- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz DeFranco #70947 üzenetére
Hm.... hát bőrkormány járt a trendhez, cd-s rádió még a ghiához se járt, viszont bármihez rendelhető volt, oldallégzsák csak st-ben volt széria, de bármihez rendelhető volt. A tempomatot nem tudom honnan veszed, nem is írja, és a kormányon se látom a gombjait... a multikormány nyilván faszság, viszont a kézzel állítgatós tükör tényleg fura. Vátógomb szerintem ez járt a trendhez ..
-
-v-
addikt
válasz grabber #70948 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem meg bárkivel megeshet velem is volt már, hogy 4-en voltunk, dumáltunk ökörködtünk, aztán már járt a motor, elindultunk az autóval amikor eszembe jutott, hogy ó bazmeg, fizetni is kéne ...
"Az zavar,hogy ők a jövő.Kocsira futja,meg bandázásra de ész már nem mindig van "
1. honnan tudod, hogy saját autó? 2. veled még sose esett meg, hogy otthon felejtetted a telefonodat etc. ?
Plusz az is lehet, mivel fiatalok, olyan marha sokat még nem járt életében kocsival mélygarázsban, nincs meg a reflex, ökörködés közben könnyen elfelejtődik ..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-v-
addikt
válasz Napfénysüti #70953 üzenetére
Mondjuk nem pontosan értem azt se, hogy a bandázással mi a baj.. vagy azzal, hogy futja neki autóra.
-
addikt
Sose hagytam otthon a telefont.Szokássá vált,hogy hol tartom és egyből feltünik ha nincs nálam.
Pizzafutár voltam és nem felejtettem el egyszer sem parkolásért fizetni sem(nem kaptam csomagot sem).
Nem szoktam ökörködni mindehol,mert akkor ökör lennék Lehet sokmindent csinálni,de csak módjával.Amit a mai fiatalok nem tudnak betartani és emiatt mások isszák meg a levét Anyukám iskolában dolgozik,ő is mondja mennyire esik a színvonal.Napfénysüti: Nincs bajom a Hondásokkal,de divat piszkálni őket mostanában Csak viccelődés.
-
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
bandus
veterán
válasz grabber #70956 üzenetére
mint írtam, csak a westend ilyen cigány hely, hogy nem ingyenes az első óra. megszokásból az ember el tudja téveszteni, mivel az összes többi bevásárlóközpontban így műkszik (corvin, allee). a blahánál is büntették már meg pl barátnőmet, mert ott ugye 8-ig kell fizetni és nem 6-ig, szintén megszokás. szóval ez simán benne van, szerintem nem kell ennyit általánosítani
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
törölt tag
Így van, nem mindegyik az. Én is ismerek egy hondást, aki nem az, Eclipse van...
Bocsánat! -
hobizoli
nagyúr
vhol akkor sem enged ki a kapu ujra ervenyesites nelkul, ha meg a free idoben vagy
meg jobb ha nem a 1-2percben bizol, meg eleve attol fugg kinek az oraja szerint van az ido merve a tied 2 percet kesik a parkoloautomata rendszerehez kepest, akkor be is szoptad, meg mire a kijarati kapuhoz ersz mar lehet tul mesz az idon, viszont ha lehuztad a fizetoautomatanal a free idon belul, akkor van +10 vagy +15perced onnantol kimennia Westend-ben amugy egy ideje a soromponal meg sem kell allni, ha ervenyes a kartyad, mert magatol felnyilik a kapu a rendszamra, ha ki van fizetve a parkolasi dij az adott autohoz
de amugy pont a Westend-ben van az is, hogy a parkoloba mesz a belso lepcsohazbol ott vannak sorban az automatak, ha mega kulsobe akkor a hid elott van avgy 5 automata egymas mellett, nem igaz nem tunik fe vkinek, hogy miert vannak ott, meg miert all ott annyi emberke, amikor sokszor kikerulni alig lehet oket akkora a sor
leszaromsag ez csak, meg a nukuiku idiotizmus
szogecceru amugy, akarhol is vagy, huzd le a kimenet elott es kesz
ennyiArkad-ban is rendszeresen vkinek a soromponal jut eszbe baromfi faszkalapnak lennie, mondvan jajmerőaszitteee, hogy nem kell...
persze ha lehuzva volna az uzetkozpont-parkolo ki-be jaratnal a kartyat, akkor... de hat az ido, es o nem er ra, mert o annnnnnnnnnnnyira fontos ember[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
deicide
veterán
Ez vajon milyen gépjármű? Ilyet kell venni, a beton villanyoszlopot derékba törte, de senki sem sérült meg. Vagy csak valaki fent vigyázott rájuk...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
törölt tag
válasz bitpork #70964 üzenetére
Megállás nélkül tolom a tudat módosítókat (kipufgáz bezacskózva, találtam még technocolt is, és állítólag a tecskós lakkbenzin most hibátlan rózsaszín ködfátylat képes generálni, megyek is, veszek belőle.
Főbb oka, hogy egészen ráérek egy kicsit
Balupapa: Lehetne ott sokaktól
deicide: Brrr. Csak biztonságban szerette volna tudni járművét....a padlásról csak nem lopja le senki[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Dluinet #70975 üzenetére
Rám vigyáz a Szem, a múltkor a tekintete erejével fogyasztotta ki a benzinem az utolsó cseppig, ezzel akadályozva meg, hogy a trafi elkészítse rólam a drága portfóliót, amitől szívkatétergörcsöt kaptam volna azonnal, akkorát, hogy a pacemakeremben lemerülne rögtön az gombelem...
Ja, a Szem, a jóságos, ki beszél hozzám s vigyázza, felül bírálja mozdulataim (vagy épp vezet helyettem, ha túl sok az anyag az agyamban ).
Én meg továbbra is jól érzem magam, erőm teljében...:
További részletekért hívd a 0691-es emelt díjas számot.[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Lassan szeretnék autót venni, ehhez kérném ki a véleményeteket.
Benzines kombi kellene (kb évi 10k km) max 1.3 milláig (össz 1.5 lenne rá átírással, első szervizzel együtt). Jó lenne azért, ha nem 10 litert enne. Nagyrészt vidéki utakon használnám, meg évente párszor külföldi vagy itthoni autópályán (mondjuk nyáron gyakrabban, tehát szempont lenne, hogy autópályán jól bírja megpakolva a 130-as tempót és Ausztriában se essen hanyatt az Alpokban), ritkán városban. 2000 utáni legyen és valahogy nézzen is ki
Eddig ezeket a típusokat néztem, ezeket találtam megfelelőnek a legtöbb szempontom alapján:
-Mazda 6
-Peugeot 406
-BMW 318i
Mindegyikből kb 10 éves, 2 literes benzineset néztem. Legszívesebben Mazdát vennék, az tetszett meg a legjobban, csak alig van itthon benzines kombi (így még lehet szóba jön a dízel is majd, de azon is gondolkoztam, hogy megnézném majd azért a 2.3 GT-t is, mondjuk annak sajnos 9,5-es a fogyasztása, az már lehet sok lenne nekem).
Egyéb típusokat tudtok ajánlani? A4, Passat, Opel kilőve, előbbi kettő elég sokat eszik, az Opelek pedig nem jönnek be (ahogy a Mercik sem).
Focusokat nézegettem, de azok eléggé fapadosnak tűnnek, illetve gyengék is. Mondeo nem rossz, viszont ott a beltérrel nem tudok kibékülni, illetve az is szinte megeszi a 9-et. Alfákból csak a 159-es tetszene, viszont az már más árkategória.Tudnátok esetleg más autókat is ajánlani (vagy már kizártam az összeset? ), vagy hogy a fenti 3 kiszemelt közül melyik lehetne a legjobb döntés?
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
-
raczger
őstag
válasz tomcsi23 #70979 üzenetére
Néztem, ugyan az a baj, mint a focussal, erősebb kéne és kicsit fapad. Jó lenne olyat találni, amiben pl esp, tempomat meg egyéb finomságok is vannak.
(#70980) bitpork: Max 8.5 lenne a megcélzott fogyasztás, ezt a három értéket tudja a 3 kiszemelt autó (spritmonitoron néztem az adatokat). Haver 406-osa 8-as átlaggal elmegy, míg spritmonitor szerint 8.4 az átlag.
-
-v-
addikt
válasz raczger #70978 üzenetére
Szerintem itt valamiből engedned kell .... nagy kombi nagy benzinmotorral minden típusból ritka lesz.
Szóval az, hogy nagy kombi legyen, benzines, menjen is, de 8-nál azért megálljon fogyasztásban, fapados se legyen, és csak 1.3m van rá... nagyon leszűkíted így a kört. -
mokus1
addikt
Na kész lett az autó jobb is mint volt. A szerelő csavo viszont felhívtaa figyelmem hogy jelentős olaj fogyasom volt. Es hogy a jelenlegi 5w30as olajat 10w30asra a motorkopas miatt. Csinajam vagy vegyék vmi jobb minőségű 5 öst? Ki mit ajánl?
-
törölt tag
A4, Passat, Opel kilőve, előbbi kettő elég sokat eszik,
Ezt azért gondold át, az 1.9 diesel nem erről híres és teszi a dolgát, az 1.6 benzin is elegendő tud lenni és városi fogyasztásuk az, ami 10 liter, te meg nem igazán azt írod. A diesel mindenképp érdemes lehet megfontolásra.
A 2.5-es dieselek esznek klímával, Avantosan, quatrosan 10 litert, azok is A6-ba ültetve, 180 lovasként városban mérve... Az A4 könnyebb, a quatro egy litert rátesz a fogyasztásra... Az 1.6-os benzines sem enné le a hajad, vegyesben simán tudja azt a fogyasztást, ez függ a lábtól is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MunezXBK #70986 üzenetére
Sógoromnak volt a 180 lovasa, A6, quatro avant, 10 liter jött ki nyáron rövid távon, ha utaztunk, persze kevesebb, ez alapján írtam. A tiédben még jobban mehet, pedig azzal is elég jól mentünk, németéknél 245 pályán megrakva (aztán persze 160-al araszoló günterék miatt nem sokáig tudtuk élvezni, ha 8 sáv lenne nekik, abba is beállnának egymás mellé ).
De ott a "gyengusz" 1.9 is, s persze benzines kell, az megint csak kevesebből elvan. (kicsit benéztem a diesellel, mikor szinte az elején írta, hogy BENZINES kell neki ).
(#70989) raczger: Volt ismerősnek Mazdája, ha sokat van hajtva, az is tud érdekes lenni. Ilyen korlátok mellett tényleg szűk a kör...[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz #10726912 #70984 üzenetére
Én ott a benzinesekre értettem (2 literes benzinesre 9,5 átlagot írnak). Az 1.6 gyenge lenne. 4 ember, cuccok, 4 bringával felfelé az autópályán az osztrák Alpokban, ott jönne ki igazán, na meg persze még fiatal vagyok, tehát néha elmennék egy-egy körre itt a Visegrádi hegységben
(#70985) tomcsi23: Ja értem, ilyesmi már nem lenne rossz, bár nemrég egy ismerőstől hallottam negatívat az octaviaról, bár neki octavia rs-e van, nem nagyon szereti, sokat jár szervizbe (a szerencséje az, hogy céges kocsi).
-
blt.62
őstag
900 ezer- 1 millió-ig milyen kocsit tudnátok ajánlani ami nagy testű, automata váltós, de mégis megbízható még egy jó pár évig? Biztos van olyan legendásan megbízható idősebb típusú kocsi aminek a motorja és automata váltója sokáig, megbízhatóan bírja.
MegtorloXp
-
raczger
őstag
Azért a 7 litert nehezen hinném el, de biztos jól megy. Szeretem a focusokat, de ezzel a műszerfallal sosem sikerült kibékülnöm.
Egyébként mi a vélemény a 3 kiszemeltről amit írtam?
-Mazda 6
-Peugeot 406
-BMW 318i
Melyiket miért/miért nem lenne érdemes venni?www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
válasz blt.62 #70993 üzenetére
Minden a ráköltött pénztől függ sajnos. Nekem a passat és az audi is automata volt és mindkettő megbízhatóan tette a dolgát. Viszont időben megkapott mindent és volt a kocsira költve az első gyanús jelre.
Ha Szegeden leszel az elkövetkező napokban az audit ki is próbálhatod.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
footy
addikt
Egyértelműen Mazda6 csak ne rohadjon. Esetleg még a Peugeot-ot sem vetném el. A mondeo-ban is van jó és ugyanaz a platform mint a Mazda, viszont sokkal nagyobb a minőségi szórás. Párat abból is megnéztem, de nem egy volt ami beázott. A 2-es focusból rengeteg a céges fapad és jóval kisebb is mint a fentiek.
Az E46 belül akkora mint a focus és ott még van a boyracer faktor is. Nem beszélve arról, hogyha annak futóművét rendben kell rakni az zsebbenyúlós tud lenni.ui.: Nemrég adtam el a Mazda6-om és kopó alkatrészeken kívül semmit nem kellett cserélni. Ami még a Mazda mellett szól, hogy láncos a motorja, szóval nem vezérléscserével kell kezdeni mikor megveszed.
Ha gyakran jársz autópályán, akkor az sem mindegy hogy a M6-okban mindben van tempomat.
Spritmonitorom[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz Typhoon47 #70996 üzenetére
Átlagra írtam, hogy max 8.5-et egyen. Nyilván 10-11-et is tud enni városban, de mivel ritkán mennék városba, ez nem opció. A Pug kicsi? Igaz, kombiba még nem volt szerencsém belülről is látni, de elvileg picivel nagyobb a csomagtartója, mint a Mazdának.
Külföldről behozni autót mennyire lehet húzós (Németország)? Pl egy 3500 eurós autó mennyiből lenne itthon az én nevemen, plusz szerviz, meg ami kell?
(#70997) footy: Ha jól tudom a hátsó sárvédőnél hajlamos leginkább a rohadásra? Igen, láttam mikor aláírásodban ott volt a Mazdád (mikor eladó volt).
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz raczger #70994 üzenetére
Kocsi + 4 ember + cuccok + 4 bringa + alpokban, és fogyasszon 10l alatt. Háááááát.... Békülj meg egy kombi passat vagy mondeoval, 2002 környékéről. 1.9tdi jó motor, ráadásul a vw bolondbiztos és felvisz az alpokba.
Ha a fogyasztási kritériumok nem teljesülnek de 200k-val olcsóbb a kocsi, akkor számold ki hogy mennyi kiautózható különbözet jönk ki abból a 200k-ból.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest