- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Szukosen kijohet az 50km vele, ha ESSZEL hasznalod. Viszont telen biztos joval kevesebb, sot abban sem vagyok biztos, hogy ez nem kapcsolja be a benzinmotort a futeshez. Amugy kiraly kocsi, vedd meg. Viszont senki nem tudja, h szigoritanak-e a zold rendszamon es meddig lesz ingyen a parkolas.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #162878 üzenetére
Azt hiszem, valami biztonsagi eloiras is van, ami miatt minimalis uzemanyaggal tarolhatjak csak oket.
Amugy vettunk mar par uj autot, de eszunkbe nem jutott karcokat keresgelni rajtuk. Ki a fenet erdekli, ket het utan ugyis lesz rajta valahol.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #162586 üzenetére
Nem is negy ora. 10 Giro van egy nap, fel 8-tol orankent megy a penz, kiveve 15:30 utan, mert akkor az utolso 17:00-kor van.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #162266 üzenetére
Hat igen, ahanyszor nyitogatni kell a motorhaztetot, nem art, ha segit a teleszkop.
Egyebkent az az 530d kiraly, de nekem a manualis klima nagyon fajna benne.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #161965 üzenetére
Es ne felejtsd el, hogy szeretni is kell!
Lehet, h bitmalac mindvegig szerelni kellt mondogatott, csak elgepelte?
Jogos, ezzel egyetertek. Irodista excelpatkanykent nekem is a legnagyobb gond, hogy hogyan vigyem szervizbe a megadott idopontokban. Leaf 60kwh kell.
-
szőröscica
addikt
válasz
rbalint88 #161962 üzenetére
Vannak nyugjei, de azert irtam, hogy ha egy ervenyes akkugaris, keseit veszel, azzal szvsz draga bajba nem futhatsz bele, mig nem jar le a gari. Mert a kormanyzar es ajtomikrokapcsolo hiba az nem a vilag vege azert, a tobbire meg ott a nagyfesz gari. Veszel egy 4 eves, 60-70 ezret futottat, aztan 8 evesen eladod, es atulsz egy model 3-ba, vagy epp ami akkor meno lesz.
Ami elojohet, pl a csapagyproblema, azt meg fedezi a nagyfesz garancia, de ha jol tudom, azon javitottak is idovel, mar nem az a muanyag vicc kerult bele.
Szerintem semmivel sem rizikosabb, mint egy hasznalt dizel, sot. A legnagyobb kompromisszumot a szervizhatter hianya jelenti, Budapesten kivul nincs senki.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #161945 üzenetére
Egy utolso evjaratos, keveset futott, ervenyes akkugaris Amperat kell venni, es 4-5 evre megvan az olcso, gondtalan autozas. Cserebe csak 4 ember fer be, es kicsi a csomagter.
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #161670 üzenetére
En a 191-2 centimmel minden autoban padlora engedem az ulest. A foldhoz legkozelebb szeretek ulni, nekem igy jo es biztonsagos erzes. Nem fetrengek a kocsiban, kilatok rendesen es ugy van beallitva az ules, ahogy a vezetestechnikai treningeken is oktatjak.
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #160979 üzenetére
Pedig fejtérben már az Elantra sem volt erős. Volt szerencsém lehúzni benne hátul több száz km-t Jordániában.
-
szőröscica
addikt
válasz
e=mc² #159286 üzenetére
Sebességbe téve ne rántson nagyot, hidegen-melegen finoman váltson (ha ilyen 0-5 fok körül mész kipróbálni, akkor hidegen lehet még kelletlen egy kicsit, míg az olaj meg nem melegedik), szépen kússzon, ha felengeded a féket. Kisebb-nagyobb gyorsításra egy és több fokozatot is szépen, ütés nélkül váltson. Zárjon össze a wandler, ne csússzon.
Amúgy hétköznapi közlekedéshez a legjobb dolog a világon, ha pedig néhány évente lecserélik benne az olajat (nem szokták), akkor nagyon sokáig jók maradnak.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #159157 üzenetére
Hat, ez eleg zsirdiszno jarmu. Tetszik az irany!
-
szőröscica
addikt
válasz
focvis #159116 üzenetére
Minket ma megelőzött az M3-on egy Porsche Cayenne. Jó motor lehetett benne, mert kíváncsiságból utána akartam menni, mikor kitisztult előttünk a terep, de hiába pakoltam vissza negyedikbe 150-nél, röhögve állva hagyott.
Nem úgy a paraszt jobbról előző Golf 7 TSI (piros I, akármit is jelent), szegény 120-ról gyorsulva nagyon hamar elfogyott, 160-nál inkább kihúzódott, nem ment a gép.
Gondolhatod, amit az 525i-vel lenyomok, az azért nem valami nagy cucc, szóval nem értem, mit kell emberkedni vele.
Viszont asszony kiadta az ukázt, következő autónak Cayenne vagy Panamera kell.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #159108 üzenetére
Jó mélyen ülsz a 8genben, szerintem király az üléspozíció.
-
szőröscica
addikt
válasz
Jakab66[hun] #158550 üzenetére
Nem lesz annyira halk egyik sem, mint az E61.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Igazából, ha a mechanika rendben van, akkor ez egy fasza kocsi lehet. Tempomat van, sötétedő tükör, tolatóradar, esőérzékelő van. Navi nincs, de legalább a fos CCC nem romlik el benne
Az ülésfűtést nem mondom, mert ha én megvenném ezt a kocsit, első nap kidobnám belőle ezeket az üléseket, és vennék egy szett bontott sportülést, amiből nem csúszok ki az első 30-nál gyorsabban vett kanyarban.
Ezt neked kéne megvenned igazából.
-
szőröscica
addikt
válasz
#47205632 #158284 üzenetére
A menetstabilizator hianya nem tesz valamit Lada szintuve, az elozo autom 2005-os volt, uj ara hat es fel millio forint volt, sok extraval (tolatokamera, ulesfutes, esoerzekelo, tempomat, xenon, stb), de ESP nem volt benne. Nem ereztem Ladanak, sot a megtett 140 ezer km alatt tuleltem ESP nelkul is.
Szerintem nalad az igenyek nincsenek szinkronban a lehetosegekkel. 500-ert olyat keress, ami nincs szetrohadva es teljesen lelakva, ne azt nezd, hogy milyen extrakat pipaltak be. Orulh, ha mukodik a klima.
-
szőröscica
addikt
válasz
Jakab66[hun] #158192 üzenetére
Ki kell próbálnod. A mai automaták már nem fogják vissza az autót, viszont az kérdés, hogy mennyire zavar, hogy pörgetni kell a motort.
-
szőröscica
addikt
válasz
Jakab66[hun] #158176 üzenetére
17 ezer euroert olyan BMW-ket lehet venni, hogy megszolalnak.
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #158141 üzenetére
A termosztatod jo? Nincsenek azert akkora hidegek, hogy 20 km kelljen bemelegedeshez szerintem.
A 25i ilyen teren fasza. Kiallok az udvarrol, becsukom a kaput, 2 sarok mulva mar meleget fuj.
de allofutesen igy is gondolkozom, jo lenne reggel meleg autoba ulni, plusz az ajtok se fagynanak be talan.
-
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #158116 üzenetére
Vagy barmelyik kis dizel. 1.4 tdci, 1.5 dci, 1.6 tdci. Hegyekben all hozzajuk minden, el kene mar felejteni az adagolos kovuleteket lassan. Barmelyik takarekosabb naluk.
-
szőröscica
addikt
válasz
focvis #158071 üzenetére
540i? Jo kis szivobenzin.
Meg kellett volna vennem 2 eve azt a zold 535i-t Nemetorszagbol. Csodaszep volt, es jo aron adtak. 2 milliobol rendszama lett volna kenyelmesen.
Ma mar tul nagyok az igenyek. Legyen kombi, de automata is, jo ules, jo hangszigeteles, ne legyen dizel, legyen megbizhato, ne rohadjon, napfenytetos legyen. Mindig oda jutok, hogy ilyen nincs jelenleg 5-6 millio alatt hasznaltan. Marad eletem megnyomoritoja, az E61, amit keptelen vagyok elvezni. Mindig hallok valamit, mindig erzek valamit, barmikor tudnek csinaltatni valamit rajta, de nincs masik auto, es irtozatos szivas tomegkozlekedve dolgozni jarni.
Nem tudom elengedni a hibait. Ez pszichologiai eset szerintem, azt varom egy 14 eves autotol, hogy olyan legyen mint az uj. Biztos benne van a forum hatas is, hisz itt mindenki autoja csendes, nem raz, jol megy es keveset is fogyaszt egyszerre. Kiveve a Viliet, de vele egyutterzek.
A Nissannal legalabb elneztem mar, hogy evrol evre fososodott, ott lehetett erezni, ahogy megfaradt a technika a jo karbantartas mellett is. Csak az fel evet allt a vegen szervizben. Ha az nincs, lehet, hogy ma is azzal jarnek es lelkileg egeszsegesebb lennek. Ezzel kelek-fekszek sokszor. Nem szeretek mar autoval menni helyekre, mert csak a hibak utan fulelek/tapogatozok.
Bocs a coming outert. Ne vegyetek ilyen autot, ha perfekcionistak vagytok. En most ugy erzem, csak az anyagiak miatt nem valtok jobbra. Egy olcso nem sajnalosra meg azert nem, mert ebbe beleoltem sok penzt, amivel azt garantaltam, hogy ne hagyjon az ut szelen.
Es nem, nem azzal van bajom, hogy draga a szervize, mert az belefer.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #157971 üzenetére
Amúgy basszus, ha nem rohadnának reménytelenül, még lehet meg is venném. A sajátomból legalább 2 milliós plusszal szállnék ki ennek a vételárához képest. Abból évekig fizethetném a fogyasztáskülönbözetet és drágább biztosítást. Nagy kombi, ebben van már tartalék is, félteni sem kell az utcán, tetőablakos. Nem tudom, mennyire lerohadósak ezek.
Mondjuk az asszony szerintem megfojtana.
-
szőröscica
addikt
válasz
Bad Pritt #157938 üzenetére
Egy élhető kombi, ellenben az okádék belsejű G Astrával meg a fóbiával.
De 1 milláért kaphatnál valami régebbi Avensist, egy jó 406-os Peugeot-t, C5-ös Citroent, bármit, amiben nem az az első gondolatod, hogy te jó ég, azért kelek fel reggel, hogy egy ilyen tejfölösdobozban gurulgassak?
-
szőröscica
addikt
válasz
BigBlackDog #157666 üzenetére
Egy kesei E39 Touring (lehetoleg 530-as) vagy egy M54-es, szinten 530-as E61.
-
szőröscica
addikt
válasz
kisza25 #156664 üzenetére
Ízlések és pofonok.
14 évesen valóban sok minden cserés lehet, de ebből a legtöbb tervezhető. Egyébként azt én is hátrányként élem meg, hogy általában nem egy nap az olajcsere, mert valami egyebet is mindig csinálni kell rajta, és ezt a munkámmal kényelmetlenül tudom összeegyeztetni.
De mint írtam, nekem a kényelem elsődleges. 380 ezret futott E39-el is probléma nélkül megjártam Dél-Spanyolországot többször, ugyanezt a kisautóban szenvedésként élném meg.
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #156626 üzenetére
Városba csak automata, az M54B30 egy megbízható, jó motor. Én magamnak inkább ilyet vennék, mint egy random 1.6-os szívóbenzinest. Hozzáteszem, én napi másfél-két órát töltök autóban, nekem fontos, hogy azt egy gyorsan befűtő, nagyon kényelmes, halk, finoman járó, minél több terhet a vállamról levevő példányban tegyem.
Ezért hajlandó vagyok drágább alkatrészekre, olajcserekor 4 helyett 7.5 liter olajra, tankoláskor 8 helyett 10-11 literes fogyasztásra áldozni.
Szóval az én szempontrendszeremben adott keretből, ha magas üléspozíciós autó kell, akkor igen, a linkelt autó megfelelő.
Nem ítélem meg az autóik alapján az embereket, amennyiben azt normálisan üzemeltetik (rendes gumi, nem okádja a füstöt és ésszel közlekedik).
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #156624 üzenetére
Már megint csak a szélsőségek.
Szerintem mindenki tisztában van a kockázatokkal, de jó, ha nem csak egy csőben gondolkozhat, hanem látja az alternatívákat. Különben linkelhetnénk a Becsületesnepper Jazz/Accord/1.9tdi háromszögét mindenkinek.
Én az ugyanannyiért idősebb, rizikósabb, de nagyobb komfortot és élményt adókat ajánlom (meg néha poénból 5 literes dögöket). Ti meg ajánljátok az uncsi, olcsóbban fenntartható, egyszerűbb járműveket. Aki meg kérdez, az majd dönt, hogy melyik irány tetszik neki.
-
szőröscica
addikt
válasz
xEon1337 #156613 üzenetére
A C30 újkorában is egy olcsó Volvo volt, az is egy prémiumosított Focus, mint az S40, szóval nem tudom, hogy mit csodálkozol.
Volt szerencsém a legtöbb kurrens kompaktot vezetni (új Astrát és Golf 7-et nem): Ceed, Auris, Octavia 3, Focus 3, stb. Menetkomfortban egy E39 is köröket ver rájuk, pedig az 1996-ban került piacra. Szórakoztatóelektronikában le van maradva, de mint autó, sokkal jobb.
Szóval lehet itt lerúgott, 14 éves fosozni, azt a finomságot, amit egy 20 évvel ezelőtti prémium már tudott, a mai kompaktok nem tudják.
Én linkeltem, hogy ez belefér a keretébe. Jó benzinmotor, jó futómű, megfelelne az igényeinek.
Linkelj akkor olyat, ami szerinted jó, és majd választ.
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #156594 üzenetére
Nem fogyaszt az olyan sokat, nem többet mint Tsebacsi alatt a Civic vagy a Fóka.
Plusz egy sima fix geós turbó van rajta, ha kap olajcserét időben, sosem lesz baja.
Úgy rettegtek itt a normális méretű és teljesítményű motoroktól, mint a sátántól. Nem járhat mindenki varrógépekkel, én elhiszem, hogy valakit annak a fals tudata nyugtatja meg, hogy az ásványvizesflakonnyi hengerűrtartalmú szívókra majd nem kell költenie a 10W40-es napraforgóolaj időnkénti cseréjén kívül semmit, de nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek csak közlekedőedény egy autó.
Ő is nyilván azért néz értelmesen motorizált autókat, mert valami élvezeti értéket is szeretne kapni, még ha ennek fényében várhatóan valamivel drágább is lesz az üzemeltetés. De nem csődbe visz egy autó attól, hogy 200-250 lóerős.
-
szőröscica
addikt
válasz
focvis #156515 üzenetére
Én csak a HD-re meg a rendszám alapján lekérdezésre elvertem jópár ezer forintot, mielőtt megvettem a BMW-t. De megmentett pár lyukrafutástól, meg felesleges átvizsgáltatásról. Pl. a ~200 ezret futottként hirdetett, még HD-n is szépnek tűnő autó valós 400+-szal.
Csomagtartóban bringát szállító kartárs ha már mindenáron életveszélyben akar utazni, akkor a Lancia Deltákat nézze, vagy vegyen egy Thule szettet a tetőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest