- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Mivel most vettem C4 Grand Picasso -t, így én is ilyeneket kerestem.
Renault Grand Scenic
Peugeot 5008
C4 Grand PicassoPeugeot sajnos csak a hírhedt 1.6 Prince motoros van benzinesben (szívó és turbo, vti és thp, 2006 - 2010 különösen veszélyes több magyar és külföldi fórum szerint is, Citroen, Peugeot, Mini autókba került), ezért ez kiesett.
Grand Scenic II. 1.6 volt eddig (amíg össze nem törte egy busz...), most nem találtam megfelelőt. 2006 ősszel volt facelift, 2009-től már 3-as modell.
C4 Grand Picasso, szintén van 1.6 benzin Prince belőle (sok is
), én az 1.8 benzint vettem. Létezik belőle még 2.0 is, bár mindkettő elég ritka.
Van még a Mitsubishi Grandis, de abból csak 2.4 benzin van. Viszont egyedi megjelenés, 6 (3x2 ülés) vagy 7 személyes kivitel.
-
rbalint88
addikt
kellő önmérséklettel szerintem jó lesz. városon kívül tényleg csak a megengedett tempó tartására elég (bár pályán biztos jobb szereti a 110-et), ha ez kielégíti az igényeidet, akkor vedd meg. ennyi pénzért az érvényes műszaki, ismert előélet és a jó téli-nyári kerék eléggé nyomós érv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest