Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Mi van olyankor ha letolattam picit egy kocsit, csak a lökkösünk ért össze, tényleg nem vészes, az enyémen semmi nem látszódik, az övén se, bár az övé alapból is tiszta karc és ütődés volt.
Barátommal voltam, a faszi meg pont lent volt és látta, egyből oda futott és elkezdett üvöltözni én pedig normálisan mondtam neki, hogy töltsünk lapot, beszéljük meg, de elment, azt mondja majd holnap megnézi.
A lényeg, hogy barátomtól eltudja kérni az elérhetőségemet és nem is akarok meglépni ez elől, igaz tényleg nem látni egyik autón se semmit. Ilyenkor mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest