg, hogy ott volt-e sérülve a padlólemez vagy be van-e ázva. Hibatárolót nézett ugyan de pl élő adatot nem nézett (különben rájött volna hogy egy kalap sz@r az autót amit éppen megvételre jóváhagy). Ja persze hogy nem volt hibakód, mert frissen volt törölve a hibatároló.
Az extrákat csak tessék-lássék próbálta ki, ráadásul nem is mindet (különben rájött volna, hogy pl az ülésfűtés nem jó).
Ilyenért egy fillért se fizessen senki. Na most körbeméréssel, tüzetes átvizsgálással, meg egy obd-s kütyüvel még egyedül is többre mész szvsz... és még csak pénzedbe sem kerül.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
David891 #189023 üzenetére
15 km-en be tud melegedni szerintem, és mivel írtad a hétvégi hosszabb utakat, szerintem nem lenne ebből fakadó probléma.
Powershift: átlag automatánál valamivel nagyobb a kockázat szerintem (gondolok itt a hiba esélyére, illetve a javítás árára), kevesen foglalkoznak vele és nem mindenki tartja be szigorúan a kötelező olajcseréket.Tartom, hogy erre a használati profilja Ampera kellene, az úgyis automata alapból
vagy kombit szeretnél? (Akkor V60 D6 esetleg, de ott több dologra kell figyelni.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
David891 #185216 üzenetére
Mennyit mész egy évben hol használod főként ?
Mekkora méret kell ? (mert itt van hothach meg sedan/kombi is a listán)Egy hónapja vettem kb a 2014-es 6os mazdát 4.4-be 2liter benya kézivel revolution felszereltséggel 120e-el, ezt ajánlom csak érdemes bekérni az elektronikus szervizkönyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest