- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
90-es országút 2 fővel 6-6,5 között biztosan tartható klímával is. Én reggelente nem klímázok, délután már igen és így jöttek ki a leírtak 10-15% város, többi kint 1-3 fő között változó létszámmal. Nagy komoly probléma ezekkel az opelekkel nincs, nem rohadnak, nincsenek túlbonyolítva. Én ráadásul a hahu legolcsóbb 1.6 digit klímás autóját vettem meg. Kicseréltem benne amit kellett (szinte csak kopó alkatrészek) és használom. Eddig egyszer szívatott meg, amikor télen lehalt az EGR szelep és hideg indítás után azonnal leállt. Indítás után fél percig adtam neki a gázt úgy 1500 fordulatra és onnantól már szépen járt. Kapott új EGR-t (~30k) és levakoltam, kifordítottam, kész is van. Először lambdaszondára gyanakodtam, ezért azt is vettem bele, nem kellett volna, de mindegy most egy 10 évig azzal sem kell foglalkozni. Lassan 160k km van benne, szerintem ha találsz egy valósan ilyen körüli futásút, amin a kopó alkatrészek - gömbcsukló, gátlók, tárcsák, betétek, stab pálcák ki voltak cserélve, akkor sokáig probléma mentes lehet. Enyém osztrák, így a kipufogó szétrohadt, megkapta múlt héten a bosal teljes rendszert (ha nem ingyen lett volna, akkor 25k körül fizettem volna érte unix kedvezménnyel). Az alkatrészek ára is egész kellemes, pláne unix/bárdi kedvezménnyel, vagy cromaxtól/kovács autótól.
-
diegho
nagyúr
1.6 87hp kevésbé olajevős, de 87LE szerintem kevés ehhez a súlyhoz. Nekem 1.6 Z16XE ecotec van, másfél litert kér 10k km alatt, ez szerintem teljesen jó így. A fogyasztásom random változik 5,7 és 7 között, összefüggést még nem találtam, mert ugyanazt a napi ~85km-t teszem meg már 5 hete, hetente tankolom tele és volt már 7 és 5,7 is, bár lehet azért lett 5,7, mert felfújtam a gumikat
Holnap tankolok újra, megint lesz benne egy 500+ km, majd beírom mennyi lett.
Fenntartása motorikusan nem igazán drága. EGR szokott szórakozni, de ki lehet iktatni egy lezáróval pár ezerért, vagy megfelelő szakember ki tudja iktatni ECU szinten is. Fojtószelep házat kell pucolni néha. Más problémáról nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest